- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #291.441
Genel olarak yine karbonhidrat ağırlıklı gibiSabah
9 gibi uyandım
300 ml kadar laktozsuz süt
10.00 gibi
1 yk kadar acı ve yumurtasız menemen
3 4 dilim sucuk
40 45 gr kadar süzme peynir
1 poağaça ama çok küçük
1.yk tahin ve harnup pekmezi
Ara
1.mandalina
Öğlen yok
Ara
Yok
Akşam 16.45 gibi
3 içli köfte ev yapımı
1 bardak kola
Turşu
1 yk tahin pekmez
Ara
Mandalina
Su 2lt oldu sanırım sayamadım
Yürüyüş 45 dk olmuş olabilir
Ayakta durma 60 dk geçti tv aldık bugün artık benimde bir televizyonum var olleyyyyy
Birazdan tibetimi yaparım
1 saatten fazladır çamaşır katla yerleştir dolap sil örtü aç yaptım. Sonra da erkenden uyurum kasıklarim da çok ağrı var
günaydın tubilim gelmişkızlar günaydın
latte yerine şöyle yap nasıl sevdiğini bilmediğim için sıcak tarif vereyim .Ben geldimmmmBugün tüm gün ders çalıştım ruhen çok yorgunum bide sürekli oturdum bugün hiç hareket edemedim neysem yine toparlamaya çalıştığım günümün menüsünü yazayım...
Kahvaltı
- 1 dilim peynir, yarım krep, salatalık domates, çay
Ara
- 1 avuç leblebi, 3 kuru kayısı, 4-5 balık kraker, sade Türk kahvesi
Akşam
- tavuk ızgara,salata, 1.5 dilim ekmek
Ara
Latte
Su:2 lt
Spor: 20 dk yoga 3 bin adım
Artık akşamları çıkabilirsem yürüyüşe çıkacağım ne kadar olursa hem açılırım hem iyi gelir Diye düşünüyorum ama nereye kadar tutarsambugünde regl oldum sonunda ama yine şişliği var bide ödem atmam lazım limonlu suya başlayamadım bugün limon aldım inşallah yarın içerim sabah iyi giderken akşam bozuluyor tutmam lazım ama
özledim sizigünaydın tubilim gelmiş
nasıl geçti anlat hele
+3 mü ne yedik ki öyle yolculuk ta yaptın ödem de tutmuştur vücut onu göz önünde tut.özledim sizi
çook güzeldi canım herşey
tek kötü tarafı +3 kilo dönmem oldu
kola çok içtim birde hamur işi,aşure,tatlı işte ne bulduysam yedim
spor diyet herşeye hazırım
yerleşmeden göndermem lazım hemencik
ama bugünde yiyimde öle yarın başlarım
ahaha deneme günü mübana da yarın başlamak uyar bugün deneme günüm olsun benim de
bende eski listelerimi çıkardım bu hafta 3 4 gün akşamlrı çorba domates şeklinde gidicem öğlen ne olursa sabah 30 45 gr kadar peynir ve yumurta 1 dilim ekmek ara öğün kahve kuru kayısı öğlen sonra 1 meyve yada 3 5 çiğ badem ve fındık akşam ara öğünde 2 yk kadar tahin ve pekmez yicem sporumuda sağlam yapacam artık ağrılarıma yönelik ağırlıklı başlar yağ yakımı ile bitiririmahaha deneme günü mü
yarın 2 gün protein yapmayı planlıyorum
diğer 2 günde kabak detoksu yaparım
c.tesi,pazar sadece dikkat ederim
diğer hafta yine bişiler yaparız beraber
programın çok güzel yağdan verirsin bu şekildebende eski listelerimi çıkardım bu hafta 3 4 gün akşamlrı çorba domates şeklinde gidicem öğlen ne olursa sabah 30 45 gr kadar peynir ve yumurta 1 dilim ekmek ara öğün kahve kuru kayısı öğlen sonra 1 meyve yada 3 5 çiğ badem ve fındık akşam ara öğünde 2 yk kadar tahin ve pekmez yicem sporumuda sağlam yapacam artık ağrılarıma yönelik ağırlıklı başlar yağ yakımı ile bitiririm
protein bana uymuyor kabızlık çekiyorum
kabakta canım istemiyor ama öğlen yemeğine eklerim.
spor programın ?
ben listeye dönmek istiyorum ama alınamam işte çok kilo aldım çünküKizlar bu arada ben gelen giden bitsin takima doncem az kaldi yani 65 kiloyum ama malum kabizlik vardi bi kac gune cikar tam.kilom meydana
Belki poncikide ikna ederim beraber dönerizzzzponcikbirgelincik
yok kuzum yanımda kimse yokta bu ara dizilere çok sardım sabahtan akşama kadar dizi izliyodum izlediğim dizi bitti öyle geldimPONCİK ADAY LİSTESİNDE AMA ORTADA YOK YANINDA BİRİ VARSA KKYA GİREMİYOR BENDE YENİ HEDEF BELİRLEDİM KENDİME60 OLCAM SEN GEL ÖYLE BAŞLAYIM BENDE
geldim canımmAyaklarım 40 numarayı geçti çok şiştim kilom 80den bir önceki sayıda duruyor karnım davul gibi (4 delikli davul) çok mutsuzum.
Kusura bakmayın gelip okuyorum yazmadan çıkıyorum. Çarşamba günü kontrolüm var. Ondan sonra toparlanıp bomba gibi döneceğim.
SchonerDuft spor odası fikrine bayıldım@tgb1907 canım akşam işlerini eşine kitlemenden çok hoşlandım.@_Silent Scream_ seni buralarda gören gözlerim mutlulukla ışıldadı @bi-zuzu bu hafta rekor bekliyoruz senden
@masal3487 canım seni etiketleyemedim (düzelttim) tam ismini bilmediğimden uzun yürüyüşlerini çok sevdim tuğbamda güzel yürür
@Verano_porteno umarım doğru etiketleyebilmişimdir. Setsukolar ölmesin Hoşgeldinponcikbirgelincik @Buki_89 canlarım siz nerdesiniz @Bir garip yine mi düştü motivasyonun yoksun @orkide1453 evin bitti mi canım
Sahihuban az kalmış canım hedefe takımada destek lütfen Nilar sabit döngüyü kırdın kuzum harikasın N Nidsalii okulda başladı canım diyeti bırakmadın tebrik ederim.
@kaptinn öperim bebişinden
Umarım unuttuğum kimse yoktur hepinizi çok seviyorum
Dönüşüm muhteşem olacak
programın çok güzel yağdan verirsin bu şekilde
bende diyetisyen listesiyle devam etmek istiyorum (üzerimdeki +3 ü bi atıyım bir an öncede)
spor programı da her gün 150 ip atlama + 100 sumo squat +100 jampimg jack + 2 dk plank yapmayı düşünüyorum
sayılar ilerleyen zamanlarda artabilir
günlük en az 10 bin adımım zaten var
sabahları tibete sil baştan başlıyorum ayrıca
şimdilik yeterli gibi
ne izliyorsun .. ne güzel vallaben listeye dönmek istiyorum ama alınamam işte çok kilo aldım çünkü
yok kuzum yanımda kimse yokta bu ara dizilere çok sardım sabahtan akşama kadar dizi izliyodum izlediğim dizi bitti öyle geldim
geldim canımm
bana yetersiz geliyor ya yürüyüşü ben spordan saymıyorum sadece biraz kalori yakıyorsun o kadar . o enejini spora versen daha çok kalori yakarsın bence .
videoları paylaşacam burdan onları yapar yanına spor ekleriz ama tibeti sabaha çekmemiz lazım tibetle beraber yaparsak çakralar çok çalışır işimize gelmez .
ne izliyorsun .. ne güzel vallakaç kilo oldun cuma kilo bildirimi de yapmadın
hafta sonu hangimiz kaçırmıyoruz ki zatenGunaydın. Dün çok kaçırdımbugun dengelıyeceğim inşallah
Arkadaşlarla buluşunca daha kötu oluyor. Buluşmasak ruhsal olarak kötu oluyorhafta sonu hangimiz kaçırmıyoruz ki zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?