Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ve hemen uzun süre sonra ki mikemmel menümü yazıyorummm
Kahvaltı
- iki dilim domates salatalık
- yarım dilim beyaz peynir
- 1 dilim ekmek
Öğle
- yarım kepçe şehriye çorbası
- 3 kaşık peynirli makarna
- 1 tavuk baget
- ayran
Akşam
- klasik salata
Spor : 10 dk yoga/ 11 bin adım
Su: arttıramıyorummm sürekli unutuyorum şu an daha 1 lt ama yatana kadar içerim

erişte olmasaymış kaçamağı göz yumulabilirdi Ama olsun yarın dengeyle hallolur

Çok güzel olmuş afiyet bal şeker olsun bol bol eksilerle dönsün

Plates 15 dk 25 dk yoga en son 3dk tibet yapacam
Yürüyüş dışında da spor yapmanı öneririm
Süper program yapmışsın,canım sabah uyanıyorum 40 dk yürüyüş ardından kahvaltı ve akşam yemeği sonra okul ,18.30 da okuldan geliyorum yemek yiyoruz bulaşık falan deyince yorgunluktan kolumu bile kipirdatamiyorum,yoksa ihtiyacım var bölgesel incelme ve sıkılasmak için yürüyüş yeterli değil

Inan yürüyüş ile olmuyor canım 1 ay bende yürüyüş yaptım eşimle sahilde sonrasında aletler ile yapıyordum ancak denge kuruyordum yürüyüş ile çok kalori yakamıyorsun zaten

Hiç halim yok spora en kısa zamanda alışmam lazım tekrardan kaslarin ağrımamasi için nasıl bir başlangıç yapmam lazım
Kuzum yoga yapıyorum esnetiyor beni zor bi videosu var onu es geçiyorum zorlamıyorum yani.
Birde sumeyyenin plates videosu var yapamadım bugün ama kolaya benziyor videoları atayım istersen sana

Slm kizlar pazartesi kan vermistim sonuclara e nabizdan baktim bir.nebze umut var her tahlilin anlami ne yuksekligi dusuklugu nedor diye benim bir haftada 3_4 kg alma sebebim buymus hele kacamagim olmuyor bir gariplik var diyordum be degerlerim dusukkugu hizli.kilo aldirma oluyor bir yasima daha girdim yahu..
Bugun biraz.kacamak yaptim kacamagim cig kabak cekirdek citlemek,ve haslanmis patates yedim bir tane sabah,bir de aksam bu canim tatli turu çekiyo yemicemm sabirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…