- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #291.241
Hos geldin canim hayirli ugurlu olsun evlenmisin tebrik ederim mutlulugun daim olsun,birde tez zamanda rabbim evlat versin:))Gunaydin kizlar hayirli cumalar
Aminnn cnm cok tesekkur ederimHos geldin canim hayirli ugurlu olsun evlenmisin tebrik ederim mutlulugun daim olsun,birde tez zamanda rabbim evlat versin:))
Evet burda takiliyorum takimimi seviyorum tokezliyorum kendime geliyorum burda :)Aminnn cnm cok tesekkur ederim
InshAllah bakalim hayirlisi
Sen nasilsin canim, eskilerden 4 kisi kalmissiniz :/
Canim reglin yakinmi,uzulme vucudun ödem yapmasin,diyetisyenle konusunca bizede anlat neden oluyormus..Kızlar malesef sadece 200 Gr vermişim,sanırım bir yerlerde hata yapıyorum,geçen sene diyetisyene gitmiştim onunla konuşayım bugün belki yine başlarım
sporun yanlış bana göre ek spor gerekli yğ yakanKızlar malesef sadece 200 Gr vermişim,sanırım bir yerlerde hata yapıyorum,geçen sene diyetisyene gitmiştim onunla konuşayım bugün belki yine başlarım
Reglim yakın değil canım,konustum diyetisyenimle, iki öğün beslendigim ve ogunlerinde yeterli olmayacağını vücudun direnc gösterdiğini ve metabolizmanın yavaşlamış olabileceğini söyledi,ayrıca kullandığım vitaminlerde yavaşlatıyor olabilirmiş(balık yağı,selenyum,çinko,gingseng) haftaya gel daha dengeli bir beslenme planı yapalım dediCanim reglin yakinmi,uzulme vucudun ödem yapmasin,diyetisyenle konusunca bizede anlat neden oluyormus..
Tabiki muhakkak onunda etkisi vardır ama diyetisyen daha çok öğünlerim üzerine yorum yaptı,kullandığım vitaminlerde sanırım etkiliyorsporun yanlış bana göre ek spor gerekli yğ yakan
VİTAMİN ALIYOR MUSUN ? BİLMİYORDUM KULLANDIĞI NE DEDİ YAZMIŞSIN ŞİMDİ GÖRDÜM . EN GÜZELİ DİYETİSYEN İLE İLERLEMEKReglim yakın değil canım,konustum diyetisyenimle, iki öğün beslendigim ve ogunlerinde yeterli olmayacağını vücudun direnc gösterdiğini ve metabolizmanın yavaşlamış olabileceğini söyledi,ayrıca kullandığım vitaminlerde yavaşlatıyor olabilirmiş(balık yağı,selenyum,çinko,gingseng) haftaya gel daha dengeli bir beslenme planı yapalım dedi
Tabiki muhakkak onunda etkisi vardır ama diyetisyen daha çok öğünlerim üzerine yorum yaptı,kullandığım vitaminlerde sanırım etkiliyor
ÇOK İYİ OLACAK SENİN İÇİNKizlar ben sabah uyandığımda da sadece ceviz yiyordum 11 e kadar ama dokuz buçuk on arası en geç kahvaltımı yapmam lazımmış ve öğlen de yemem gerekiyormuş bundan sonra okula yemek getirmeyi düşünüyorum
Ah ah dünya kadar vitamin kullanıyorum yumurta kalitem artsın diyeVİTAMİN ALIYOR MUSUN ? BİLMİYORDUM KULLANDIĞI NE DEDİ YAZMIŞSIN ŞİMDİ GÖRDÜM . EN GÜZELİ DİYETİSYEN İLE İLERLEMEK
Aynen canım,salata içine nohut,balık,yeşil mercimek şeklinde farklı ve faydalı şeyler koyar okula getirim,yanına bir kase yoğurt,bakalım bir de öyle deniycem haftaya farkı görürüz artıkÇOK İYİ OLACAK SENİN İÇİN
BEN DİREK PRO WOMEN KULLANIYORUM GİNGSENG İ DUYMAMIŞTIM .Ah ah dünya kadar vitamin kullanıyorum yumurta kalitem artsın diye
Balık yağı
Gingseng
L arjinin
D vitamini
Coenzim
Çinko
Folik asit
Bunlardan gingseng suda eritilip içiliyor bildiğin meyve suyu tadı var şekerli gibi,gerçi tatlandırıcı vardır muhtemelen ama yinede vücudu etkiliyor,bir de günde bir tane kuru incir mutlaka yiyorum o da faydalı diye hepsi bir araya gelince vücut direniyor ne kadar az yesemde,gerçi bahane değil benim acilen 4-5 kilo vermem lazım,diyetisyenle daha kontrollü olabilir
İçeriğine baktım şimdi aynı şeyler var coenzim,B12 falan ben de onları ayrı ayrı alıp kullanıyorum,kullanmaya devam et canım inşallah şifa olurBEN DİREK PRO WOMEN KULLANIYORUM GİNGSENG İ DUYMAMIŞTIM .
BENDE DE KALİTESİZLİK VAR
ARA ÖĞÜNLERİNE ÇİĞ BADEM DE EKLE CEVİZ YİYORSUN ZATENAynen canım,salata içine nohut,balık,yeşil mercimek şeklinde farklı ve faydalı şeyler koyar okula getirim,yanına bir kase yoğurt,bakalım bir de öyle deniycem haftaya farkı görürüz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?