- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #291.321
Evet yani bi üç ay kullan sonra kontrolle duruma bakarız dedi daha birinci ayım işte olmayı bekliyorum bendeKist için hormon ilacı mı aldın.
Bende bugün olcam muhtemelen sabaha karşı olurum karnım çok ağrıyor.
Bu arada tüyler gidiyor bende de :)
Bende de olur öyle hamurişi makarna bulgur hep şaşırır beni bende o şikayette gittiğimde özellikle baktılar ama çölyak yokmuş bazen mide hassasiyeti olabiliyormuş Bi süre ara verip sonra Ara ara yemeye başladım ama yine onlara ağırlık vermiyorum yine bi şişiyor hissediyorum yinede bi kontrolünü yaptır gecikmedenOlabilir canım ailem de çölyak hastaları var zaten teyzem ve bir kaç akrabam daha,ben de hassasim malesef o nedenle şimdiden dikkat ediyorum
Ay Tam üstüne geldiiii bende istiyorummm
Kızlar bu videoyu yapıyorum her güne 1 video var size de öneririm başka isterseniz başka video da var yaptığım @Bir garip
Olmaz böyle artı görmekten korkacaksakKızlar bu hafta çok saçma oldu benim için salı günü annem bumbar yaptı 2 tabak yedim sürekli olmayan bir yemek birde iştahım çok fena sanırım pro women dan kaynaklı siz söyleyince çaktım bende
Dün kv. Dolma yaptı etli çağırdı orda yedim .bugün de iş yerine asma yaprağından sarma göndermiş ondan yedim ne olcak şimdi bilemiyorumregli olmadan da ağır spor yapmak istemiyorum sırf artıyı görmemek için tartılmadım bugün
Kuzum iyi oldum artık. Aslında sağlık sorunumdan çok psikolojim çökmüştü. Bu yaşta ne bu diye. (Kocamışlık sendromuna girdimdidrdotty abla Sen nasıl oldun iyimisin Sanırsam burası hep seni bekliyor gidince Bı kaytarma falan oldu Sen iyi ol gel bizide Bi iyi et yoksa alıp gitmez başımızı sensiz
Bende hiç yemedim bir kokoreç iki midye hiç yanaşmadım bende yemeyeAyy kokorecte hiç yemedim desem,bazen bir cesaret yiyeyim diyorum sonra kokusunu alınca vazgeciyorum daha hiç tatmadim yani,reglin düzenli mi?
Ay şükür o sendromların ucundan geçmeyelim dikkat tehlikeliKuzum iyi oldum artık. Aslında sağlık sorunumdan çok psikolojim çökmüştü. Bu yaşta ne bu diye. (Kocamışlık sendromuna girdimdişimdi çıktım) meğersemmm hatun kısmının %50si safra kesesizmiş
Artık iyiyim buradayım hep birlikte toparlanıp düzelme zamanı.
14. Takım artık yükselişe geçmeli
Öptüm seni küçüğüm
CanımmmmsınnAy şükür o sendromların ucundan geçmeyelim dikkat tehlikeliçok sevindim Bu arada tekrar hoşgeldinnn ablam
İns regl olmazsin yaa..olur canim hele anneler kv yemek yapip gonderdiyse gomecen :) uzulme haftaya toparlan dikkat et yeme canim aman kg almasi hemen, vermesi zülümmmKızlar bu hafta çok saçma oldu benim için salı günü annem bumbar yaptı 2 tabak yedim sürekli olmayan bir yemek birde iştahım çok fena sanırım pro women dan kaynaklı siz söyleyince çaktım bende
Dün kv. Dolma yaptı etli çağırdı orda yedim .bugün de iş yerine asma yaprağından sarma göndermiş ondan yedim ne olcak şimdi bilemiyorumregli olmadan da ağır spor yapmak istemiyorum sırf artıyı görmemek için tartılmadım bugün
Yulafta gluten var mı ? Yulaf kepeginden kendine ekmek yapabilirsin ya da nohut unu gibi unlardan .Aletler öncesi biraz vücudu ısıtmak lazım yoksa çok yorar,ben hoca eşliğinde yapmak istiyorum kendi başıma hareketleri yanlış yapmak istemiyorum
Okula neler götürüyorsun mesela,bana da örnek olsun,ben daha çok salata içine nohut ton balığı,peynir,yeşil mercimek tarzı düşünüyorum ama başka neler olabilir,zumba eğlenceli tabiki ben de gittim bir kaç ay ama gittiğim yer çok kötüydü bodrum gibi kapalı havasız ve dar bir yerdi,ferah geniş kaliteli bir yer olsa devam ederdim,resmen danstan bile nefret ettim orası yüzünden.
Yok canım Allah korusun çölyak degilimdir de hani ailede var,ben desadece hassasiyet olabilir diye dedim,bulgur beni inanılmaz sisiriyor ekmekte pek yaramıyor hissediyorum
Kokoreç sevmiyorum ama bence güzel yapan yerde domatessiz denemeni öneririm ay canım çekti şimdi.Ayy kokorecte hiç yemedim desem,bazen bir cesaret yiyeyim diyorum sonra kokusunu alınca vazgeciyorum daha hiç tatmadim yani,reglin düzenli mi?
3 4 sn de bir ara ver sabit durarak mı yapıyorsun. Bende 2 sn ile başladım düşünPlank beni mafediyo dayanamiyorum bikac saniyenin otesine gidemiyorum keske yapabilsem squat favorim tv izlerken eseriklenip 100 squat yapiyorum☺
masal3487 kuzum oglen arasi icin doyurucu salata goturuyorum tavuklu sehriye salatasi,tonbalikli salata, krem peynir 3 5 uzun galeta, karabugday salatasi, chia tohumlu yogurt goturdum bu hafta bir elma 2 ceviz 2 kayisi yada incirde ara ogun olarak bulunduruyorum yanimda aksam yemeginde de az yagli sebze yemekleri yapip bi porsiyon yiyorum 8 gibi uyudugum icin sorun olmuyo acikmadan uyuyorum bugun biberli limonlu yogurt kurune baslamayi dusunuyorum midem rahatsizlanmazsa okulda chiatohumuda ekleyerek onu yemeyi planliyorum benim okul 13.50 de bitiyo 10 dk evde oluyorum aklimda diyerek aksami ediyorum
Aminn çok uyumayı sevmem ama bebekler uyusun da büyüsün dimi :)SchonerDuft kuzum 8 erken degilmi diye sormustun o ara cevaplayamadim :) ben maalesefki 4.5 ile en gec 6 uyanma saatim mecburen kizim kalktigi icin enerjik olmak adina bende yatiyorum mecburiyetten yatiyorum zaten pertim cikmis oluyor.. rabbim sana da BitmeyenUmidim ve masal3487 yede tumm isteyenlerin kucagini doldursun sabah 9 a kadar uyuyan bebeklerle
Hadi bakalım bende regli olunca yoğunlaşacam spora başka türlü olmayacak kilo vermek .Limonlu suya yarın sabah itibari ile başlıcam sporda hiç yok ama bugün bi esneme pilatesi yaptım yarın 10dk dahi olsa bölgesel yoga bide 10bin adım yapmayı planlıyorum hadi bakalım şiştim iyice
Benim de denk gelebilir gibiEvet yani bi üç ay kullan sonra kontrolle duruma bakarız dedi daha birinci ayım işte olmayı bekliyorum bendeay gitsin gitsin böyle gidince Ne güzel oluyor demi ay Şu regl keşke lazer gününe kadar olsada bitse
Bunun 7 günlük serisi var 7. Gün zor onu es geçtim esnekliğin varsa sen yapabilirsin belkiAy Tam üstüne geldiiii bende istiyorummm
7.20 çıktım ama wc yokOlmaz böyle artı görmekten korkacaksakKabul etmiyorum ben şahsen hem Ne kadar artı olduğunu görüp düzene sokmak lazım hem bir anda kiloda alınmaz mutlak su ne ödem var ohoo hep böyle düşüneceksek yedikçe seni çıkaramıycaz tartıya
Olurum kuzum ya.İns regl olmazsin yaa..olur canim hele anneler kv yemek yapip gonderdiyse gomecen :) uzulme haftaya toparlan dikkat et yeme canim aman kg almasi hemen, vermesi zülümmm
Bakayım doktora gitmeyi sevmiyorum ama ihmal de etmemek lazım aslında.Bende de olur öyle hamurişi makarna bulgur hep şaşırır beni bende o şikayette gittiğimde özellikle baktılar ama çölyak yokmuş bazen mide hassasiyeti olabiliyormuş Bi süre ara verip sonra Ara ara yemeye başladım ama yine onlara ağırlık vermiyorum yine bi şişiyor hissediyorum yinede bi kontrolünü yaptır gecikmeden
Ben de öyle midye hiç yemedim,yiyeceğimi de sanmıyorum ama kokoreç ucundan da olsa tadabilirim,sağlıklı olduğunu okumuştum özellikle bağırsaklar için faydaliymis aslındaBende hiç yemedim bir kokoreç iki midye hiç yanaşmadım bende yemeye
Surekli_Karisik
Kilonu , hedef kilonu zayıflamak İçin yapabileceklerini bizimle paylaşır mısın canım.
Birazda kendinden bahsedebilirsin çalışıyor musun evde misin vs?
Oğluna öpücükler
Benim ortancayla yaşıtmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?