- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #290.481
Canım senden sonra orkidenin bildirimi vardı. Oradan kopyalamıştım. Hemen düzenliyorumBenim bildirimim nerde
Cok dikkatli gecirdim haftayi mecburi sporlarimla da 1 kilo gider diye dusunmustum regl yaklasiyor sanirim ondan pek bisey goremedim
Tesekkur ederim canım bana az geldi okadaar diyet spor bumu dedim ama bunada sukurTebrik ederim canım :)
Takim iyide sen nasilsin kuzum ameliyat sonrasi daha iyisindir insallah***14.Takım 589.ETAP***
bi-zuzu (56.50/56,0/0,5/%0,88)
Sahihuban (71,50///%)sabit
_Silent Scream_(76,60/74,3/2,3/%3,00)
Nidsalii (57,3/55,2/2,1/%3,66
Nilar(67,5///%)sabit
Masal3487 (/63,8/63.5/0,3/%0,47
14.Takım Ort: %1,335
Bugün yarın regl okacagim demişsin bence odemdir canım uzulme streslenmeki kg kirlenmesine verirsin ben regl ol birden gider gör bak..Malesef -300 Gr gitmiş menülerim ortada,yürüyüşte yaptım hergun,pazartesi +500 düm ondan sanırım veremedim çok
Ablamla bir aydır yarışıyoruz bugün sondu o 4.7 kilo verdi ben 3 kilo bir ayda üstelik o hiç yürüyüş spor yapmadı,menulerumizde çok farklı değildi kilolarda yakın,acaba kilo vermeyi neler etkiler aranızda hemşire ya da doktor var mı,ona göre testler yaptırayım,şunu da ekleyeyim bugün yarın regl olmam lazım ama bu kadar etkiler mj
çok doğru düşünmüşsünüz peki aşılama yaptırdın mı hiç ?Aci badem de tedavi cok pahali hele simdi 10_11 bini gecer 2,5 yil once iki tup bebege 13 bin vermistim,simdi iki tup bebek parasi biriktirdim fakultenin ozelide yari fiyat alir en azindan tahliller ücretsiz,ilaci raporla aliriz..acibademde her tahlil ucretli ve raporsuz ilac aliyorduk..esim fakultede sifirdan basliyalim her tahlili yapsin aklimizdaki sorular bitsin diyor,gercektende ozel gerekmedikce yada biz hatirlatmayinca tahlil yapmiyor bakalim biz hangi surecten gececegiz..rabbim tum cocuk isteyenlerin isini kolaylastirsin doktorumuzu ilacimizi rast getirsin ins...
sen şimdi protein diyetmi yapıyorsunMİNİK ADAYLARIMIZ
589.ETAP
Buki_89 (66,5///)
selcanmehmetcan(75, 70/76,3/0.6/0.79%)
Bir garip ( 56/55.8/0,2/0.35%)
Kart Minnaklar
tgb1907 (62,50/62.6/+0.1/%-0.16)
drdotty(76,40/79,1/-2,7/%-3,53
SchonerDuft (69,40 ///%)
tobosolu_dulcinea (59,8///%)
poncikbirgelincik (67.20/// %)
orkide1453 ( 63.90/64,2//%) 29 eylül
Bende diyorum ki @drdotty nasıl güzel kg vermiş benim gözler çok güzel görüyor..canım yattığın yerden dur demelisin sen ayağa kalkan kadar dikkat et,bir de bizide kart minnaklara al:))) kim kalmış yahu yeni gelen arkadaşlar olursa minige al,:))
Kg veren arkadaşları cidden tebrik ediyorum,kg alanlarında teessüf ediyorum başta ben olmak üzere
Küsuratlara takilmiyorum diyosunsabah tartıldım bende ama unuttum küsüratın kaç olduğunu69,40 sanırım
Yaptırdım canım iki aşılama yaptırdım benim hastalıktan dolayı prof. Üçüncüyü onermediydi hemen tüp bebek demişti, bir r gidiyim de yumurta toplanırsa ki dondurmayı düşünüyorum bir ay dinlenip transfer ettirince tutma şansı çokmus,hem kendini toparladım hakkımızda hayırlısı inşallah,birdeçok doğru düşünmüşsünüz peki aşılama yaptırdın mı hiç ?
Valla kaçamağim yok protein yapmaya çalışıyorum bulantidan yiyemiyorum, sebze de yiyemiyorum,napim aldığım takviyelerle beslenir, geçen bamya yemeği pişirdum yiyemedim ,kabak yemeği yaptım yine yiyemedim tavuk hasladim yiyemedim kk kutusu kadar yedimsen şimdi protein diyetmi yapıyorsun
S... bırakınca enerjik oldum demissin b ian yanlis anlayacaktımValla kaçamağim yok protein yapmaya çalışıyorum bulantidan yiyemiyorum, sebze de yiyemiyorum,napim aldığım takviyelerle beslenir, geçen bamya yemeği pişirdum yiyemedim ,kabak yemeği yaptım yine yiyemedim tavuk hasladim yiyemedim kk kutusu kadar yedimbu ara tere,roka,turp yaprağı domates zeytin peynir takiliyorum limonlu su içiyorum bol bol öyle sporda yürüyüş yapıyorum, s.. bırakınca bı enerjik oldum ve erkenden uykum geliyor..
Tam kart minnak olmussun kuzum. Bende hedefimi 53 lere cekmeyi dusunuyorum. kart minnak olmamak icin :)) alsamda hedefime cikmis olur durdururum kendimi diye...mezun olan tombiklesiyo salmayin kizlar ya..sabah tartıldım bende ama unuttum küsüratın kaç olduğunu69,40 sanırım
Birinciliğimizi tebrik ederim canlarımCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 590. ETAP
(28 EYLÜL - 5 EKİM )
TAKIM DERECELERİ
1..............1,335 %........ 14. TAKIM
2..............0,942 %........ 3. TAKIM
3................0,638 %......2. TAKIM
BİREYSEL DERECELER
1..........4,00 %...... @Aylin42Konya (10. Takım)
2.......... 3,66 % ..... @Nidsalii (14. Takım)
3.......... 3,00 % ..... @_Silent Scream_ ( 14. Takım)
Etap sonuncusu........ @sara_28 ....... - 2,22% ..... 10.Takım
OooooBirinciliğimizi tebrik ederim canlarım
Hepinizi öperim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?