Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

GÖZÜN Aydın dersler başladı mı ?
diyet nasıl gidiyor .
iyiyim bende bugün lazer epilasyona başlıyorum onun heyecanı var çocuk gibiyim ya
Tum vucutmu lazer canım. Bende şu evde kendi kendine yaptığın aletlerden almak istiyorum. Memnun olanda var olmayanda işe yararsa çok iyi olur benımiçin

Tum vucutmu lazer canım. Bende şu evde kendi kendine yaptığın aletlerden almak istiyorum. Memnun olanda var olmayanda işe yararsa çok iyi olur benımiçin
alet alana kadar merkeze git muhtemelen aynıya denk gelecek birde evde uğraşacaksın 5 dk iş olacak 50 dk .
koltuk altı özel bölge ve bıyık için gidiyorum eğer kafama yatarsa tüm bacak içinde giderim şimdi değil tabi ilerde
geçmiş olsun kuzum ya bal limon zencefil yap iç öksürüğe iyi gelir.

Çok geçmiş olsun canim kizina da Sana da ❤ öksürük için bala limon karistir iyice karistir az karabiber ..çok faydasını görürsün

Daha yeni gecti inanir misin
Sancidan öluyodm 2 haftadir bugun gecti ciktm wc ye
eczane bi urun onerdi o fayda sagladi sanirim

Bilmiyorum canım kendim yaparsam daha rahat olurum gibime geliyor o yuzden. Koltuk altına yaptırmıştım bende doğumdan sonra biraz çıkmaya başladı şimdi. Bıyık zaten hiç bitmiyor kadında diyordu tamamen geçmez

Gozun aydın canım baya rahatlamşsındır :) oğlun nasıl alıştınmı anneliğe:)

Aldim canim ilk hafta gogus 1 , bel , simit ve kalca 2 ser, ust bacak 1 cm inceldi. Kolda ve baldirda degisiklik yok. Benim de dengem cok kotu, turkce video az sanirim ama yabanci cok fazla video var. Her cesit var neredeyse. Denge icin, boyun icin, sirt icin , esneklik icin fln cesit cesit

Aynen oyleymis insanliktn anlamiyo onu anladm artik cnm.nasil isterse oyle hareket ederim :) sen napiyosun is konusu noldu kilon ne alemde
aynen öyle anladığı dil ne ise o şekilde konuşacaksın..
konuştum ama bırakmadı beni özelden anlatayım sana
ne kadar çıktı fazlaca mı çıktı seyrek mi ?

1 haftada çok iyi incelmişsin..
yogave yaşam sitesinde gördüm ama videolar dediğin gibi ingilizce anlamak zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…