- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #291.161
Bal limon zencefil çayı yapıp iç iyi gelir kuzumHerkese merhababugün nasıl yorucu geçti nasıl birde gribe yaşlanmışım halbuki yeni atlatmıştım Daha başındayım önlemimi alcam bugün hepsini okudum az sonra alıntılarımı yapicim
Ara ver dinlenme günü olsun hatta esneme pilates yap onlar iyi geliyor kasları ağrıtıp üstüne gidersen daha kötü olmasınBiraz zorlanıyorum ama yapacak bisey yokdevam edeceğim geçecektir zaar ağrılar
Bende de Her sabah başla her akşam gitsinKuzum bende başlıyorum şakalar bir yana da dikkat ediyorum ama akşamları kaçıyor illa .
erişte olmasaymış kaçamağı göz yumulabilirdi Ama olsun yarın dengeyle hallolurmenüm
kahvaltı bi yumurta iki dilim ekmek bi beyaz çay yarım dilim peynir
manadalina 2
köfte ayran iki dilim ekmek
mandalina
beyaz çay
etimek
çorba bi kepçe erişte 6 kaşık salata yeşil fasulye 5 kaşık
sütlaç maalesef kaçamak yarım kaseeee
Çok güzel olmuş afiyet bal şeker olsun bol bol eksilerle dönsünKızlar erkenden menumu yazayım
Sabah 3 ceviz ve limonlu su
Kahvaltı 10.30
Bir haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
1 dilim peynir
Bir kızarmış tb ekmeği
Sivri biber
Ara iki mandalina
Ara bir kuru incir ve bir avuç içi fındık
Aksam.18.30
Bir tabak yoğurtlu ıspanak
60 dk yürüyüş ve 2 litre su
Bende mi böyle yapsam hoş ben bi türlü düzene oturtamıyorumdaPlates 15 dk 25 dk yoga en son 3dk tibet yapacam
Yürüyüş dışında da spor yapmanı öneririm
Zencefil yokta nane limon bal yapcam artıkBal limon zencefil çayı yapıp iç iyi gelir kuzum
Süper program yapmışsın,canım sabah uyanıyorum 40 dk yürüyüş ardından kahvaltı ve akşam yemeği sonra okul ,18.30 da okuldan geliyorum yemek yiyoruz bulaşık falan deyince yorgunluktan kolumu bile kipirdatamiyorum,yoksa ihtiyacım var bölgesel incelme ve sıkılasmak için yürüyüş yeterli değilPlates 15 dk 25 dk yoga en son 3dk tibet yapacam
Yürüyüş dışında da spor yapmanı öneririm
Birden düzene oturmaz zaten benim ki de düzenli değil yoganın birini sabah almak istiyorum ama başaramadım daha.Zencefil yokta nane limon bal yapcam artık
Inan yürüyüş ile olmuyor canım 1 ay bende yürüyüş yaptım eşimle sahilde sonrasında aletler ile yapıyordum ancak denge kuruyordum yürüyüş ile çok kalori yakamıyorsun zatenSüper program yapmışsın,canım sabah uyanıyorum 40 dk yürüyüş ardından kahvaltı ve akşam yemeği sonra okul ,18.30 da okuldan geliyorum yemek yiyoruz bulaşık falan deyince yorgunluktan kolumu bile kipirdatamiyorum,yoksa ihtiyacım var bölgesel incelme ve sıkılasmak için yürüyüş yeterli değil
Bugün karar verdim dikkat edecem hoş dünde karar vermiştim ama bugüne bakmak gerekliBende de Her sabah başla her akşam gitsin
Hiç halim yok spora en kısa zamanda alışmam lazım tekrardan kaslarin ağrımamasi için nasıl bir başlangıç yapmam lazım
Kuzum yoga yapıyorum esnetiyor beni zor bi videosu var onu es geçiyorum zorlamıyorum yani.Hiç halim yok spora en kısa zamanda alışmam lazım tekrardan kaslarin ağrımamasi için nasıl bir başlangıç yapmam lazım
Kızım biraz üşütmüş onla oyun oynadık babada yoktu evde. Yeni uyuttum. Bıraz mekik çekeyım:) hiç yoktan iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?