- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #290.521
Olsun yine de cok iyi gitmis menulerini merak ettim simdiBen 20 nisanda basladim hemen 2 kilo gitti23 nisanda 66.7 ile burada basladim mayis haziran cok iyiydi her hafta 1 kilo vermistim 60 a dusunce sımardim sanirim yaz aylarida malum tatil gezmeler farkli illere aile ziyaretleri derken heryerden 1 kilo alip geldim nerdeyse hemencik gitti tekrar kilolarim ama temmuz agust notr gecti gibi. Eylul ekim olduk 3 ay degil 5 ay aslinda 58 asil hedefimdi sonradan 55 yaptim 55i buluncada 53 yapasim var az az da olsa iyice vereyim ki geri alirsam eger normalleseyim:)
Kirdim aslinda 58.8i de gördüm sonra nasil yiyebilldim hic anlamiyorumorkide1453 senind ekirılma noktan bence 60 kuzum onu bi kirsan dayanip bence devamida gelir
Canım benim menulerde bazen cıs coslar oluyodu kalori sayarak gittim zigzag kalori yaptim herbiseyden az yiyerek 1000 1300 kalori arasi beslenerek bol su birazda yasamimi hareketlendirdim spor yapmaya calistimOlsun yine de cok iyi gitmis menulerini merak ettim simdi
5 Mayıs
Kahvaltı.08.00
3 dilim kepekli ekmek
2.haşlanmış yumurta
1 haşlanmış patates
5 zeytin
1kk beyaz peynir
Dereotu roka tere domates salatalık
Ara; 11.00
5 tane kuru kayısı
1 bardak yeşil çay
Öğle.13.30
1 kase pırasa çorbası
Akşam 20.00 bugunluk gecikti biraz
1 porsiyon az yağda kabak ve mantar kızartması
1 kase yoğurt
Su: 3 lt
8 mayis
Kahvaltı: 07.30
2 dilim tahıllı ekmk
2 yumurta tavada
5 zeytin
1 kk peynir
Şekersiz cay
Öğle: 12.00
1 dilim tahıllı ekmek
5 zeytin
1kk peynir
Roka tere domts
Ara 13.00
5 kuru erik
yesilcay
Ara. 15.30
Bir kupa Kakaolu tarcınlı süt
Akşam. 18.30
1 buyuk kase yeşilmercimek çorbası
1 porsiyon karabugday salatası
Su. 2.5 lt
Spor. 80 dk
35 yürüyüş
30 voleybol
15 dak mekik squat bel basen egzersizleri 3 er set
9 Mayıs
Kahvaltı 07.30 (500 kcal)
2 dilim tahilli ekmek
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
1 çay kaşığı nutella
Domates salatalık
Roka tere
Öğle 12.00
Karabuğday salatası (138 kcal)
Ara 15.30 (210 kcal)
Bir avuç nestle tahilli gevrek
1 buyük su bardaği süt
3 kuru kayısı
Aksam 18.00 (110 kcal)
3 yemek kaşığı pirinç pilavı
2 köfte
Bol salata
Su: 2 lt
Spor. 20 dk zumbasal kafama gore dans
10 dakika kalca basen gobek egzersiz hareketleri
Toplamda 1000 kaloriyi gecmedim bugun
Ben henuz seker diyetine baslayamadim yarin insallah..Menüm.
07.30
1 sb süt
Bir avuç sarı leblebi
Kahvaltı 11.00
Tereyaginda patatesli yumurta 4 yk
1 cay kasiği nutella
3 dilim tahıllı ekmek
1 kk beyaz peynir
1 kk kaşar peynir
Roka salatalık tere
Ara 13.30
2 incir 2 kayısı
Ara 15.00
1 fincan sekersiz kervansaray kahvesi
1 cizmeci rulo gofret
Akşam 17.00
1 kase yayla çorbası
Kurutulmuş sebze yemegi 3 yk
Su.2 lt
Spor 40 dk
(20 egzersiz hareketleri +20 dans)
Bolca ev temizliği de var eğlenceli ter dokmeceler..
14 mayıs menüm
07.00
200 ml süt
2 ceviz 2 incir
Kahvaltı.08.00
1 haslanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
1 dilim beyaz peynir
5 zeytin
Domates salatalik roka tere
Öğle. 12.30
Bir kepçe mercimek çorbası
Kıyma sote 4 yk
salatalık domates tereli yagsiz salatamsı karışım
Ara. 16.30
1 fincan yeşilçay
1 dilim etimek uzeri krempeynir
Akşam.19.00
150 gr kadar somon
Bolca salata
1 dilim çavdar ekmeği
Su. 2 lt
Spor 30 dk zıplamali ip atlamalı degişik hareketler beni gören annem gülme krizine girdi
19 mayıs menüm
Sahur
2 sosis yağda
1 hindi fume
1 haslanmis yumurta
2 dilim tahilli ekmek
Domates salatalik roka
Iftar
4 yk etsote
4 yk bulgur pilavı
3 dilim karpuz
2 dilim baklava
Ara. 1 bardak latte
1minnak dilim sutlu cikolata
Su. 2 lt en az
Spor 50 dk yuruyus
10 dk egzersiz hareketi
Bugun ki menum sahur
1 tane tereyagda yumurta
Zeytn peynr domts salatlk
2 dilim pide
Iftar
1 dilim karpuz
Et sote
1 yemek kasigi pirinc pilavi
1 tane tulumba tatlısı
Doymadim sanirim sahura kurtgibi aç kalkacam artık sahirda neleri lüpletirim bilemiyorum
Valla ben her sekilde denedim diyet yapiyorum deyince kabizlik basladi neyse iki haftaya tamamen geçicem diyet moduna menu de paylasixam desteğini bekliyorumCanım benim menulerde bazen cıs coslar oluyodu kalori sayarak gittim zigzag kalori yaptim herbiseyden az yiyerek 1000 1300 kalori arasi beslenerek bol su birazda yasamimi hareketlendirdim spor yapmaya calistim
İnşallah canım bende yazıcam dün biraz başladım ikindiden sonra sıvı tüketiyorum sadece 79 kilo oldum 14 kilo aldım 2 ayda birde bu ameliyat sonrası hareketsizliğiyle daha da almaktan korkuyorumdrdotty tesekkur ederim canim diyete baslayinxa tek tek yazicam menülerimi insallah hep birlikte zayifliycaz
Kuzum onemli olan aslinda aktif olarak menu paylasmak fikir alisverisinde bulunmak insani dahada motive ediyor. Ben hep 55 olmak istemisimdir kilomda 57 58 lerde gezerdi irademe sahip cikip 2 kilo 3 kilo veremedim nezamn ki buraya yazmaya basladim gruptan menulere dönüt aldim hevesim hic kirilmadi.. tatilde anneevimde nekadar dikkat etsemde ister istemez kilo veremedim azcikta ekleyip geldim simdi gene menu yazarak gidecegim bende ihmal ettim pek giremiyorum..okuldayken hep bakicisiyla kizı izliyorum kameradan telefon bos kalmiyo buraya girebilecek zamanim olmuyo eve gelince bi hengame gidiyoruz genede kizi uyutunca yazacagim simdi oldugu gibi kararliyim bu cuma 55 kusur hatta 55 planim.. birbirimizi destekleyerek hepimiz fithatunlar olabiliriz..Valla ben her sekilde denedim diyet yapiyorum deyince kabizlik basladi neyse iki haftaya tamamen geçicem diyet moduna menu de paylasixam desteğini bekliyorum
Dikakt edelim almayalim canimİnşallah canım bende yazıcam dün biraz başladım ikindiden sonra sıvı tüketiyorum sadece 79 kilo oldum 14 kilo aldım 2 ayda birde bu ameliyat sonrası hareketsizliğiyle daha da almaktan korkuyorum
Insallah canim ben de duzene girmeyi istiyorum artikKuzum onemli olan aslinda aktif olarak menu paylasmak fikir alisverisinde bulunmak insani dahada motive ediyor. Ben hep 55 olmak istemisimdir kilomda 57 58 lerde gezerdi irademe sahip cikip 2 kilo 3 kilo veremedim nezamn ki buraya yazmaya basladim gruptan menulere dönüt aldim hevesim hic kirilmadi.. tatilde anneevimde nekadar dikkat etsemde ister istemez kilo veremedim azcikta ekleyip geldim simdi gene menu yazarak gidecegim bende ihmal ettim pek giremiyorum..okuldayken hep bakicisiyla kizı izliyorum kameradan telefon bos kalmiyo buraya girebilecek zamanim olmuyo eve gelince bi hengame gidiyoruz genede kizi uyutunca yazacagim simdi oldugu gibi kararliyim bu cuma 55 kusur hatta 55 planim.. birbirimizi destekleyerek hepimiz fithatunlar olabiliriz..
Sen kendini toplamaya çalış kuzum şimdi sağlığın önemli8:00
1 salatalık
1 kaşık süzme yoğurt
1 kaşık pekmez
1/2 haşlanmış yumurta
12:00
1 kase bamya
14:00
1 etli dolma
15:00
1 kase bamya
2 kaşık yoğurt
17:30
2 kuru kayısı 8 kuru üzümden yapılmış şekersiz komposto 1 bardak ( kalan 2 bardaklık kısmı bu akşam boyu içerim)
20:00 civarı acıkırsam 1 elma 1 bardak su ile smothi hazırlayacağım
Kaç gün erken oldun belki kist vardı belkide mevsim değişim zamanı olmasindan böyle olduKızlar adet oldum bugun bu ay pek iyi olmamıştım daha gunume çok var tekrar oldum. Bu şişkinliğim gider artık diye düşünüyorum
Gunaydin canimGünaydın kızlar iyi pazarlar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?