- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #291.041
UZAKTA OLMAK HEM İYİ HEM KÖTÜ OLUYOR DİMİyaa gün sayıyorum sorma çok özledim herkesi
ay iyiliğini çok göremedim ben yaa mesafe olsun tabiki ama gidip gelebilecek bi mesafe her zaman iyidirUZAKTA OLMAK HEM İYİ HEM KÖTÜ OLUYOR DİMİ
diyorsun :) mesafe ne kadardı sizde .ay iyiliğini çok göremedim ben yaa mesafe olsun tabiki ama gidip gelebilecek bi mesafe her zaman iyidir
yanına salata ve yoğurt yeter bence bakliyat zaten ağır ki mercimek protein bakımından da zenginAkşam yeşil mercimek yapacağım yanına ne yesem acaba:) kahvaltı gec yaptım Ikı öğün olacak
Doğru diyorsun salata yıyeyım:)yanına salata ve yoğurt yeter bence bakliyat zaten ağır ki mercimek protein bakımından da zengin
yoğrutta ye 4 yk kadar tutsun acıkma akşamDoğru diyorsun salata yıyeyım:)
Seans kontrollerimiz aynı tarih sanırsam benimde 26 Ekim seansWc sıkıntısı vardı ondan sanırım 2 gündür kefir içtim bugün rahatladım. 2cye cikamamak ne kadar çok sıkıntı yaratıyormuş.
Hadi ya seninde kontrolün var değil mi 26 ekikde kontrole gidicem buz lazer uygulanacak. Buz lazer çok acıtıyor mu ?
Özel bölge çok acıdı özellikle popo bölgesinerdeyse kaçacaktım ama ücret ödendi diye dayanmayı tercih ettim
Ödem için maydonoz kaynat.ic ya da limonlu su iç hatta.kimyonlu su iç çok faydası olur
Ben bi Ara ebru şallı denemiştim acaba buramı başlasam çok iyi geliyor pilatesTeşekkür ederim canim verano pilates yazdım ama ekran görüntüsü aldim göndermeyi denicem çok var çünkü
Zaten bizde o muhteşemliği bekliyoruzAyaklarım 40 numarayı geçti çok şiştim kilom 80den bir önceki sayıda duruyor karnım davul gibi (4 delikli davul) çok mutsuzum.
Kusura bakmayın gelip okuyorum yazmadan çıkıyorum. Çarşamba günü kontrolüm var. Ondan sonra toparlanıp bomba gibi döneceğim.
SchonerDuft spor odası fikrine bayıldım@tgb1907 canım akşam işlerini eşine kitlemenden çok hoşlandım.@_Silent Scream_ seni buralarda gören gözlerim mutlulukla ışıldadı @bi-zuzu bu hafta rekor bekliyoruz senden
@masal3487 canım seni etiketleyemedim (düzelttim) tam ismini bilmediğimden uzun yürüyüşlerini çok sevdim tuğbamda güzel yürür
@Verano_porteno umarım doğru etiketleyebilmişimdir. Setsukolar ölmesin Hoşgeldin @poncikbirgelincik @Buki_89 canlarım siz nerdesiniz @Bir garip yine mi düştü motivasyonun yoksun @orkide1453 evin bitti mi canım
@Sahihuban az kalmış canım hedefe takımada destek lütfenNilar sabit döngüyü kırdın kuzum harikasın N Nidsalii okulda başladı canım diyeti bırakmadın tebrik ederim.
@kaptinn öperim bebişinden
Umarım unuttuğum kimse yoktur hepinizi çok seviyorum
Dönüşüm muhteşem olacak
Ohoo Bu kadar verilmişken bir 69 mu görülmeyecek be oda neymişyaaa cumaya 69 u görür müyüm acaba :)))
çok heyecanlıyımmmmmmmmmmmmm
83,3 kg dan nerelere vay ve..
xl a zor girerken şimdi m rahatça oluyor şüükürler olsun
Dene bence 2 gündür yapıyorum olculerimi aldim.Bakalım 1 ay sonra ne kadar fark olacak.Lesliyi 30 dk yaptığımda bu kadar ter atmiyordum.Ben bi Ara ebru şallı denemiştim acaba buramı başlasam çok iyi geliyor pilates
Evett aynıymış. Ya benim daha dökülmeye başlamadı ne zamam dökülür ki dört gözle bekliyorum valla tüyleri sevmiyorum batıyor sankiSeans kontrollerimiz aynı tarih sanırsam benimde 26 Ekim seansbuz lazer hiç acımıyor hele ben diyosam benim canım çok tatlıdır lakin öyle bırakacak acı yok özel bölge de hissedersin Ama hemencecik gidiyo dökülmeye başlasın böyle sürekli gidesin gelecek
Gayet iyi menü öğrencisin sonuçta makarnaya da vurabilirdinBugün uzun süreden sonra ilk menümü yazcam çok muhteşem değil hatta hiç değil ama artık bi adımı atıyım yoksa verdiğim kilolar ziyan olacak
Sabah (10.00)
- sandviç çay (2 dilim ekmek arası)
Ara (13.00)
- 1 elma
Akşam (18.00)
- 1 kase domates çorbası
-4-5 yk yoğurt
Ara
- 1 avuçtan az fındık
- sade Türk kahvesi
- 1 kurabiye
Spor: yoga ve 8000 adım
Su: çok azalttım Bu aralar içmeyi unutuyorum resmen daha 1.5 lt bile olmadı ama düzene koyarım bunuda hepsi yavaş yavaş
Doğal süt kaymağı ise sıkıntı yok canımBugünkü yediklerim kızlar
08:00
1,5 has.yumurta
1 dilim kepekli ekmek
3 zeytin
Bol yeşillik
1 yk süt kaymağı :/
Çay
13:00
Has.tavuklu salata
16:00
10 tane kadar fıstık (çiğ)
19:00
Tavuklu az yoğurtlu salata
2 litre su
15 dk pilates @SchonerDuft❤
iyi geceler kıZlar❤
Doğal canim süt aldık esim yogurt yaptı benim sevdiğimi bilince kaymağını bana ayırmış :))Evett aynıymış. Ya benim daha dökülmeye başlamadı ne zamam dökülür ki dört gözle bekliyorum valla tüyleri sevmiyorum batıyor sankisenin kaçıncı kontrol olcak
Gayet iyi menü öğrencisin sonuçta makarnaya da vurabilirdin
Doğal süt kaymağı ise sıkıntı yok canım
Evde ciss şeyler olunca maalesef bitene kadar bende bitiyorum :/ en guzeli cig bademim bitti annemler köyden toplamislardi bana verdi 4,5 kilo benim oglanla eşim hüplettiler :)) yine almam lazim tuzsuz sarı leblebi ve nohudu da severim onlardan da almam lazim carsiya çıkınca tok tutuyor canim. bol bol yogurdum varken birde ananas alıp o detokstan yapmak istiyorum bakalim :-DBugün benim menü karma karışık oldu akşam hep bozuyor evde pasta ve şekerleme olunca olmuyor. Bugün hepsi bitti kendime çiğ badem ve fıstık aldım kavrulmuş tuzsuz çekirdek aldım sayı ile yicegim teyzemde mandalina göndermiş annem ile bakayım nasıl olcak frenleyebilecek miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?