- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #290.601
hadi bakalım kuzum ..günaydın kızlarrr
ben bugün yoğurt detoksuna başladım inşallah başarabilirimm
siyaha mı karar verdin canımsağol canım inşallah iyiki yazmışım herkes içimi rahatlattı
limon, soda, yoğurt ve zencefilnasılmış o detoks
değil o canım bu başkahadi bakalım kuzum ..
limon pul biber yoğurt mu ?
Hayırlı olsun canımbi-zuzu canım ev aldık kiradan çıkıyoruz mutfagı yaptıralım dedik tuvalet banyo kaldı pnu da ilerde yaptırcam tezgahın fotosunu atabilir misin rica etsem sanırım granitin çeşidine göre değişiyor nettte gezerken siyahtan memnun olmayanları okudum korktum biraz ama dolap beyaz olunca siyahta karar kıldım
Hayırli olsun canim yeni evin. Suanda evde degilim 2 gibi eve gecicem ozamn fotosunu atarim minik simler var icinde parlakta duruyor ben memnunum sadece suyumuz cok kirecli oldugu icin damlayan su coksa kireci kuruyunca belli oluyor cokta problem olmuyor.. dolapta siyahi tavsiye etmem benim alt dolaplar siyah su izi okuyor cok zor temizleniyo hatta oyle biseyki toz oluyor haftada bir silmeme ragmen yetisemiyorum.bi-zuzu canım ev aldık kiradan çıkıyoruz mutfagı yaptıralım dedik tuvalet banyo kaldı pnu da ilerde yaptırcam tezgahın fotosunu atabilir misin rica etsem sanırım granitin çeşidine göre değişiyor nettte gezerken siyahtan memnun olmayanları okudum korktum biraz ama dolap beyaz olunca siyahta karar kıldım
amin canım inşallahHayırlı olsun canım
Evinizde hayırlı, sağlıklı mutlu günleriniz olsun canım.
Gunaydin canim nasıl oluyor yogurdu severim merak ettimgünaydın kızlarrr
ben bugün yoğurt detoksuna başladım inşallah başarabilirimm
teşekkür ederim canım koyu renk dolap zor şimdikli dolabım koyuydu kahvenin bi tonu ben de beyaz yaptırdım o yuzdenGünaydın kızlar 200 gr daha gitmis 55.8 olarak gune basladim yuppi cok mutluyum tartinin uzerinde keyifli saniyeler yasadim darisi bol bol hepimizin basina
Hayırli olsun canim yeni evin. Suanda evde degilim 2 gibi eve gecicem ozamn fotosunu atarim minik simler var icinde parlakta duruyor ben memnunum sadece suyumuz cok kirecli oldugu icin damlayan su coksa kireci kuruyunca belli oluyor cokta problem olmuyor.. dolapta siyahi tavsiye etmem benim alt dolaplar siyah su izi okuyor cok zor temizleniyo hatta oyle biseyki toz oluyor haftada bir silmeme ragmen yetisemiyorum.
siyaha mı karar verdin canım
evet canım siyaha karar verdim
aslında isterim bi kaç hafta sonra diyet işini bırakacam zaten korumaya geçecem artık sıkıldımSen yeni düzenine alış ikna edeyimtibet ile az ve öz uyucaksın o noktaya geldiğinde yaparsın nasılsa
canım tadının çok güzel olduğunu söyleyemicem ama içebildim ben çokta kötü değildi sabahtan beri wcden çıkamıyorum sanırım etkili olucak bişey 10 günlük bi detoks inşallah sürdürebilirimGunaydin canim nasıl oluyor yogurdu severim merak ettim
bende bugün başladım kaçamaksız demicem öyle düşünnce bozuyorum daha kötü oluyor elimden geldiğince dikkat edicem ve bi salon buldum evime de yakınmış bugün gitcem konuşcam inşallah yazılcamarkadaşlar ben de bugün kaçamaksız diyete başladım bol su da içicem ilerleyen haftalarda spora da başlıycam akşam menğ paylaşımına başlıyorum
inşallah canım atarım tabiki
cnm ben de misafirliğe gidince kasmıycam ama epeydir diyet modundan uzaktım ondan dedim kaçamaksız diyebende bugün başladım kaçamaksız demicem öyle düşünnce bozuyorum daha kötü oluyor elimden geldiğince dikkat edicem ve bi salon buldum evime de yakınmış bugün gitcem konuşcam inşallah yazılcam
aynen bende öyleydim haftasonu da aşure yaptık doyasıya yedimcnm ben de misafirliğe gidince kasmıycam ama epeydir diyet modundan uzaktım ondan dedim kaçamaksız diye
BEN bıraktım diyetiaslında isterim bi kaç hafta sonra diyet işini bırakacam zaten korumaya geçecem artık sıkıldım
sadece esneklik için bile yapabilirim ama yanında incelirsemde fena olmaz tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?