- 3 Nisan 2018
- 2.102
- 13.841
- 128
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #291.141
Geçmiş olsun inşallah bi daha böyle şeyler yasamazsin canimm.. guzel gidiyor platese başladım yarin ananas yogurt yapicam iştah fazlalığı da gitti şükür :)))Evet canım saat 17:00 gibi gideceğim. Dikişler alınacak. İyi hissediyorum kendimi (yorgunluk dışında) sadece dikişler için gidiyorum.
Diyet nasıl gidiyor
Valla biz pek seetmiyoruz artik onuÇok zorlamamak lazım yapabildiğin açı da bırakacaksın. Benim bugün kü spor yalan oldu çok doydum sabah yapabilirsem ancak
Kocan görmedi mi gelsin ok da bir iş tutsun
ekmek ve koladan uzak dur pirinç varsa hepsinden kötüallah yardımcın olsun
Kendimde o gücü göremiyorum ama beraber yapcaksak neden olmasın79,1 kiloyum bu akşam itibariyle diyete başlıyorum ve bu sefer gerçekten başlıyorum. Çarşamba günü kontrolüm var yine yatış olmazsa (olmaz çünkü 1-2 gündür daha iyiyim) hep buradayım. Doktorun önerisiyle sütlaç - pekmez- beyaz ekmek - sebzeler ve şade kek ile beslendim. Zaten şişman ve ödemli olan bünye iyice kabardı. Hayırlısı bakalım.
Luluuu94 bana eşlik etmek ister misin Yeni zayıflama yolculuğumda. Sporsuz zayıflama benimkisi sen belki sporda yaparsın daha hızlı olur.
Allah ol deyince olur hiç merak etme,sen yeterki stres yapıp iyice hormonlarjni bozma yediklerine içtiklerine dikkat et ve en önemlisi sporu alışkanlık haline getir üstelik 0.6 değeri kötü bir değer değil,Allah'ın izniyle illa ki yumurta görülecek ay olacak sen şimdilik neler yapabilirim diye kendine odaklan ve sakin olCanim zaman aleyhime işliyor,2,5 yil oncede ozelde tup bebek yaptirmak icin gittigimdede dr demisti yumurta yok die ben inanmadimdi,benimkini ilacla olusturdular onemli olan reglken folikul bir tane dahi gozukmesi idi bu durum kötü ama gelecek ay regl de bidaha folikule baktirim ve haftaya carsamba gunu,islemler yaptiracagiz dr la gorusmeye calisacagiz..diyetisyen listeler var bende canim onlari kavradim biliyorsun yazlari kesinlikle uygulayamadim ve seker ilacim bulanti yaptigi icin cogu seyleride yemedim diyetisyende onlarin yerine yemem gerekenleri anlatmisti ve onu uygulayacagim diyetisyene gittigimde ayda iki kg dan fazla hic veremedim sanirim benim hormanal durumlardan..yani evdekileri uygularim tecrube oldu bana,simdi benim icin zaman kaybi olur tekrar gitmek..
masal3487 sagol canim destegin icin rabbim hepimizin kucagini doldirsun ins...
Bu bir ay süreçte hedef 72 kg olmak.. ins kullanacagim kurler etkilemez..
Sağol canimGEÇMİŞ OLSUN CANIM . BOL TERLEMELER
Tartı gününe yakın kaçamak yapmasaydin keşke, akşam erişte de fazla olmuş gibimenüm
kahvaltı bi yumurta iki dilim ekmek bi beyaz çay yarım dilim peynir
manadalina 2
köfte ayran iki dilim ekmek
mandalina
beyaz çay
etimek
çorba bi kepçe erişte 6 kaşık salata yeşil fasulye 5 kaşık
sütlaç maalesef kaçamak yarım kaseeee
Afiyet olsunKızlar erkenden menumu yazayım
Sabah 3 ceviz ve limonlu su
Kahvaltı 10.30
Bir haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
1 dilim peynir
Bir kızarmış tb ekmeği
Sivri biber
Ara iki mandalina
Ara bir kuru incir ve bir avuç içi fındık
Aksam.18.30
Bir tabak yoğurtlu ıspanak
60 dk yürüyüş ve 2 litre su
Neler yedin neler vardısorma canım kolay olmadı
Çok guzel canim menun afiyet olsunKızlar erkenden menumu yazayım
Sabah 3 ceviz ve limonlu su
Kahvaltı 10.30
Bir haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
1 dilim peynir
Bir kızarmış tb ekmeği
Sivri biber
Ara iki mandalina
Ara bir kuru incir ve bir avuç içi fındık
Aksam.18.30
Bir tabak yoğurtlu ıspanak
60 dk yürüyüş ve 2 litre su
Afiyet olsun dengeli bir menüSabah
Menemen
Ikı dılım peynır
Bir dilim ekmek
Bır kaşık reçel
Öğle
Kuru meyveli sutlu az sekerlı tatlı
Akşam
Bir buyuk tabak yeşil mercimek
Bır dılım ekmek
2litre su
Kuru fasulye yedım.bir kaşık pilav gerı kalan Pılavı da kızıma yedirdim.bol salata yedım. Sutlu tatlı vardı onuda kıza yedirdim Bır kaşık yedım ondanda. Bu hafta pek hareketsizdi. Yarın kesin detoks yapmalıyım. Ananas olablr bu seferNeler yedin neler vardı
Hangi sporu yapicaksin canım? Ben düzenli yürüyüş yapıyorum ama başka spor yapmıyorum
Plates 15 dk 25 dk yoga en son 3dk tibet yapacamHangi sporu yapicaksin canım? Ben düzenli yürüyüş yapıyorum ama başka spor yapmıyorum
Ananası orkide yapacaktı bulamamıştı. Hadi bakalımKuru fasulye yedım.bir kaşık pilav gerı kalan Pılavı da kızıma yedirdim.bol salata yedım. Sutlu tatlı vardı onuda kıza yedirdim Bır kaşık yedım ondanda. Bu hafta pek hareketsizdi. Yarın kesin detoks yapmalıyım. Ananas olablr bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?