Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bi-zuzu canım ev aldık kiradan çıkıyoruz mutfagı yaptıralım dedik tuvalet banyo kaldı pnu da ilerde yaptırcam tezgahın fotosunu atabilir misin rica etsem sanırım granitin çeşidine göre değişiyor nettte gezerken siyahtan memnun olmayanları okudum korktum biraz ama dolap beyaz olunca siyahta karar kıldım

Canim benim tezgahimda siyah gayet güzel memnunum istersen fotosunu atayım

iyiyim kuzu yorgunum 2 gün tatil yetmiyor artık bana sen nasılsın
2 gün ne ki tatilmi olur 2 günden
dün başka bir yogaya başladım hergüne 1 yoga 25 dk sürüyor yormuyor ama esnetiyor vücudu.. senin tibet nasıl gdiyo
Daha iyiyim canim.Eş işe oglan okula gitti kız uyudu öyle evde oturuyorum.Sen nasilsin baby❤
kızının yanına kıvrılaydın sende :) çalışacam da hiç heves yok baş ağrım var bir geçmedi gitti

Tam belli değil ama minik minik sim var üzerinde ısıya dayanıklı su lekesi olmuyor 4 sene önce 2,50 tl ye yapılmıştı adını bulmaya çalıştım ama bulamadım

Az bi niyetim var zaten uyanmazsa tabi :)) havalardan olabilir mi agrin stresin de etkisi olur gözlerime iner benim agri

ay dimi tatilcik diyelim zaten
25 dk mı hmm ben onu almayım alanada mani olmayım tibet iyi tam bana göre

hayırlı olsun canım güle güle sağlık mutluluk huzurla oturun inşallah evinizde
kesinlikle bence mutfak dolapların beyazsa siyah tezgah çok güzel duruyor benim dolaplarımda beyaz tezgahımı ve aradaki taşları değiştirmeyi istiyorum bende şikayet duymuştum siyahla ilgili ama bence malzeme kalitesiyle ilgili olabilir

Eki Görüntüle 2195990
Tam belli değil ama minik minik sim var üzerinde ısıya dayanıklı su lekesi olmuyor 4 sene önce 2,50 tl ye yapılmıştı adını bulmaya çalıştım ama bulamadım
evet bundan da vardı orda bi bu bide ayna kırıkları gibi olan vardı işte ikisinin arasında kaldım kullanımda sorun yok diyorsun demi rahatlattın beni

sağol canım inşallah iyiki yazmışım herkes içimi rahatlattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…