Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Afiyet olsun canım

Canim o buyuk resim bu parcadanmis ama sanki farkli gibi geldu

Eklentiler

• IMG-20181001-WA0000.webp
    22 KB · Görüntüleme: 29
Matlaşma olmaz canım iyi granitlerde. Isıya duyarlı oluyorlar
Ben corian mutfak tezgahı kullanıyorum eski tezgahımda corian dı. Daha önceleri granit kullandım su lekesi dışında matlaşma vs. sıkıntı yaşamazsın. Hem hepsi açık renk olursa hastane laboratuvarı gibi olur. Siyah en iyi tercih olmuş
Güle güle kullan canım

Bide su sekilde var bunda daha az deseb var ben parcq olarak canli baktim uyguladukalrina fotolardan baktim
Teşekkür ederim canim.corian dusundum.ama malesef pahali insallah guzel olur

Kizlar merhabaanasilsiniz benim ev tadilatta yine kayboldun ortaliktan ozledim sizleri napiyosunuz daha tadilat bitmedi bi yandan tadilat bi yandan kizjmin odevleri cok yorgunummmm
Kolay gelsin canım. 1. Sınıf ilk 3 4 ay zor olur odev yapmak istemez ogretmen bol bol odev verir..kızını çook öpuyorum başarilar dilerim minikkuşa. Bizde ogünlere gelirmiyiz diye ic gecirmeden edemiyorum:)
Cok bisey yiyemedigini yazmissin avantaja cevirmek mantikli. Bir arkadasim dislerini yaptirmisti 20 gun sivi beslenmek zorundaydı lahana diyeti yapip 8 kilo vermisti 25 gunde.. Menun cok guzel dolu dolu duruyor insallah midende de dolu dolu durmustur..afiyet şifa olsun
Eki Görüntüle 2195808
orkide1453 böyle benim renkler sadece istediğim gibi parlamıyor
Benimde siyah tezgahım beyaz dolaplar çok şık duruyor eminim guzel olur.. benim tezgahım cok parliyor siyahın icinde sim gibi biseyler var neyden yapilmis bilmiyorum ev sahibimiz italyadan getirttim diye hava atiyordu ama :)) pek sanmiyorum genede memnunum 2 yildir bozulmadi. Yeni ev mi aldinız yeni mi evleniyosun merak ettim.. bizde kalici olacagimiz ile gecince ev alip icini kendimiz yaptiralim diye planliyoruz hayalimi yaşiyorsun suan musmutlu ol insallah yeni mis gibi evinde orkide1453 alintilarim şaşmış:)

7 Ekim menüm
Kahvaltı 06.30
Tereyaginda 1 yumurta
1 dilim ekmek
3 zeytin
1 kk beyaz peynir

2. Kahvalti 10.30 (esimle)
4 yemek kasigi menemen
1 dilim ekmek
1 çk kadar torku banada

Oglen 14.00
1 kase mercimek corbası
1 tane etli kabak dolma
Bir avuc uzum

Aksam 17.30
Izgara balik
bol salata
1 dilim ekmek

Bol su ictim.
Spor; kıslık kıyafetleri cıkardım cok yoruldum ev temizligi ,mutfak dolaplarini sildim baya yordu beni bundan iyi spor yoktur sanirim saglam 4 saat is yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…