Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Seans kontrollerimiz aynı tarih sanırsam benimde 26 Ekim seansbuz lazer hiç acımıyor hele ben diyosam benim canım çok tatlıdır lakin öyle bırakacak acı yok özel bölge de hissedersin Ama hemencecik gidiyo dökülmeye başlasın böyle sürekli gidesin gelecek

Zaten bizde o muhteşemliği bekliyoruzÇok çok geçmiş olsun iyi ol yeter bekleriz biz hep seni

Bugün uzun süreden sonra ilk menümü yazcam çok muhteşem değil hatta hiç değil ama artık bi adımı atıyım yoksa verdiğim kilolar ziyan olacak
Sabah (10.00)
- sandviç çay (2 dilim ekmek arası)
Ara (13.00)
- 1 elma
Akşam (18.00)
- 1 kase domates çorbası
-4-5 yk yoğurt
Ara
- 1 avuçtan az fındık
- sade Türk kahvesi
- 1 kurabiye
Spor: yoga ve 8000 adım
Su: çok azalttım Bu aralar içmeyi unutuyorum resmen daha 1.5 lt bile olmadı ama düzene koyarım bunuda hepsi yavaş yavaş

Bugünkü yediklerim kızlar
08:00
1,5 has.yumurta
1 dilim kepekli ekmek
3 zeytin
Bol yeşillik
1 yk süt kaymağı :/
Çay

13:00
Has.tavuklu salata

16:00
10 tane kadar fıstık (çiğ)

19:00
Tavuklu az yoğurtlu salata

2 litre su
15 dk pilates @SchonerDuft❤
iyi geceler kıZlar❤

Evett aynıymış. Ya benim daha dökülmeye başlamadı ne zamam dökülür ki dört gözle bekliyorum valla tüyleri sevmiyorum batıyor sanki senin kaçıncı kontrol olcak
Gayet iyi menü öğrencisin sonuçta makarnaya da vurabilirdin
Doğal süt kaymağı ise sıkıntı yok canım

Bugün benim menü karma karışık oldu akşam hep bozuyor evde pasta ve şekerleme olunca olmuyor. Bugün hepsi bitti kendime çiğ badem ve fıstık aldım kavrulmuş tuzsuz çekirdek aldım sayı ile yicegim teyzemde mandalina göndermiş annem ile bakayım nasıl olcak frenleyebilecek miyim

Doğal canim süt aldık esim yogurt yaptı benim sevdiğimi bilince kaymağını bana ayırmış :))
Evde ciss şeyler olunca maalesef bitene kadar bende bitiyorum :/ en guzeli cig bademim bitti annemler köyden toplamislardi bana verdi 4,5 kilo benim oglanla eşim hüplettiler :)) yine almam lazim tuzsuz sarı leblebi ve nohudu da severim onlardan da almam lazim carsiya çıkınca tok tutuyor canim. bol bol yogurdum varken birde ananas alıp o detokstan yapmak istiyorum bakalim :-D

Menum
Sabah
Menemen
Bır dılım peynır
Bır dılım ekmek
Ara
Yoğurt
Akşam
Bır tabak yeşil mercimek
Daha sonra maalesefki Bır kucuk kase sutlu tatlı yedım kuru meyveli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…