Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hiç anlamadığım bir alan kuzum ya

tarif nasıl peki bende haftaya yapabilirim
canım suyu kaynat tencerede 4 elmayı böl 1 limon elma sayısını bazı yerlerde 1 ya da 2 gördüm 5 6adet karanfilk 10 filan tane karabiber bi çubuk tarçın 15 dk kaynat tadı çok güzel kokusu da ben iki gün içiyorum bunu bu sfer biraz uzun içicem taze yapıp

depoya indirmiştim sanırım çıkarsam olur aslında incelmek için plates birebir
kotona uzun süredir bakmadım kazaklara bakmak lazım
bende bu ara sweatshirt'e taktım bi kaç tane almak niyetindeyim zayıflayınca tarzım spora döndü
sende 65 bende 60 takıntı oldu bi bıraksak olacaz ama sende azim görüyorum bu ara bence olursun

tamam canım haftaya p.tesi başlayıp 2 hafta yapıyım bende

tibete başladığımdan beri çok çalışkan oldum değiştim resmen oturmuyorum hiç üşenmiyorum kimseyi beklemiyorum yapıyorum sadece yapmam gereken şey şekerleme ve çikolatayı bırakmak sweatshirt bende alcam bir tane kiremit rengi spor aldım onu tamamlayacak birşeyler almam lazım bugün pazartesi başlayalım işte neyi bekliyoruz .
tibet ne durumda

yarın yolcuyum canım memleketten bi döneyim öle başlarız
tibeti baştan aldım hasta olduğum gün yapamadım bugün 3. tekrarım olacak
siyah sweatshirt te güzel oluyor hem sporunada uyar (bende beyaz spor aldım her renk sweat alabilirim )
çikolata ile aşk yaşıyorum resmen bende yaa nasıl yapacaz onu bırakmayı (kızlar duymasın hele seni hiç duymasınlar onlar yediklerinde olmamış yazıp kendin hüpletiyosun )

Canım ben kullanıyorum ama markasını falan bilmiyorum iyi bir güzellik merkezine git orada çok orijinal görünümlü takarlar 15-20 gün düşmeden kalıyor. Kirpikleri gördüğünde anlarsın zaten kalitesini. Bu kozmetik marketlerde satılanların hiç biri güzel değil yapay görünüyorlar

BEN BİR MEZUNUM
şekerlemeleri bir anlık heves ile aldım eşimde bana uydu bir daha olmaz zaten karnım ağırıdı ne kadar yedim sen düşün . tahin pekmez alcam bugün onları yersen dengeler krizlerimi arada da bitter yeriz sağlıklı çikolata demek o
ya bende sinema çıkışı aldım sanki acelem var gibi çokta içime sinmedi ayrıca dün giyim dedim de ama çok rahat neyse aldım artık . zıt renkleri severim illa uyması gerekli değil .
tibet için yarın başla o zaman sıfırdan etkisini hızlı görürsün astrolojik dizilime göre bende yarın başlıyorum

10-15 gün takamam sanırım canım, gözlük kullandığım için m.c marka (ay tam yazmayım belki yasaktır marka vermek sen anladın ) iyimiş diye duydum 3-4 sefer kullanılıyormuş bi kına bi düğün yeter bence sanki
hala kilo vermeye çalışan bi mezunuz biz
tahin pekmezi seversen iyi bi tatlı kesici ben hiç sevmem
ay bendede renk takıntısı var sanki (başak burcu olduğumdan mı ne ) aynı renk değil ama mesela siyah kot ile beyaz ayakkabı hiç yakışmaz derdim (yeni yeni giyiyorum) , mavi sporum var sadece beyaz tişörtle giyiyorum gibi gibi
astrolojik dizilim felan anlamam ben yarın başla dersin başlarım
ayy bi iletide ne çok konu konuşuyoruz

zaman tasarruftur diyoruz sanırım
çaktırma mezun olduk olunca 2 kilo aldık
pekmezi severim ben fazlası ile severim hemde :) eşimde başak burcu ama hiç ilgisi yok bir kıyafete taktı mı hep onu giyer
ok bugün tibet yok yarın sabah başlıyoruz 3 tekrar kısa sürüyor zaten .
memlekette ne kadar kalcaksın

bu konuların içine bi konu daha kattı yarın akşam gidiyoruz pazar günüde dönüyoruz canım

Evet canım tartilmiyorum bile kaç gündür nasil olcak boyle bilmiyorum

Seni mutlu ettigime sevindim canimm.Bizde seni çok seviyoruz.Toparlan gel inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…