- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #291.081
Bi ara ebru şallı yapıyordum Ama bıraktım yasen yapıyon mu plates kuzu
Dökülür Ya ben şimdi dökülmeye başladığı için bi tek kese kullanın dediler oda dökülmesi için haftaya az uzda olsa gider giderhiç ellemiceksin dedi jilet kullanmakta yasak gelirken dökülmezse şöyle yapın böyle yapın demediler zaten taa haftaya cumaya dökülür azcık
şerbeli ise 1 minik dilim sütlü ise 1 porsiyon ye sonra 50 dk spor yap akşamda çorba iç aç kalma öğrencisin aklın çalışmaz sonraBugün minik bir toplantı Var ve tatlı ikramı varonu yersem akşama yemek yememeye düşünüyorum bi dengelemeye çalışacağım artık
hee birde ağlama modu var dimiay ağlamasından iyi bence kuzum yaa otobüste ağlasa çok gerilirim oturur bende onunla ağlarım heralde
kabak detoksu 2 günlük üst üste 2 gün yapacaz o kadar
yuh 75 tl mi niye o kadar pahalışimdi ağdadan geldim alt bacak ve kol'a 75 lira verdim
acil lazere başlamam lazım
Bence bu kadar sıkma kendini abla moralin düşmüş gibi kızma kendine olur böyle dönemler hep verecek değiliz ya inişli çıkışlı gidecek birdenher gün tartışma istersen bi sürpriz olur Her gün fark çıkar çünkü biraz rahat bırak kendini bir hafta tartışma sonuca görede eksik fazlalıklarını farkedersin zaten mükemmel menüleri var mükemmel sonuçların var bu dönemi de atlatırsın senyaa kaçamk yapmasam süper olcak aslında ama kızıyorum kendime
sabah da artı gördüm moralim bozuldu
perşembeye kadr toparlamam gerek
uçağın rahatlığına alışınca banada çok zor geliyor canım ama yapacak bişey yok 6 saatlik bi yolculuğumuz oldu yazın akşam saati olunca uyudu kızım sorun olmadı yine öle olur inşallahAy oda çok kötü Yolu hiç sevmemde benBugün uçak biletleri indirim var diyorlardı Ama pek farketmez artık Bu saatten sonra
bırakma başla bugün tibete başladımBi ara ebru şallı yapıyordum Ama bıraktım ya
öncesinde kullamadın dimi . bana kullanma demişti . çok heyecanlı ya 4 5 ay sonra sadece bacak derdim kalacakDökülür Ya ben şimdi dökülmeye başladığı için bi tek kese kullanın dediler oda dökülmesi için haftaya az uzda olsa gider gider
Inşaallah olur canim..bütün kemiklerim ağrıyor normal mi bilemedimPilates cidden baya fark ettiriyor kilo vermesen bile incelme hissi çok güzel oluyor
şerbeli ise 1 minik dilim sütlü ise 1 porsiyon ye sonra 50 dk spor yap akşamda çorba iç aç kalma öğrencisin aklın çalışmaz sonra
hee birde ağlama modu var dimi
işime hiç gelmemiş kabak detoksunu okumak olur 2 gün yapalım arkasına protein patlatalım 1 günde 2 gün yapamam onu kabız olyorum sonra
yuh 75 tl mi niye o kadar pahalı
hariboları gömüyorumburalarda öle kuzu bizim evin ordakine özel bölge,kol,bacak 90 veriyordum o bile fazla geliyordu sonuçta her ay veriyosun ve sonu yokama kol ve alt bacak 75 ohaa dedim
2 gün kabak yapalım sen proteini 1 gün yap ben 3 gün yapayımda şişliğimiz gitsin birazcık rahatlayalım
N Nidsalii sen bi seferlik bakmaSchonerDuft 'e kendi götürüyor şekerleri tatlıları
Off çok pahalı kompleye bu kadar vermiyorum benşimdi ağdadan geldim alt bacak ve kol'a 75 lira verdim
acil lazere başlamam lazım
40 tl bedava vallahariboları gömüyorumpoağaçaları gömüyorum
ok anlaştık birkaç gün önceden söylede alışverişi ayarlayayım .
komple bacak özel bölgeye yanılmıyorsam 40 tl kadar ödedim. koltuk altı da 10 tl olsun diyelim 50 tl ama kollarımı aldırmıyorum tüylü kalsın
ay bencede çok pahalı yaaOff çok pahalı kompleye bu kadar vermiyorum ben
Bende istiyorum lazer seneye anca ev hala masraf istiyor ..40 tl bedava valla
aferin göm göm
ay bencede çok pahalı yaa
lazerle aynı paraya geliyor nerdeyse
dün bitti bugün yok çerez aldım artık onlardan yicem40 tl bedava valla
aferin göm göm
ay bencede çok pahalı yaa
lazerle aynı paraya geliyor nerdeyse
bende imkanarımı zorlıyacam canım diğer türlü daha pahalıya gelecek banaBende istiyorum lazer seneye anca ev hala masraf istiyor ..
heee aferindün bitti bugün yok çerez aldım artık onlardan yicem
o bile bana çok geliyorgeçen komple makine ile aldım 15 dk sürdü param cebimde kaldı
bende çıkıyorum birazdan p.tesiye kadar yokumbu herkesler nerde bugün
Ben varımbu herkesler nerde bugün
heee aferin
haftaya bekle beni zayıflatacam senide kendimide
bende çıkıyorum birazdan p.tesiye kadar yokum
sende kendine kendine konuşursun artık ahahahah
beğeniyorum bebeğim bugün senin videoyu yapcam .Ben varımyoksa beni beğenmiyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?