- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #290.741
HADİ YA OLSUN BULDUĞUNDA YAPARSIN SENDE KUZUMkızlar ananas bulamadım akşam bide carrefura bakıcam
VERANO PİLATES İLE İNCELMİŞ TİBET YOGASI İLE BENDE İNCELDİM AMA 1 AYDA DİYELİM YAVAŞ VE ÖZ OLDUBu incelme yoga ile mi oldu canim eğer öyleyse lesliyi bırakıp yogaya geceyim hemen)
Alisinca onlari da yapabilirsin bence , genelde ayni hareketleri birbirlerine bagliyorlar cunku :)1 haftada çok iyi incelmişsin..
yogave yaşam sitesinde gördüm ama videolar dediğin gibi ingilizce anlamak zor.
yoga benim için çok yeni 3 4 aydır yapıyorum umarım alışır ve yaparım imgelemeyi yapamıyorum küre içine giriyorsun y kırmızı ve turuncu küre içine giremedimAlisinca onlari da yapabilirsin bence , genelde ayni hareketleri birbirlerine bagliyorlar cunku :)
başlamazmıGÖZÜN Aydın dersler başladı mı ?
diyet nasıl gidiyor .
iyiyim bende bugün lazer epilasyona başlıyorum onun heyecanı var çocuk gibiyim ya
tüm ayrıntıları bugün öğrenecem bakalım annem görüşmeye gitti ama tam bilgi almamış 15 günde 1 gidicez 10 seans demişti sen anlıyorsun sanırım bende pek bilgi yok bu konudabaşlamazmıDiyet bir bozuldu burda düzene oturtturamadım hala onca kilo heba oldu gibi geliyor Lazer hangisi buz lazermi
Ben de caylak bile olamadim , hazir is hayatindan uzaktayken hergun yaparim diye heves etmistim ama iste.. Yavas yavas yaparsin canim ya, guzel tarafi iste sana hedef koyuyor.yoga benim için çok yeni 3 4 aydır yapıyorum umarım alışır ve yaparım imgelemeyi yapamıyorum küre içine giriyorsun y kırmızı ve turuncu küre içine giremedim
İMAJE ETMEYİ ÇALIŞMAK LAZIM ONLA İLGİLİ YAZILAR ARIYORUM BULURSAM AKLA YATAN VE BENDE İŞE YARARSA SENLE PAYLAŞIRIM. BİR AMAÇ EDİNMEK İYİDİR :)Ben de caylak bile olamadim , hazir is hayatindan uzaktayken hergun yaparim diye heves etmistim ama iste.. Yavas yavas yaparsin canim ya, guzel tarafi iste sana hedef koyuyor.
Bende tüm vücut gidiyorum benimki buz lazer şu an en iyisi oymuş alexdra lazer çok can yakıyor çeşidini sor mutlaka birde 15 günde bir şöyle ilk gittiğin seans 15 gün sonra gittiğin kontrol seansı olarak geçiyor onuda sor mutlaka abla Bu 10 seansa kontroller dahil mi diye bide yeri iyi araştır yapan falan çok önemlitüm ayrıntıları bugün öğrenecem bakalım annem görüşmeye gitti ama tam bilgi almamış 15 günde 1 gidicez 10 seans demişti sen anlıyorsun sanırım bende pek bilgi yok bu konuda
kiloları koruyoruz vermesekte almıyoruz dengelemek için spor yap yürü ama sakın alma almaya başladın mı gerisi geliyor
Bu deneyeyim bakalim becerebilecekmiyim :)Yok canim pilates ile oldu ama diyet de yapiyorum tabi :)
Doğumdan sonra hormonlar canlandığı için çıkması doğal bunu lazercilerde hep der Ama eskisi kadar çıkmaz Bu sefer daha az seansla bitebilir ama en iyisi bence yerinde yaptırmak ama evde dersen iyi araştır yinedeBilmiyorum canım kendim yaparsam daha rahat olurum gibime geliyor o yuzden. Koltuk altına yaptırmıştım bende doğumdan sonra biraz çıkmaya başladı şimdi. Bıyık zaten hiç bitmiyor kadında diyordu tamamen geçmez
burya teyzem ve annemin kuzeni gitmiş memnunlar .Bende tüm vücut gidiyorum benimki buz lazer şu an en iyisi oymuş alexdra lazer çok can yakıyor çeşidini sor mutlaka birde 15 günde bir şöyle ilk gittiğin seans 15 gün sonra gittiğin kontrol seansı olarak geçiyor onuda sor mutlaka abla Bu 10 seansa kontroller dahil mi diye bide yeri iyi araştır yapan falan çok önemli
Denemeye deger ben toplamda belden 25 cm inceldim başka bi yerimi olcmemistim :)VERANO PİLATES İLE İNCELMİŞ TİBET YOGASI İLE BENDE İNCELDİM AMA 1 AYDA DİYELİM YAVAŞ VE ÖZ OLDU
dene bakalım yaptıklarının videosunu bana at tüm vücüut ölçüde al bakalım ne kadar etki edecek sendeDenemeye deger ben toplamda belden 25 cm inceldim başka bi yerimi olcmemistim :)
Bel 25 cm miDenemeye deger ben toplamda belden 25 cm inceldim başka bi yerimi olcmemistim :)
Alistm sukur sadece ev isiyle anneligi ayni anda yapamiyorm yapanlarada hayranim su araGozun aydın canım baya rahatlamşsındır :) oğlun nasıl alıştınmı anneliğe:)
nasi birakmiyo yaa akrabayla is yapmanin kotu yani usteaynen öyle anladığı dil ne ise o şekilde konuşacaksın..
konuştum ama bırakmadı beni özelden anlatayım sana
ne kadar çıktı fazlaca mı çıktı seyrek mi ?
Tmm canim haftasonu anca yuklerim burda video yukleyemiyorum çekmiyor. komple ölçülerimi de alırımdene bakalım yaptıklarının videosunu bana at tüm vücüut ölçüde al bakalım ne kadar etki edecek sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?