Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kaptinn canım nasılsın uğramıyorsun ne zaman dönceksin listelere
Kuzum valla tam duzeldim derken yine hasta oldum bi normale donemiyorm goguslerim gecmedi hala aciyo yeme duzenim yok oglum zorlamaya basladi uyku duzenimiz sifir zordayim yani bu ara

Bugün 3.günüm canim yap yap çok ter attırıyor şahane ama bütün kemiklerim ağrıyor normal mi ya belim ayaklarım karnım sızlıyor :/

Kuzum valla tam duzeldim derken yine hasta oldum bi normale donemiyorm goguslerim gecmedi hala aciyo yeme duzenim yok oglum zorlamaya basladi uyku duzenimiz sifir zordayim yani bu ara
O gögüs agrisindan ikinci cocuk ne zaman diye sorani cok fena bozarim demistim bende cok cektim canim kopma noktasina geelmisti artik aktardan aldıgım bi krem benim derdime derman olmustu ama neler denemedim öncesinde hicbisey fayda etmemisti
Ay spor salonu gibi bi imkanin varsa 6 aylik gitsene canim hem degisiklik olur benim firsatim olsa ben gidecektim dedigin gibi diyetissyende vardi
Ama gitmezsende yasam kocun olmaya her zaman hazirim

hadi ya mevsim geçişi birde daha çok zorlar
Bugün 3.günüm canim yap yap çok ter attırıyor şahane ama bütün kemiklerim ağrıyor normal mi ya belim ayaklarım karnım sızlıyor :/
hareketleri yaparken zorlanıyorsan ağrın olabilir dikkat et sakatlanma

aralık gibi yazılırım diyorum evde biraz esnmeiş olur mevsim geçisini atlatmış olurum spa da varmış o her ne ise kurumsal bir firma imiş. koldaş gym belki duymuşsundur.
dukan ekspreste yapalım senle yapabilirsin mi ?
Herkes senin gibi cıtkırıldımmı derdi annem

daha bugün ilk günden sol tarafım felç boynumu geçen haftaki yoga da incittim

Valla bende cok sey denedimde yok kuzu gecmiyo tam geciyo bartu sagolsn damagiyla hallediyo tekrar insallah gecer 2 aya yaklastik

hadi ya mevsim geçişi birde daha çok zorlar

hareketleri yaparken zorlanıyorsan ağrın olabilir dikkat et sakatlanma
Bugun butun gun yattm yeni kalktm.yemek yaptm iste. Yemegi zorla yapiyorm zatn dun kv habersiz yemege geldi yedi icti gitti ona da ayri uyuzum bu ara

Lansinoh işe yaramadı mı canım benim sorunumu 1 defada çözmüştü. Birde memede doğru pozisyonu mu bulamıyor acaba
Yeme düzeni kurmak İçin uyku düzeni gerekiyor canım birde evde sağlıklı şeyler bulundurmak gerekiyor. Yoksa emzirmenin verdiği açlık hissiyle tatlı ve karbonhidrat grubuna gömülüyor insan

79,1 kiloyum bu akşam itibariyle diyete başlıyorum ve bu sefer gerçekten başlıyorum. Çarşamba günü kontrolüm var yine yatış olmazsa (olmaz çünkü 1-2 gündür daha iyiyim) hep buradayım. Doktorun önerisiyle sütlaç - pekmez- beyaz ekmek - sebzeler ve şade kek ile beslendim. Zaten şişman ve ödemli olan bünye iyice kabardı. Hayırlısı bakalım.
@Bir garip bana eşlik etmek ister misin Yeni zayıflama yolculuğumda. Sporsuz zayıflama benimkisi sen belki sporda yaparsın daha hızlı olur.

Kuzum bende başlıyorum şakalar bir yana da dikkat ediyorum ama akşamları kaçıyor illa .

Biraz zorlanıyorum ama yapacak bisey yok devam edeceğim geçecektir zaar ağrılar
Çok zorlamamak lazım yapabildiğin açı da bırakacaksın. Benim bugün kü spor yalan oldu çok doydum sabah yapabilirsem ancak
Bugun butun gun yattm yeni kalktm.yemek yaptm iste. Yemegi zorla yapiyorm zatn dun kv habersiz yemege geldi yedi icti gitti ona da ayri uyuzum bu ara
Kocan görmedi mi gelsin ok da bir iş tutsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…