- 18 Ekim 2018
- 67
- 289
- 8
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #291.281
Bana bazen geliyorlar bi terliyorum bi usuyorum annem de hep menopozami girdin der, valla sakasi yok. Benimde yas ilerledi biraz. Bakarsin sen benSagol canim tiroidim normal canim menopozla ilgili hormon testi yaptormistim ordadiyir yukseklihi ani hizli kg alimi yapar diye aman napalim gittigi yere kadar hayat mucadelesine devamm:)))
Bugun spor yapamam canim yatak dosek yatiyorum cok hastayim ayakta duraniyorum,bugunde sehir disinda erkek kardesimgil geliyir 1,5 yaşında yegenom var onu yemeyi planliyirdum hastayim cok ozledim bir bebek cok tatli ve guzel kokuyorlar:)hadi canım o kadar pahalı mı. ben bulamıyorum kp bir yerden bal getirtiyor ordan geçen sene getirdiler ama kv için ondan az aldım bu sene ondan istemeye niyetim yok ama eşim isterse bilmiyorum iyi geliyordu hoş kilo vermeden hiçbir işe yaramıyor bende . bundan sonraa aksatma bari birde spor var bugün ona göre 15 20 dk zaman ayır
İns canim ya agzin bal yesin :)))Bana bazen geliyorlar bi terliyorum bi usuyorum annem de hep menopozami girdin der, valla sakasi yok. Benimde yas ilerledi biraz. Bakarsin sen benSchonerDuft hep birlikte hamile kaliriz ♡
Ayyy aminnn cumlemizden uzak olsun bebislerimizi yapana kadar. Yurtdışında ne demeliyim bilmiyorum da turkiyeye geldigimde yaptiririm mutlaka. Iyi ki varsiniz valla ben bu konuda hicbir fikrim yok. Ben buraya uye olmadan once saniyordum iliskiye giriliyor sonra hemen hamile kaliniyorİns canim ya agzin bal yesin :)))
Sende bir test yaptir bir ara unutma AMH testi bu yumurtan varmi yokmu menopoza giriyonmu girmiyonmu bu teste belli oluyor.Allah esirgesin sizden uzak olsun menopoz..
Aminnn canim AMH (Anti Mullerion Hormon) testi canim ihmal etme yaptır duruma gore bebek icin beklersin yada hizlanirsin.. rabbim uzak etsin..Ayyy aminnn cumlemizden uzak olsun bebislerimizi yapana kadar. Yurtdışında ne demeliyim bilmiyorum da turkiyeye geldigimde yaptiririm mutlaka. Iyi ki varsiniz valla ben bu konuda hicbir fikrim yok. Ben buraya uye olmadan once saniyordum iliskiye giriliyor sonra hemen hamile kaliniyorinsanlar nelerle ugrasiyormus haberim yok. Allahim her isteyene nasip etsin
Ayy ağzının kenarında bal varBana bazen geliyorlar bi terliyorum bi usuyorum annem de hep menopozami girdin der, valla sakasi yok. Benimde yas ilerledi biraz. Bakarsin sen benSchonerDuft hep birlikte hamile kaliriz ♡
Geçmiş olsun canım .Bugun spor yapamam canim yatak dosek yatiyorum cok hastayim ayakta duraniyorum,bugunde sehir disinda erkek kardesimgil geliyir 1,5 yaşında yegenom var onu yemeyi planliyirdum hastayim cok ozledim bir bebek cok tatli ve guzel kokuyorlar:)
Daha ari sutu nasil kullanilir bilmiyorum ve nasil bir sey bilmiyorum polenden yarim kg var onu kullanıyorum,babam bal alip sattigi icin yerinden alacagiz adam size ayarlayacagim ardimci olurum demis ins yardimci olur..kiz sadece iki tup parasi biriktirdim bide ekstre bizim belimizi büküyor ama tek olsunda gerekirse alcamm..
Kist için hormon ilacı mı aldın.Ya inşallah olmadı bi 500 veriyimde düz kilo görsem belki şey olmuştur ben kist için hap kullanıyorum Ya ara verdim Şu an o aralıkta adet olmam lazımdı ama hala olamadım belirtileri de var yakın zamanda olcam gibi belki oda etkilemiştiryok yok ben bu hafta iyi Bı dikkat etcem artık
Kuzum öyle düşünme yumurta kalitesi için diyetisyen e gittiğim de günde 5 dilim ekmek yiyordum ben . Zaten sonrasında aşılama tutmuştuCanım malesef multivitaminler kilo aldirabiliyor, ya da kilo vermeyi yavaşlatıyor özellikle balık yağı,tamam canım ben haftaya salı ya da Çarşamba gidicem zaten takip edersin.
Ama muhtemelen günde 4 - 5 dilim ekmek vericek (daha önce gittiğimden biliyorum) ben 2 dilim ekmeği geçmek istemiyorum ekmeği azaltmak tüp bebek öncesi çok önemli,bir de daha önce yağ yakıcı içecek tarifi vermişti onuda öğrenir yaparım
Sadece dolma yediysen etli birde çok bişey yapmaz diye dusunuyorumKızlar bu hafta çok saçma oldu benim için salı günü annem bumbar yaptı 2 tabak yedim sürekli olmayan bir yemek birde iştahım çok fena sanırım pro women dan kaynaklı siz söyleyince çaktım bende
Dün kv. Dolma yaptı etli çağırdı orda yedim .bugün de iş yerine asma yaprağından sarma göndermiş ondan yedim ne olcak şimdi bilemiyorumregli olmadan da ağır spor yapmak istemiyorum sırf artıyı görmemek için tartılmadım bugün
Haftanın 3 günü ayrı ayrı bunları yedim sarma ile kapanış yaptım.Sadece dolma yediysen etli birde çok bişey yapmaz diye dusunuyorum
Afiyet olsun boşver önümüze bakalim:) bende yediklerimi artiricam biraz bu hafta oysaki akşam ekmekte yememeye calistimHaftanın 3 günü ayrı ayrı bunları yedim sarma ile kapanış yaptım.
Ekmek wc için gerekli tam kesmemek lazım. Sabah 2 öğlen 2 akşam 1 dilim yiyordum diyetisyen zamanı öğlen sabah neyse de akşam çok geliyordu istersen liste atayım sana duruyor ise tabiAfiyet olsun boşver önümüze bakalim:) bende yediklerimi artiricam biraz bu hafta oysaki akşam ekmekte yememeye calistim
Ben sadece yumurta kalitesi ve diyet için değil canım,bir yaşam biçimi olsun istiyorum yani ideal kıloma ulaşıncada günde 2-3 dilimi geçirmemeyi düşünüyorumKuzum öyle düşünme yumurta kalitesi için diyetisyen e gittiğim de günde 5 dilim ekmek yiyordum ben . Zaten sonrasında aşılama tutmuştu
Şunu vurgulamak istedim ekmek sağlıksız bir besin değil ekmek yiyerekte kilo veriliyor birde vücudun ihtiyacına yönelik beslenmek lazım o zaman yaşam biçimimiz oluyor bence . Tabi bu ihtiyaçlar kişiye göre değişirBen sadece yumurta kalitesi ve diyet için değil canım,bir yaşam biçimi olsun istiyorum yani ideal kıloma ulaşıncada günde 2-3 dilimi geçirmemeyi düşünüyorum
En ince ve kare olan ekmeklerdenmı Ikı dılım şu tost ekmeği gibi. Yanı benım iştede terslik var daha az yiyorum ama gitmiyor. Vucudu şaşırdı bukdr az yemeğe:)Ekmek wc için gerekli tam kesmemek lazım. Sabah 2 öğlen 2 akşam 1 dilim yiyordum diyetisyen zamanı öğlen sabah neyse de akşam çok geliyordu istersen liste atayım sana duruyor ise tabi
Haklısın canım,ama bana yaramıyor hissediyorum buğday ve buğday ürünleri çok sisiriyor ekmekde dahil tabiki o nedenle ne kadar az tüketsem o kadar iyiŞunu vurgulamak istedim ekmek sağlıksız bir besin değil ekmek yiyerekte kilo veriliyor birde vücudun ihtiyacına yönelik beslenmek lazım o zaman yaşam biçimimiz oluyor bence . Tabi bu ihtiyaçlar kişiye göre değişir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?