Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay yoga hiç bana göre değil ama seni mi kırayım haftaya düğün işi bitsin dönüşte rahatlar denerim bi
öğlen çiğ köfte yeme bari hafif geçirde yarına inmiş ol
ben akşamları yemiyorum yine bu hafta

izlesende olur ben yapabilirim dermisin mesela bana kolay geldi başta ama zormuş hoş ilk defa yapıyorum ve denge sıfır bende dengeyi kazanmam lazım . haftaya kimin düğünü var .
yemek seçeneği geneşde tantuni döner çiğ köfte şeklinde dışardan çorba içmiyorum sebze yemeği de yemem dışardan .

tugbaFB canım galeta günde kaç tane yenebilir öğlenleri yoğurtlu galetalı menü yapıcam
bana diyetisyenim ara öğün için 2 tane (ince) olandan yiyebilirsin demişti şimdi baktım kepekli var bende incelerden 30 gr (içinde 8 adet var sanırım) 416 kalori bana biraz fazla geldi
öğün olarak yersen muhtemelen yine o kaloride olur oda çok olur
ananas bulabilirsen yarım ananası doğra yoğurduna ara öğündede 2 tane galeta ye bence
ananas detoksu yapmış olursun (ben faydasını görmüştüm)

o zaman salata ye her öğlen fix ton balıklı salata yiyorum bazen kendim yapıyorum bazen sipariş veriyorum
haftaya kuzenimin düğünü var memlekete gidecez
sziin oranında tantunisi offf demeseydin iyidi

Günaydın kızlar menumu yazamadim dun
Kahvaltı 07.00
4 yk kıymalı yumurta
4 ince dilim kızarmış patates
Az domates salatalık zeytin peynir
1 yk torku banada
2 dilim ekmek
Oglen 12.20
Dürüm tantuni
Okulda mecbur kaldim aksamda disardaydim ev yemegi yiyemedim saglikli biseylerde yiyemedim
Ara 17.30
4 tane eti hosbes
1 tane pikolata
Aksam 19.00
1 porsiyon tavuk şiş
2 yk pirinc pilavi
Salata
Kozlenmis biber
1 yk kadar ezme
Spor yapamadım hareketli bir gundu yeterince.
Oglen icin okula menu getirmeye calisacagim dun 55.8 cikmistim bu sabah 56.6 nasil oldum anlamadim tuzlu patates kizartmalari falan odem oldu cumaya kadar 55 hedefim insallah yapabilirim.

o zaman salata ye her öğlen fix ton balıklı salata yiyorum bazen kendim yapıyorum bazen sipariş veriyorum
haftaya kuzenimin düğünü var memlekete gidecez
sziin oranında tantunisi offf demeseydin iyidi
oy kuzu burda öyle orjinal şeyler yok işkembe kelle paça mercimek çorba döner ev yemekleri tntuni bumbar türü şeyler var çeşit çok ama ben yemem öğğğ içine allah bilir neler koyuyorlar
tantuniyi evde yapabilirsin çok kolay tarifi

arkadaşım da yaptı ananas diyeti o da etkisini görmüş baya öyle yapayım canım tam buğdaylı galeta benimkide

bu menüyle 800 gr artı bence iyi nasıl oldum anlamadım demişin ya bi daha oku yediklerini anlarsın kuzum
arkadaşım da yaptı ananas diyeti o da etkisini görmüş baya öyle yapayım canım tam buğdaylı galeta benimkide
tam anlamıyla ananas diyeti yada kabak diyeti uygulayamıyorum artık ama yiyecek bieşy bulamadığım zamanlarda bir öğün onlarla besleniyorum hemen etkisini görüyorum

ayy onlar ne öle
tek yemek yeme işini halledip evden getirmen lazım senin bence

DÜN FAZLA KAÇIRMIŞSIN CANIM ONDAN OLMUŞTUR

Baya fazla olmuş canım ondandır

Selam kızlar

Sabah her zamanki gibi yürüyüşümu yaptım (40 dk) akşam için zy türlü yaptım,şimdi okuldayim bu dersim bos azıcık dinlenmeyi hak ettim sanirim

Selam kızlar

Sabah her zamanki gibi yürüyüşümu yaptım (40 dk) akşam için zy türlü yaptım,şimdi okuldayim bu dersim bos azıcık dinlenmeyi hak ettim sanirim
çalış çalış nereye kadar azcık dinlen tabi ki ..
bende sporumu düzene koydum dün elim kolum zor kalktı kendimi direk yatağa attım spordan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…