- 30 Temmuz 2017
- 2.125
- 3.874
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #291.401
Denemesemde olur gibime geldı:)Günün sonunda paylaşıyoruz canım takım bu ara biraz kaytarıyor menü paylaşımından sanırım kış geldi göbekler kazak altına saklanıyor diye
Ama bu kış kazak üstüne kemer takıcazbu göbeklerle nasıl olacak
Herkes porsiyonlarını küçültsün menüler her akşam paylaşılsın
Ben çok sevdim menünü canım afiyet olsun
Kabak CANDIR
Geçmiş olsun canım. Çocuklar hastalanınca bende psikolojik olarak berbat olurum. Çabuk iyileşsin minik dişleride kolayca gelsin. Benimkininde azıları gelmiş köpek dişinden önce hıyar yiyo şapşik.
Ekşi ayran mı desem bilemedim bende sevmiyorum hiç
Canım bence menün az bile afiyet olsun. Akşama salata da ekleseydin Sabahları yumurta yanına söğüş 1 dilim ekmekleTeşekkür ederim. Bugün benim için kötü bir gün oldu. Menülerimi ilk fırsatta düzenleyeceğim.
Sabah iki dilim ekmekle tost yedim.
Öğle arası bir avuç kadar dut kurusu,
Akşam da haşlama, bir parça et, bir küçük soğan ve bir küçük patates vardı içinde. Aralarda çay-su-ayran içtim. Spor hiç yapamadım ne yazık ki. Yarın hepsini telafi edeceğim.
Afiyet olsun canım Çorumlu da değilsin ya nerden çıktı bu leblebiGelmişken menüyüde yazıyım bari hiç dediğim gibi olmadı neyse
Kahvaltı
1 dilim peynir, 2 dilim ekmek, 1 çay kaşığı reçel, 2 dilim domates salatalık, çay
Ara
1 avuç leblebi, 2 kuru kayısı, sade Türk kahvesi
Akşam
2 kepçe domates çorbası, 1 dilim ekmek, salata
Su :1,5 litre
Spor: 30 dk yoga, 10bin adım
İnşallah Allah kolaylık versin güzel kızınada sanada canım. Kızlar narin oluyor tabi YERİM BEN ONUdrdotty çabucak geçsınde bir gunde ömrümden ömür gıttı. Benım kızım hep zor çıkardı dişlerini ateşler içerisinde. İnş bu sefer kolay olsun..
Muz ve süt birarada çok kalorili canım ikisinin toplam kalorisinin 2 katına çıkıyormuş. Muz ve sütü bir arada çocuklara ve yaşlılara yediriyoruzSchonerDuft neyle ne yiyecegimi ogrenmeye calisiyorum canim insallah duzelecek :/
drdotty menumu begendin mi Ayy içim rahatladı spor nasil iyi mi ? :)
Sağol canim inşallah hepimize boll eksiler gelsin :)Nasıl güzel olmuşTam eksilik menü afiyet bal şeker olsun
Bilmiyordum canim bundan sonra ikisini bir arada yememMuz ve süt birarada çok kalorili canım ikisinin toplam kalorisinin 2 katına çıkıyormuş. Muz ve sütü bir arada çocuklara ve yaşlılara yediriyoruzBen aslında 2. Gruptayım
Menün genel olarak güzel canım beğendim ben afiyet olsun
Inşaallah faydasi olur sporların. Hiç sevmem göbek atmayı yoksa çoktan denemistimSilent Scream
Sporun beğenilmez mi takmış kemeri oturmuşsun tam bana göre
Ben senin yerinde olsam Shakira kemeri takar göbek atardım (incelme şekillenme garantili)
Gerçekten gençlik yaş ile ölçülmüyormuş ruh meselesiymiş Yeni anladım.Bilmiyordum canim bundan sonra ikisini bir arada yememay estağfurullah olur mu öyle ikinci grup falan benden gencsin canim ruhum çöktü benim
Inşaallah faydasi olur sporların. Hiç sevmem göbek atmayı yoksa çoktan denemistimdur yinede bulayim o zilli kemerlerden bi
Canım tekrar geçmiş olsun acil şifalar olsun çabucak toparlanmana sevindimCanım özürde ne demek, öyle şey mi olur. Mide ağrısı sırt ağrısı yaşadım 2 kez ve hemen acile gittim safra kesesi iltihaplanmış hemen ameliyat dediler. Önce kabullenemedim, inanamadım sonra durumun aciliyetini kavrayınca hemen yatış yaptık aynı gün safra kesem alındı. Basit bir ameliyat kapalı yapılıyor ve çabukta iyileşiliyor bende iyiyim toparlandım. Benim iyileşme sürecimi uzatan kendimi çökmüş hissetmektendi.
Teşekkür ederim canım
Ben bir kere marketten aldım sadece bir yudum aldım değişik ve kötü geldi tadi,onu bile yutamadim,ama tadı yoğurt gibi değildiBende hiç tadını bılmıyorum ama merak ediyorum yoğurt gıbı bişey mi
Aynen canim yaşla ilgisi yok :/ inşallah atlatirsin o sendromu :))Gerçekten gençlik yaş ile ölçülmüyormuş ruh meselesiymiş Yeni anladım.
Kocamışlık sendromundayım
Geçmiş olsun canım şimdi nasılHerkese iyı geceler. Kızım Diş çıkarıyor üstüne grip oldu. Butun gece uyumadık gunduzde ağlayıp durdu kendimi hiç iyi hissetmiyorum çok yorgunum psikolojik olarak
Istemsiz oldu ama bugün daha derli toplu kahvaltı yaptımPoğaçalar lavaşlar ekmekler reçeller oh ohhfazla karbonhidrat ağırlıklı olmuş yürüyüş iyi ama Şu kadar hamurlu olmasaymış iyiymiş ama bence toparlarsın yavaş yavaş düzelir bu menüler demeden geçmeyim o kaynağın tadıda Ne güzel olur ama
Çorba yanında ekmek yeme kuzum 4 yk yoğurt ekle bu menü ye ya da sade 1 soda iç .Gelmişken menüyüde yazıyım bari hiç dediğim gibi olmadı neyse
Kahvaltı
1 dilim peynir, 2 dilim ekmek, 1 çay kaşığı reçel, 2 dilim domates salatalık, çay
Ara
1 avuç leblebi, 2 kuru kayısı, sade Türk kahvesi
Akşam
2 kepçe domates çorbası, 1 dilim ekmek, salata
Su :1,5 litre
Spor: 30 dk yoga, 10bin adım
Güzel menü afiyet olsunMenüm gelsin
8:00
1 kaşık pekmez ve sıcak suyla çay
10:00
1/2 haşlanmış yumurta
1 domates
1 biber
1/2 dilim beyaz ekmek (bana diğerleri 3 ay yasak)
12:30
2 hurma
1 çay bardağı süt
14:00
Kıymalı kabak yemeği az pirinçli (4 kaşık)
1 su bardağı yoğurt
18:00
Çay
1/2 dilim beyaz ekmek
1 dilim mozarella
2 kaşık nar
19:30
Yağsız tuzsuz salata
1-2 kaşık yoğurt
Bu saate kadar çay su
Şu an çok açım
Zamanla oturuyoruz kuzu bunlarSchonerDuft neyle ne yiyecegimi ogrenmeye calisiyorum canim insallah duzelecek :/
drdotty menumu begendin mi Ayy içim rahatladı spor nasil iyi mi ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?