- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #290.641
günaydın canım hadi hep birlikte zayıflıycaz sen de baslaGünaydın kızlar sabah 69.80 olarak uyandım eyvah eyvahwc yok tabi çok sıkıntılıyım yine bir düzene girmiyor ayaklarıma bakıyorum benim olamaz diyorum
Galetalar olmasaydı onun yerine bitki çayı içeydin 2 ceviz yiyeydin muhteşem olurdu.Kizlar gec olmadan menumu paylaşayım dun aksam son kez gec yedim o yuzden kahvalti gec kaldi
Sabah 9 gibi bi fincan osmanli kahvesi
11
2 haslanmis yumurta 3 ceviz 200 ml sut 1 elma 1 havuc
Saat 1 gibi 1 galeta bi fincan kahve
Saat 3 te bir muz
Saat 4 te 3 galeta
Aksam 5.30
1 kase kisir
Salata
3 kornişon tursu
Bugun karisik oldu nirmalde 7 de kahvalti yaparim gittikce duzene girecek
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah bir kuru incir,3 ceviz
Kahvaltı
Bir dilim peynir
Yumurta haşlanmış
7 yeşil zeytin
1 dilim kızarmış tb ekmeği
Domates
Sivri biber
Ara 14.30 iki mandalina
16.30 Bir yeşil elma
Aksam 18.30 bir tabak zy ispanak
4 YK bulgur pilavı,salata
60 dk yürüyüş ve 2 litre su
Afiyet olsun protein menüsüne yaklaşmışsınIyı akşamlar kızlar bugunku menum
Sabah
Ispanaklı yumurta
Bır dılım ekmek
Domates salatalik
Ikı dilim peynır
Bır tane Erik reçeli
Ara
Bır mandalina
Öğle
2kaşık yogurt
3kaşık kıymalı makarna
Akşam
Fırında levrek
Yeşil salata
3lıtre su
Bugün başladım 6.30 da uyandım kahvaltımı yaptım yumurta ve peynir ile üstüne incirimi yedim evden çıktım . Umarım öğlen e yenge yemek gönderirgünaydın canım hadi hep birlikte zayıflıycaz sen de basla
Gunaydin canim sen 3_4 gun dikkat ettinmi toparlasin vc icin sanada cozum bulmak lazim kefirini iciyormusun,ben neler içiyorum:))) ama artiyim anlatacagim birazdan...Günaydın kızlar sabah 69.80 olarak uyandım eyvah eyvahwc yok tabi çok sıkıntılıyım yine bir düzene girmiyor ayaklarıma bakıyorum benim olamaz diyorum
kefir arada içiyorum aslında düzene koymam lazım bağışıklık için ipin ucu çok kaçtı. benim biliyorsun stres ile orantılı yogayıda bırakmıştım ona başladığım halde düzelmedi . sen naptın heyecan var mı kuzuGunaydin canim sen 3_4 gun dikkat ettinmi toparlasin vc icin sanada cozum bulmak lazim kefirini iciyormusun,ben neler içiyorum:))) ama artiyim anlatacagim birazdan...
Bugün başladım 6.30 da uyandım kahvaltımı yaptım yumurta ve peynir ile üstüne incirimi yedim evden çıktım . Umarım öğlen e yenge yemek gönderiryoksa çiğ köfte yicez dışardan
ben sadece ilaca başladım düzenli içiyorum pro women için diyorum . birde dere otu bize çok iyiymiş . turp yerim gaz sorunu zaten var birde afedersin fazlaca geğirme oluyor bir haftadan faladır geçmedi .Gunaydin hatunlar..
Bende iki gün bahce isleriyle ugrastim,
Ve bu bir hafta icinde sabahlari pekmez 2 yk bazen 3 yk haric kacamagim olmadi,bir hafta si... biraktigim icin surekli tere,roka,turp yapragi,yesil sogan cok tukettim ve tuketecegim...SchonerDuft canim iki uc gun turp ye vc icin bağırsağı duzenliyormus bir arastirirsan ve cok gaz yapiyor sabredip yersen...benim bi haftada vc sorunum cok oldu bu tere roka turp yesil soganin faydasini gordum ins,bir haftada 2,7 gr arti ciktim buna sukrediyorum bunu goze almistim zaten s... birakinca bir haftada 3,5_4 kg almistim daha önce onun icin dikkat ettim diyete yalanci kg alimi olurmus odem olurmus ama hemen gidermis kg,simdi bu hafta daha cok iyiyim bol limonlu suyum,belli araliklarda incir kuru,polenli su,pro women ilaci iciyorum ins..hareket dersen cok sukur oda duzene girdi..vc de cok sukur duzene giriyor simdi birazdan menu yazacagim..
kalorisi çoktur onun bakmadım kalorisine gerçi .hayırlısı bakalım ekmek yemeyince galeta yiyorum zararlı mı
her yere buluyor bi arkadaşVerano_porteno canım burası
galeta sayısıKizlar gec olmadan menumu paylaşayım dun aksam son kez gec yedim o yuzden kahvalti gec kaldi
Sabah 9 gibi bi fincan osmanli kahvesi
11
2 haslanmis yumurta 3 ceviz 200 ml sut 1 elma 1 havuc
Saat 1 gibi 1 galeta bi fincan kahve
Saat 3 te bir muz
Saat 4 te 3 galeta
Aksam 5.30
1 kase kisir
Salata
3 kornişon tursu
Bugun karisik oldu nirmalde 7 de kahvalti yaparim gittikce duzene girecek
makarnayı öğlen tercih etmen idare edilebilir canım afiyet olsunIyı akşamlar kızlar bugunku menum
Sabah
Ispanaklı yumurta
Bır dılım ekmek
Domates salatalik
Ikı dilim peynır
Bır tane Erik reçeli
Ara
Bır mandalina
Öğle
2kaşık yogurt
3kaşık kıymalı makarna
Akşam
Fırında levrek
Yeşil salata
3lıtre su
limonlu su iç bugün gün boyu sakın 7 li haneleri görme önlem almalısın acilen canımGünaydın kızlar sabah 69.80 olarak uyandım eyvah eyvahwc yok tabi çok sıkıntılıyım yine bir düzene girmiyor ayaklarıma bakıyorum benim olamaz diyorum
Cok heyacanli ve gerginim persembeye kadar 75 olmaliyim valla bilmiyorum elimden geleni kurleri uyguluyorum ama kacis yok persembe gunu bir gidecegim ne diyecek dr bana bir ay sonra gel derse gobek atarim dermisimm:))kefir arada içiyorum aslında düzene koymam lazım bağışıklık için ipin ucu çok kaçtı. benim biliyorsun stres ile orantılı yogayıda bırakmıştım ona başladığım halde düzelmedi . sen naptın heyecan var mı kuzu
Dere otu ne icin ki istah kesilmesine bide emziren annelerin yemesini biliyorum ama netten bi bakiyim canim,ben tere,roka,turpu,annem bahceye dikmis gor nasil keskin tad koku lezzetli sifa olsun die yiyorum bu arada seker hapinida biraktim hem bitmisti artik persembe gunu derim dr tahlil yaptiririm..ben sadece ilaca başladım düzenli içiyorum pro women için diyorum . birde dere otu bize çok iyiymiş . turp yerim gaz sorunu zaten var birde afedersin fazlaca geğirme oluyor bir haftadan faladır geçmedi .
Huyum batsınher yere buluyor bi arkadaş
wcye çıksam görmicem de wc sıkıntı işte . yanımda limon var sıkıp içeyim akşamda kabak yapacam öğlene allah kerimgaleta sayısı
makarnayı öğlen tercih etmen idare edilebilir canım afiyet olsun
limonlu su iç bugün gün boyu sakın 7 li haneleri görme önlem almalısın acilen canım
iğne zarar vermiyor mu peki ? bir sorda bana da de senin kaddar heyecanlıyım ben her şey çok güzel olcakCok heyacanli ve gerginim persembeye kadar 75 olmaliyim valla bilmiyorum elimden geleni kurleri uyguluyorum ama kacis yok persembe gunu bir gidecegim ne diyecek dr bana bir ay sonra gel derse gobek atarim dermisimm:))
Ya benim hastalikla ilgi bir hafta arastirma yapiyorum benim gibi durumda olanlari bir igne var uc ay gecici menopoza girdirip hastaligi geriletip oyle tedaviye baslaniyormus simdiyece boyle birsey duymadim hic bir dr da demedi bunuda dr la konusacagim iyi kk kulubu varmis hep burdan ogrendim((
yumurtalar için . birde böğürtlen kökü iyiymiş çok eski bir kitapta okumuş kv bana da gösterdi .Dere otu ne icin ki istah kesilmesine bide emziren annelerin yemesini biliyorum ama netten bi bakiyim canim,ben tere,roka,turpu,annem bahceye dikmis gor nasil keskin tad koku lezzetli sifa olsun die yiyorum bu arada seker hapinida biraktim hem bitmisti artik persembe gunu derim dr tahlil yaptiririm..
Geğirme neden oluyorki gaz yapa yiyeceklerdende olabilirmi,birde midede sorun varsa yada strese bagli olabilir canim dikkat ethic bir sey icin kendini uzmeye değmez sen kendi sagligina odaklan..ben bir haftadi hayatim da boyle gaz ve geğirme gormedim ama iyi oluyor karnimi davul gibi sisuriyor rahatsiz oluyorum ve yemeye ara vermis oluyorum:))) kefiride balik yedigim gun icmiyorum zehirlenirim die kortugumdan :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?