- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #290.981
Wc sıkıntısı vardı ondan sanırım 2 gündür kefir içtim bugün rahatladım. 2cye cikamamak ne kadar çok sıkıntı yaratıyormuş.Belki yediğin şişlik yaptığı için olabilir bende reflü gastrit varken oluyordu Ama Şu anlık yok en iyisi doktora gitmek Ama arada bir kekik suyu iç bence vücutta tüm mikroplar atıyor yada yediğin yiyeceklere kekik kat faydası olur hem tadıda güzel olur
Valla diyetide abla sabahları yumurta peynir salatalık domates şeklinde öğlenleri çok acıkırsam Ya yemek yiyorum çorba fasulye gibi az acıkırsam meyveyle atıyorum akşamlarıda salata yoğurt tarzı bide spor yapamıyorum işte anca sabahları Bi yoga arada 10-15 squat falan yapıyorum bide günlük 6-7 bin adıma tamamlamaya çalışıyorumanca el verdiği kadarıyla Bu kadar ama Şu an kist için hap kullanıyorum Ya o baya bi ödem tuttu moralimi bozdu geçinip gidiyorum senin nasılsın lazer nasıl geçti güzel haber vereyim benim ikinci seanstan sonra baya baya dökülmelerim başladı sendede belli olur mutlak
Afiyet olsun canım.Bugünkü yediklerim kızlar
08:30
2 has.yumurta
1 dilim kepekli ekmek
Bol maydonoz
1 domates
Önce dilim peynir
Çay
14:00
Avuç ici kadar has.tavuklu salata
16:30
2 si bir arada nescafe
19:00
Has.tavuklu salata
2 litre su
15 dk pilates
Herkese iyi geceler ❤❤
Dengelemişsin afiyet olsunSlm kızlar bugun dışardaydik yemek dışarıda oldu.
Sabah
Menemen
Bır dılım peynır
Bır dılım ekmek
Ara
Bır muz
Akşam
Bır lavaş dürüm
Ayran
3lıtre su bol yürüyüş
Afiyet olsun menü 'yu beğendimKizlar menüm
Sabah uyandığımda 3 ceviz
Kahvaltı
Menemen
Bir dilim peynir
6 zeytin
2 dilim tb ekmeği
Çay
Ara dört kestane
Aksam 19.00
Bir kase mercimek çorbası
Orta boy uskumru(fırında)
Bol salata
60 dk yürüyüş 2 litre su
Iki menü de iyi de sabah kahvaltı yerine yemek var . Az değil mi menüler.Dun sabah: 20 tane kaju, 2 parca tavuk
Aksam: izgara balik, salata
Bugun sabah: 1 tabak peynirli eriste
Ara: bogurtlen ve frambuaz
Aksam: 1 tabak kabak yemegi
Dun 1 saat yuruyusum var , pilatesi cok aksatiyorum bu ara malesef
Gunaydinnn listeyi bulabilir misin benim tel zor çekiyor yineGünaydın kızlar spor listesine bildirimleri unutmayalım lütfen
Sağol canimmAfiyet olsun canım.
Dengelemişsin afiyet olsun
Afiyet olsun menü 'yu beğendim
Iki menü de iyi de sabah kahvaltı yerine yemek var . Az değil mi menüler.
Ne yazarsam çıkar onu de bulurum ben spor listesini buldum yazdım canımGunaydinnn listeyi bulabilir misin benim tel zor çekiyor yineyaptığım pilatesin video sunu gonderecektim sana beceremdim youtubego dan indirdim şahane biseymis 15 dk da acayip ter attırdı :))))
Teşekkür ederim canim verano pilates yazdım ama ekran görüntüsü aldim göndermeyi denicem çok var çünküNe yazarsam çıkar onu de bulurum ben spor listesini buldum yazdım canım
Merhabaameyveli yoğurt yada tarçınlı süt iyi gelir
Ay Ne güzel şöyle şeyleri görünce bende yemiş kadar oluyorumÇok güzel olmuş bol bol eksilerle dönsün inşallah
bakıyorum hemen kuzum .. bir sürü varmış gönderici kimdiTeşekkür ederim canim verano pilates yazdım ama ekran görüntüsü aldim göndermeyi denicem çok var çünkü
Teşekkür ederim canim verano pilates yazdım ama ekran görüntüsü aldim göndermeyi denicem çok var çünküNe yazarsam çıkar onu de bulurum ben spor listesini buldum yazdım canım
BULDUM BKIYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?