Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

çalış çalış nereye kadar azcık dinlen tabi ki ..
bende sporumu düzene koydum dün elim kolum zor kalktı kendimi direk yatağa attım spordan sonra
Sen düzenli tibeti yapıyorsun sanırım,ben onu düzenli yapamıyorum maalesef,ev sporu sanırım bana göre değil çabuk sıkılıyorum,akşamları ben de öyle yorgunluktan gözlerim kapanıyor resmen ama çokta erken uyumamaya çalışıyorum fazla uykuda kilo yapar

Zuzum hiç oldu mu
Gittti emekler
Son kilolarına kıyamıyorsun sanırım

Canım benim iyiyim diicem ama sırt ağrısından ölüyorum
Sen nasılsın işyerinde herşey yoluna girdi mi
geçmiş olsun canım uzanıyorsun değil mi yormuyorsun kendini dikişler ne oldu ?
girdi gibi zamanla netleşecek sadece cumartesi günleri işe gelmemeye karar verdim 1 saat geç çıkıcam sabah erken gelecem gerekirse

tibeti yapmıyorum bu ara bildiğin yogaya başladım başlama seviyesinde . günlük 6 7 saat uyuyorum .. senin uyku saatin ne kadar ?

hoş geldin :)
1.sayfda kurallarımız yazıyor kaptanımız drdotty şuan pek uğrayamıyor sağlık sorunu sebebi ile ... kendini tanıtmak ile başlayabilirsin
Hosbuldum, kurallari da okudum :)) 32 yasindayim, evliyim, memurum ama ucretsiz izindeyim. 1 yildan fazladir amerikadayim ama donmek uzereyiz. Aralikta donus var. Is hayatina ara verince kilo aldim, 10 kiloya yakin hatta. Suan 60 kilo civarindayim. Hedefim 52 veya 54. Olmayan kiyafetlerime ne zaman girersem artik. Daha once katilmistim ama yanlis zamandi, pek etkin olamadim. Bu sefer daha kararliyim. Spor da yapiyorum, ebru sallinin 21 gunde yaglarinizdan kurtulun serisini tamamlamaya calisiyorum, 8. Gunundeyim.

Hoşgeldın aramıza :) bıyujuz kaç pekı.umarım En kısa surede hedefine ulaşırsın

Diskalifiye mi oldun izne mi ayrıldın kuzum .
amerkiya gidip dönmek olur mu ya kalıcı olarak kalamıyor musun ? yarın sabah net kilonu yazarsın not alırım bende
yoga ne durumda tibet kafana yatmadı sanırım

Diskalifiye mi oldun izne mi ayrıldın kuzum .
amerkiya gidip dönmek olur mu ya kalıcı olarak kalamıyor musun ? yarın sabah net kilonu yazarsın not alırım bende
yoga ne durumda tibet kafana yatmadı sanırım
Listeye girmemistim zaten. Birkac gun katildim yani. Bizim sartlarimiz kalmaya pek uygun degil canim ya. Yoga da sayfada da yazmistim, parmaklarimda vs. Uyusma oluyor. Bu hafta doktora gidicem. Bakalim ne diyecek. Tibet de guzel ama ayni hareketi cok tekrar yapmaktansa yoga daha mantikli geliyor bana. Tabi yapabilirsem :)

Unutmuşum geçmiş olsun..
Diskalifiye yoksa sıkıntı da yok .
Bende yoga başlangıç seviyesini yapıyorum bakalım sevebilecek miyim ..

Bugunku menum
Sabah
Peynirli Ikı yumurta
Bır dılım ekmek
Salatalık
Bir tatlı kaşığı reçel
Ara
Mandalına
Elma
Öğle
Bır kase yoğurt çorbası
Ara
Badem 2hurma
Akşam
Bır tabak kıymalı karnabahar
Bır kase cacık
3litre su
Bır saat bisiklet

Iyi akşamlar kizlar menume bakinca dün baya kaçırmışım haftasonuda cok dikkat edememistim bugun iyiyim ama
Kahvaltı 07.00
5 yk kıymalı yumurta
1 dilim ekmek
Ara.11.00
3 lokma kakaolu kek
Öğlen 12.30
Domates peynir zeytin 1 dilim ekmek
Akşam 17.00
1 porsiyon kapuska
1 kase yogurt
Yagsiz havuc salatası
Suanda acikmak uzereyim hemen uyumam lazım:)
Spor 45 dk evde dans ve egzersiz
Su bolca ictim.
cumaya kadar tartilmama karari aldim şimarip nasilsa gidiyo diye lop lop yemeye koyulmayayim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…