Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu menüyle 800 gr artı bence iyi nasıl oldum anlamadım demişin ya bi daha oku yediklerini anlarsın kuzum
Gece acikmadan uyuyunca anlamistim zaten sabah dank etti:)
DÜN FAZLA KAÇIRMIŞSIN CANIM ONDAN OLMUŞTUR
Inşallah ödemdir:) tuzlu yagli ne varsa yemisim yerken farketmemistim yazincada anlamadim :) yazdiklarimi okuyunca tekrar baya uzun liste olmus.. dikkat etmeye devam
Baya fazla olmuş canım ondandır
Kimi zaman diyet yaptıgimi unutabiliyorum o pikolatayla gofret o gaflet aninda yenmis :)
Cok daha dikkat ederek gidicem son 800 gr kaldi derken boslamak olamz destekleriniz icin gepinize tekrar tesekkurler

Süper olmus kuzum menün afiyet olsun. Sporda cok iyi kondisyon bisikletimi yoksa dag bayir bisikletmi surdun

tibeti yapmıyorum bu ara bildiğin yogaya başladım başlama seviyesinde . günlük 6 7 saat uyuyorum .. senin uyku saatin ne kadar ?
Ben 11.30 gibi uyuyup ortalama 8 gibi uyanıyorum canım,aslında bu bile fazla ama uykuya çok duskunum.

Yogayi geçen kış ben de yapıyordum ama düzenli değil yinede hoşuma gitmişti

Selam kızlar menumu yazayım.

Sabah uyandığımda 3 ceviz

Kahvaltı
1 tereyaginda yumurta
1 dilim peynir
7 yeşil zeytin
Domates
Sivri biber
Kızarmış 1 dilim tb ekmeği
Çay

Ara 14.30
yarım nar

Ara 16.30 iki kuru incir

Aksam 18.30

Bir tabak zy türlü
Yoğurtlu ıspanak

60 dk yürüyüş ve 2 litre su

Unutmuşum geçmiş olsun..
Diskalifiye yoksa sıkıntı da yok .
Bende yoga başlangıç seviyesini yapıyorum bakalım sevebilecek miyim ..
Bence seversin, yoganin guzel tarafi surekli ilerleyebiliyorsun. Ben de doktor ne derse ona gore hareket edicem. Olmadi bilek baskisi yapmayan videolar var onlarla devam ederim. Ama simdilik pilatesi bitirmek istiyorum :)

Ben bu hafta if yapiyorum. Sabah 9 gibi ilk yemegimi yedim, son yemegim de ogle 2 bucuktu.

Sabah uyaninca 1 tane cannoli diye bir tatli
Kahvalti: 2 yumurta, yulaf , ceyrek avokado, tereyagi ile omlet , 1 bardak kefir
Ogle: 70 gr pirincten yagsiz pilav, 100 gr doner eti, 1 muz

Ben herseyi tartip kalorisini hesapliyorum artik. Bugunkuler 1230 kalori. Normalde kacamak cok yapmiyorum ama bu sabah tatliya direnemedim

Bence seversin, yoganin guzel tarafi surekli ilerleyebiliyorsun. Ben de doktor ne derse ona gore hareket edicem. Olmadi bilek baskisi yapmayan videolar var onlarla devam ederim. Ama simdilik pilatesi bitirmek istiyorum :)
yaptığım 2 video var 1. olan çok basit yormuyor ama yaptığını anlıyorsun ruhen. yoga akademisinin yaptığı birde çetin çetinerdi sanırım onun başlama videosuna baktım o da zorladı dengem sıfır bisiklet bile süremem sol ayak ve eli kaldırınca 1 sn bile duramadan düşüyorum. sağda biraz durabiliyorum dün yapmadım bugün kaldığım yerden devam netten de araştırma yapıyorum .. platese başlarken ölçü aldın mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…