- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #290.541
Banyoyu kirdircam diyordun banyoyu mu yaptırıyorsun .. evde tadilat yoruyor bende küveti çıkartmak istiyorum ama kısmet olmadı. Okulu nasıl gidiyor kızınınKizlar merhabaanasilsiniz benim ev tadilatta yine kayboldun ortaliktan ozledim sizleri napiyosunuz daha tadilat bitmedi bi yandan tadilat bi yandan kizjmin odevleri cok yorgunummmm
Evet kuzum su borulari degisekti bi kac yer kirilacakti bizde tuvalet banyo da aradam ciksin dedik bitmek bilmedi esim 10 gun izin kullandi bitti izni daha bitmedi ama son 2 3 gunluk is kaldi kizimin okulu iyi sayilir cok odevi oluyo sıkılıyo yapmak istemiyo ama ogretmen yoksa ogrenemezler diyoBanyoyu kirdircam diyordun banyoyu mu yaptırıyorsun .. evde tadilat yoruyor bende küveti çıkartmak istiyorum ama kısmet olmadı. Okulu nasıl gidiyor kızının
Evet kuzum su borulari degisekti bi kac yer kirilacakti bizde tuvalet banyo da aradam ciksin dedik bitmek bilmedi esim 10 gun izin kullandi bitti izni daha bitmedi ama son 2 3 gunluk is kaldi kizimin okulu iyi sayilir cok odevi oluyo sıkılıyo yapmak istemiyo ama ogretmen yoksa ogrenemezler diyosu ilk donemo bi atlatsaydik okumaya gecselerdi 1. Sinif cok zor cok ilgi istiyo cocuk bide tadilat girdi isin icine sen napiyonnnn
Şimdiden güle güle kullan canım...Evet kuzum su borulari degisekti bi kac yer kirilacakti bizde tuvalet banyo da aradam ciksin dedik bitmek bilmedi esim 10 gun izin kullandi bitti izni daha bitmedi ama son 2 3 gunluk is kaldi kizimin okulu iyi sayilir cok odevi oluyo sıkılıyo yapmak istemiyo ama ogretmen yoksa ogrenemezler diyosu ilk donemo bi atlatsaydik okumaya gecselerdi 1. Sinif cok zor cok ilgi istiyo cocuk bide tadilat girdi isin icine sen napiyonnnn
Benim tezgahı atayım inan hiç parlamıyor mat duruyor sipariş ederken soraydın parlak duruyor mu diyePancar kolay gelsin kizlar konudan biraz uzak olacak ama ben se bisey danismak istiyorum ben de mutfak yaptırıyorum dolaolar beyazin bi tonu tezgahı da siyah granit star galaksy siparis ettik ama korkuyorum parlamaz temziligu zor olut diye siyah tezgah kullanan var mi aranizda
Canım uyguladuklarinun fotolari var hep parlak ama nette siyah tezgahlara da bakiyorum bilemedim ya senin de mi siyah kullanimi nasilBenim tezgahı atayım inan hiç parlamıyor mat duruyor sipariş ederken soraydın parlak duruyor mu diye
Kuzum bi çok şey yasak bu ara bana. Zaten yiyemiyorum akşam saatlerinde yersem sırt ağrısından ve reflüden yatamıyorum. O yüzden dikkatli yiyorum bu durumu avantaja çevirmek istiyorumSen kendini toplamaya çalış kuzum şimdi sağlığın önemli
Resim attımCanım uyguladuklarinun fotolari var hep parlak ama nette siyah tezgahlara da bakiyorum bilemedim ya senin de mi siyah kullanimi nasil
Anladım kuzum ağrıların nasıl olduKuzum bi çok şey yasak bu ara bana. Zaten yiyemiyorum akşam saatlerinde yersem sırt ağrısından ve reflüden yatamıyorum. O yüzden dikkatli yiyorum bu durumu avantaja çevirmek istiyorum
Siyah tezgah Harika olur. Su lekesi biraz zorlayabilir. Onuda sirkeyle halledersinPancar kolay gelsin kizlar konudan biraz uzak olacak ama ben se bisey danismak istiyorum ben de mutfak yaptırıyorum dolaolar beyazin bi tonu tezgahı da siyah granit star galaksy siparis ettik ama korkuyorum parlamaz temziligu zor olut diye siyah tezgah kullanan var mi aranizda
Canim benim sectigim bildigin siyah sadece üzerinde desenler var granit oldugu icin bu tam siyah değil sanki
Hâlâ sürüyor canım bikaç ay sürecekmişAnladım kuzum ağrıların nasıl oldu
Ya ben de yerleri acik renk yaptırıyorum dolabi da oyle o yuzden tezgah siyah olsun istedim ama granitteki desenler biraz korkuttu matlasma olur mu diye yapilan uygulamalarda ayna gibi parliyor ama korkuyorum pisman olmaktan pahalo da olunca degustiremem de kolay kolaySiyah tezgah Harika olur. Su lekesi biraz zorlayabilir. Onuda sirkeyle halledersin
Siyah değil ama koyu memnun değilim parlamıyor silince ondan çektim resimde az parlak durdu gibi düz siyah ise parlar muhtemelenCanim benim sectigim bildigin siyah sadece üzerinde desenler var granit oldugu icin bu tam siyah değil sanki
Aslinda ben duz siyah üstünde cok az desen istedim ama tam oyle bulamadimSiyah değil ama koyu memnun değilim parlamıyor silince ondan çektim resimde az parlak durdu gibi düz siyah ise parlar muhtemelen
Hâlâ sürüyor canım bikaç ay sürecekmiş
Beslenme şekli alışkanlık edinilene kadar mide sorunlarıda sürermiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?