- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #291.101
Kuzum valla tam duzeldim derken yine hasta oldum bi normale donemiyorm goguslerim gecmedi hala aciyo yeme duzenim yok oglum zorlamaya basladi uyku duzenimiz sifir zordayim yani bu arakaptinn canım nasılsın uğramıyorsun ne zaman dönceksin listelere
Bugün 3.günüm canim yap yap çok ter attırıyor şahane ama bütün kemiklerim ağrıyor normal mi ya belim ayaklarım karnım sızlıyor :/
kalıcı mı yalancı mı olcak zayıflamak .
dün bir salon ile görüştüm içerisinde diyetisyende var eşim git diyor ama senelik kayıt gerekiyor bana da uzun oluyor 6 aylıkta yardımcı olurum dedi bey efendi ama bilemedim . gerçi yaşam koçum sen olcaksın gönüllü olarak zayıflatırsın demi
pazartesiye kadar sıyırmazsam görüşürüz
beğeniyorum bebeğim bugün senin videoyu yapcam .
protein bitti mi devam mı ?
O gögüs agrisindan ikinci cocuk ne zaman diye sorani cok fena bozarim demistimKuzum valla tam duzeldim derken yine hasta oldum bi normale donemiyorm goguslerim gecmedi hala aciyo yeme duzenim yok oglum zorlamaya basladi uyku duzenimiz sifir zordayim yani bu ara
Ay spor salonu gibi bi imkanin varsa 6 aylik gitsene canim hem degisiklik olur benim firsatim olsa ben gidecektim dedigin gibi diyetissyende vardi
kalıcı mı yalancı mı olcak zayıflamak .
dün bir salon ile görüştüm içerisinde diyetisyende var eşim git diyor ama senelik kayıt gerekiyor bana da uzun oluyor 6 aylıkta yardımcı olurum dedi bey efendi ama bilemedim . gerçi yaşam koçum sen olcaksın gönüllü olarak zayıflatırsın demi
pazartesiye kadar sıyırmazsam görüşürüz
beğeniyorum bebeğim bugün senin videoyu yapcam .
protein bitti mi devam mı ?
hadi ya mevsim geçişi birde daha çok zorlarKuzum valla tam duzeldim derken yine hasta oldum bi normale donemiyorm goguslerim gecmedi hala aciyo yeme duzenim yok oglum zorlamaya basladi uyku duzenimiz sifir zordayim yani bu ara
hareketleri yaparken zorlanıyorsan ağrın olabilir dikkat et sakatlanmaBugün 3.günüm canim yap yap çok ter attırıyor şahane ama bütün kemiklerim ağrıyor normal mi ya belim ayaklarım karnım sızlıyor :/
Herkes senin gibi cıtkırıldımmıhadi ya mevsim geçişi birde daha çok zorlar
hareketleri yaparken zorlanıyorsan ağrın olabilir dikkat et sakatlanma
Sabah kahvaltdaydım canım akşamda yemeğe davetlıyız bugun nolcak bılmem :)bu herkesler nerde bugün
aralık gibi yazılırım diyorum evde biraz esnmeiş olur mevsim geçisini atlatmış olurum spa da varmış o her ne ise kurumsal bir firma imiş. koldaş gym belki duymuşsundur.O gögüs agrisindan ikinci cocuk ne zaman diye sorani cok fena bozarim demistimbende cok cektim canim kopma noktasina geelmisti artik aktardan aldıgım bi krem benim derdime derman olmustu ama neler denemedim öncesinde hicbisey fayda etmemisti
Ay spor salonu gibi bi imkanin varsa 6 aylik gitsene canim hem degisiklik olur benim firsatim olsa ben gidecektim dedigin gibi diyetissyende vardi
Ama gitmezsende yasam kocun olmaya her zaman hazirim
Herkes senin gibi cıtkırıldımmıderdi annem
ekmek ve koladan uzak dur pirinç varsa hepsinden kötüSabah kahvaltdaydım canım akşamda yemeğe davetlıyız bugun nolcak bılmem :)
Biraz zorlanıyorum ama yapacak bisey yokhadi ya mevsim geçişi birde daha çok zorlar
Valla bende cok sey denedimde yok kuzu gecmiyo tam geciyo bartu sagolsn damagiyla hallediyo tekrarO gögüs agrisindan ikinci cocuk ne zaman diye sorani cok fena bozarim demistimbende cok cektim canim kopma noktasina geelmisti artik aktardan aldıgım bi krem benim derdime derman olmustu ama neler denemedim öncesinde hicbisey fayda etmemisti
Ama gitmezsende yasam kocun olmaya her zaman hazirim
Bugun butun gun yattm yeni kalktm.yemek yaptm iste. Yemegi zorla yapiyorm zatn dun kv habersiz yemege geldi yedi icti gitti ona da ayri uyuzum bu arahadi ya mevsim geçişi birde daha çok zorlar
Lansinoh işe yaramadı mı canım benim sorunumu 1 defada çözmüştü. Birde memede doğru pozisyonu mu bulamıyor acabaKuzum valla tam duzeldim derken yine hasta oldum bi normale donemiyorm goguslerim gecmedi hala aciyo yeme duzenim yok oglum zorlamaya basladi uyku duzenimiz sifir zordayim yani bu ara
Yalan külliyen yalan iftira hepsi jelibon yedim sadece o tatlı grubuna girmiyo.hem bugün daha büyük bir şey yaptım sanırım 2 tabak bumbar yedim olsa daha yerim
Kuzum bende başlıyorum şakalar bir yana da dikkat ediyorum ama akşamları kaçıyor illa .79,1 kiloyum bu akşam itibariyle diyete başlıyorum ve bu sefer gerçekten başlıyorum. Çarşamba günü kontrolüm var yine yatış olmazsa (olmaz çünkü 1-2 gündür daha iyiyim) hep buradayım. Doktorun önerisiyle sütlaç - pekmez- beyaz ekmek - sebzeler ve şade kek ile beslendim. Zaten şişman ve ödemli olan bünye iyice kabardı. Hayırlısı bakalım.
@Bir garip bana eşlik etmek ister misin Yeni zayıflama yolculuğumda. Sporsuz zayıflama benimkisi sen belki sporda yaparsın daha hızlı olur.
Çok zorlamamak lazım yapabildiğin açı da bırakacaksın. Benim bugün kü spor yalan oldu çok doydum sabah yapabilirsem ancakBiraz zorlanıyorum ama yapacak bisey yokdevam edeceğim geçecektir zaar ağrılar
Kocan görmedi mi gelsin ok da bir iş tutsunBugun butun gun yattm yeni kalktm.yemek yaptm iste. Yemegi zorla yapiyorm zatn dun kv habersiz yemege geldi yedi icti gitti ona da ayri uyuzum bu ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?