Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bi-zuzu cnm menülerinden biraz bahsetsen çok iyi vermişsin
Ben bu hafta protein diyeti yaptim hayatimda ilk defa ekmegi kestim ekmeksiz diye baya 300 gr 400 gr et yedim balik yediysem bol salatayla sisirdim kendimi tavuk tercih etmedim.. suyumun icine limon kesip koyuyorum aksam 6 dan sonra bisey yemiyorum 9 da 10 da uyuyorum zaten. Gun erken basliyo minigimin pesinde kosuyorum. Yeni okulumda da spor salonu var en ucretsizinden beden egitimi derslerinde cocuklari birakip kendi yaglarimin derdine dustum verdikce motive oldum 55 i gormekti bu hafta hedefim nasip olmadi.. ilk hafta okulda ogle aralari salmistim durumler pideler lahmacunlar yiyince pismanlikta oldu son 5 gundur dikkat ediyorum zaten son kilolarim yillarin kilosu birde bu kisim inatci ciktilar.. eskiler bilir nutellasiz kahvaltim olmazdi gene de giderdi 58 den sonrasi dogum kilosu olmadigi icin zor gidiyor 7 8 yildir falan bu kilolardaydim .
Yani tam bi diyet psikolojisine girdim netim bittigi icin buralara gelemedim evde de zaten giremiyorum kizim 15 aylik telefon gordugu yerde alip yere yapistiriyor evden de yazamadim kirdi zaten telefonumu minik kusumun ilk masrafli yaramazligi :) ic ekran saglam ama zaten eskimisti telefonda ayy ne yazdim.. yakinda 68 denn55 e basari hikayem diye konuda acarim foruma..

Çok guzel canim okuyup okuyup bunu azimle kilo vermem lazım

Bugün yarın regl okacagim demişsin bence odemdir canım uzulme streslenmeki kg kirlenmesine verirsin ben regl ol birden gider gör bak..
masal3487 canim esimin telefon azizligine ugradim yazdıklarımı değiştirmiş,kirlenmesin degil kitlenmesin,ben degil sen yazim degismis kusura bakma canim..

S... bırakınca enerjik oldum demissin b ian yanlis anlayacaktım bana da taktik lazım nasıl bıraktın benim de az iciyorum nasilsa derken 3 gunde bitiriyorum bi paketi 2 gune dustu simdi az taktik lazim
Adini acik yazamadim takip edenim var kimse bilmiyor canim,umarim yazimi gormez :)) aniden kafadan bitiyor canim tedavi gorcem bebek istiyorum s... gereksiz masraf suan bile canim nasil istiyor gor ama neden biraktigimi aklima getiriyorum derin nefes aliyorum bol bol nefes,bi ara biraktim haftada 3,5_4 kg aldim odem sis oldu kabizlik oldu vucudum surekli tas gibi kasilma oldu ama bu gecici yalanci kg ymus hemen gidermis iz kendimizi böyle kandiriyormusuz,ama simdi derin nefes aliyirum ve bu 5_10dk sonra kiriz gececek ve ben cok rahatlicam bugun ucuncu gunum bitti cok sukur gergin stresli alanlardan uzak durmak lazim,elime ugras aradim temizlik hastasiyim butun gardolabini bosalttim aksamaca yorulanana enerjim bitene kadar duzenledim iki gun kimseyle gorusmedim kimseyi kirmayim sesimi kontrol edemezsem dedim,bol su limonlu su ictim,tere cok yedim akcigeri temizliyor,si.. icen ayda uc gun ard arda bir bag tereyi sabah yarisini ogle yarisini yiyerek uc gunu tamamliyon gor bak icin nasil aciliyor ve burnundan dumani cikiyor :)))) tereden yani yakiyor :))) zayif animizda basladim ben hep ins baslamam ya cozumu degil kontrol ederiz ins..
Birde kazenin sigara birakma icin video onerisi youtubede n izleyip birakan cokmus aklima gelince izlicem yine ins sende bir izlesem 45 dk mi ney onun bile birakmaya etkisi var canim..

Birinciliğimizi tebrik ederim canlarım
Hepinizi öperim

Anaaa hic ummuyordum nolcak paylasim yok takima ugranmayinca heral sonuncu olacagiz dedim ya valla lg verenleri gordukce kiskaniyim hem onlar adina cok mutlu oluyorum ama cok tebrik ederim kizlari ve seni kaptanimiz:))) insan grur duyuyor dimi

İnşallah canım,kürtaj sonrası ikinci adet olacak düzen bozuldu olmam lazımdi şişkinlik ondan fazla çıkmış olabilirim
Eger regl olursanmi gideceksin dr yoksa hedefledigin kg yu veriptemi baslicaksin tedavine...ben persembe giderim ama unv. Hastanesi ertelerler su bu tahlil şu gun gel git derlerse hedef 70 dusmeden tedaviye baslamak istemem ins herseyi arastirirlar hem bana zaman vermis olur hem vucudum zehirden temizlenir hem saglikli yumurta oluşur.. ay ne bilim nasil karar verdim ben bile kendime sasiriyorum hayirlisi.. rabbim kucaklarimizi sağlıklı salih evlatlarla doldursun ins icinde SchonerDuft sana bana butun isteyen musluman din kardselerimize versin taddirsin ins. SchonerDuftt sende sagligina dikkat edeceksin zararli seyler icmek yok tmm hadi üçümüz birden başlıyalım tedaviye ins...

Ahhh ahhhh protein diyet candir,harekette spor askdir ben bunlari uygulayamadim gelde beni kandir :)))) oyyy oyyyy
Supersin valla tam orneklik hatunsun darisi bana su bulanti olmasa proteni cok guzel kg verdiriyor s.. biraktindada protein yap ve bol spor enerjin bitene kadar :))))

Tebrik ederim seni darisi basima artik

Regl olursam yumurta takibi için gideyim diyorum tüp bebeği hedef kıloma ulaşmadan baslamiycam.
Ben 2 defa denedim tüp çokta zor degild ama öncesinde düzenli spor yapmış olmak multivitamin kullanmak çok faydalı

Ya cokta ornek degilim aslinda baskasi olsa bikac ayda verir cikardi kilosunu ben yaztatilinde saldim 1 kilo aldim verdim derken eylulde okul basladi duzen kurma cabalarinda cokta kilo veremedigimi gordum haftalik 300 gr gidiyodu maksimum haftada 1 kiloyu zorlanmadan verdigim gunleri ozledim sona yaklastikca yavasliyo ben hizlanayim dedim

Ben yaklasik iki bucuk yildir bu 64 oluyorum diyet yapiyorum 60 oluyorun sonra yine 64 kendimi iradeli bilirdim ama malesef diyette olmadi sen 3 ayda vermişsin kendine haksizluk etme

Ben yaklasik iki bucuk yildir bu 64 oluyorum diyet yapiyorum 60 oluyorun sonra yine 64 kendimi iradeli bilirdim ama malesef diyette olmadi sen 3 ayda vermişsin kendine haksizluk etme
Ben 20 nisanda basladim hemen 2 kilo gitti23 nisanda 66.7 ile burada basladim mayis haziran cok iyiydi her hafta 1 kilo vermistim 60 a dusunce sımardim sanirim yaz aylarida malum tatil gezmeler farkli illere aile ziyaretleri derken heryerden 1 kilo alip geldim nerdeyse hemencik gitti tekrar kilolarim ama temmuz agust notr gecti gibi. Eylul ekim olduk 3 ay degil 5 ay aslinda 58 asil hedefimdi sonradan 55 yaptim 55i buluncada 53 yapasim var az az da olsa iyice vereyim ki geri alirsam eger normalleseyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…