Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

BEN bıraktım diyeti
herşeyden az az yiyorum ama vücudum ter atmak istiyor . dans atölytenin videolarını da yapmayı düşünüyorum .sen yaptınmı ordan ?
yoga ile incelirsin kaslar uzuyor çünkü
tibetten sonra selülit için olanı yapıyorum bide squat artı hafta içi 45 dakika invertal şekilde yürüyüşüm bence yeter bana bi süre

tibetten sonra selülit için olanı yapıyorum bide squat artı hafta içi 45 dakika invertal şekilde yürüyüşüm bence yeter bana bi süre
TİBET İLE beraber ypılmıyor ama arasında zaman olsun biraz ..
bende de selilüt aldı başını gitti bende yapcam her gün ne paylaşırsa yapalım aslında

TİBET İLE beraber ypılmıyor ama arasında zaman olsun biraz ..
bende de selilüt aldı başını gitti bende yapcam her gün ne paylaşırsa yapalım aslında
hatun lastik gibi herşeyi yapıyor ben öle mi
tibetten sonra yapmayım mı yaa toptan yapıyım bitsin diye düşünmüştüm ama

7 ekim 2018 menüm

11:00
2 dilim peynir
3ceviz
domates
salatalık
biber
1 bardak yeşilçay

14:30
4 köfte
yarım domates
3 biber

18:00
3 yuvarlak parça palamut
salata

ne güzel menü değil mi. burda kalsa ya
gerisini yazıyorum. cozuttuğum kısım

2 dilim kavun
1 dilim karpuz
2-3 avuççekirdek
küçükbirparça tahin helvası
yarım kase aşure
çaylabirlikte 3-4 bisküvi

kaçamak kelimesinin kifayetsiz kaldığı menümü,ceza olarak sizlerle paylaşıyorum.
ben ettim siz etmeyin

LAydLiNe

aaaa bu kadarcık mı kaçamak dediğin ilahi sen

ben bu hafta düzenli menü yapamam sadece az yiycem sonra protein sebxe haftası olarak ayarlıcam
bende eskisi kadar düzenli hiç bir menüyü uygulayamıyorum ama ucundan kıyısından yaklaşıyorum proteine , sonrasında da kabak yemeyi planlıyorum hem çok seviyorum kavrulmuş kabağı yoğurtla

Ynlış topiğe yazmışsın ama son yediklerini yazmasaydın muhteşemdi . hele 2 3 avuç ayçekirdeği beni benden aldı . neyse olan olmuş 2 gün kalori sayarak gider ve 300 kaloriden fazla yakarsan dengelersin

Ynlış topiğe yazmışsın ama son yediklerini yazmasaydın muhteşemdi . hele 2 3 avuç ayçekirdeği beni benden aldı . neyse olan olmuş 2 gün kalori sayarak gider ve 300 kaloriden fazla yakarsan dengelersin
ceza olsun diye yazmış canım
neler hissediyorsun tibette
tibetten sonra bi dünya spor daha yaptığımdan heralde pek bi fark hissedemedim
bugünden itibaren sabah yapıcam

yanlış topiğe yazmadım. ceza olarak tüm takımlara yazdım. en altta yazıyor ceza olduğu :)

evet bundan da vardı orda bi bu bide ayna kırıkları gibi olan vardı işte ikisinin arasında kaldım kullanımda sorun yok diyorsun demi rahatlattın beni
Evet canim ben memnunum gayet kullanışlı anca cep yapabildim elektrikler kesikti sarjim yoktu simdi geldi kusura bakma canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…