- 30 Temmuz 2017
- 2.125
- 3.874
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #291.221
Anladım canım :)Ben kaptankn o da ysrdimciydi ben ypkum diye benim hesabimdan girmisti hesaplarimiz birlestirildi :)
Cok tesekkur ederimmmGeçmiş olsun canım dikkat et kendine
Sen iyi olacaksınki bebiş iyi olsun.
Blacksea55 ile hiç tanışmadık hakkında bildiğim tek şey seninle hesabının birleştirildiği
Ama dönmesine sevindim
HoşgeldinBlacksea55 bi de evlenip gelmişsin MUTLULUKLAR dilerim
Nasılsın canım. Hoşgeldın. EvlendinmiCok tesekkur ederimmmben buranin yedek kaptaniydim. Kimse olmayinca ben oluyordum burda herkes benim sayemde ördeğine kavustu ama ben ördeksiz kaldim
Selam herkese bu arada. Ozledim takimi
Canim selam iyiyim cok sukur sen nasilsin ♡Nasılsın canım. Hoşgeldın. Evlendinmi
Hayırlı uğurlu olsun bir yastıkta kocayinCanim selam iyiyim cok sukur sen nasilsin ♡
Evlendim nihayet 1 ay oldu
Sagol canim benimmm. Valla bende aldim ne yalan söyliyim. Eşimde diyor, düğünü atlattik sen kendini yine yemeğe verdinHayırlı uğurlu olsun bir yastıkta kocayinbende kısa sürede kilo aldım tekrar vermeye çalışıyorum
Evet ben değilsen eşliğinde diyet yapıyorum baştan beri ve yaklaşık 14 kg verdiMHadi inşallah canım,diyetisyene giden sen mıydın? Guruptan başkası miydi ? İnan kararlı olunca ve isteyince bir bir gidiyor kilolar ve tabiki burayı aksatmadan yazmakta motive ediyor
Yedek kaptanımCok tesekkur ederimmmben buranin yedek kaptaniydim. Kimse olmayinca ben oluyordum burda herkes benim sayemde ördeğine kavustu ama ben ördeksiz kaldim
Selam herkese bu arada. Ozledim takimi
Yedek kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?