- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #290.681
Canım benim iyiyim diicem ama sırt ağrısından ölüyorumdrdotty nasılsın kuzum
ıkı gün yapıcam bir kilo bile gitse acayip mutlu olurumBende katılırım sana hazır migrosta indirime girmiş 6.95
Sen düzenli tibeti yapıyorsun sanırım,ben onu düzenli yapamıyorum maalesef,ev sporu sanırım bana göre değil çabuk sıkılıyorum,akşamları ben de öyle yorgunluktan gözlerim kapanıyor resmen ama çokta erken uyumamaya çalışıyorum fazla uykuda kilo yaparçalış çalış nereye kadar azcık dinlen tabi ki ..
bende sporumu düzene koydum dün elim kolum zor kalktı kendimi direk yatağa attım spordan sonra
Zuzum hiç oldu muGünaydın kızlar menumu yazamadim dun
Kahvaltı 07.00
4 yk kıymalı yumurta
4 ince dilim kızarmış patates
Az domates salatalık zeytin peynir
1 yk torku banada
2 dilim ekmek
Oglen 12.20
Dürüm tantuni
Okulda mecbur kaldim aksamda disardaydim ev yemegi yiyemedim saglikli biseylerde yiyemedim
Ara 17.30
4 tane eti hosbes
1 tane pikolata
Aksam 19.00
1 porsiyon tavuk şiş
2 yk pirinc pilavi
Salata
Kozlenmis biber
1 yk kadar ezme
Spor yapamadım hareketli bir gundu yeterince.
Oglen icin okula menu getirmeye calisacagim dun 55.8 cikmistim bu sabah 56.6 nasil oldum anlamadim tuzlu patates kizartmalari falan odem oldu cumaya kadar 55 hedefim insallah yapabilirim.
geçmiş olsun canım uzanıyorsun değil mi yormuyorsun kendini dikişler ne oldu ?Canım benim iyiyim diicem ama sırt ağrısından ölüyorum
Sen nasılsın işyerinde herşey yoluna girdi mi
tibeti yapmıyorum bu ara bildiğin yogaya başladım başlama seviyesinde . günlük 6 7 saat uyuyorum .. senin uyku saatin ne kadar ?Sen düzenli tibeti yapıyorsun sanırım,ben onu düzenli yapamıyorum maalesef,ev sporu sanırım bana göre değil çabuk sıkılıyorum,akşamları ben de öyle yorgunluktan gözlerim kapanıyor resmen ama çokta erken uyumamaya çalışıyorum fazla uykuda kilo yapar
hoş geldin :)Tesekkur ederim canim, herkese meraba
Hosbuldum, kurallari da okudum :)) 32 yasindayim, evliyim, memurum ama ucretsiz izindeyim. 1 yildan fazladir amerikadayim ama donmek uzereyiz. Aralikta donus var. Is hayatina ara verince kilo aldim, 10 kiloya yakin hatta. Suan 60 kilo civarindayim. Hedefim 52 veya 54. Olmayan kiyafetlerime ne zaman girersem artik. Daha once katilmistim ama yanlis zamandi, pek etkin olamadim. Bu sefer daha kararliyim. Spor da yapiyorum, ebru sallinin 21 gunde yaglarinizdan kurtulun serisini tamamlamaya calisiyorum, 8. Gunundeyim.hoş geldin :)
1.sayfda kurallarımız yazıyor kaptanımızdrdotty şuan pek uğrayamıyor sağlık sorunu sebebi ile ... kendini tanıtmak ile başlayabilirsin
Hoşgeldın aramıza :) bıyujuz kaç pekı.umarım En kısa surede hedefine ulaşırsınHosbuldum, kurallari da okudum :)) 32 yasindayim, evliyim, memurum ama ucretsiz izindeyim. 1 yildan fazladir amerikadayim ama donmek uzereyiz. Aralikta donus var. Is hayatina ara verince kilo aldim, 10 kiloya yakin hatta. Suan 60 kilo civarindayim. Hedefim 52 veya 54. Olmayan kiyafetlerime ne zaman girersem artik. Daha once katilmistim ama yanlis zamandi, pek etkin olamadim. Bu sefer daha kararliyim. Spor da yapiyorum, ebru sallinin 21 gunde yaglarinizdan kurtulun serisini tamamlamaya calisiyorum, 8. Gunundeyim.
Boy 1.58 canimHoşgeldın aramıza :) bıyujuz kaç pekı.umarım En kısa surede hedefine ulaşırsın
Diskalifiye mi oldun izne mi ayrıldın kuzum .Hosbuldum, kurallari da okudum :)) 32 yasindayim, evliyim, memurum ama ucretsiz izindeyim. 1 yildan fazladir amerikadayim ama donmek uzereyiz. Aralikta donus var. Is hayatina ara verince kilo aldim, 10 kiloya yakin hatta. Suan 60 kilo civarindayim. Hedefim 52 veya 54. Olmayan kiyafetlerime ne zaman girersem artik. Daha once katilmistim ama yanlis zamandi, pek etkin olamadim. Bu sefer daha kararliyim. Spor da yapiyorum, ebru sallinin 21 gunde yaglarinizdan kurtulun serisini tamamlamaya calisiyorum, 8. Gunundeyim.
Listeye girmemistim zaten. Birkac gun katildim yani. Bizim sartlarimiz kalmaya pek uygun degil canim ya. Yoga da sayfada da yazmistim, parmaklarimda vs. Uyusma oluyor. Bu hafta doktora gidicem. Bakalim ne diyecek. Tibet de guzel ama ayni hareketi cok tekrar yapmaktansa yoga daha mantikli geliyor bana. Tabi yapabilirsem :)Diskalifiye mi oldun izne mi ayrıldın kuzum .
amerkiya gidip dönmek olur mu ya kalıcı olarak kalamıyor musun ? yarın sabah net kilonu yazarsın not alırım bende
yoga ne durumda tibet kafana yatmadı sanırım
Unutmuşum geçmiş olsun..Listeye girmemistim zaten. Birkac gun katildim yani. Bizim sartlarimiz kalmaya pek uygun degil canim ya. Yoga da sayfada da yazmistim, parmaklarimda vs. Uyusma oluyor. Bu hafta doktora gidicem. Bakalim ne diyecek. Tibet de guzel ama ayni hareketi cok tekrar yapmaktansa yoga daha mantikli geliyor bana. Tabi yapabilirsem :)
Bitter yeseydin 1 minik kareCanım çok Çıkolata istedi bugun hormonlardan yemedim ama
Yaa kuzum hic sorma bi rehavete kapılmışım ..toparliycam ama..son kilolar candır:) emeklerim icin bugun sporlu az yemeli gun yaptim cumaya kadar boyle 55.00 goreyim..Zuzum hiç oldu mu
Gittti emekler
Son kilolarına kıyamıyorsun sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?