Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tam protein olmuş canım afiyet olsun
çok beğendim menünü afiyet olsun

Dun sabah: 20 tane kaju, 2 parca tavuk
Aksam: izgara balik, salata

Bugun sabah: 1 tabak peynirli eriste
Ara: bogurtlen ve frambuaz
Aksam: 1 tabak kabak yemegi

Dun 1 saat yuruyusum var , pilatesi cok aksatiyorum bu ara malesef
ilk okuduğumda tek bi günde bunları yedin sanıp çok yemişin diyecektim ki 2 gün olduğunu anlayınca şimdide az olmuş diyorum

12 - 18 EKİM SPOR LİSTESİ
masal3487 =》80+60
SchonerDuft =》 60 + 30+30
Verano_porteno =》
tgb1907 =》75+
_Silent Scream_ =》30 +15+

Sahihuban => 40+50

Spor listesine dahil olmak isteyenler beni etiketlesin

uwww çok havalı aynen devam senin nerjinden birazda bana
kendime spor alanı yaratıyorum akşam bitmiş olur sana resim atayım iştaha gel sümeyyenin yaptığı platesi de yapcam bugünden itibaren .günlük uykumu 6 saate çektim bugün yetmezse 7 saat yapacam kış alışverişi yapacam şişko halim ile yapmak istemiyorum

çok merak ettim spor alanını, benimde düzene koymam lazım spor işini aslında zamanda yaratabilirim kızım en geç 8.30 da uyuyor bulaşık ve mutfak toparlama işinide artık eşime kitledim (hafta sonu bi cinnet sonucu )
yarım saat incelmek için hareket yapsam yeter aslında
kışın ne giysen seni ince göstermezki canım ben kilolu zamanlarımdakini giyerim diye düşünüyorum

GÜNLÜK 1 SAAT SPOR YAPABİLİRSİN . ÖZEL MİNDERİM VAR DAMBIL VE KÜÇÜK PLASTES TOPUM VE LASTİĞİM BUGÜN İYİCE SİLİP YERLEŞTİRİCEM TEK SIKINTI HALILAR VAR ODADA
KEŞKE CİNNETİ DAHA ERKEN YAPSAYDIN NİYE SON DAMLAYI BEKLEDİN
YOK YA GÖBEK ÇIKIYOR KALIPLI GÖRÜNÜYORSUN SEVEREK ALDIĞIM KAZAKLARIM VAR DÜZGÜN DURMUYOR DİYE GİYEMİYOUM

bendede var pilates set olarak zamanında ebru şallının videoları ve setini almıştım bilmem kaç sene önce ölece duruyor halıları yok et bunlar daha mühim
cinnet olmadan güzellikle denedim ama olmamıştı böle olması gerekiyormuş
bende bu kış bol bol giymeyi düşünmüyorum bende bi alışveriş yapsam fena olmayacak
bu arada instadan resim attım sana düğün elbisemi

Ayaklarım 40 numarayı geçti çok şiştim kilom 80den bir önceki sayıda duruyor karnım davul gibi (4 delikli davul) çok mutsuzum.
Kusura bakmayın gelip okuyorum yazmadan çıkıyorum. Çarşamba günü kontrolüm var. Ondan sonra toparlanıp bomba gibi döneceğim.
SchonerDuft spor odası fikrine bayıldım@tgb1907 canım akşam işlerini eşine kitlemenden çok hoşlandım.@_Silent Scream_ seni buralarda gören gözlerim mutlulukla ışıldadı @bi-zuzu bu hafta rekor bekliyoruz senden
masal3487 canım seni etiketleyemedim (düzelttim) tam ismini bilmediğimden uzun yürüyüşlerini çok sevdim tuğbamda güzel yürür
Verano_porteno umarım doğru etiketleyebilmişimdir. Setsukolar ölmesin Hoşgeldin poncikbirgelincik Buki_89 canlarım siz nerdesiniz @Bir garip yine mi düştü motivasyonun yoksun orkide1453 evin bitti mi canım
Sahihuban az kalmış canım hedefe takımada destek lütfen Nilar sabit döngüyü kırdın kuzum harikasın N Nidsalii okulda başladı canım diyeti bırakmadın tebrik ederim.
kaptinn öperim bebişinden
Umarım unuttuğum kimse yoktur hepinizi çok seviyorum
Dönüşüm muhteşem olacak

yaaa bi mesajda herkese nasıl yer verilir canlı örneğisin süpersin valla 4 gözle bekliyoruz dönüşünü dönde birlikte başlayalım diyete

AAA ONLARI GÜN IŞIĞINA ÇIKAR VE YAP
halılar alan daraltıyor sevmiyorum açıkta kalmalarını resmi gördüm mesaj attım .
elbiseye bayıldım çok yakışmış.
kotonda gözümde çok güzel şeyler ilişti ama 65e düşüp almak istiyorum bir 65 olamıyordu tabe
kuzum iyişeştikçe ödemin azalacak onlar hep ödem kilo değil . hem kilo ile olsa verilir tecrübe etmiştin tekrar edersin bizde burdayız kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…