Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kuzum yoga yapıyorum esnetiyor beni zor bi videosu var onu es geçiyorum zorlamıyorum yani.
Birde sumeyyenin plates videosu var yapamadım bugün ama kolaya benziyor videoları atayım istersen sana
At canım moral açısından da iyi gelir belki

Sagol canım hemen acil kurlere basladim diger adete kadar kullanacagim ins.. bazi degerlerim kotu fsh kil payi 10 cikmak uzere9,58,estradiol 21,progesteron0,197 cok dusuk bunlarin ikisi dusuk olunca hamile kalmayi zorlastiriyor ve amh de dusuk ama inancim umidim var mucadele edecegim..
Testeredisli aslan pençesi yemeklerden iki saat sonra icilecekmis,birde havuclu incir kuru uyguluyacagim yumurta kalitesi icin icine ben bir tutam çörek.otuda atiyorum,iki tane keçiboynuzu kirip üç dk daha kaynatip demlemeye biraktim bir bardaga koyup icine bir cay kasigi polen koyup icmeyi planliyorum, sonra aldigim pro women ilacida icecegim bu ay inaniyorum faydasi olduguna cok sancili adet oldum bunla beraber incir kurunude uyguladimdi belkide bu kurler sayesinde tahlillerim bir nebze olsun iyi bir kaci haric onlarida hormon ilaci duzeltir ins..
Birde tip fakultede uc tup kan aldilar 12 tane cesit çeşit test yapmışlar,bulasici hastaliktan tut karacigere,bobrekler calisiyormu, onemli olan tahlilleri yapmislar bende bunlari gorunce mutlu oldum...ins rabbim butun tedavi gorenlerin yollarini kolaylastirsin emeklerimizi zayi etmesin..

Bak ne güzel maşallah FSH değerin yüksek değil,bu çok iyi bir şey inan bak düzenli beslenir kiloda verirsen inşallah yumurtada da görülecek,arı sütü de çok faydalı mutlaka dene ben de alicam aktardan inşallah,benim doktor bana bir hastasını göstermişti kadın 58 FSH ile tüp bebekle hamile kalmış yani doğru tedavi ve stres yapmadan süreç atlatilirsa mutlu sona ulaşılır Allah'ın izniyle,testere dişli aslan pençesi ve hayıt otu özellikle çok faydalı ben biraz tembellik yapıyorum ama ben de başlasam iyi olur

Spora başlıcam birazdan bana katılmak isteyen var mı Luluuu94 seversin sporu sen
masal3487 Nilar
Bende katilmak isterim canim lesli teyzeyle 45 dk yuruyuslu sporu yaparim disari cikma vakti buluncada yuruyus yaparim..
Gece gece ev temizledim yarin ogleye misafir gelecek sabah hazirlik yapacagim hic bir sey hazirda yok,iki cesit pizza yapacam,biber doldururum,sosyete cemen,kurabiye,bide kabak tatlisi yaparim cayla yeter,arada cekirdek meyva ikram ederim iki kisi gelecek cocuklarida var acik moral olur bana ins..

Kızlar bugün sağlık ocağına kan vermiştim şekerden şüpheleniyorum diye açlık şekeri 78 cikmis (75-100) sınır normal değil mi? Bir de tokluk sekerime baktirayim içim rahatlasin
Ooo cok iyi maşallah ama 75 sinde altina dusmesin canim dikkat et.. benimki 105 ile 110 du seker hapi kullaniyordum aslinda diyet yapip kullanmasamda olurmustu ama yumurtaliklar icin kullandim hep..

Ooo cok iyi maşallah ama 75 sinde altina dusmesin canim dikkat et.. benimki 105 ile 110 du seker hapi kullaniyordum aslinda diyet yapip kullanmasamda olurmustu ama yumurtaliklar icin kullandim hep..
Diyetin o kadar faydasını gördüm ki canım,kolestrol düşmüş kan değerleri çok daha iyi olmuş vitamin takviyesi kullandigim için çok şükür vitaminlerde iyi

Aklıma gelmişken benim tüp bebek doktorum bana
D vitamini
Çinko
B12
Progeny f
Miyositol

Onermisti aklında bulunsun canım,pahalida değil bunlar özellikle D vitamini doğurganlığı çok etkiliyor

Bugün karar verdim dikkat edecem hoş dünde karar vermiştim ama bugüne bakmak gerekli
Aynı ben
Sen en aZından spor yapıyorsun. Ben odadan odaya geçmiyorum

canım pazartesi taşınıyoruz haftasonu da temizlik yapılacak
Kolay gelsin canım umarım kolayca yerleşirsin. Çok takip edemiyorum bu ara. Diyet yapabiliyor musun? Nasıl gidiyor?

17/10/2018

menüm

kahvaltı bi yumurta iki dilim ekmek bi beyaz çay yarım dilim peynir

manadalina 2

köfte ayran iki dilim ekmek

mandalina

beyaz çay
etimek

akşam
pilav + güveç+yoğurt+turşu

Gunaydın herkese tartıdan önceki gun ıyı dikkat etmeliyız
EVET etmeyiliyiz etmelisiniz
dün biraz spor ve az yeme ile 69,50 ü gördüm bugün dün 70,20 çıktım allah korusun bir daha görmeyeyim yarım 69 olmak istiyorum :)
sen detoks yapyor musun bugün

Kızım biraz üşütmüş onla oyun oynadık babada yoktu evde. Yeni uyuttum. Bıraz mekik çekeyım:) hiç yoktan iyidir
mekik çekebildin mi ?
At canım moral açısından da iyi gelir belki
ok atayım canım
oo çok iyi sen yapmazsın diye etiket yapmadım bugünde spor var o zaman 10 dk bile olsa
Günaydın kızlar

Geç uyudum erken kalktım basım agriyir

Biraz kendime geleyim yürüyüşe cikayim
çıktın mı yürüyüşe ortalama 30 dk yürüdüm 11 gibi çıktım bürodan yarıma kadar tbi ayakta durdum sıra bekledim onları saymıyorum
canım pazartesi taşınıyoruz haftasonu da temizlik yapılacak
3
hadi bakalım yeni eve günler kaldı . en zoruda yerleşmek

Aynı ben
Sen en aZından spor yapıyorsun. Ben odadan odaya geçmiyorum

Kolay gelsin canım umarım kolayca yerleşirsin. Çok takip edemiyorum bu ara. Diyet yapabiliyor musun? Nasıl gidiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…