- 3 Nisan 2018
- 2.102
- 13.841
- 128
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #290.581
Geldim canim aile boyu hastalıklarla uğraştık eşim kızim oglum derken şükür iyilestiler.teşekkür ederim canim protein sagolsun :) ❤nerelerdesin sen
ne güzel kilo vermişin sen bu hafta öle
protein candırGeldim canim aile boyu hastalıklarla uğraştık eşim kızim oglum derken şükür iyilestiler.teşekkür ederim canim protein sagolsun :) ❤
nasılsın kuzumGunaydin ❤❤
Sağol canim aynen tam hastalık havası senin miniğede gecmis olsun.Amin canimprotein candır
geçmiş olsun canım bizim kızda kreşe başladı hastalık eksik olmuyor bu araAllahım beterinden saklasın
Daha iyiyim canim.Eş işe oglan okula gitti kız uyudu öyle evde oturuyorum.Sen nasilsin baby❤nasılsın kuzum
Canim benim tezgahimda siyah gayet güzel memnunum istersen fotosunu atayımbi-zuzu canım ev aldık kiradan çıkıyoruz mutfagı yaptıralım dedik tuvalet banyo kaldı pnu da ilerde yaptırcam tezgahın fotosunu atabilir misin rica etsem sanırım granitin çeşidine göre değişiyor nettte gezerken siyahtan memnun olmayanları okudum korktum biraz ama dolap beyaz olunca siyahta karar kıldım
çok memnun olurum bi de adını biliyo musunCanim benim tezgahimda siyah gayet güzel memnunum istersen fotosunu atayım
2 gün ne ki tatilmi olur 2 gündeniyiyim kuzu yorgunum 2 gün tatil yetmiyor artık banasen nasılsın
kızının yanına kıvrılaydın sende :) çalışacam da hiç heves yok baş ağrım var bir geçmedi gittiDaha iyiyim canim.Eş işe oglan okula gitti kız uyudu öyle evde oturuyorum.Sen nasilsin baby❤
Az bi niyetim var zaten uyanmazsa tabi :)) havalardan olabilir mi agrin stresin de etkisi olur gözlerime iner benim agri2 gün ne ki tatilmi olur 2 günden
dün başka bir yogaya başladım hergüne 1 yoga 25 dk sürüyor yormuyor ama esnetiyor vücudu.. senin tibet nasıl gdiyo
kızının yanına kıvrılaydın sende :) çalışacam da hiç heves yok baş ağrım var bir geçmedi gitti
ay dimi tatilcik diyelim zaten2 gün ne ki tatilmi olur 2 günden
dün başka bir yogaya başladım hergüne 1 yoga 25 dk sürüyor yormuyor ama esnetiyor vücudu.. senin tibet nasıl gdiyo
kızının yanına kıvrılaydın sende :) çalışacam da hiç heves yok baş ağrım var bir geçmedi gitti
seni bu ara tembel görüyorumay dimi tatilcik diyelim zaten
25 dk mı hmm ben onu almayım alanada mani olmayımtibet iyi tam bana göre
hayırlı olsun canım güle güle sağlık mutluluk huzurla oturun inşallah evinizdebi-zuzu canım ev aldık kiradan çıkıyoruz mutfagı yaptıralım dedik tuvalet banyo kaldı pnu da ilerde yaptırcam tezgahın fotosunu atabilir misin rica etsem sanırım granitin çeşidine göre değişiyor nettte gezerken siyahtan memnun olmayanları okudum korktum biraz ama dolap beyaz olunca siyahta karar kıldım
evet bundan da vardı orda bi bu bide ayna kırıkları gibi olan vardı işte ikisinin arasında kaldım kullanımda sorun yok diyorsun demi rahatlattın beniEki Görüntüle 2195990
Tam belli değil ama minik minik sim var üzerinde ısıya dayanıklı su lekesi olmuyor 4 sene önce 2,50 tl ye yapılmıştı adını bulmaya çalıştım ama bulamadım
sağol canım inşallah iyiki yazmışım herkes içimi rahatlattıhayırlı olsun canım güle güle sağlık mutluluk huzurla oturun inşallah evinizde
kesinlikle bence mutfak dolapların beyazsa siyah tezgah çok güzel duruyor benim dolaplarımda beyaz tezgahımı ve aradaki taşları değiştirmeyi istiyorum bende şikayet duymuştum siyahla ilgili ama bence malzeme kalitesiyle ilgili olabilir
nasılmış o detoksgünaydın kızlarrr
ben bugün yoğurt detoksuna başladım inşallah başarabilirimm
yaa günde 24 saat bana yetmiyor bu araseni bu ara tembel görüyorum
sabah tibet akşam bahsettiğim başlangıç seviyesi düşüncemde var bakalım
Sen yeni düzenine alış ikna edeyimyaa günde 24 saat bana yetmiyor bu araondan ötürü bu tembelliğim
hadi bakalım sen aksatmadan yap sonra senin kafana yattığı anda da beni ikna edersin nasılsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?