Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

başlamazmıDiyet bir bozuldu burda düzene oturtturamadım hala onca kilo heba oldu gibi geliyorLazer hangisi buz lazermi
tüm ayrıntıları bugün öğrenecem bakalım annem görüşmeye gitti ama tam bilgi almamış 15 günde 1 gidicez 10 seans demişti sen anlıyorsun sanırım bende pek bilgi yok bu konuda
kiloları koruyoruz vermesekte almıyoruz dengelemek için spor yap yürü ama sakın alma almaya başladın mı gerisi geliyor

yoga benim için çok yeni 3 4 aydır yapıyorum umarım alışır ve yaparım imgelemeyi yapamıyorum küre içine giriyorsun y kırmızı ve turuncu küre içine giremedim
Ben de caylak bile olamadim , hazir is hayatindan uzaktayken hergun yaparim diye heves etmistim ama iste.. Yavas yavas yaparsin canim ya, guzel tarafi iste sana hedef koyuyor.

Ben de caylak bile olamadim , hazir is hayatindan uzaktayken hergun yaparim diye heves etmistim ama iste.. Yavas yavas yaparsin canim ya, guzel tarafi iste sana hedef koyuyor.
İMAJE ETMEYİ ÇALIŞMAK LAZIM ONLA İLGİLİ YAZILAR ARIYORUM BULURSAM AKLA YATAN VE BENDE İŞE YARARSA SENLE PAYLAŞIRIM. BİR AMAÇ EDİNMEK İYİDİR :)

Bende tüm vücut gidiyorum benimki buz lazer şu an en iyisi oymuş alexdra lazer çok can yakıyor çeşidini sor mutlaka birde 15 günde bir şöyle ilk gittiğin seans 15 gün sonra gittiğin kontrol seansı olarak geçiyor onuda sor mutlaka abla Bu 10 seansa kontroller dahil mi diye bide yeri iyi araştır yapan falan çok önemli

Doğumdan sonra hormonlar canlandığı için çıkması doğal bunu lazercilerde hep der Ama eskisi kadar çıkmaz Bu sefer daha az seansla bitebilir ama en iyisi bence yerinde yaptırmak ama evde dersen iyi araştır yinede

burya teyzem ve annemin kuzeni gitmiş memnunlar .
5 ayda bitmez mi kuzum diyorsun . kontrollerde lzer uygulama oluyor mu peki ? yazdığım iyi olmuş sorayım bunları .

Ben de yaptirdim, nedense her bolgede ayni sonuc vermedi bende. Bacaklarim bitti sayilir tek tuk var , senede 1 veya 2 defa yaptirsam yeter kalanlara. Koltuk alti zayiflasti ama bitmedi. Ozel bolge hic etki etmedi 8. Seansta fln biraktim ben de. Koltuk altina devam ederim ama ozel bolgeye yaptirmicam. Ev icin satilanlar daha dusuk teknoloji, bence kalanlar icin fln alinabilir. Tamamen bitirmede yeterli olur mu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…