- 30 Temmuz 2017
- 2.125
- 3.874
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #290.721
Tum vucutmu lazer canım. Bende şu evde kendi kendine yaptığın aletlerden almak istiyorum. Memnun olanda var olmayanda işe yararsa çok iyi olur benımiçinGÖZÜN Aydın dersler başladı mı ?
diyet nasıl gidiyor .
iyiyim bende bugün lazer epilasyona başlıyorum onun heyecanı var çocuk gibiyim ya
cok hastayım cnm sabah hastaneye gitiim kızı götürdüm kendim muayene olamadan geldim şimdide kendim gitmeyi düşünüyorum ciğerlerim sökülecek öksürmektentugbaFB neredesin bugün yoksun
yarım ananası dilimleyip yoğurt ile karıştırıp yiyosun öğlen ve akşam canımTarifini bir yazarmisin canim bende yapabilirim belki..
alet alana kadar merkeze git muhtemelen aynıya denk gelecek birde evde uğraşacaksın 5 dk iş olacak 50 dk .Tum vucutmu lazer canım. Bende şu evde kendi kendine yaptığın aletlerden almak istiyorum. Memnun olanda var olmayanda işe yararsa çok iyi olur benımiçin
geçmiş olsun kuzum ya bal limon zencefil yap iç öksürüğe iyi gelir.cok hastayım cnm sabah hastaneye gitiim kızı götürdüm kendim muayene olamadan geldim şimdide kendim gitmeyi düşünüyorum ciğerlerim sökülecek öksürmekten
yarım ananası dilimleyip yoğurt ile karıştırıp yiyosun öğlen ve akşam canım
sabahta 1 yumurta yeşillik klasik kahvaltı
Çok geçmiş olsun canim kizina da Sana da ❤ öksürük için bala limon karistir iyice karistir az karabiber ..çok faydasını görürsüncok hastayım cnm sabah hastaneye gitiim kızı götürdüm kendim muayene olamadan geldim şimdide kendim gitmeyi düşünüyorum ciğerlerim sökülecek öksürmekten
yarım ananası dilimleyip yoğurt ile karıştırıp yiyosun öğlen ve akşam canım
sabahta 1 yumurta yeşillik klasik kahvaltı
Daha yeni gecti inanir misinCanim karistir mideni bence öyle cikiliyo ben ne cektim,valla erik kayısı incir kürü araliklarla ictim,kavun yedim tam bir bomba oldum aralarda ilik su ictim bide 100 dk yurudum s ukur biraz ciktim daha sisim,karistir mideni tursuda ye boz mideyi bagirsakta bozulur :))) cohh kotuyum dimi:))
Daha yeni gecti inanir misin
Sancidan öluyodm 2 haftadir bugun gecti ciktm wc ye
eczane bi urun onerdi o fayda sagladi sanirim
Valla agliyodm tuvalette resmen popom aciyodu
wc ye çıkamayınca kötü oluyor insan demi
mevlüt nasıl geçti
kv ne yaptı yineValla agliyodm tuvalette resmen popom aciyoduguzeldi kuzuum sorunsuz atlattik kv yi saymazsak
Amaannn iste her zamanki hareketlerkv ne yaptı yine
BAŞTAN YAPACAKTIN BUNU .. YAPINCA KÖTÜ OLUYORSUNAmaannn iste her zamanki hareketlerama dun onlarda yemekteydk cayimi bile getirdi elime verdi hic bi is yapmadm bundan sonra boyle
Aynen oyleymis insanliktn anlamiyo onu anladm artik cnm.nasil isterse oyle hareket ederim :) sen napiyosun is konusu noldu kilon ne alemdeBAŞTAN YAPACAKTIN BUNU .. YAPINCA KÖTÜ OLUYORSUN
Bilmiyorum canım kendim yaparsam daha rahat olurum gibime geliyor o yuzden. Koltuk altına yaptırmıştım bende doğumdan sonra biraz çıkmaya başladı şimdi. Bıyık zaten hiç bitmiyor kadında diyordu tamamen geçmezalet alana kadar merkeze git muhtemelen aynıya denk gelecek birde evde uğraşacaksın 5 dk iş olacak 50 dk .
koltuk altı özel bölge ve bıyık için gidiyorum eğer kafama yatarsa tüm bacak içinde giderim şimdi değil tabi ilerde
geçmiş olsun kuzum ya bal limon zencefil yap iç öksürüğe iyi gelir.
Gozun aydın canım baya rahatlamşsındır :) oğlun nasıl alıştınmı anneliğe:)Kizlar naberttrr ben normale döndüm sonunda
Gögüs acim azaldi kabizligim gecti mevludu atlttik kirkim cikti geziyorum 2 gundur cok mutluyum 65 kiloydum dün tartildigimda ama bi bagirsaklarim tamamen bosalsin eminim düşcek 2 haftanin birikimi var sonucta
Aldim canim ilk hafta gogus 1 , bel , simit ve kalca 2 ser, ust bacak 1 cm inceldi. Kolda ve baldirda degisiklik yok. Benim de dengem cok kotu, turkce video az sanirim ama yabanci cok fazla video var. Her cesit var neredeyse. Denge icin, boyun icin, sirt icin , esneklik icin fln cesit cesityaptığım 2 video var 1. olan çok basit yormuyor ama yaptığını anlıyorsun ruhen. yoga akademisinin yaptığı birde çetin çetinerdi sanırım onun başlama videosuna baktım o da zorladı dengem sıfır bisiklet bile süremem sol ayak ve eli kaldırınca 1 sn bile duramadan düşüyorum. sağda biraz durabiliyorumdün yapmadım bugün kaldığım yerden devam netten de araştırma yapıyorum .. platese başlarken ölçü aldın mı ?
aynen öyle anladığı dil ne ise o şekilde konuşacaksın..Aynen oyleymis insanliktn anlamiyo onu anladm artik cnm.nasil isterse oyle hareket ederim :) sen napiyosun is konusu noldu kilon ne alemde
ne kadar çıktı fazlaca mı çıktı seyrek mi ?Bilmiyorum canım kendim yaparsam daha rahat olurum gibime geliyor o yuzden. Koltuk altına yaptırmıştım bende doğumdan sonra biraz çıkmaya başladı şimdi. Bıyık zaten hiç bitmiyor kadında diyordu tamamen geçmez
1 haftada çok iyi incelmişsin..Aldim canim ilk hafta gogus 1 , bel , simit ve kalca 2 ser, ust bacak 1 cm inceldi. Kolda ve baldirda degisiklik yok. Benim de dengem cok kotu, turkce video az sanirim ama yabanci cok fazla video var. Her cesit var neredeyse. Denge icin, boyun icin, sirt icin , esneklik icin fln cesit cesit
Bu incelme yoga ile mi oldu canim eğer öyleyse lesliyi bırakıp yogaya geceyim hemen1 haftada çok iyi incelmişsin..
yogave yaşam sitesinde gördüm ama videolar dediğin gibi ingilizce anlamak zor.
Yok canim pilates ile oldu ama diyet de yapiyorum tabi :)Bu incelme yoga ile mi oldu canim eğer öyleyse lesliyi bırakıp yogaya geceyim hemen)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?