- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #290.561
Google den baktım güzel görünüyor parlak gibi de görünüyorAslinda ben duz siyah üstünde cok az desen istedim ama tam oyle bulamadim
Afiyet olsun canımMenüm şöyle arkadaşlar;
8:00
2 dilim mozarella
1/2 dilim Çavdarlı ekmek
1/4 avokado
1 domates
1 haşlanmış patates (yağsız tuzsuz)
11:00
110 kalorilik sütlü kakaolu tatlı
13:00
1 kepçe yayla çorbası
15:30
Izgara külbastı
Közlenmiş patlıcan biber (yağsız tuzsuz)
Marul yaprağı 4-5 adet
1 salatalık
18:30
Erik kompostosu (şekersiz)
Geceye kadar çay, elma yoğurt smothi, komposto tüketimine devam
Sevgiler
Valla sanirim gozumu karartıp alicamGoogle den baktım güzel görünüyor parlak gibi de görünüyor
Netten mi bakıyorsun .. yaptircagin yerde örneği yok mu ?Valla sanirim gozumu karartıp alicam
Var parca olarak var bide yaptıklarının fotogtaflari var dur eklemeye calisayimNetten mi bakıyorsun .. yaptircagin yerde örneği yok mu ?
Matlaşma olmaz canım iyi granitlerde. Isıya duyarlı oluyorlarYa ben de yerleri acik renk yaptırıyorum dolabi da oyle o yuzden tezgah siyah olsun istedim ama granitteki desenler biraz korkuttu matlasma olur mu diye yapilan uygulamalarda ayna gibi parliyor ama korkuyorum pisman olmaktan pahalo da olunca degustiremem de kolay kolay
Orkide çok güzel görünüyor tereddüt etme bence muhteşem okcakVar parca olarak var bide yaptıklarının fotogtaflari var dur eklemeye calisayim
Teşekkür ederim canim.corian dusundum.ama malesef pahali insallah guzel olurMatlaşma olmaz canım iyi granitlerde. Isıya duyarlı oluyorlar
Ben corian mutfak tezgahı kullanıyorum eski tezgahımda corian dı. Daha önceleri granit kullandım su lekesi dışında matlaşma vs. sıkıntı yaşamazsın. Hem hepsi açık renk olursa hastane laboratuvarı gibi olur. Siyah en iyi tercih olmuş
Güle güle kullan canım
Insallah canim cok teşekkür ederim kusura bakmayin konuyu dağıttığım içinOrkide çok güzel görünüyor tereddüt etme bence muhteşem okcak
Ne demek kuzum her zaman:)Insallah canim cok teşekkür ederim kusura bakmayin konuyu dağıttığım için
Kolay gelsin canım. 1. Sınıf ilk 3 4 ay zor olur odev yapmak istemez ogretmen bol bol odev verir..kızını çook öpuyorum başarilar dilerim minikkuşa. Bizde ogünlere gelirmiyiz diye ic gecirmeden edemiyorum:)Kizlar merhabaanasilsiniz benim ev tadilatta yine kayboldun ortaliktan ozledim sizleri napiyosunuz daha tadilat bitmedi bi yandan tadilat bi yandan kizjmin odevleri cok yorgunummmm
Cok bisey yiyemedigini yazmissin avantaja cevirmek mantikli. Bir arkadasim dislerini yaptirmisti 20 gun sivi beslenmek zorundaydı lahana diyeti yapip 8 kilo vermisti 25 gunde.. Menun cok guzel dolu dolu duruyor insallah midende de dolu dolu durmustur..afiyet şifa olsunMenüm şöyle arkadaşlar;
8:00
2 dilim mozarella
1/2 dilim Çavdarlı ekmek
1/4 avokado
1 domates
1 haşlanmış patates (yağsız tuzsuz)
11:00
110 kalorilik sütlü kakaolu tatlı
13:00
1 kepçe yayla çorbası
15:30
Izgara külbastı
Közlenmiş patlıcan biber (yağsız tuzsuz)
Marul yaprağı 4-5 adet
1 salatalık
18:30
Erik kompostosu (şekersiz)
Geceye kadar çay, elma yoğurt smothi, komposto tüketimine devam
Sevgiler
Benimde siyah tezgahım beyaz dolaplar çok şık duruyor eminim guzel olur.. benim tezgahım cok parliyor siyahın icinde sim gibi biseyler var neyden yapilmis bilmiyorum ev sahibimiz italyadan getirttim diye hava atiyordu ama :)) pek sanmiyorum genede memnunum 2 yildir bozulmadi. Yeni ev mi aldinız yeni mi evleniyosun merak ettim.. bizde kalici olacagimiz ile gecince ev alip icini kendimiz yaptiralim diye planliyoruz hayalimi yaşiyorsun suan musmutlu ol insallah yeni mis gibi evinde
10gun fln erken canım. Bilemiyorum gecen ay garipti zaten baya belim karnım ağrıyorKaç gün erken oldun belki kist vardı belkide mevsim değişim zamanı olmasindan böyle oldu
Kist olabilir mevsimden olabilir ama şunu da dikkate al korunmuyorsan gebelik te olabilir az geldi ise adetin mutlaka drye başvur10gun fln erken canım. Bilemiyorum gecen ay garipti zaten baya belim karnım ağrıyor
Gunaydin ❤❤günaydın kızlar
günaydın nbrgünaydın kızlar
nerelerdesin senGunaydin ❤❤
iyiyim kuzu yorgunum 2 gün tatil yetmiyor artık banagünaydın nbr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?