- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #291.001
tam protein olmuş canım afiyet olsunBugünkü yediklerim kızlar
08:30
2 has.yumurta
1 dilim kepekli ekmek
Bol maydonoz
1 domates
Önce dilim peynir
Çay
14:00
Avuç ici kadar has.tavuklu salata
16:30
2 si bir arada nescafe
19:00
Has.tavuklu salata
2 litre su
15 dk pilates
Herkese iyi geceler ❤❤
çok beğendim menünü afiyet olsunKizlar menüm
Sabah uyandığımda 3 ceviz
Kahvaltı
Menemen
Bir dilim peynir
6 zeytin
2 dilim tb ekmeği
Çay
Ara dört kestane
Aksam 19.00
Bir kase mercimek çorbası
Orta boy uskumru(fırında)
Bol salata
60 dk yürüyüş 2 litre su
ilk okuduğumda tek bi günde bunları yedin sanıp çok yemişin diyecektim ki 2 gün olduğunu anlayınca şimdide az olmuş diyorumDun sabah: 20 tane kaju, 2 parca tavuk
Aksam: izgara balik, salata
Bugun sabah: 1 tabak peynirli eriste
Ara: bogurtlen ve frambuaz
Aksam: 1 tabak kabak yemegi
Dun 1 saat yuruyusum var , pilatesi cok aksatiyorum bu ara malesef
OMG12 - 18 EKİM SPOR LİSTESİ
masal3487 =》80+
@SchonerDuft =》 60 + 30+30
Verano_porteno =》
tugbaFB =》
@_Silent Scream_ =》30 +15+
Spor listesine dahil olmak isteyenler beni etiketlesin
BUNLAR ISINMA HAREKETLERİ CANIMCIMOMGsporda çoşmuşun canım gözlerim yaşardı
uwww çok havalıBUNLAR ISINMA HAREKETLERİ CANIMCIMTAKİPTE KAL
kendime spor alanı yaratıyorum akşam bitmiş olur sana resim atayım iştaha gel sümeyyenin yaptığı platesi de yapcam bugünden itibaren .günlük uykumu 6 saate çektim bugün yetmezse 7 saat yapacam kış alışverişi yapacam şişko halim ile yapmak istemiyorumuwww çok havalıaynen devam senin nerjinden birazda bana
çok merak ettim spor alanını, benimde düzene koymam lazım spor işini aslında zamanda yaratabilirim kızım en geç 8.30 da uyuyor bulaşık ve mutfak toparlama işinide artık eşime kitledim (hafta sonu bi cinnet sonucukendime spor alanı yaratıyorum akşam bitmiş olur sana resim atayım iştaha gel sümeyyenin yaptığı platesi de yapcam bugünden itibaren .günlük uykumu 6 saate çektim bugün yetmezse 7 saat yapacam kış alışverişi yapacam şişko halim ile yapmak istemiyorum
GÜNLÜK 1 SAAT SPOR YAPABİLİRSİN . ÖZEL MİNDERİM VAR DAMBIL VE KÜÇÜK PLASTES TOPUM VE LASTİĞİM BUGÜN İYİCE SİLİP YERLEŞTİRİCEM TEK SIKINTI HALILAR VAR ODADAçok merak ettim spor alanını, benimde düzene koymam lazım spor işini aslında zamanda yaratabilirim kızım en geç 8.30 da uyuyor bulaşık ve mutfak toparlama işinide artık eşime kitledim (hafta sonu bi cinnet sonucu)
yarım saat incelmek için hareket yapsam yeter aslında
kışın ne giysen seni ince göstermezki canımben kilolu zamanlarımdakini giyerim diye düşünüyorum
bendede var pilates set olarak zamanında ebru şallının videoları ve setini almıştım bilmem kaç sene önce ölece duruyorGÜNLÜK 1 SAAT SPOR YAPABİLİRSİN . ÖZEL MİNDERİM VAR DAMBIL VE KÜÇÜK PLASTES TOPUM VE LASTİĞİM BUGÜN İYİCE SİLİP YERLEŞTİRİCEM TEK SIKINTI HALILAR VAR ODADA
KEŞKE CİNNETİ DAHA ERKEN YAPSAYDIN NİYE SON DAMLAYI BEKLEDİN
YOK YA GÖBEK ÇIKIYOR KALIPLI GÖRÜNÜYORSUN SEVEREK ALDIĞIM KAZAKLARIM VAR DÜZGÜN DURMUYOR DİYE GİYEMİYOUM
yaaa bi mesajda herkese nasıl yer verilir canlı örneğisin süpersin vallaAyaklarım 40 numarayı geçti çok şiştim kilom 80den bir önceki sayıda duruyor karnım davul gibi (4 delikli davul) çok mutsuzum.
Kusura bakmayın gelip okuyorum yazmadan çıkıyorum. Çarşamba günü kontrolüm var. Ondan sonra toparlanıp bomba gibi döneceğim.
SchonerDuft spor odası fikrine bayıldım@tgb1907 canım akşam işlerini eşine kitlemenden çok hoşlandım.@_Silent Scream_ seni buralarda gören gözlerim mutlulukla ışıldadı @bi-zuzu bu hafta rekor bekliyoruz senden
masal3487 canım seni etiketleyemedim (düzelttim) tam ismini bilmediğimden uzun yürüyüşlerini çok sevdim tuğbamda güzel yürür
Verano_porteno umarım doğru etiketleyebilmişimdir. Setsukolar ölmesin Hoşgeldin poncikbirgelincik Buki_89 canlarım siz nerdesiniz @Bir garip yine mi düştü motivasyonun yoksun orkide1453 evin bitti mi canım
Sahihuban az kalmış canım hedefe takımada destek lütfen Nilar sabit döngüyü kırdın kuzum harikasın N Nidsalii okulda başladı canım diyeti bırakmadın tebrik ederim.
kaptinn öperim bebişinden
Umarım unuttuğum kimse yoktur hepinizi çok seviyorum
Dönüşüm muhteşem olacak
kırmızı elma kaynatıyosun onu mu canımben bugun elma çayını yapmayı düşünüyorum ben iki gün içilecek sanıyordum ama 15 gün falan içiliyormuş bayadır yapmıyorum bi yapayım iştah kesiyordu baya
yok yeşil elma limon karabiber karanfil tarçınkırmızı elma kaynatıyosun onu mu canım
tarif nasıl peki bende haftaya yapabilirimyok yeşil elma limon karabiber karanfil tarçın
AAA ONLARI GÜN IŞIĞINA ÇIKAR VE YAPbendede var pilates set olarak zamanında ebru şallının videoları ve setini almıştım bilmem kaç sene önce ölece duruyorhalıları yok et bunlar daha mühim
cinnet olmadan güzellikle denedim ama olmamıştı böle olması gerekiyormuş
bende bu kış bol bol giymeyi düşünmüyorum bende bi alışveriş yapsam fena olmayacak
bu arada instadan resim attım sana düğün elbisemi
kuzum iyişeştikçe ödemin azalacak onlar hep ödem kilo değil . hem kilo ile olsa verilir tecrübe etmiştin tekrar edersin bizde burdayız kuzumAyaklarım 40 numarayı geçti çok şiştim kilom 80den bir önceki sayıda duruyor karnım davul gibi (4 delikli davul) çok mutsuzum.
Kusura bakmayın gelip okuyorum yazmadan çıkıyorum. Çarşamba günü kontrolüm var. Ondan sonra toparlanıp bomba gibi döneceğim.
SchonerDuft spor odası fikrine bayıldım@tgb1907 canım akşam işlerini eşine kitlemenden çok hoşlandım.@_Silent Scream_ seni buralarda gören gözlerim mutlulukla ışıldadı @bi-zuzu bu hafta rekor bekliyoruz senden
masal3487 canım seni etiketleyemedim (düzelttim) tam ismini bilmediğimden uzun yürüyüşlerini çok sevdim tuğbamda güzel yürür
Verano_porteno umarım doğru etiketleyebilmişimdir. Setsukolar ölmesin Hoşgeldin poncikbirgelincik Buki_89 canlarım siz nerdesiniz @Bir garip yine mi düştü motivasyonun yoksun orkide1453 evin bitti mi canım
Sahihuban az kalmış canım hedefe takımada destek lütfen Nilar sabit döngüyü kırdın kuzum harikasın N Nidsalii okulda başladı canım diyeti bırakmadın tebrik ederim.
kaptinn öperim bebişinden
Umarım unuttuğum kimse yoktur hepinizi çok seviyorum
Dönüşüm muhteşem olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?