- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #290.621
tibetten sonra selülit için olanı yapıyorum bide squat artı hafta içi 45 dakika invertal şekilde yürüyüşüm bence yeter bana bi süreBEN bıraktım diyeti
herşeyden az az yiyorum ama vücudum ter atmak istiyor . dans atölytenin videolarını da yapmayı düşünüyorum .sen yaptınmı ordan ?
yoga ile incelirsin kaslar uzuyor çünkü
ben protein yapmayı düşünüyorum en iyi kiloyu onunla verdim ama bu sefer de verebilirmiyim bilmiyorumkızlar hepimiz bıkmışız kilo alıp vermekten bu hafta sıkı bi diyet yapalım madem cumaya motive oluruz hem de
TİBET İLE beraber ypılmıyor ama arasında zaman olsun biraz ..tibetten sonra selülit için olanı yapıyorum bide squat artı hafta içi 45 dakika invertal şekilde yürüyüşüm bence yeter bana bi süre
hafta sonunu güzel değerlendirmişsin tebrikler bu hafta 1 kilo verisin mi?Günaydın kızlar -100 Gr
Güne yoğun başladım,once yürüyüş yaptım,sonra akşam için yemek yaptim ortalıgi topladım okula geldim,nobetciyim bir de ancak girip yazabildim
hatun lastik gibi herşeyi yapıyor ben öle miTİBET İLE beraber ypılmıyor ama arasında zaman olsun biraz ..
bende de selilüt aldı başını gittibende yapcam her gün ne paylaşırsa yapalım aslında
toptan olmuyor malesefhatun lastik gibi herşeyi yapıyor ben öle mi
tibetten sonra yapmayım mı yaa toptan yapıyım bitsin diye düşünmüştüm ama
aaaa bu kadarcık mı kaçamak dediğin ilahi sen7 ekim 2018 menüm
11:00
2 dilim peynir
3ceviz
domates
salatalık
biber
1 bardak yeşilçay
14:30
4 köfte
yarım domates
3 biber
18:00
3 yuvarlak parça palamut
salata
ne güzel menü değil mi. burda kalsa ya
gerisini yazıyorum. cozuttuğum kısım
2 dilim kavun
1 dilim karpuz
2-3 avuççekirdek
küçükbirparça tahin helvası
yarım kase aşure
çaylabirlikte 3-4 bisküvi
kaçamak kelimesinin kifayetsiz kaldığı menümü,ceza olarak sizlerle paylaşıyorum.
ben ettim siz etmeyin
LAydLiNe
ben bu hafta düzenli menü yapamam sadece az yiycem sonra protein sebxe haftası olarak ayarlıcamben protein yapmayı düşünüyorum en iyi kiloyu onunla verdim ama bu sefer de verebilirmiyim bilmiyorum
iyi ki dedin o zamantoptan olmuyor malesef
tibeti sabah 5 dk yapabilirsin tekrar sayın az nasılsa
bende eskisi kadar düzenli hiç bir menüyü uygulayamıyorum ama ucundan kıyısından yaklaşıyorum proteine , sonrasında da kabak yemeyi planlıyorum hem çok seviyorum kavrulmuş kabağı yoğurtlaben bu hafta düzenli menü yapamam sadece az yiycem sonra protein sebxe haftası olarak ayarlıcam
Ynlış topiğe yazmışsın ama son yediklerini yazmasaydın muhteşemdi . hele 2 3 avuç ayçekirdeği beni benden aldı . neyse olan olmuş 2 gün kalori sayarak gider ve 300 kaloriden fazla yakarsan dengelersin7 ekim 2018 menüm
11:00
2 dilim peynir
3ceviz
domates
salatalık
biber
1 bardak yeşilçay
14:30
4 köfte
yarım domates
3 biber
18:00
3 yuvarlak parça palamut
salata
ne güzel menü değil mi. burda kalsa ya
gerisini yazıyorum. cozuttuğum kısım
2 dilim kavun
1 dilim karpuz
2-3 avuççekirdek
küçükbirparça tahin helvası
yarım kase aşure
çaylabirlikte 3-4 bisküvi
kaçamak kelimesinin kifayetsiz kaldığı menümü,ceza olarak sizlerle paylaşıyorum.
ben ettim siz etmeyin
LAydLiNe
neler hissediyorsun tibetteiyi ki dedin o zamanben hep böle yapar dururdum
ceza olsun diye yazmış canımYnlış topiğe yazmışsın ama son yediklerini yazmasaydın muhteşemdi . hele 2 3 avuç ayçekirdeği beni benden aldı . neyse olan olmuş 2 gün kalori sayarak gider ve 300 kaloriden fazla yakarsan dengelersin
tibetten sonra bi dünya spor daha yaptığımdan heralde pek bi fark hissedemedimneler hissediyorsun tibette
Ynlış topiğe yazmışsın ama son yediklerini yazmasaydın muhteşemdi . hele 2 3 avuç ayçekirdeği beni benden aldı . neyse olan olmuş 2 gün kalori sayarak gider ve 300 kaloriden fazla yakarsan dengelersin
İnşallah canım,ben yıllardır (yaklasik 13 yıl) bu kilolardayim o sebeple gidermi o kadar bilmiyorumhafta sonunu güzel değerlendirmişsin tebrikler bu hafta 1 kilo verisin mi?
Evet canim ben memnunum gayet kullanışlı anca cep yapabildim elektrikler kesikti sarjim yoktu simdi geldi kusura bakma canimevet bundan da vardı orda bi bu bide ayna kırıkları gibi olan vardı işte ikisinin arasında kaldım kullanımda sorun yok diyorsun demi rahatlattın beni
Kırmak biraz zorlar ama inersin bence vucut zaten kilo vermeyi öğrenmiş durumdaİnşallah canım,ben yıllardır (yaklasik 13 yıl) bu kilolardayim o sebeple gidermi o kadar bilmiyorum
Tesekkur ederim canim içimi rahatlattinizEvet canim ben memnunum gayet kullanışlı anca cep yapabildim elektrikler kesikti sarjim yoktu simdi geldi kusura bakma canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?