- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.210
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #291.261
Dört bes gibi ikinci ara öğünde beş altı fındık ve beş altı badem alıyorum zaten canımARA ÖĞÜNLERİNE ÇİĞ BADEM DE EKLE CEVİZ YİYORSUN ZATEN
Canim doyetisyen dogru söylemiş,vitaminler yavaslatiyor derken yan kg mu aldiriyorda vücut direnç gosteriyor,benimregl bugun bitti vitaminleride regl oldugumda biraktim pazartesiden bu yana 1,7 kg gitmis yani bu ödem simdi yine baslicagim korkuyorum sismesem bari..ama seni takipteyim ne diyecek ne olacak tuyo alirim senden,ben bir ay icinde 3 kg daha versem gobek atacagim gayrette gosterecegim..Ah ah dünya kadar vitamin kullanıyorum yumurta kalitem artsın diye
Balık yağı
Gingseng
L arjinin
D vitamini
Coenzim
Çinko
Folik asit
Bunlardan gingseng suda eritilip içiliyor bildiğin meyve suyu tadı var şekerli gibi,gerçi tatlandırıcı vardır muhtemelen ama yinede vücudu etkiliyor,bir de günde bir tane kuru incir mutlaka yiyorum o da faydalı diye hepsi bir araya gelince vücut direniyor ne kadar az yesemde,gerçi bahane değil benim acilen 4-5 kilo vermem lazım,diyetisyenle daha kontrollü olabilir
Bunlarida yesem sanki 4_5 kg daha sisecem saniyorum,aldigum vitaminler yetmezmiki acaba..ARA ÖĞÜNLERİNE ÇİĞ BADEM DE EKLE CEVİZ YİYORSUN ZATEN
inan artık bende şaşıyorum ne doğru nasıl yapsak ne etsek diye sanıım yeyip kalori yakmak gerekli ödem içinde bitki çayı limonlu su gibi şeyler tüketcez bilmiyorum kiBunlarida yesem sanki 4_5 kg daha sisecem saniyorum,aldigum vitaminler yetmezmiki acaba..
Bende bu hafta 3ana 3ara ogun yapacağım öyle olunca iyi gidiyora bende.Kizlar ben sabah uyandığımda da sadece ceviz yiyordum 11 e kadar ama dokuz buçuk on arası en geç kahvaltımı yapmam lazımmış ve öğlen de yemem gerekiyormuş bundan sonra okula yemek getirmeyi düşünüyorum
Sen onermistin limonlu su iciyorum,sende fark varmi prowomen icince bir enerjili oluyon vitaminli ya heral ondan ben bunu fark ettim,dur bakalim 4_5 gun ara vermistim simdi yine kullaniyorum farki anlarim..inan artık bende şaşıyorum ne doğru nasıl yapsak ne etsek diye sanıım yeyip kalori yakmak gerekli ödem içinde bitki çayı limonlu su gibi şeyler tüketcez bilmiyorum ki
Malesef gram oynamamış halbuki pekte düzenim yoktu ama az uz dikkat etmiştim Bi 100 200 gram gider sandım niye böyle oldu bilmiyorum
ara vermeden kullanmak lazım . adet olcaktım bugün olmadım daha sancımı arttırdı ya da kişst oldu yine bilmiyorum .Sen onermistin limonlu su iciyorum,sende fark varmi prowomen icince bir enerjili oluyon vitaminli ya heral ondan ben bunu fark ettim,dur bakalim 4_5 gun ara vermistim simdi yine kullaniyorum farki anlarim..
önümüzdeki hafta bir 700 800 grm verirsin artıkMalesef gram oynamamış halbuki pekte düzenim yoktu ama az uz dikkat etmiştim Bi 100 200 gram gider sandım niye böyle oldu bilmiyorum
Ya inşallah olmadı bi 500 veriyimde düz kilo görsem belki şey olmuştur ben kist için hap kullanıyorum Ya ara verdim Şu an o aralıkta adet olmam lazımdı ama hala olamadım belirtileri de var yakın zamanda olcam gibi belki oda etkilemiştirönümüzdeki hafta bir 700 800 grm verirsin artık
Canım malesef multivitaminler kilo aldirabiliyor, ya da kilo vermeyi yavaşlatıyor özellikle balık yağı,tamam canım ben haftaya salı ya da Çarşamba gidicem zaten takip edersin.Canim doyetisyen dogru söylemiş,vitaminler yavaslatiyor derken yan kg mu aldiriyorda vücut direnç gosteriyor,benimregl bugun bitti vitaminleride regl oldugumda biraktim pazartesiden bu yana 1,7 kg gitmis yani bu ödem simdi yine baslicagim korkuyorum sismesem bari..ama seni takipteyim ne diyecek ne olacak tuyo alirim senden,ben bir ay icinde 3 kg daha versem gobek atacagim gayrette gosterecegim..
Ben de aynı şekilde düşünüyorum canım 2 ara 3 ana öğün yapıcam bakalım ikimizde nasıl etki edecekBende bu hafta 3ana 3ara ogun yapacağım öyle olunca iyi gidiyora bende.
Canim inshAllah tutar kavusursun bebisine sagsalim ♡ benimde tiroid haplarim dengeleniyor yavas yavas bende ondan kilo veremiyormusum. Baktirmadiysan baktir canim sendeEvet burda takiliyorum takimimi seviyorum tokezliyorum kendime geliyorum burda :)
Bu ara biraz iyi degilim tüp bebek tedavisine baslicagiz ,gecen.Pazartesi dr gittim yumurtam hic yok mus,diger adete bir umit kurler uyguluyorum ins bir tane dahi olsun gozuksun de tedavim olsun ins..bunlarla uğraşıyorum kg vermeye çalışıyorum diger hormonlarimda bir kaci kotu bayağı,o yuzden hizli kg aliyorum gr gr veriyormusum ins duzelirdr kg tikir tikir gider
Evet ara vermicektim canim gecen hafta kp kirki vardi cumaertesi görsen nasil sanci cekiyorum regl gecmisti ikinci gundu,pazar gunu regl oldum nerdeyse acile gidecektim esime yalvardim nolur bena yardim su yorgani parçalayacağım ölüyorum dedim o derece kotuydum evde papatya,ve hatmi cicegi vardi demledim bir fincan ictim dunyalar benim oldu,pazartesi de dr gittim moral bozukluylada 4 gun kullanmadim ne biliyim şifa olsun ins,birde arı sütü getirttirecegim babama sordurdum balciya sok oldum kg bin tl yi geçiyormuş zaten ben 100_200 gr alsam yeter,balci sakın disardan almayin hep hileli yapıyorlar demis,haydi millet nereye guvenip alsin insan sagligiyla oynuyorlarara vermeden kullanmak lazım . adet olcaktım bugün olmadım daha sancımı arttırdı ya da kişst oldu yine bilmiyorum .
elimde 12 tane kaldı . sonra norml folik asite başlamayı düşünüyorum .onun dışında enerji artışım olmadı
reglidendir o zaman kuzum limonlu su ya da yeşil çay iç. spor ne alemde peki ?Ya inşallah olmadı bi 500 veriyimde düz kilo görsem belki şey olmuştur ben kist için hap kullanıyorum Ya ara verdim Şu an o aralıkta adet olmam lazımdı ama hala olamadım belirtileri de var yakın zamanda olcam gibi belki oda etkilemiştiryok yok ben bu hafta iyi Bı dikkat etcem artık
hadi canım o kadar pahalı mıEvet ara vermicektim canim gecen hafta kp kirki vardi cumaertesi görsen nasil sanci cekiyorum regl gecmisti ikinci gundu,pazar gunu regl oldum nerdeyse acile gidecektim esime yalvardim nolur bena yardim su yorgani parçalayacağım ölüyorum dedim o derece kotuydum evde papatya,ve hatmi cicegi vardi demledim bir fincan ictim dunyalar benim oldu,pazartesi de dr gittim moral bozukluylada 4 gun kullanmadim ne biliyim şifa olsun ins,birde arı sütü getirttirecegim babama sordurdum balciya sok oldum kg bin tl yi geçiyormuş zaten ben 100_200 gr alsam yeter,balci sakın disardan almayin hep hileli yapıyorlar demis,haydi millet nereye guvenip alsin insan sagligiyla oynuyorlarinsanlarin ümidini kullanıyorlar..
Sagol canim tiroidim normal canim menopozla ilgili hormon testi yaptormistim ordadiyir yukseklihi ani hizli kg alimi yapar diye aman napalim gittigi yere kadar hayat mucadelesine devamm:)))Canim inshAllah tutar kavusursun bebisine sagsalim ♡ benimde tiroid haplarim dengeleniyor yavas yavas bende ondan kilo veremiyormusum. Baktirmadiysan baktir canim sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?