Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Genel olarak yine karbonhidrat ağırlıklı gibibu arada yeni TV hayırlı olsun

latte yerine şöyle yap nasıl sevdiğini bilmediğim için sıcak tarif vereyim .
1 küçük kavanoza 1 yk kadr neskafe koy bardak küçükse bardağa göre üstüne 2 3 yk kdar sıcak su koy iyice çalkala mikser varsa mikser ile yap . üstüne koyacağın sütü de ısıt iyice önce kahveyi koy üstüne bardak kenarından sütü ekle illa şeker istiyorsan kahveyi karıştırmadan 1 küp şeker at en azından şeker ölçüsünü az ayarlamış olursun bu kadar basit normalde üstüne krem şanti sıkıp karamel sos döküyorsun ama bize cız onlar

özledim sizi
çook güzeldi canım herşey
tek kötü tarafı +3 kilo dönmem oldu
+3 mü ne yedik ki öyle yolculuk ta yaptın ödem de tutmuştur vücut onu göz önünde tut.
bizde özledik ..
çok güzel videolar buldum birini sümeyye atmıştı spora hazırmısın

kola çok içtim birde hamur işi,aşure,tatlı işte ne bulduysam yedim
spor diyet herşeye hazırım
yerleşmeden göndermem lazım hemencik
ama bugünde yiyimde öle yarın başlarım

ahaha deneme günü mü
yarın 2 gün protein yapmayı planlıyorum
diğer 2 günde kabak detoksu yaparım
c.tesi,pazar sadece dikkat ederim
diğer hafta yine bişiler yaparız beraber
bende eski listelerimi çıkardım bu hafta 3 4 gün akşamlrı çorba domates şeklinde gidicem öğlen ne olursa sabah 30 45 gr kadar peynir ve yumurta 1 dilim ekmek ara öğün kahve kuru kayısı öğlen sonra 1 meyve yada 3 5 çiğ badem ve fındık akşam ara öğünde 2 yk kadar tahin ve pekmez yicem sporumuda sağlam yapacam artık ağrılarıma yönelik ağırlıklı başlar yağ yakımı ile bitiririm
protein bana uymuyor kabızlık çekiyorum
kabakta canım istemiyor ama öğlen yemeğine eklerim.
spor programın ?

programın çok güzel yağdan verirsin bu şekilde
bende diyetisyen listesiyle devam etmek istiyorum (üzerimdeki +3 ü bi atıyım bir an öncede)
spor programı da her gün 150 ip atlama + 100 sumo squat +100 jampimg jack + 2 dk plank yapmayı düşünüyorum
sayılar ilerleyen zamanlarda artabilir
günlük en az 10 bin adımım zaten var
sabahları tibete sil baştan başlıyorum ayrıca
şimdilik yeterli gibi

Kizlar bu arada ben gelen giden bitsin takima doncem az kaldi yani 65 kiloyum ama malum kabizlik vardi bi kac gune cikar tam.kilom meydana
Belki poncikide ikna ederim beraber dönerizzzz poncikbirgelincik
ben listeye dönmek istiyorum ama alınamam işte çok kilo aldım çünkü

PONCİK ADAY LİSTESİNDE AMA ORTADA YOK YANINDA BİRİ VARSA KKYA GİREMİYOR BENDE YENİ HEDEF BELİRLEDİM KENDİME 60 OLCAM SEN GEL ÖYLE BAŞLAYIM BENDE
yok kuzum yanımda kimse yokta bu ara dizilere çok sardım sabahtan akşama kadar dizi izliyodum izlediğim dizi bitti öyle geldim

geldim canımm

bana yetersiz geliyor ya yürüyüşü ben spordan saymıyorum sadece biraz kalori yakıyorsun o kadar . o enejini spora versen daha çok kalori yakarsın bence .
videoları paylaşacam burdan onları yapar yanına spor ekleriz ama tibeti sabaha çekmemiz lazım tibetle beraber yaparsak çakralar çok çalışır işimize gelmez .

ne izliyorsun .. ne güzel valla kaç kilo oldun cuma kilo bildirimi de yapmadın

yapacaklarım yetersizmi diyosun yok artık daha fazlasına ne zamanım ne enerjim olur
senin beğenmediğin yürüyüşte ne ter atıyorum (yokuş in çık) sen biliyomusun eve gittiğimde bacaklarım uyuşuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…