Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugün minik bir toplantı Var ve tatlı ikramı varonu yersem akşama yemek yememeye düşünüyorum bi dengelemeye çalışacağım artık
şerbeli ise 1 minik dilim sütlü ise 1 porsiyon ye sonra 50 dk spor yap akşamda çorba iç aç kalma öğrencisin aklın çalışmaz sonra
ay ağlamasından iyi bence kuzum yaa otobüste ağlasa çok gerilirim oturur bende onunla ağlarım heralde
kabak detoksu 2 günlük üst üste 2 gün yapacaz o kadar
hee birde ağlama modu var dimi
işime hiç gelmemiş kabak detoksunu okumak olur 2 gün yapalım arkasına protein patlatalım 1 günde 2 gün yapamam onu kabız olyorum sonra
şimdi ağdadan geldim alt bacak ve kol'a 75 lira verdim
acil lazere başlamam lazım
yuh 75 tl mi niye o kadar pahalı

yaa kaçamk yapmasam süper olcak aslında ama kızıyorum kendime
sabah da artı gördüm moralim bozuldu
perşembeye kadr toparlamam gerek
Bence bu kadar sıkma kendini abla moralin düşmüş gibi kızma kendine olur böyle dönemler hep verecek değiliz ya inişli çıkışlı gidecek birdenher gün tartışma istersen bi sürpriz olur Her gün fark çıkar çünkü biraz rahat bırak kendini bir hafta tartışma sonuca görede eksik fazlalıklarını farkedersin zaten mükemmel menüleri var mükemmel sonuçların var bu dönemi de atlatırsın sen

Ay oda çok kötü Yolu hiç sevmemde benBugün uçak biletleri indirim var diyorlardı Ama pek farketmez artık Bu saatten sonra
uçağın rahatlığına alışınca banada çok zor geliyor canım ama yapacak bişey yok 6 saatlik bi yolculuğumuz oldu yazın akşam saati olunca uyudu kızım sorun olmadı yine öle olur inşallah
uçak biletlerinde indirim oluyor ama ileri tarihler için
benimde mart için nevşehir biletim var gidiş dönüş bedavadan biraz pahalıydı aldım

Bi ara ebru şallı yapıyordum Ama bıraktım ya
bırakma başla bugün tibete başladım akşamları da plates ve yoga gidicem
Dökülür Ya ben şimdi dökülmeye başladığı için bi tek kese kullanın dediler oda dökülmesi için haftaya az uzda olsa gider gider
öncesinde kullamadın dimi . bana kullanma demişti . çok heyecanlı ya 4 5 ay sonra sadece bacak derdim kalacak

buralarda öle kuzu bizim evin ordakine özel bölge,kol,bacak 90 veriyordum o bile fazla geliyordu sonuçta her ay veriyosun ve sonu yok ama kol ve alt bacak 75 ohaa dedim

2 gün kabak yapalım sen proteini 1 gün yap ben 3 gün yapayımda şişliğimiz gitsin birazcık rahatlayalım
N Nidsalii sen bi seferlik bakma SchonerDuft 'e kendi götürüyor şekerleri tatlıları

hariboları gömüyorum poağaçaları gömüyorum
ok anlaştık birkaç gün önceden söylede alışverişi ayarlayayım .
komple bacak özel bölgeye yanılmıyorsam 40 tl kadar ödedim. koltuk altı da 10 tl olsun diyelim 50 tl ama kollarımı aldırmıyorum tüylü kalsın

40 tl bedava valla
aferin göm göm
Off çok pahalı kompleye bu kadar vermiyorum ben
ay bencede çok pahalı yaa
lazerle aynı paraya geliyor nerdeyse

heee aferin
haftaya bekle beni zayıflatacam senide kendimide

kalıcı mı yalancı mı olcak zayıflamak .
dün bir salon ile görüştüm içerisinde diyetisyende var eşim git diyor ama senelik kayıt gerekiyor bana da uzun oluyor 6 aylıkta yardımcı olurum dedi bey efendi ama bilemedim . gerçi yaşam koçum sen olcaksın gönüllü olarak zayıflatırsın demi
bende çıkıyorum birazdan p.tesiye kadar yokum
sende kendine kendine konuşursun artık ahahahah
pazartesiye kadar sıyırmazsam görüşürüz
Ben varım yoksa beni beğenmiyor musun
beğeniyorum bebeğim bugün senin videoyu yapcam .
protein bitti mi devam mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…