Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kist için hormon ilacı mı aldın.
Bende bugün olcam muhtemelen sabaha karşı olurum karnım çok ağrıyor.
Bu arada tüyler gidiyor bende de :)
Evet yani bi üç ay kullan sonra kontrolle duruma bakarız dedi daha birinci ayım işte olmayı bekliyorum bende ay gitsin gitsin böyle gidince Ne güzel oluyor demi ay Şu regl keşke lazer gününe kadar olsada bitse

BitmeyenUmidim Blacksea55 SchonerDuft hepsini okudum ama alıntılayamadımRabb'im inşallah sizlere o güzel günleri görmeyi en kısa zamanda nasip etsin Bu çabanız Bu isteğiniz elbet boşa çıkmaz onunda vardır bir hali vakti ama önemli olan ilk kendiniz ve sağlığınız güzel diyetle sporla güzel güzel bakın kendinize sonrası tıkır tıkır gelir inşallah Ha bide o mutluluğunuzu bırakmayın ta bizlere yansıyor sizin Bi gülümsemenizüzülünce falan bizide etkiliyorsunuz demiş oluyum

Olabilir canım ailem de çölyak hastaları var zaten teyzem ve bir kaç akrabam daha,ben de hassasim malesef o nedenle şimdiden dikkat ediyorum
Bende de olur öyle hamurişi makarna bulgur hep şaşırır beni bende o şikayette gittiğimde özellikle baktılar ama çölyak yokmuş bazen mide hassasiyeti olabiliyormuş Bi süre ara verip sonra Ara ara yemeye başladım ama yine onlara ağırlık vermiyorum yine bi şişiyor hissediyorum yinede bi kontrolünü yaptır gecikmeden

Olmaz böyle artı görmekten korkacaksakKabul etmiyorum ben şahsen hem Ne kadar artı olduğunu görüp düzene sokmak lazım hem bir anda kiloda alınmaz mutlak su ne ödem var ohoo hep böyle düşüneceksek yedikçe seni çıkaramıycaz tartıya

drdotty abla Sen nasıl oldun iyimisinSanırsam burası hep seni bekliyor gidince Bı kaytarma falan oldu Sen iyi ol gel bizide Bi iyi et yoksa alıp gitmez başımızı sensiz
Kuzum iyi oldum artık. Aslında sağlık sorunumdan çok psikolojim çökmüştü. Bu yaşta ne bu diye. (Kocamışlık sendromuna girdimdi şimdi çıktım) meğersemmm hatun kısmının %50si safra kesesizmiş
Artık iyiyim buradayım hep birlikte toparlanıp düzelme zamanı.
14. Takım artık yükselişe geçmeli
Öptüm seni küçüğüm

Ay şükür o sendromların ucundan geçmeyelim dikkat tehlikeliçok sevindim Bu arada tekrar hoşgeldinnn ablam

Sevgili SABİT ağırlıkta gelen takım arkadaşlarım;
Bu hafta İçin bir diyet ve egzersiz programı hazırlamanızı ve burada paylaşmanızı rica ediyorum. Herkesten de bu paylaşımlara yorumlarıyla katkıda bulunmasını bekliyorum. Hepimizin amacı kilo vermek, birbirimize destek olalım, takımı aşağı çekmeyelim biraz gayretle hem istediğimiz forma girer hem de takımı yükselen yıldız yaparız.
Birazdan yayınlayacağım listeye herkes HEDEF KİLOSUNU ve Kısaca DİYET PLANINI paylaşsın lütfen.
Öperim gayretinizden

bi-zuzu 55.4/HK
Diyet Plan:
Sahihuban (70,8/HK
Diyet Plan:
@_Silent Scream_73,1/HK
Diyet Plan:
N Nidsalii (55,5/HK
Diyet Plan:
@Nilar(67,2/HK
Diyet Plan:
masal3487 62.5/HK

Diyet Plan:
drdotty / 79,0 /HK:78,3
Diyet Plan: Bu hafta pirinç patates ve benzeri nişastalı ürün tüketmeyerek, ekmeği kahvaltıyla sınırlayarak işe başlayıp; akşamları yağsız protein salata öğle öğünlerini de sebze yoğurt ile sürdüreceğim. Porsiyonlarımı küçülteceğim. Gün içinde 1 porsiyon meyvenin üzerine çıkmayacağım , şekerli ve ambalajlı ürün, kuruyemişler tüketmeyeceğim ve 2 set halinde toplam 1,5 saat yürüyeceğim.
HATIRLATMA
İsteyen arkadaşlar @tgb1907 nin protein diyetini, kabak-ananas detoksunu, 16/8 diyetini , zigzag kalori diyetini uygulayabilirler. ( bunlardan sonuç alındığını takımca deneyimledik)

İns regl olmazsin yaa..olur canim hele anneler kv yemek yapip gonderdiyse gomecen :) uzulme haftaya toparlan dikkat et yeme canim aman kg almasi hemen, vermesi zülümmm

Yulafta gluten var mı ? Yulaf kepeginden kendine ekmek yapabilirsin ya da nohut unu gibi unlardan .
Ayy kokorecte hiç yemedim desem,bazen bir cesaret yiyeyim diyorum sonra kokusunu alınca vazgeciyorum daha hiç tatmadim yani,reglin düzenli mi?
Kokoreç sevmiyorum ama bence güzel yapan yerde domatessiz denemeni öneririm ay canım çekti şimdi.
Kürtajdan beri 27. Günde oluyorum döngüm uzamış olabilir diye düşünüyorum .
3 4 sn de bir ara ver sabit durarak mı yapıyorsun. Bende 2 sn ile başladım düşün
Aminn çok uyumayı sevmem ama bebekler uyusun da büyüsün dimi :)
Sen düzene koymuşsun erken kalkan yol alır daha bereketli geçer zaman.
Limonlu suya yarın sabah itibari ile başlıcam sporda hiç yok ama bugün bi esneme pilatesi yaptım yarın 10dk dahi olsa bölgesel yoga bide 10bin adım yapmayı planlıyorum hadi bakalım şiştim iyice
Hadi bakalım bende regli olunca yoğunlaşacam spora başka türlü olmayacak kilo vermek .

Evet yani bi üç ay kullan sonra kontrolle duruma bakarız dedi daha birinci ayım işte olmayı bekliyorum bende ay gitsin gitsin böyle gidince Ne güzel oluyor demi ay Şu regl keşke lazer gününe kadar olsada bitse
Benim de denk gelebilir gibi hiç te iyi olmayacak .
Yeşil çay içiyor musun peki
Ay Tam üstüne geldiiii bende istiyorummm
Bunun 7 günlük serisi var 7. Gün zor onu es geçtim esnekliğin varsa sen yapabilirsin belki
7.20 çıktım ama wc yok 7yi görmek üzücü
İns regl olmazsin yaa..olur canim hele anneler kv yemek yapip gonderdiyse gomecen :) uzulme haftaya toparlan dikkat et yeme canim aman kg almasi hemen, vermesi zülümmm
Olurum kuzum ya.
Karnım ağrıyor hoş regli belirtilerim bu şekilde de değil ama bilmiyorum olacaksam hemen olayım . Pro women kullandım etkisi olabilir . Hiç aklımda başka bir şey yok bu sefer

Bakayım doktora gitmeyi sevmiyorum ama ihmal de etmemek lazım aslında.

Bende hiç yemedim bir kokoreç iki midye hiç yanaşmadım bende yemeye
Ben de öyle midye hiç yemedim,yiyeceğimi de sanmıyorum ama kokoreç ucundan da olsa tadabilirim,sağlıklı olduğunu okumuştum özellikle bağırsaklar için faydaliymis aslında

Surekli_Karisik
Kilonu , hedef kilonu zayıflamak İçin yapabileceklerini bizimle paylaşır mısın canım.
Birazda kendinden bahsedebilirsin çalışıyor musun evde misin vs?
Oğluna öpücükler
Benim ortancayla yaşıtmış

14. Takım hanımları merhaba.

Ben de özellikle son 5 aydır aldığım fazla kilolarımla aranızdayım. Kilom 73.3 boyum, 170, hedefim 64.

15 gündür her gün 40 dakika koşu yapıyorum 5 gündür ip atlama ve squat egzersizi yapıyorum ama yeme düzenim biraz kötü. Bu yüzden midir bilmiyorum, gram zayıflayamadım. Yeme konusunda da hem sizleri örnek almak istedim hem de motivasyon açısından desteğinizi almak için aranızdayım. :)

Çok teşekkür ederim, ben de sizin miniklerinizi öpüyorum. :) yukarıda yazdım kilo kısmını, evdeyim, şu an çalışmıyorum ama bazı sorunlar nedeniyle çok düzensiz besleniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…