Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sagol canim tiroidim normal canim menopozla ilgili hormon testi yaptormistim ordadiyir yukseklihi ani hizli kg alimi yapar diye aman napalim gittigi yere kadar hayat mucadelesine devamm:)))
Bana bazen geliyorlar bi terliyorum bi usuyorum annem de hep menopozami girdin der, valla sakasi yok. Benimde yas ilerledi biraz. Bakarsin sen ben SchonerDuft hep birlikte hamile kaliriz

Bugun spor yapamam canim yatak dosek yatiyorum cok hastayim ayakta duraniyorum,bugunde sehir disinda erkek kardesimgil geliyir 1,5 yaşında yegenom var onu yemeyi planliyirdum hastayim cok ozledim bir bebek cok tatli ve guzel kokuyorlar:)
Daha ari sutu nasil kullanilir bilmiyorum ve nasil bir sey bilmiyorum polenden yarim kg var onu kullanıyorum,babam bal alip sattigi icin yerinden alacagiz adam size ayarlayacagim ardimci olurum demis ins yardimci olur..kiz sadece iki tup parasi biriktirdim bide ekstre bizim belimizi büküyor ama tek olsunda gerekirse alcamm..

Bana bazen geliyorlar bi terliyorum bi usuyorum annem de hep menopozami girdin der, valla sakasi yok. Benimde yas ilerledi biraz. Bakarsin sen ben SchonerDuft hep birlikte hamile kaliriz
İns canim ya agzin bal yesin :)))
Sende bir test yaptir bir ara unutma AMH testi bu yumurtan varmi yokmu menopoza giriyonmu girmiyonmu bu teste belli oluyor.Allah esirgesin sizden uzak olsun menopoz..

İns canim ya agzin bal yesin :)))
Sende bir test yaptir bir ara unutma AMH testi bu yumurtan varmi yokmu menopoza giriyonmu girmiyonmu bu teste belli oluyor.Allah esirgesin sizden uzak olsun menopoz..
Ayyy aminnn cumlemizden uzak olsun bebislerimizi yapana kadar. Yurtdışında ne demeliyim bilmiyorum da turkiyeye geldigimde yaptiririm mutlaka. Iyi ki varsiniz valla ben bu konuda hicbir fikrim yok. Ben buraya uye olmadan once saniyordum iliskiye giriliyor sonra hemen hamile kaliniyor insanlar nelerle ugrasiyormus haberim yok. Allahim her isteyene nasip etsin

Bu hafta eksiyi göremedim neden böyle oluyor anlamadim acaba çok sık detoks yaptığım için mi normal beslenmeye dönüş yapicam artık sıkıldım 7 lerden artık :/

Aminnn canim AMH (Anti Mullerion Hormon) testi canim ihmal etme yaptır duruma gore bebek icin beklersin yada hizlanirsin.. rabbim uzak etsin..

Geçmiş olsun canım .

Kist için hormon ilacı mı aldın.
Bende bugün olcam muhtemelen sabaha karşı olurum karnım çok ağrıyor.
Bu arada tüyler gidiyor bende de :)

Kuzum öyle düşünme yumurta kalitesi için diyetisyen e gittiğim de günde 5 dilim ekmek yiyordum ben . Zaten sonrasında aşılama tutmuştu

Kızlar bu hafta çok saçma oldu benim için salı günü annem bumbar yaptı 2 tabak yedim sürekli olmayan bir yemek birde iştahım çok fena sanırım pro women dan kaynaklı siz söyleyince çaktım bende
Dün kv. Dolma yaptı etli çağırdı orda yedim .bugün de iş yerine asma yaprağından sarma göndermiş ondan yedim ne olcak şimdi bilemiyorum regli olmadan da ağır spor yapmak istemiyorum sırf artıyı görmemek için tartılmadım bugün

Sadece dolma yediysen etli birde çok bişey yapmaz diye dusunuyorum

Afiyet olsun boşver önümüze bakalim:) bende yediklerimi artiricam biraz bu hafta oysaki akşam ekmekte yememeye calistim
Ekmek wc için gerekli tam kesmemek lazım. Sabah 2 öğlen 2 akşam 1 dilim yiyordum diyetisyen zamanı öğlen sabah neyse de akşam çok geliyordu istersen liste atayım sana duruyor ise tabi

Kuzum öyle düşünme yumurta kalitesi için diyetisyen e gittiğim de günde 5 dilim ekmek yiyordum ben . Zaten sonrasında aşılama tutmuştu
Ben sadece yumurta kalitesi ve diyet için değil canım,bir yaşam biçimi olsun istiyorum yani ideal kıloma ulaşıncada günde 2-3 dilimi geçirmemeyi düşünüyorum

Ben sadece yumurta kalitesi ve diyet için değil canım,bir yaşam biçimi olsun istiyorum yani ideal kıloma ulaşıncada günde 2-3 dilimi geçirmemeyi düşünüyorum
Şunu vurgulamak istedim ekmek sağlıksız bir besin değil ekmek yiyerekte kilo veriliyor birde vücudun ihtiyacına yönelik beslenmek lazım o zaman yaşam biçimimiz oluyor bence . Tabi bu ihtiyaçlar kişiye göre değişir

Ekmek wc için gerekli tam kesmemek lazım. Sabah 2 öğlen 2 akşam 1 dilim yiyordum diyetisyen zamanı öğlen sabah neyse de akşam çok geliyordu istersen liste atayım sana duruyor ise tabi
En ince ve kare olan ekmeklerdenmı Ikı dılım şu tost ekmeği gibi. Yanı benım iştede terslik var daha az yiyorum ama gitmiyor. Vucudu şaşırdı bukdr az yemeğe:)

Haklısın canım,ama bana yaramıyor hissediyorum buğday ve buğday ürünleri çok sisiriyor ekmekde dahil tabiki o nedenle ne kadar az tüketsem o kadar iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…