Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hayırlı olsun canım
Evinizde hayırlı, sağlıklı mutlu günleriniz olsun canım.

Günaydın kızlar 200 gr daha gitmis 55.8 olarak gune basladim yuppi cok mutluyum tartinin uzerinde keyifli saniyeler yasadim darisi bol bol hepimizin basina

Hayırli olsun canim yeni evin. Suanda evde degilim 2 gibi eve gecicem ozamn fotosunu atarim minik simler var icinde parlakta duruyor ben memnunum sadece suyumuz cok kirecli oldugu icin damlayan su coksa kireci kuruyunca belli oluyor cokta problem olmuyor.. dolapta siyahi tavsiye etmem benim alt dolaplar siyah su izi okuyor cok zor temizleniyo hatta oyle biseyki toz oluyor haftada bir silmeme ragmen yetisemiyorum.

teşekkür ederim canım koyu renk dolap zor şimdikli dolabım koyuydu kahvenin bi tonu ben de beyaz yaptırdım o yuzden

Sen yeni düzenine alış ikna edeyim tibet ile az ve öz uyucaksın o noktaya geldiğinde yaparsın nasılsa
aslında isterim bi kaç hafta sonra diyet işini bırakacam zaten korumaya geçecem artık sıkıldım
sadece esneklik için bile yapabilirim ama yanında incelirsemde fena olmaz tabi

Gunaydin canim nasıl oluyor yogurdu severim merak ettim
canım tadının çok güzel olduğunu söyleyemicem ama içebildim ben çokta kötü değildi sabahtan beri wcden çıkamıyorum sanırım etkili olucak bişey 10 günlük bi detoks inşallah sürdürebilirim
3 yk (ev yoğurdu) yoğurt ama bende ev yoğurdu yoktu mecbur market yoğurdu kullandım
1 maden suyu
1 çay kaşığı (silme) toz zencefil
yarım limon
karıştırıp kahvaltıdan en az yarım saat önce içiyosun ben bunu içtikten 1,5 saat sonra falan kahvaltı edebildim biraz midem bulandı kahvaltı edince geçti yarın 40 dk sonra falan kahvaltımı edicem inşallah etkili olur

arkadaşlar ben de bugün kaçamaksız diyete başladım bol su da içicem ilerleyen haftalarda spora da başlıycam akşam menğ paylaşımına başlıyorum
bende bugün başladım kaçamaksız demicem öyle düşünnce bozuyorum daha kötü oluyor elimden geldiğince dikkat edicem ve bi salon buldum evime de yakınmış bugün gitcem konuşcam inşallah yazılcam

bende bugün başladım kaçamaksız demicem öyle düşünnce bozuyorum daha kötü oluyor elimden geldiğince dikkat edicem ve bi salon buldum evime de yakınmış bugün gitcem konuşcam inşallah yazılcam
cnm ben de misafirliğe gidince kasmıycam ama epeydir diyet modundan uzaktım ondan dedim kaçamaksız diye

Ayrıca adetim inşalarla ödemim atılır yarın diyetisyen görüşmem var 3 hafta içinde 69 u görmek istiyorum artık .bi alıp bi vermekten yoruldum Kendime kızıyorum

aslında isterim bi kaç hafta sonra diyet işini bırakacam zaten korumaya geçecem artık sıkıldım
sadece esneklik için bile yapabilirim ama yanında incelirsemde fena olmaz tabi
BEN bıraktım diyeti
herşeyden az az yiyorum ama vücudum ter atmak istiyor . dans atölytenin videolarını da yapmayı düşünüyorum .sen yaptınmı ordan ?
yoga ile incelirsin kaslar uzuyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…