Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

400gr yağım gitmiş :)
diyetisyenimle görüştüm bugün :)
listem mükemmel ancak ben neden devam ettirip idealime düşemeden bırakıyorum kaçamak yapıyorum onun üzerine konuştuk daha çok..
ve yeme isteği geldiğinde kendisine yazmamı istedi saolsun :)
kriz anlarında yazacağım ve birlikte başaracağız dedi ayrıca :)
on ugörmek bile enrji veriyor ..
ışıl ışıl bi insan :) diyetisyenin ötesinde ..

Aynı ben
Sen en aZından spor yapıyorsun. Ben odadan odaya geçmiyorum

Kolay gelsin canım umarım kolayca yerleşirsin. Çok takip edemiyorum bu ara. Diyet yapabiliyor musun? Nasıl gidiyor?
canım yapamıyorum hiç bişeye konsantre olamıyorum malesef

Herkese merhabaabugün birazcık geç uyandım sonra temizlik çamaşır derken anca oturdumama nasıl hareket etmişim bugünfazlada yemedim hatta acıkmadım diyebilirim böyle iyi hissettim bugün darısı diğer günlereyarın bol bol eskilere dicemde kendimden ümit yok ama diğerleri yapar bence

Bugunku menum
Sabah
Ikı yumurta
2dilim peynir
1krep ekmeksiz yiyemedim ekmekte yoktu
Yeşilçay
Ara
Bır elma
Bır mandalina
Aksam
Bır tabak kıymalı kabak yemegi
Yogurt
1saat bisiklet
3litre su

Yürüdüm canım 50 dk kadar

Kızlar menüm gelsin

Sabah 3 ceviz ve limonlu su

Kahvaltı
1 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
Sivri biber
1 dilim kızarmış tb ekmeği

Ara bir elma

Ara bir kuru incir ve bir avuç fındık

Aksam 18.30
Bir tabak yoğurtlu kabak

50 dk yürüyüş ve 2 litre su

Eşim uzun zamandır lahana sarması istiyordu bu akşam sardım yarın için, zeytin yağlı,çoğunlukla bulgur koydum ve bol soğan pirinc az koydum,aslında hiç koymasamda olurdu ama eşim sevmiyor öyle diye az da olsa koydum,inşallah eksi olurumda hak ederim yemeyi

Aynen canım sen de durumlar nasıl spor yapıyor musun ?
Canım maalesef spor yapmıyorum diyetime dikkat etmiyorum ancak yarın sabah itibariyle bomba gibi bir döneme girmek ve başlamak istiyorum inşallah

o yoksa böyle olmuyor yani başla bırak başla bırak sağlam bir başlangıç ve inşallah 69 68 67 leri sağlıklıca görmek

Hadi inşallah canım,diyetisyene giden sen mıydın? Guruptan başkası miydi ? İnan kararlı olunca ve isteyince bir bir gidiyor kilolar ve tabiki burayı aksatmadan yazmakta motive ediyor

Kizlar naber ?
Ben hala hasta hatta daha da ilerledi acillik oldum bugun bebekle rezillik..
Blacksea55 dönmüs haberiniz var miii
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Sen iyi olacaksınki bebiş iyi olsun.
Blacksea55 ile hiç tanışmadık hakkında bildiğim tek şey seninle hesabının birleştirildiği
Ama dönmesine sevindim
Hoşgeldin Blacksea55 bi de evlenip gelmişsin MUTLULUKLAR dilerim

Sagol canim valla az kaldi annemi cagirmama cunku kac gndur yatiyorm
Evet hesabi guttigi sira evleniyodu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…