Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Olsun yine de cok iyi gitmis menulerini merak ettim simdi

orkide1453 canım bi-zuzu nun listelerinden bikaç örnek

Canım benim menulerde bazen cıs coslar oluyodu kalori sayarak gittim zigzag kalori yaptim herbiseyden az yiyerek 1000 1300 kalori arasi beslenerek bol su birazda yasamimi hareketlendirdim spor yapmaya calistim
Valla ben her sekilde denedim diyet yapiyorum deyince kabizlik basladi neyse iki haftaya tamamen geçicem diyet moduna menu de paylasixam desteğini bekliyorum

drdotty tesekkur ederim canim diyete baslayinxa tek tek yazicam menülerimi insallah hep birlikte zayifliycaz
İnşallah canım bende yazıcam dün biraz başladım ikindiden sonra sıvı tüketiyorum sadece 79 kilo oldum 14 kilo aldım 2 ayda birde bu ameliyat sonrası hareketsizliğiyle daha da almaktan korkuyorum

8:00

1 salatalık

1 kaşık süzme yoğurt

1 kaşık pekmez

1/2 haşlanmış yumurta

12:00

1 kase bamya

14:00

1 etli dolma

15:00

1 kase bamya

2 kaşık yoğurt

17:30

2 kuru kayısı 8 kuru üzümden yapılmış şekersiz komposto 1 bardak ( kalan 2 bardaklık kısmı bu akşam boyu içerim)

20:00 civarı acıkırsam 1 elma 1 bardak su ile smothi hazırlayacağım

Valla ben her sekilde denedim diyet yapiyorum deyince kabizlik basladi neyse iki haftaya tamamen geçicem diyet moduna menu de paylasixam desteğini bekliyorum
Kuzum onemli olan aslinda aktif olarak menu paylasmak fikir alisverisinde bulunmak insani dahada motive ediyor. Ben hep 55 olmak istemisimdir kilomda 57 58 lerde gezerdi irademe sahip cikip 2 kilo 3 kilo veremedim nezamn ki buraya yazmaya basladim gruptan menulere dönüt aldim hevesim hic kirilmadi.. tatilde anneevimde nekadar dikkat etsemde ister istemez kilo veremedim azcikta ekleyip geldim simdi gene menu yazarak gidecegim bende ihmal ettim pek giremiyorum..okuldayken hep bakicisiyla kizı izliyorum kameradan telefon bos kalmiyo buraya girebilecek zamanim olmuyo eve gelince bi hengame gidiyoruz genede kizi uyutunca yazacagim simdi oldugu gibi kararliyim bu cuma 55 kusur hatta 55 planim.. birbirimizi destekleyerek hepimiz fithatunlar olabiliriz..

drdotty kaptanım maasallah taa nerelere gidip menuleri bulmussun..kuruyerdeki kurdu bulmussun sozu geldi ananemin:))
Neguzel yemisim yalniz iyi yemisim cok dikkatli sporunu yapan ne guzel akilli bidik bi uyeymisim ben. Bu aralar bildirim yapamiyorum ozellikle oglen okulda abartiyordum yemek isini buhaftadan sonra daha duzenli menu paylasimi yapacagim insallah

Insallah canim ben de duzene girmeyi istiyorum artik

Spor Listesi
03/10/2018

tgb1907 => 75 +

Sahihuban =>

SchonerDuft => 10+60+

poncikbirgelincik =>

masal3487 =>

bi-zuzu =>

Nidsalii =>

Nilar =>

orkide1453 =>

bir garip =>

Sen kendini toplamaya çalış kuzum şimdi sağlığın önemli

Kizlar merhabaanasilsiniz benim ev tadilatta yine kayboldun ortaliktan ozledim sizleri napiyosunuz daha tadilat bitmedi bi yandan tadilat bi yandan kizjmin odevleri cok yorgunummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…