Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın tibeti yaptın mı bugün.
Kabak detoksunu
Bayağı uzunmuş ya uçakla mı gideceksiniz
ayyy nasıl unuttum ben yaa yapmadın tabii
uçak bileti çok çok pahalıydı (artık kızımada yetişkin parası alıyorlar ) ilk defa otobüsle gidecem kızla o kadar saat ama uçakla dönecez
tibeti sabah yapmadım bugünde hazırlık felan derken unutmam inşallah

aynen yapmadım
nasıl kızına da mı ücret alıyorlar . biraz zor olur arabada duruyor mu ?
akşam 5 dk da yaparsın unutmazsan tabi

Günaydın kızlar

Birazdan eşimle sağlık ocağına gidip vitamin ve diğer değerlerimize baktiricaz,ardından sinifimin yazıcısı bozulmuştu onu almaya gidicez,bu sabah yürüyüş işi yattı akşam okul dönüşü çok yorgun olmasam çıkarım artik

aynen yapmadım
nasıl kızına da mı ücret alıyorlar . biraz zor olur arabada duruyor mu ?
akşam 5 dk da yaparsın unutmazsan tabi
2 yaştan sonra uçakta alıyorlar malesef
akşam uykumuz düzenli olduğundan uyur yol boyunca diye düşünüyorum, arabada duruyor sadece biraz fazla konuşuyor çenesi düşüyor
beraber bi kabak yapalım bence kaytarma felan yok ama

SİZİNLE YOLCULUK YAPACAKLAR YANDI DESENE
OLUR YAPALIM HAFTAYA 1 2 GÜNLÜK YAPARIZ

Benimki 2. Seanstan sonra başlamıştı şu an 2 seans 2 kontrol oldu 3. Seansa gideceğim bence 2. Kontrolden sonra seninkilerde dökülür

Evet vardı zaten Ne kadar döküldüğüne bakıp dökülen yerlere yapıyorlardı senin gittiğin yerde öylemiki al gel dedilermi kontrole
hiç ellemiceksin dedi jilet kullanmakta yasak gelirken dökülmezse şöyle yapın böyle yapın demediler zaten taa haftaya cumaya dökülür azcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…