- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #291.061
10 saatçikdiyorsun :) mesafe ne kadardı sizde .
Ayyy neyi soracaktım
Günaydın tibeti yaptın mı bugün.10 saatçik
Ayyy neyi soracaktım
Yaşlandım sanırsam
ayyy nasıl unuttum ben yaa yapmadın tabiiGünaydın tibeti yaptın mı bugün.
Kabak detoksunu
Bayağı uzunmuş ya uçakla mı gideceksiniz
aynen yapmadımayyy nasıl unuttum ben yaa yapmadın tabii
uçak bileti çok çok pahalıydı (artık kızımada yetişkin parası alıyorlar) ilk defa otobüsle gidecem kızla o kadar saat ama uçakla dönecez
tibeti sabah yapmadım bugünde hazırlık felan derken unutmam inşallah
2 yaştan sonra uçakta alıyorlar malesefaynen yapmadım
nasıl kızına da mı ücret alıyorlar . biraz zor olur arabada duruyor mu ?
akşam 5 dk da yaparsın unutmazsan tabi
SİZİNLE YOLCULUK YAPACAKLAR YANDI DESENE2 yaştan sonra uçakta alıyorlar malesef
akşam uykumuz düzenli olduğundan uyur yol boyunca diye düşünüyorum, arabada duruyor sadece biraz fazla konuşuyor çenesi düşüyor
beraber bi kabak yapalım bence kaytarma felan yok ama
Benimki 2. Seanstan sonra başlamıştı şu an 2 seans 2 kontrol oldu 3. Seansa gideceğim bence 2. Kontrolden sonra seninkilerde dökülürEvett aynıymış. Ya benim daha dökülmeye başlamadı ne zamam dökülür ki dört gözle bekliyorum valla tüyleri sevmiyorum batıyor sankisenin kaçıncı kontrol olcak
Gayet iyi menü öğrencisin sonuçta makarnaya da vurabilirdin
Doğal süt kaymağı ise sıkıntı yok canım
Pilates cidden baya fark ettiriyor kilo vermesen bile incelme hissi çok güzel oluyorDene bence 2 gündür yapıyorum olculerimi aldim.Bakalım 1 ay sonra ne kadar fark olacak.Lesliyi 30 dk yaptığımda bu kadar ter atmiyordum.
KONTROLE GİTTİĞİNDE TÜYLER VARMIYDI KUZUM. VALLA ÖYLE DURDUKÇA DA SİNİR OLUYORUM GÖZÜME HOŞ GÖRÜNMÜYORLARBenimki 2. Seanstan sonra başlamıştı şu an 2 seans 2 kontrol oldu 3. Seansa gideceğim bence 2. Kontrolden sonra seninkilerde dökülür
10 saat10 saatçik
Ayyy neyi soracaktım
Yaşlandım sanırsam
Evet vardı zaten Ne kadar döküldüğüne bakıp dökülen yerlere yapıyorlardı senin gittiğin yerde öylemiki al gel dedilermi kontroleKONTROLE GİTTİĞİNDE TÜYLER VARMIYDI KUZUM. VALLA ÖYLE DURDUKÇA DA SİNİR OLUYORUM GÖZÜME HOŞ GÖRÜNMÜYORLAR
ay ağlamasından iyi bence kuzum yaa otobüste ağlasa çok gerilirim oturur bende onunla ağlarım heraldeSİZİNLE YOLCULUK YAPACAKLAR YANDI DESENE
OLUR YAPALIM HAFTAYA 1 2 GÜNLÜK YAPARIZ
istanbuldan aksaraya canım10 saatnerden nereye gidiyosunuzki
şimdi ağdadan geldim alt bacak ve kol'a 75 lira verdimKONTROLE GİTTİĞİNDE TÜYLER VARMIYDI KUZUM. VALLA ÖYLE DURDUKÇA DA SİNİR OLUYORUM GÖZÜME HOŞ GÖRÜNMÜYORLAR
sen yapıyon mu plates kuzuPilates cidden baya fark ettiriyor kilo vermesen bile incelme hissi çok güzel oluyor
hiç ellemiceksin dedi jilet kullanmakta yasak gelirken dökülmezse şöyle yapın böyle yapın demediler zaten taa haftaya cumaya dökülür azcıkEvet vardı zaten Ne kadar döküldüğüne bakıp dökülen yerlere yapıyorlardı senin gittiğin yerde öylemiki al gel dedilermi kontrole
yaa kaçamk yapmasam süper olcak aslında ama kızıyorum kendimeOhoo Bu kadar verilmişken bir 69 mu görülmeyecek be oda neymiş
Ay oda çok kötü Yolu hiç sevmemde benistanbuldan aksaraya canım
normalde uçakla gidiyorduk ama nevşehire var yakın olarak uçak oda turizmden ötürü çok pahalıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?