Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Slm kizl ar naptiniz dun gunduzde misafirim vardi,onlar gitti ev temizledim aksam bassagligi icin misafirlerimiz geldi iyi oldu ikramım da hazirdi ama malesef ben usutmusum hastalandim etlerimi lime lime kopariyorlar acim yemek yiyemedim daha..sabah bir muz yedimdi allahtan

Aminnn cnm cok tesekkur ederim
InshAllah bakalim hayirlisi

Sen nasilsin canim, eskilerden 4 kisi kalmissiniz :/
Evet burda takiliyorum takimimi seviyorum tokezliyorum kendime geliyorum burda :)
Bu ara biraz iyi degilim tüp bebek tedavisine baslicagiz ,gecen.Pazartesi dr gittim yumurtam hic yok mus,diger adete bir umit kurler uyguluyorum ins bir tane dahi olsun gozuksun de tedavim olsun ins..bunlarla uğraşıyorum kg vermeye çalışıyorum diger hormonlarimda bir kaci kotu bayağı,o yuzden hizli kg aliyorum gr gr veriyormusum ins duzelirdr kg tikir tikir gider

Canim reglin yakinmi,uzulme vucudun ödem yapmasin,diyetisyenle konusunca bizede anlat neden oluyormus..
Reglim yakın değil canım,konustum diyetisyenimle, iki öğün beslendigim ve ogunlerinde yeterli olmayacağını vücudun direnc gösterdiğini ve metabolizmanın yavaşlamış olabileceğini söyledi,ayrıca kullandığım vitaminlerde yavaşlatıyor olabilirmiş(balık yağı,selenyum,çinko,gingseng) haftaya gel daha dengeli bir beslenme planı yapalım dedi
sporun yanlış bana göre ek spor gerekli yğ yakan
Tabiki muhakkak onunda etkisi vardır ama diyetisyen daha çok öğünlerim üzerine yorum yaptı,kullandığım vitaminlerde sanırım etkiliyor

VİTAMİN ALIYOR MUSUN ? BİLMİYORDUM KULLANDIĞI NE DEDİ YAZMIŞSIN ŞİMDİ GÖRDÜM . EN GÜZELİ DİYETİSYEN İLE İLERLEMEK

VİTAMİN ALIYOR MUSUN ? BİLMİYORDUM KULLANDIĞI NE DEDİ YAZMIŞSIN ŞİMDİ GÖRDÜM . EN GÜZELİ DİYETİSYEN İLE İLERLEMEK
Ah ah dünya kadar vitamin kullanıyorum yumurta kalitem artsın diye
Balık yağı
Gingseng
L arjinin
D vitamini
Coenzim
Çinko
Folik asit

Bunlardan gingseng suda eritilip içiliyor bildiğin meyve suyu tadı var şekerli gibi,gerçi tatlandırıcı vardır muhtemelen ama yinede vücudu etkiliyor,bir de günde bir tane kuru incir mutlaka yiyorum o da faydalı diye hepsi bir araya gelince vücut direniyor ne kadar az yesemde,gerçi bahane değil benim acilen 4-5 kilo vermem lazım,diyetisyenle daha kontrollü olabilir

BEN DİREK PRO WOMEN KULLANIYORUM GİNGSENG İ DUYMAMIŞTIM .
BENDE DE KALİTESİZLİK VAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…