- 25 Mayıs 2013
- 14.015
- 20.690
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #291.201
Yaptım yaptım canım 50 dk yürüdüm, şimdi okuldayim.
Ay kabak bana hiç etki etmedi ya .. ananastan sonra bi de onu mu yapsamki sana faydasi oldu mu hiç kaynağın cnmvayyy hadi bakalım . bende tuğbayı bekliyorum kabak yapcam
Ay kabak bana hiç etki etmedi ya .. ananastan sonra bi de onu mu yapsamki sana faydasi oldu mu hiç kabağın cnmvayyy hadi bakalım . bende tuğbayı bekliyorum kabak yapcam
canım yapamıyorum hiç bişeye konsantre olamıyorum malesefAynı ben
Sen en aZından spor yapıyorsun. Ben odadan odaya geçmiyorum
Kolay gelsin canım umarım kolayca yerleşirsin. Çok takip edemiyorum bu ara. Diyet yapabiliyor musun? Nasıl gidiyor?
Bende yapacaktım Markt yerine gezmeye gidince olmadi neler yedinSlm kızlAr bugün ananas detoks u yapıyorum bakalım nasil sonuç verecek:)
Yürüdüm canım 50 dk kadarmekik çekebildin mi ?
ok atayım canım
oo çok iyi sen yapmazsın diye etiket yapmadım bugünde spor var o zaman 10 dk bile olsa
çıktın mı yürüyüşe ortalama 30 dk yürüdüm 11 gibi çıktım bürodan yarıma kadar tbi ayakta durdum sıra bekledim onları saymıyorum
3
hadi bakalım yeni eve günler kaldı . en zoruda yerleşmek
Aynen canım sen de durumlar nasıl spor yapıyor musun ?harikasın :) yürümek iyi geliyor her daim :)
Canım maalesef spor yapmıyorum diyetime dikkat etmiyorum ancak yarın sabah itibariyle bomba gibi bir döneme girmek ve başlamak istiyorum inşallahAynen canım sen de durumlar nasıl spor yapıyor musun ?
Hadi inşallah canım,diyetisyene giden sen mıydın? Guruptan başkası miydi ? İnan kararlı olunca ve isteyince bir bir gidiyor kilolar ve tabiki burayı aksatmadan yazmakta motive ediyorCanım maalesef spor yapmıyorum diyetime dikkat etmiyorum ancak yarın sabah itibariyle bomba gibi bir döneme girmek ve başlamak istiyorum inşallah
o yoksa böyle olmuyor yani başla bırak başla bırak sağlam bir başlangıç ve inşallah 69 68 67 leri sağlıklıca görmek
Geçmiş olsun canım dikkat et kendineKizlar naber ?
Ben hala hasta hatta daha da ilerledi acillik oldum bugun bebekle rezillik..
Blacksea55 dönmüs haberiniz var miii
Gecmis olsun canım. Ne olmuştuki onaKizlar naber ?
Ben hala hasta hatta daha da ilerledi acillik oldum bugun bebekle rezillik..
Blacksea55 dönmüs haberiniz var miii
Sagol canim valla az kaldi annemi cagirmama cunku kac gndur yatiyormGeçmiş olsun canım dikkat et kendine
Sen iyi olacaksınki bebiş iyi olsun.
Blacksea55 ile hiç tanışmadık hakkında bildiğim tek şey seninle hesabının birleştirildiği
Ama dönmesine sevindim
HoşgeldinBlacksea55 bi de evlenip gelmişsin MUTLULUKLAR dilerim
Ben kaptankn o da ysrdimciydi ben ypkum diye benim hesabimdan girmisti hesaplarimiz birlestirildi :)Gecmis olsun canım. Ne olmuştuki ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?