Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gün sonun da paylaşıyoruz canım yediklerimiz bitince :)

Teşekkür ederim. Bugün benim için kötü bir gün oldu. Menülerimi ilk fırsatta düzenleyeceğim.

Sabah iki dilim ekmekle tost yedim.
Öğle arası bir avuç kadar dut kurusu,
Akşam da haşlama, bir parça et, bir küçük soğan ve bir küçük patates vardı içinde. Aralarda çay-su-ayran içtim. Spor hiç yapamadım ne yazık ki. Yarın hepsini telafi edeceğim.

Olk defa deniyorsan icemeyebilirsin tadı yabancı sonuçta alışıyorsun sonra bende maya bulamadım hazır alıyorum hoş maya bulsam süt bulmam zor :)
Marketlerde günlük sütler var canım,her türlü bulursun bence,ben ilk tadda sevmediğim bir şeyi bir daha içmem kendimi biliyorum,kendi yaptığımda kötü olursa içmeyi veririm

Marketlerde günlük sütler var canım,her türlü bulursun bence,ben ilk tadda sevmediğim bir şeyi bir daha içmem kendimi biliyorum,kendi yaptığımda kötü olursa içmeyi veririm
Kefiri mümkün olduğunca bırakmamaya çalışın. Gerçekten mucize bir içecek. İlk içtiğinizde tadı kötü gelse de, inanın zamanla bağımlılık yapıyor. :) umarım ilk içtiğinizde seversiniz ama ben sevmeyerek başlamıştım, şimdi çok seviyorum. Darısı başınıza diyeyim. :)

Başlama günü için iyi ilk günün günahı olmaz

Başlama günü için iyi ilk günün günahı olmaz

Çok teşekkür ederim ama benim beslenmem sıkıntılı biraz. Bazı günler akşama dek hiçbir şey yemezken, bazen deli gibi ağzım hiç boş durmuyor. On beş gündür istisnasız her gün spor yapıyorum, yine de hiç zayıflayamadım.

Umarım burası bana iyi gelecektir.

Markette varda köyden almam gerek en doğalı o.
Bebeğini düşün içerken o içtiğimiz vitaminlerden daha yararlı bir gıda faydasını saymakla bitmez ama yumurta kalitesini arttırıyor

Düzeni sağlarız sen yeter ki aktif ol yanlışları görürüz beraberce elimizden geldiğince

Dediğim gibi marketteki hoşuma gitmedi kendi yaptığım belki hoşuma gider,mesela ben market yoğurdu da yiyemem ayranida icemem ama kendi yaptığımi bayıla bayıla yerim,yarın sütçüme sorayım maya varsa deniycem yarın ve beslenmeme dahil edicem bundan sonra inşallah

Markette varda köyden almam gerek en doğalı o.
Bebeğini düşün içerken o içtiğimiz vitaminlerden daha yararlı bir gıda faydasını saymakla bitmez ama yumurta kalitesini arttırıyor
Aynen çok doğru söylüyorsun kullandığımız vitaminlerden çok daha faydalı,bak aklıma gelmişken söyleyeyim çörek otu yağı da çok faydalı bizim için hem kiloda verdiriyor,ayrıca keten tohumu da öğütüp tuketmek lazım bir tatlı kaşığı kadar tavsiye ederim,bende yarın başlıycam bunlara

Kızlar bir tatlı kaşığı keten tohumunu suya koydum sabah suyu içip tohumları da yiyicem,bir çok faydası varmış bakalım bana etki edecek mi,ayrıca çörek otu yagi aldım sabahları aç karınla bir tatlı kaşığı icicem o da çok faydaliymis

Çörek otu yağı kullandım canım sabah aç karnına suya katıp içiyordum 2 hamilelik durumunda kullanmıştım çok faydasını gördüm kilo durumuns dikkat etmedim . Kefir içtiğim dönemde aynı olumlu etkileri yaşadım çok şeyi birden yaptım aslında kalitesizlik için çoğunu da unuttum keten tohumunu aldım dolapta duruyor chia ile beraber birde avokado yemeye çalış fındık yağı da kullanmıştım zeytinyağı ile beraber birlikte aklında olsun canım seninde

Nasıl güzel olmuşTam eksilik menüafiyet bal şeker olsun

Poğaçalar lavaşlar ekmekler reçeller oh ohhfazla karbonhidrat ağırlıklı olmuş yürüyüş iyi ama Şu kadar hamurlu olmasaymış iyiymişama bence toparlarsın yavaş yavaş düzelir bu menülerdemeden geçmeyim o kaynağın tadıda Ne güzel olur ama

Son düzenleme:
Hoşgeldin aramıza ablao kadar sohbet arasında demeye fırsat bulamadımBu arada ilk gün için kötü bir menü değil sporla desteklenirse daha hoş olur SPOR olmasada mutlaka günden güne dengelenirafiyet bal şeker olsun

Bu arada günlük menümüzü ne zaman paylaşıyoruz ? Günün sonunda mı yoksa güne başlarken karar verip, o menüye bağlı mı kalıyoruz?
Günün sonunda paylaşıyoruz canım takım bu ara biraz kaytarıyor menü paylaşımından sanırım kış geldi göbekler kazak altına saklanıyor diye
Ama bu kış kazak üstüne kemer takıcaz bu göbeklerle nasıl olacak
Herkes porsiyonlarını küçültsün menüler her akşam paylaşılsın
Ben çok sevdim menünü canım afiyet olsun
Kabak CANDIR
Herkese iyı geceler. Kızım Diş çıkarıyor üstüne grip oldu. Butun gece uyumadık gunduzde ağlayıp durdu kendimi hiç iyi hissetmiyorum çok yorgunum psikolojik olarak
Geçmiş olsun canım. Çocuklar hastalanınca bende psikolojik olarak berbat olurum. Çabuk iyileşsin minik dişleride kolayca gelsin. Benimkininde azıları gelmiş köpek dişinden önce hıyar yiyo şapşik.
Bende hiç tadını bılmıyorum ama merak ediyorum yoğurt gıbı bişey mi
Ekşi ayran mı desem bilemedim bende sevmiyorum hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…