- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #290.701
Gece acikmadan uyuyunca anlamistim zaten sabah dank etti:)bu menüyle 800 gr artı bence iyinasıl oldum anlamadım demişin ya bi daha oku yediklerini anlarsın kuzum
Inşallah ödemdir:) tuzlu yagli ne varsa yemisim yerken farketmemistim yazincada anlamadim :) yazdiklarimi okuyunca tekrar baya uzun liste olmus.. dikkat etmeye devamDÜN FAZLA KAÇIRMIŞSIN CANIM ONDAN OLMUŞTUR
Kimi zaman diyet yaptıgimi unutabiliyorum o pikolatayla gofret o gaflet aninda yenmis :)Baya fazla olmuş canım ondandır
Hoşgeldin canim aramiza bol hareketli az yemeli olursan verilmeyecek kilo yok vazgecmeden devam etmelisin amaTesekkur ederim canim, herkese meraba
Süper olmus kuzum menün afiyet olsun. Sporda cok iyi kondisyon bisikletimi yoksa dag bayir bisikletmi surdunBugunku menum
Sabah
Peynirli Ikı yumurta
Bır dılım ekmek
Salatalık
Bir tatlı kaşığı reçel
Ara
Mandalına
Elma
Öğle
Bır kase yoğurt çorbası
Ara
Badem 2hurma
Akşam
Bır tabak kıymalı karnabahar
Bır kase cacık
3litre su
Bır saat bisiklet
Bitter yok cnm Nutella kavanozu varBitter yeseydin 1 minik kare
Normal bisiklet canım sokaklarda:) )Süper olmus kuzum menün afiyet olsun. Sporda cok iyi kondisyon bisikletimi yoksa dag bayir bisikletmi surdun
Ben 11.30 gibi uyuyup ortalama 8 gibi uyanıyorum canım,aslında bu bile fazla ama uykuya çok duskunum.tibeti yapmıyorum bu ara bildiğin yogaya başladım başlama seviyesinde . günlük 6 7 saat uyuyorum .. senin uyku saatin ne kadar ?
Tesekkur ederim , insallahHoşgeldin canim aramiza bol hareketli az yemeli olursan verilmeyecek kilo yok vazgecmeden devam etmelisin ama
Bence seversin, yoganin guzel tarafi surekli ilerleyebiliyorsun. Ben de doktor ne derse ona gore hareket edicem. Olmadi bilek baskisi yapmayan videolar var onlarla devam ederim. Ama simdilik pilatesi bitirmek istiyorum :)Unutmuşum geçmiş olsun..
Diskalifiye yoksa sıkıntı da yok .
Bende yoga başlangıç seviyesini yapıyorum bakalım sevebilecek miyim ..
Tarifini bir yazarmisin canim bende yapabilirim belki..Bende katılırım sana hazır migrosta indirime girmiş 6.95
günaydın kaçak seni .Herkese güünnaayyyddııınnnn
yaptığım 2 video var 1. olan çok basit yormuyor ama yaptığını anlıyorsun ruhen. yoga akademisinin yaptığı birde çetin çetinerdi sanırım onun başlama videosuna baktım o da zorladı dengem sıfır bisiklet bile süremem sol ayak ve eli kaldırınca 1 sn bile duramadan düşüyorum. sağda biraz durabiliyorumBence seversin, yoganin guzel tarafi surekli ilerleyebiliyorsun. Ben de doktor ne derse ona gore hareket edicem. Olmadi bilek baskisi yapmayan videolar var onlarla devam ederim. Ama simdilik pilatesi bitirmek istiyorum :)
günaydıngünaydın kızlar güne eksiyle başladım akşam ananas bulamadım öğle arası migrosa bakmaya gidicem
Evett sonunda hepsi bittigünaydın kaçak seni .
naptın yerleştin mi
GÖZÜN Aydın dersler başladı mı ?Evett sonunda hepsi bittiSen nasılsın abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?