Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Çok güzel dememe gerek yok sanırsamiyi gidiyor bi kaç gündür hep böyle devam edecek bence sonra gelecek eksiler

Çok güzel olmuş afiyet bal şeker şifa olsun

Süpersin canım bence 6ları gorunce daha Bır gayretli olursun. Bende 65i bir görsem artık

Iyi akşamlar naptınız kızlar..
Sabah regli oldum 2 gün gecikti muhtemelen yeni düzene oturdu 26 günde oluyordum şimdi 28 e çıktı kurtajdan sonra 1 sene de ancak düzene girer diyorlardı demek doğru imiş.
Yarın tam diyete başlıyorum yanında spora da öyle hafif kolay şeyler yapmayı düşünmüyorum ağrılarım izin verdikçe bana katılmak isteyen var mı spor + yoga yapacam 30 dk kadar yoga 45+ dk kadar spor bol terlemeli ne dersiniz kızlar

Merhaba arkadaşlar. Yorumları okudum, ne güzel gidiyor kilolalarınız.

Ben bugün tartıldım, sinirim bozuldu yine. Az yiyorum, her gün spor yapıyorum ama niye gitmiyor bu kilolar. Deli olacağım ya.

Sabah yağda iki yumurta pişirdim. Oğlumla paylaşarak yedik. Yanında iki dilim kepek ekmeği üç beş zeytin, bir dilim peynir yedim. Artık ekmeği de tamamen keseceğim.
Öğle bir avuç fındık yedim, bir bardak ayran içtim.
Akşam da sadece bir kase mercimek çorbası. Aralarda çay-su.

20 dakika koştum, 100 tane ip atladım, 30 tane ağırlıklı squat hareketi yaptım. Her günkü sporum daha fazla oluyordu. İki gündür ihmal ediyorum ama yapasım gelmiyor.

15-20 gündür düzenli spor yapıyorum. Yememe çoğu zaman dikkat ediyorum ama niye gitmiyor bu kilolar. Görüntüm de bir değişiklik yok. Aç bekleyeceğim artık. Bugün lahana suyuna başlıyorum. Umarım bu kür iyi gelir.

Bugünkü menüm gelsin
09:00 Tavada 2 yumurta az peynir 2 dilim kepekli ekmek çay
11;00 ara yarım elma
13:30 1 kase sütlü yeşil kabak corbasi 3 kaşık yogurt
16:00 ara 1 dilim ananasi 3 kaşık yogurtla az tarcinla yedim yanında zencefilli limonlu çay
19:00 oglenki çorbadan yarım kase 4 kaşık yoğurt ve salata
spor: 30 dk lesli 15 dk plates 15 dk inceltici kemer
Su : 2,5 litre SchonerDuft drdotty

Menüleri şu şekilde yazarsan hataları net görelim
Sabah 7.30
Ara 10.00
Öğlen 13.00
Ara 16.00
Akşam 19.30
Ara21.00
Şeklinde altına yaptığın sporu içtiğin suyu uyandigin saati yaz . 1 avuç fındığın kalorisi yüksek mesela ara öğün yapacaksan 5 6 tane ye yanına bitki v
Çayı olabilir sade soda olabilir kahve olabilir birde meyve yok menunde genelde mi yok bugünlük mü yok.
Sanırım stresli bir dönem yaşıyorsun onunda etkisi olabilir onun için yoga öneririm sana
Spor düzene oturmuş bakıyorum afiyet olsun

Sabah
9 gibi uyandım
300 ml kadar laktozsuz süt
10.00 gibi
1 yk kadar acı ve yumurtasız menemen
3 4 dilim sucuk
40 45 gr kadar süzme peynir
1 poağaça ama çok küçük
1.yk tahin ve harnup pekmezi

Ara
1.mandalina
Öğlen yok
Ara
Yok
Akşam 16.45 gibi
3 içli köfte ev yapımı
1 bardak kola
Turşu
1 yk tahin pekmez
Ara
Mandalina
Su 2lt oldu sanırım sayamadım
Yürüyüş 45 dk olmuş olabilir
Ayakta durma 60 dk geçti tv aldık bugün artık benimde bir televizyonum var olleyyyyy
Birazdan tibetimi yaparım
1 saatten fazladır çamaşır katla yerleştir dolap sil örtü aç yaptım. Sonra da erkenden uyurum kasıklarim da çok ağrı var

Tamam, bundan sonra daha özenli yazarım. :) teşekkür ederim.

Çok guzel menu canım afiyet olsun

Aynen canim :)sağol
kola olmayaymis iyiymiş:/ tv n hayirli olsun cnm güle güle kullan
Çok guzel menu canım afiyet olsun
Sağol canim :)

Ben geldimmmmBugün tüm gün ders çalıştım ruhen çok yorgunumbide sürekli oturdum bugün hiç hareket edemedimneysem yine toparlamaya çalıştığım günümün menüsünü yazayım...
Kahvaltı
- 1 dilim peynir, yarım krep, salatalık domates, çay
Ara
- 1 avuç leblebi, 3 kuru kayısı, 4-5 balık kraker, sade Türk kahvesi
Akşam
- tavuk ızgara,salata, 1.5 dilim ekmek
Ara
Latte
Su:2 lt
Spor: 20 dk yoga 3 bin adım

Artık akşamları çıkabilirsem yürüyüşe çıkacağım ne kadar olursa hem açılırım hem iyi gelir Diye düşünüyorum ama nereye kadar tutarsambugünde regl oldum sonunda ama yine şişliği var bide ödem atmam lazım limonlu suya başlayamadım bugün limon aldım inşallah yarın içerimsabah iyi giderken akşam bozuluyor tutmam lazım ama

Şimdi biz bi yola adım attıkmı ani bir değişim bekleyemeyiz biraz çabalamamız lazım mutlaka bir hatamız vardır o yüzden istediğimizi göremiyor olabiliriz Ya yemekte eksiklik ya sporda eksiklik ya da fazlalık anca deneyerek görebiliriz şahsen ben menüye bakınca azlık görüyorum kahvaltının saati kaç abla acaba eğer geç saatse iki öğün Tamam ama erken ise bi üç öğün deneyebilirsin akşamları çorba yanına yoğurt ve salata ekleyebilirsin çok faydası olur sabahları söğüt çoğaltabilirsin önemli olan düzenli sağlıklı Yemen eğer kendini aç bırakırsan vücudun kendini korumaya alarak yine kilo alır o yüzden vücudunu şaşırtarak git Ama sağlıklı olarak sporun gerçekten çok güzel ama sporu arttırınca gider düşünceside olmasın vücudun için yeterli olanı yapmak en iyisi spor konusunda mutlaka kendine bir gün dinlenme bir gün esneme günü ver kaslarını fazla yormaki ileriki günlere güçlensinler ayrıca önemli olan Senin moralin motivasyonu mutlu olman bu kilolar elbet gidecek bize yapışıp kalacak halleri yok biraz zamanımızı alacak Ama sen onlara karşı inatçı ol ki onlarda vazgeçmediğini anlayınca yavaş yavaş kaçsınlar Sen hiç moralini bozma bol bol gül

Ya mükemmel ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…