- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #291.301
140 gr deyim mutfak tartın varsa öyle ayarla tost ekmeğinden az küçük oluyor boyutu .En ince ve kare olan ekmeklerdenmı Ikı dılım şu tost ekmeği gibi. Yanı benım iştede terslik var daha az yiyorum ama gitmiyor. Vucudu şaşırdı bukdr az yemeğe:)
Gluten hassasiuetin olabilir bende mesela bulgur işini yedigimde rahatsız oluyorum.Haklısın canım,ama bana yaramıyor hissediyorum buğday ve buğday ürünleri çok sisiriyor ekmekde dahil tabiki o nedenle ne kadar az tüketsem o kadar iyi
Olabilir canım ailem de çölyak hastaları var zaten teyzem ve bir kaç akrabam daha,ben de hassasim malesef o nedenle şimdiden dikkat ediyorum140 gr deyim mutfak tartın varsa öyle ayarla tost ekmeğinden az küçük oluyor boyutu .
Az yemek vücudu korumaya alıyor sürekli ayni kaloride kalmamak lazım.
Gluten hassasiuetin olabilir bende mesela bulgur işini yedigimde rahatsız oluyorum.
O dönem de asla ekmek bulgur işi tüketmiyorum 2 3 güne düzeliyor.
Ne güzel canım bana yakın merkez olsa hiç kacirmam, bir tane var ama zumba ve pilates yapıyorlar ben aletlerle çalışmak istiyorum,Kızlar nasılsınız ben diyetimi hafifleştirip spora agirlik verecegim sıkılaşmak için bu hafta sali persembe spora gittim baya ter attim 90 dk kadar spor salonunda aletlerle takildim tabi aralarda dinlendim tuzu ve şekeri azalttım cok iyi sonuc oldu. Bizim sitenin spor salonu yeni acildi sporla bukadar rahat gidecegini bilseydim salona yazilirdim uzakta olsa giderdim. Firsati olan spora yazilsin diyip nokta koyayim
Kuzum aletler beni cok yordu hamlamisim siteye acildi iki gune bozulur zaten butun kadinlar dedikodu esliginde takiliyodu uyduruk bi gorevli vardi oda bilmiyo :)) yalan yanlis takildim kosu bandini bi kaptim kimseye vermedim yoksa cok az az gidiyodu -600 super oldu mezun olurum haftaya spora imkan buldukca gidecegim bacaklar sıkı ama gobek ve gogusler yumusyumus oldularNe güzel canım bana yakın merkez olsa hiç kacirmam, bir tane var ama zumba ve pilates yapıyorlar ben aletlerle çalışmak istiyorum,
Canim kahvaltiyi ben hep 7gibi yaparim istedigimide yerim. ekmegi abartmadan oglen okula yanimda biseyler goturutorum saglikli onlari yiyorum ogle yemegi olmadanda 2 ceviz 2 kayisi ara ogun yapiyorum. Usttede zumba yapan yer var demissin daha eglenceli oluyo daha cok kalori gidiyo bence zumba daha iyi aletlerden ilk 2 ayimda 8 9 kilo vermistim zumba yapiyodumKizlar ben sabah uyandığımda da sadece ceviz yiyordum 11 e kadar ama dokuz buçuk on arası en geç kahvaltımı yapmam lazımmış ve öğlen de yemem gerekiyormuş bundan sonra okula yemek getirmeyi düşünüyorum
Bumbar çok merak ediyorum ya hiç yemedim,bol karbonhidratli olmuş sen mezun olmuştun demi,ne alemdesin umarım kilo almamissindirKızlar bu hafta çok saçma oldu benim için salı günü annem bumbar yaptı 2 tabak yedim sürekli olmayan bir yemek birde iştahım çok fena sanırım pro women dan kaynaklı siz söyleyince çaktım bende
Dün kv. Dolma yaptı etli çağırdı orda yedim .bugün de iş yerine asma yaprağından sarma göndermiş ondan yedim ne olcak şimdi bilemiyorumregli olmadan da ağır spor yapmak istemiyorum sırf artıyı görmemek için tartılmadım bugün
Çölyak olsan zaten şimdiye çıkardı kuzu allah korusun . Benim annemede teşhis koydular 2 3 sene perhiz yaptı sonra yanlış teşhis olduğu anlaşıldı. Birde hassasiyet ve çölyak varsa kemiklerr dikkat eritiyor kemiği. Annemin kırılma noktasına gelmişOlabilir canım ailem de çölyak hastaları var zaten teyzem ve bir kaç akrabam daha,ben de hassasim malesef o nedenle şimdiden dikkat ediyorum
Plank yaparsan bir taşta 2 kuş vurursunKuzum aletler beni cok yordu hamlamisim siteye acildi iki gune bozulur zaten butun kadinlar dedikodu esliginde takiliyodu uyduruk bi gorevli vardi oda bilmiyo :)) yalan yanlis takildim kosu bandini bi kaptim kimseye vermedim yoksa cok az az gidiyodu -600 super oldu mezun olurum haftaya spora imkan buldukca gidecegim bacaklar sıkı ama gobek ve gogusler yumusyumus oldular
Kokoreç yedin mi hiç.Bumbar çok merak ediyorum ya hiç yemedim,bol karbonhidratli olmuş sen mezun olmuştun demi,ne alemdesin umarım kilo almamissindir
Aletler öncesi biraz vücudu ısıtmak lazım yoksa çok yorar,ben hoca eşliğinde yapmak istiyorum kendi başıma hareketleri yanlış yapmak istemiyorumKuzum aletler beni cok yordu hamlamisim siteye acildi iki gune bozulur zaten butun kadinlar dedikodu esliginde takiliyodu uyduruk bi gorevli vardi oda bilmiyo :)) yalan yanlis takildim kosu bandini bi kaptim kimseye vermedim yoksa cok az az gidiyodu -600 super oldu mezun olurum haftaya spora imkan buldukca gidecegim bacaklar sıkı ama gobek ve gogusler yumusyumus oldular
Okula neler götürüyorsun mesela,bana da örnek olsun,ben daha çok salata içine nohut ton balığı,peynir,yeşil mercimek tarzı düşünüyorum ama başka neler olabilir,zumba eğlenceli tabiki ben de gittim bir kaç ay ama gittiğim yer çok kötüydü bodrum gibi kapalı havasız ve dar bir yerdi,ferah geniş kaliteli bir yer olsa devam ederdim,resmen danstan bile nefret ettim orası yüzünden.Canim kahvaltiyi ben hep 7gibi yaparim istedigimide yerim. ekmegi abartmadan oglen okula yanimda biseyler goturutorum saglikli onlari yiyorum ogle yemegi olmadanda 2 ceviz 2 kayisi ara ogun yapiyorum. Usttede zumba yapan yer var demissin daha eglenceli oluyo daha cok kalori gidiyo bence zumba daha iyi aletlerden ilk 2 ayimda 8 9 kilo vermistim zumba yapiyodum
Yok canım Allah korusun çölyak degilimdir de hani ailede var,ben desadece hassasiyet olabilir diye dedim,bulgur beni inanılmaz sisiriyor ekmekte pek yaramıyor hissediyorumÇölyak olsan zaten şimdiye çıkardı kuzu allah korusun . Benim annemede teşhis koydular 2 3 sene perhiz yaptı sonra yanlış teşhis olduğu anlaşıldı. Birde hassasiyet ve çölyak varsa kemiklerr dikkat eritiyor kemiği. Annemin kırılma noktasına gelmiş
Ayy kokorecte hiç yemedim desem,bazen bir cesaret yiyeyim diyorum sonra kokusunu alınca vazgeciyorum daha hiç tatmadim yani,reglin düzenli mi?Kokoreç yedin mi hiç.
O türde bir lezzeti var dene derim eşim sayesinde yiyorum önceden yemezdim.
Bu hafta aldım canım takviyeye başlayınca iştah açıldı iyice reglimde gelmedi ellerim şiş ayaklarım şiş
Plank beni mafediyo dayanamiyorum bikac saniyenin otesine gidemiyorum keske yapabilsem squat favorim tv izlerken eseriklenip 100 squat yapiyorum☺Plank yaparsan bir taşta 2 kuş vurursun
Denemelisin. Cok lezzetli bişey acılı baharatlı seyler seviyorsan tabı.Ayy kokorecte hiç yemedim desem,bazen bir cesaret yiyeyim diyorum sonra kokusunu alınca vazgeciyorum daha hiç tatmadim yani,reglin düzenli mi?
Plank beni mafediyo dayanamiyorum bikac saniyenin otesine gidemiyorum keske yapabilsem squat favorim tv izlerken eseriklenip 100 squat yapiyorum☺
masal3487 kuzum oglen arasi icin doyurucu salata goturuyorum tavuklu sehriye salatasi,tonbalikli salata, krem peynir 3 5 uzun galeta, karabugday salatasi, chia tohumlu yogurt goturdum bu hafta bir elma 2 ceviz 2 kayisi yada incirde ara ogun olarak bulunduruyorum yanimda aksam yemeginde de az yagli sebze yemekleri yapip bi porsiyon yiyorum 8 gibi uyudugum icin sorun olmuyo acikmadan uyuyorum bugun biberli limonlu yogurt kurune baslamayi dusunuyorum midem rahatsizlanmazsa okulda chiatohumuda ekleyerek onu yemeyi planliyorum benim okul 13.50 de bitiyo 10 dk evde oluyorum aklimda diyerek aksami ediyorum[/QUOTE
Chia tohumu da olabilir salataya kinoada ekleyebilirim çok mantıklı,ayy keşke bende sabahçı olsam ne güzel olurdu malesef altıda çıkıyorum okuldan, öğlende 12,30 evden çıkıyorum tüm günüm gitmiş gibi oluyor
Sevmez miyim, bayılırım ama bumbar bizim evde hiç yapılmadigi için,dışarda da yemeye cekiniyorum temizmidir diyeDenemelisin. Cok lezzetli bişey acılı baharatlı seyler seviyorsan tabı.
Gunduz uyuyor mu. Çok erken kalkıyormuş. Benım kızımda gec yatıp geç kalkıyor. Buda kotu dinlenemıyorSchonerDuft kuzum 8 erken degilmi diye sormustun o ara cevaplayamadim :) ben maalesefki 4.5 ile en gec 6 uyanma saatim mecburen kizim kalktigi icin enerjik olmak adina bende yatiyorum mecburiyetten yatiyorum zaten pertim cikmis oluyor.. rabbim sana da @selcanmehmetcan ve masal3487 yede tumm isteyenlerin kucagini doldursun sabah 9 a kadar uyuyan bebeklerle
Limonlu suya yarın sabah itibari ile başlıcam sporda hiç yok ama bugün bi esneme pilatesi yaptım yarın 10dk dahi olsa bölgesel yoga bide 10bin adım yapmayı planlıyorum hadi bakalım şiştim iyicereglidendir o zaman kuzum limonlu su ya da yeşil çay iç. spor ne alemde peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?