- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #291.121
Geçmiş olsun canim sen iyi olda verirsin kilolari,bende varim bende ayni senin gibi 80-79-78-77- kg gordum bugun tartildm 76,9 cok sukur,ama yilmak yok devam..tedavi görene kadar inş veririm..79,1 kiloyum bu akşam itibariyle diyete başlıyorum ve bu sefer gerçekten başlıyorum. Çarşamba günü kontrolüm var yine yatış olmazsa (olmaz çünkü 1-2 gündür daha iyiyim) hep buradayım. Doktorun önerisiyle sütlaç - pekmez- beyaz ekmek - sebzeler ve şade kek ile beslendim. Zaten şişman ve ödemli olan bünye iyice kabardı. Hayırlısı bakalım.
@Bir garip bana eşlik etmek ister misin Yeni zayıflama yolculuğumda. Sporsuz zayıflama benimkisi sen belki sporda yaparsın daha hızlı olur.
İnşallah canım bir an önce verirsin kıramadın direncini vücudunun Aslında sen hem dikkatli hemde çok hareketlisin veremiyor olmana şaşırıyorumGeçmiş olsun canim sen iyi olda verirsin kilolari,bende varim bende ayni senin gibi 80-79-78-77- kg gordum bugun tartildm 76,9 cok sukur,ama yilmak yok devam..tedavi görene kadar inş veririm..
Yalan külliyen yalan iftira hepsi jelibon yedim sadece o tatlı grubuna girmiyo.hem bugün daha büyük bir şey yaptım sanırım 2 tabak bumbar yedim olsa daha yerim
İnşallah canım bir an önce verirsin kıramadın direncini vücudunun Aslında sen hem dikkatli hemde çok hareketlisin veremiyor olmana şaşırıyorum
kuzum 1 ay diyetisyene gitsen braz kilo versen çünkü kilo yumurtlamayı engelliyor biliyorsun sonra 1 umut bismillah deyip başlasan olmaz mıBende bilmiyorum canim bu iki gundur moralim cok bozuk pazartesi dr gittim tup bebek icin hic yumurtam yokmuşsonra özel labaratuvara gonderdi yumurta rezervi için tahlil yapildi AMH sonucum 0,60 cikti bu sonucu amacamin kizi kadin doğumcu ebe yani istanbulda,dr sorayim dedi o dr kesinlikle tup yaptirmasin demis yani yumurta yok kendini yipratmasin gibisinden konuştu...benim gittim tip fakultede tup bebek sansiniz cok dusuk yaptirmak istiyormusunuz dedi bende evet dedim ayni 24 tarih verdiler ogun sonucu göstereceğim ne derlerse artik... bende anlamadim yumurtam yok nede kasik ağrısı adet sancisi,yumurtlama gununde neden agri cektim,ben psikopatmiyim kendi kendime psikolojik mi inandirdim dicem,simdi regl daha iki gun once agridan oluyordum nerdeyse acile gidecektim ben bu durumu hic anlamiyorum erken menopoza giriyorum bunuda kg iliskisi olabilirmi,ama iki haftadirda sigara kullanmiyorum yeni duzene girdi vc cok sukur bide seker hapinida bir hafta icmedim hemen kg almistim bundan sonra sıkı dikkat edecegim ins.. cok konustum kusura bakma ::/
Canım öncelikle sakin ol yumurta aydan aya farklılık gösterir, benimde rezervim az diyet ve sağlıklı beslenmeyle kalan yumurtalar kaliteli hale gelebilir,üstelik 0.6 amh çokta düşük değil,sen belki de çok stres yaptın biraz daha sakin ol toparlan ve acilen ideal kiloya gel her şey düzene girer merak etmeBende bilmiyorum canim bu iki gundur moralim cok bozuk pazartesi dr gittim tup bebek icin hic yumurtam yokmuşsonra özel labaratuvara gonderdi yumurta rezervi için tahlil yapildi AMH sonucum 0,60 cikti bu sonucu amacamin kizi kadin doğumcu ebe yani istanbulda,dr sorayim dedi o dr kesinlikle tup yaptirmasin demis yani yumurta yok kendini yipratmasin gibisinden konuştu...benim gittim tip fakultede tup bebek sansiniz cok dusuk yaptirmak istiyormusunuz dedi bende evet dedim ayni 24 tarih verdiler ogun sonucu göstereceğim ne derlerse artik... bende anlamadim yumurtam yok nede kasik ağrısı adet sancisi,yumurtlama gununde neden agri cektim,ben psikopatmiyim kendi kendime psikolojik mi inandirdim dicem,simdi regl daha iki gun once agridan oluyordum nerdeyse acile gidecektim ben bu durumu hic anlamiyorum erken menopoza giriyorum bunuda kg iliskisi olabilirmi,ama iki haftadirda sigara kullanmiyorum yeni duzene girdi vc cok sukur bide seker hapinida bir hafta icmedim hemen kg almistim bundan sonra sıkı dikkat edecegim ins.. cok konustum kusura bakma ::/
Canim zaman aleyhime işliyor,2,5 yil oncede ozelde tup bebek yaptirmak icin gittigimdede dr demisti yumurta yok die ben inanmadimdi,benimkini ilacla olusturdular onemli olan reglken folikul bir tane dahi gozukmesi idi bu durum kötü ama gelecek ay regl de bidaha folikule baktirim ve haftaya carsamba gunu,islemler yaptiracagiz dr la gorusmeye calisacagiz..diyetisyen listeler var bende canim onlari kavradim biliyorsun yazlari kesinlikle uygulayamadim ve seker ilacim bulanti yaptigi icin cogu seyleride yemedim diyetisyende onlarin yerine yemem gerekenleri anlatmisti ve onu uygulayacagim diyetisyene gittigimde ayda iki kg dan fazla hic veremedim sanirim benim hormanal durumlardan..yani evdekileri uygularim tecrube oldu bana,simdi benim icin zaman kaybi olur tekrar gitmek..kuzum 1 ay diyetisyene gitsen braz kilo versen çünkü kilo yumurtlamayı engelliyor biliyorsun sonra 1 umut bismillah deyip başlasan olmaz mı
GEÇMİŞ OLSUN CANIM . BOL TERLEMELERGünaydın kızlar
Bugün de diş randevum var 11.30 da ama dün yürüyüş yapmadığım için birazdan çıkayım yürüyüşümu aradan çıkarayım
KUZUM BUNLARIN ÇOĞU STRESTEN SEN STRESTEN VEREMEDİM BENDE OLDUM UZUN SÜRE HATIRLA O KADAR YAPTIM ETTİM GRAM VERMEDİM HEM SPOR İLE YAPTIM BİLİYORSUN . HERŞEYİN HAYIRLISI KUZUMCanim zaman aleyhime işliyor,2,5 yil oncede ozelde tup bebek yaptirmak icin gittigimdede dr demisti yumurta yok die ben inanmadimdi,benimkini ilacla olusturdular onemli olan reglken folikul bir tane dahi gozukmesi idi bu durum kötü ama gelecek ay regl de bidaha folikule baktirim ve haftaya carsamba gunu,islemler yaptiracagiz dr la gorusmeye calisacagiz..diyetisyen listeler var bende canim onlari kavradim biliyorsun yazlari kesinlikle uygulayamadim ve seker ilacim bulanti yaptigi icin cogu seyleride yemedim diyetisyende onlarin yerine yemem gerekenleri anlatmisti ve onu uygulayacagim diyetisyene gittigimde ayda iki kg dan fazla hic veremedim sanirim benim hormanal durumlardan..yani evdekileri uygularim tecrube oldu bana,simdi benim icin zaman kaybi olur tekrar gitmek..
masal3487 sagol canim destegin icin rabbim hepimizin kucagini doldirsun ins...
Bu bir ay süreçte hedef 72 kg olmak.. ins kullanacagim kurler etkilemez..
haklısın ama diyet sürecim çok uzadıBence bu kadar sıkma kendini abla moralin düşmüş gibi kızma kendine olur böyle dönemler hep verecek değiliz ya inişli çıkışlı gidecek birdenher gün tartışma istersen bi sürpriz olur Her gün fark çıkar çünkü biraz rahat bırak kendini bir hafta tartışma sonuca görede eksik fazlalıklarını farkedersin zaten mükemmel menüleri var mükemmel sonuçların var bu dönemi de atlatırsın sen
Ne tahlili kuzumSlm kızlar annemdeyim bugün tahlil verdim sonucunu bekliyorum öpüyorum hepinizi ❤❤❤
Bende gelcem az kaldı
Tuğba ve ben olmasam topik bir sayfa bile ilerlemeyecekmiş
Bebis tahlili:) spiral taktiracagim obun icin istediler canim onemli bisey deil yani:) sen nasıl oldun toparlandı mi bugün kontrolün mu vardı?Ne tahlili kuzum
Evet canım saat 17:00 gibi gideceğim. Dikişler alınacak. İyi hissediyorum kendimi (yorgunluk dışında) sadece dikişler için gidiyorum.Bebis tahlili:) spiral taktiracagim obun icin istediler canim onemli bisey deil yani:) sen nasıl oldun toparlandı mi bugün kontrolün mu vardı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?