- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #291.341
hoş geldin canım ...14. Takım hanımları merhaba.
Ben de özellikle son 5 aydır aldığım fazla kilolarımla aranızdayım. Kilom 73.3 boyum, 170, hedefim 64.
15 gündür her gün 40 dakika koşu yapıyorum 5 gündür ip atlama ben squat egzersizi yapıyorum ama yeme düzenim biraz kötü. Bu yüzden midir bilmiyorum, gram zayıflayamadım. Yeme konusunda da hem sizleri örnek almak istedim hem de motivasyon açısından desteğinizi almak için aranızdayım. :)
Boyun uzunmuş canım yine şanslısın. Tatlıyla aran nasıl?14. Takım hanımları merhaba.
Ben de özellikle son 5 aydır aldığım fazla kilolarımla aranızdayım. Kilom 73.3 boyum, 170, hedefim 64.
15 gündür her gün 40 dakika koşu yapıyorum 5 gündür ip atlama ben squat egzersizi yapıyorum ama yeme düzenim biraz kötü. Bu yüzden midir bilmiyorum, gram zayıflayamadım. Yeme konusunda da hem sizleri örnek almak istedim hem de motivasyon açısından desteğinizi almak için aranızdayım. :)
hoş geldin canım ...
bazen kilo vermeyiz ama yağlarımız kasa dönüşürüz kilomuz sabit kalır. sen günlük menülerini yazdıkça eksileri fazlalıkları söyleyebiliriz sana . ve en önemli şey su 70 üstü kilodasın senin kilondayken 3 lt su içerdim 3 lt su içmiyorsan içmekle başlayabilirsin ama birden değil ara ara içmek gerekli .
beslenme saatlerin nasıl kaç öğün besleniyorsun
Boyun uzunmuş canım yine şanslısın. Tatlıyla aran nasıl?
Tatlıyı ekmeği kesebilirsen yada sınırlarsan rahat verirsin sanıyorum ( Benim derdim tatlı yemekya)
pisküvili pasta demiBoyun uzunmuş canım yine şanslısın. Tatlıyla aran nasıl?
Tatlıyı ekmeği kesebilirsen yada sınırlarsan rahat verirsin sanıyorum ( Benim derdim tatlı yemekya)
“Herşey geçer” diyorlar yaÇok teşekkür ederim, ben de sizin miniklerinizi öpüyorum. :) yukarıda yazdım kilo kısmını, evdeyim, şu an çalışmıyorum ama bazı sorunlar nedeniyle çok düzensiz besleniyorum.
çok iyi yaptın şişeden içiyorsan 1 lt suya limon sıkıp posayı da içine atıp içersen ödem atar ve yağ yakımına destek vermiş olursun .Evet, su içmeyi unutuyorum, çay çok fazla içiyorum ve bu da bana susuzluğumu unutturuyor. Yazdığınızı görünce hemen gidip bir şişe su aldım elime. :) çok teşekkür ederim. Menüleri de ekleyeceğim.
Tatlıyı severim ama yemesem de sorun değil, genellikle dayanabilirim fakat ekmek sorunum var. Ekmek yiyorum ben de. Bazı günler ağzım hiç boş kalmıyor, yemek yerim, aralarda da sürekli meyve, çerez atıştırırım; bazen hiç yemem.
pisküvili pasta demi
tatlı yerine tarçınlı süt içiyoruz hurma yiyoruz meyve yiyoruz ben öyle yapıyorum artık kaç gündür temizim kaçamak yok
yarım borcam mı
Valla dün yarım borcam yedim. O da ameliyat sonrası diyetime uygun değil diye yoksa hepsini yerdim.
Nasıl güzel bir menü olmuş bravo valla afiyet bal şeker olsunDün yediklerim sabah bir adet haşlanmış yumurta yarım dilim light peynir söğüş beyaz çay iki dilim ekmek
Mandalina
İki adet
öğlen
et hAşlama iki su bardağı ayran
bir dilim ekmek
ara
bir sade kahve içtim
bir beyaz çay içtim
bir mandalina yedim
akşam salata ve yanında tavuk ızgara yedim 3 litre su içtim
günü kaçamaksız bitirdim
Hiçbir şeyin yanına uğrayamıyoruz malesefGünaydın kızlar erkenciydim bugün,yürüyüşe çıktım yağmura yakalandim,şimdi otobüs bekliyorum.yine de 4 km yurumusum yağmur yagmasa donustede yururdumde göze alamadım
Bu arada eczaneye uğradım güneş koruyucu kremim bitmişti almak için,en son 120 idi bugün 170 e aldım,her şeye zam her şeye zam
bi-zuzu 55.4/HK
Diyet Plan:
Sahihuban (70,8/HK
Diyet Plan:sabah
bir adet haşlanmış yumurta iki dilim kepekli ekmek bir bardak beyaz çay yarım dilim yarım yağlı veya light peynir salatalık domates biber
Ara bi meyve
Öğle
Et İki el ayası kadar
iki bardak ayran kendim ayarlıyorum 1 litre sütün içine iki su bardağı su karıştırıp mayaladığım yoğurttan yapıyorum
iki dilim kepekli ekmek salata
Haftanın beş günü kırmızı et bir gün balık bir gün tavuk
Ara bi meyve
Bi beyaz çay
Bi çay bardağı süt
Akşam salata patlıcan közlemesi biber közlemesi karnabahar buruk mevsim salata hepsi olabilir hepsinden yiyebilirim yanında ha yarın balık veya o miktarda tavuk veya bir dilim peynir ne yiyebiliyorum akşam ara öğünüm ise bir adet meyve ve günde 3 litre içiyorum en kötü
@_Silent Scream_73,1/HK
Diyet Plan:
Kah.hasl yumurta peynir bol yeşillik ince dilim peynir 2 dilim ekmek
Öğlen salata yogurt sebze yemeği yada çorba
Aralarda bir meyve veya badem ceviz olabilir
Akşam yine salata yogurt sebze düşünüyorum
Spor da ise plates + lesli günlük 45 dk olarak
N Nidsalii (55,5/HK 55)
Diyet Plan: Kahvaltı yumurta peynir salatalık domates ve bir dilim ekmek şeklinde olup öğlenleri çorba ve et tavuk akşamları ise salata ve yoğurt yada çorba salata yoğurt şeklinde geçirmeye çalışacağım haftanın 3 günü 2+1 2 günü 3+2 şeklinde yapacağım spor olarak sabahları 10-30 dk arası yoga gün gün arttırılarak squat mekik benzeri bölgesel ve 10 bin adım olarak spor yapacağım
@Nilar(67,2/HK
Diyet Plan:
masal3487 62.5/HK
Diyet Plan:
drdotty / 79,0 /HK:78,3
Diyet Plan: Bu hafta pirinç patates ve benzeri nişastalı ürün tüketmeyerek, ekmeği kahvaltıyla sınırlayarak işe başlayıp; akşamları yağsız protein salata öğle öğünlerini de sebze yoğurt ile sürdüreceğim. Porsiyonlarımı küçülteceğim. Gün içinde 1 porsiyon meyvenin üzerine çıkmayacağım , şekerli ve ambalajlı ürün, kuruyemişler tüketmeyeceğim ve 2 set halinde toplam 1,5 saat yürüyeceğim.
HATIRLATMAİsteyen arkadaşlar @tgb1907 nin protein diyetini, kabak-ananas detoksunu, 16/8 diyetini , zigzag kalori diyetini uygulayabilirler. ( bunlardan sonuç alındığını takımca deneyimledik)
Nilar
@bi-zuzu
@_Silent Scream_
Teşekkür ederim daim oldun inşaallah kuzumNasıl güzel bir menü olmuş bravo valla afiyet bal şeker olsun
Kuzum ben kaçırmışım çok özür
Valla dün yarım borcam yedim. O da ameliyat sonrası diyetime uygun değil diye yoksa hepsini yerdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?