Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar merhabaanasilsiniz benim ev tadilatta yine kayboldun ortaliktan ozledim sizleri napiyosunuz daha tadilat bitmedi bi yandan tadilat bi yandan kizjmin odevleri cok yorgunummmm
Banyoyu kirdircam diyordun banyoyu mu yaptırıyorsun .. evde tadilat yoruyor bende küveti çıkartmak istiyorum ama kısmet olmadı. Okulu nasıl gidiyor kızının

Selam kızlar,önce pazar temizliği şimdi de yürüyüşe çıkayım,kahvaltıda ekmeği biraz fazla kaçırdım en az bir saat yürümem lazim

Banyoyu kirdircam diyordun banyoyu mu yaptırıyorsun .. evde tadilat yoruyor bende küveti çıkartmak istiyorum ama kısmet olmadı. Okulu nasıl gidiyor kızının
Evet kuzum su borulari degisekti bi kac yer kirilacakti bizde tuvalet banyo da aradam ciksin dedik bitmek bilmedi esim 10 gun izin kullandi bitti izni daha bitmedi ama son 2 3 gunluk is kaldi kizimin okulu iyi sayilir cok odevi oluyo sıkılıyo yapmak istemiyo ama ogretmen yoksa ogrenemezler diyo su ilk donemo bi atlatsaydik okumaya gecselerdi 1. Sinif cok zor cok ilgi istiyo cocuk bide tadilat girdi isin icine sen napiyonnnn

Pancar kolay gelsin kizlar konudan biraz uzak olacak ama ben se bisey danismak istiyorum ben de mutfak yaptırıyorum dolaolar beyazin bi tonu tezgahı da siyah granit star galaksy siparis ettik ama korkuyorum parlamaz temziligu zor olut diye siyah tezgah kullanan var mi aranizda

Şimdiden güle güle kullan canım...
Temel atıyor şimdi kızın temel atmakta hiç kolay değil.. kolaylıklar dilerim ...
Napim bende kilo verme devam hiç bitmiyor zaten
Bugün yogaya başladım normalde tibet yogası yapıyordum başka bir yogaya başladım öyle böyle geçiyor zaman kaç kilosun bakim

Menüm şöyle arkadaşlar;
8:00
2 dilim mozarella
1/2 dilim Çavdarlı ekmek
1/4 avokado
1 domates
1 haşlanmış patates (yağsız tuzsuz)
11:00
110 kalorilik sütlü kakaolu tatlı
13:00
1 kepçe yayla çorbası
15:30
Izgara külbastı
Közlenmiş patlıcan biber (yağsız tuzsuz)
Marul yaprağı 4-5 adet
1 salatalık
18:30
Erik kompostosu (şekersiz)
Geceye kadar çay, elma yoğurt smothi, komposto tüketimine devam
Sevgiler

Benim tezgahı atayım inan hiç parlamıyor mat duruyor sipariş ederken soraydın parlak duruyor mu diye

Sen kendini toplamaya çalış kuzum şimdi sağlığın önemli
Kuzum bi çok şey yasak bu ara bana. Zaten yiyemiyorum akşam saatlerinde yersem sırt ağrısından ve reflüden yatamıyorum. O yüzden dikkatli yiyorum bu durumu avantaja çevirmek istiyorum

Siyah tezgah Harika olur. Su lekesi biraz zorlayabilir. Onuda sirkeyle halledersin

Siyah tezgah Harika olur. Su lekesi biraz zorlayabilir. Onuda sirkeyle halledersin
Ya ben de yerleri acik renk yaptırıyorum dolabi da oyle o yuzden tezgah siyah olsun istedim ama granitteki desenler biraz korkuttu matlasma olur mu diye yapilan uygulamalarda ayna gibi parliyor ama korkuyorum pisman olmaktan pahalo da olunca degustiremem de kolay kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…