- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #291.461
ama sadece bacaklar dimi .yapacaklarım yetersizmi diyosun yok artık daha fazlasına ne zamanım ne enerjim olur
senin beğenmediğin yürüyüşte ne ter atıyorum (yokuş in çık) sen biliyomusuneve gittiğimde bacaklarım uyuşuyor
avluyu izledim baştan itibaren bide fi ve çi yi izledimbana yetersiz geliyor ya yürüyüşü ben spordan saymıyorum sadece biraz kalori yakıyorsun o kadar . o enejini spora versen daha çok kalori yakarsın bence .
videoları paylaşacam burdan onları yapar yanına spor ekleriz ama tibeti sabaha çekmemiz lazım tibetle beraber yaparsak çakralar çok çalışır işimize gelmez .
ne izliyorsun .. ne güzel vallakaç kilo oldun cuma kilo bildirimi de yapmadın
yaa evet diyetteyim şunu mu yesem bunu mu yesem demeyi sevmiyorum, çıkıntılık yapmış gibi olmamak için onlar ne yerse bende ondan yiyorumArkadaşlarla buluşunca daha kötu oluyor. Buluşmasak ruhsal olarak kötu oluyor
tamam canım gönder bakalımama sadece bacaklar dimi .
bende sana 10 15 dk tam istediğin gibi bir video göndercem .
yabancı niye izlemiyorsun çok iyi diziler var .avluyu izledim baştan itibaren bide fi ve çi yi izledim
üst baldırı bende inceltmek istiyorumyaa evet diyetteyim şunu mu yesem bunu mu yesem demeyi sevmiyorum, çıkıntılık yapmış gibi olmamak için onlar ne yerse bende ondan yiyorum
sonra buraya gelip kızlar artıyım diyip duruyorum
tamam canım gönder bakalım
bacak takıntım oldu mini giyince
yabancı dizi film hiç sevmem benyabancı niye izlemiyorsun çok iyi diziler var .
fi çi yi bende izlemek istiyorum ama kitaptaki tadını bulabilirmiyim acaba .
cuma bildirimi bekliyoruz o zaman 68i de gördün demek çok tehlikeli
üst baldırı bende inceltmek istiyorum57 cm bayağı kalın .
mini mi giydin
ok telden atacam burdan atamıyorum şun pcdeyim .
Çok çok teşekkür ederim bu güzel yorumunuz için. Normalde sağlıklı beslenmeye çok özen gösterirdim ama son 5-6 aydır biraz düzenim değişti, bozuldu. 6 ayda 8 kilo aldım, yemek düzenim berbat bir hal aldı. Önce çok fazla yemeye başladım, bu aralar da yememeye başladım.Şimdi biz bi yola adım attıkmı ani bir değişim bekleyemeyiz biraz çabalamamız lazım mutlaka bir hatamız vardır o yüzden istediğimizi göremiyor olabiliriz Ya yemekte eksiklik ya sporda eksiklik ya da fazlalık anca deneyerek görebiliriz şahsen ben menüye bakınca azlık görüyorum kahvaltının saati kaç abla acaba eğer geç saatse iki öğün Tamam ama erken ise bi üç öğün deneyebilirsin akşamları çorba yanına yoğurt ve salata ekleyebilirsin çok faydası olur sabahları söğüt çoğaltabilirsin önemli olan düzenli sağlıklı Yemen eğer kendini aç bırakırsan vücudun kendini korumaya alarak yine kilo alır o yüzden vücudunu şaşırtarak git Ama sağlıklı olarak sporun gerçekten çok güzel ama sporu arttırınca gider düşünceside olmasın vücudun için yeterli olanı yapmak en iyisi spor konusunda mutlaka kendine bir gün dinlenme bir gün esneme günü ver kaslarını fazla yormaki ileriki günlere güçlensinler ayrıca önemli olan Senin moralin motivasyonu mutlu olman bu kilolar elbet gidecek bize yapışıp kalacak halleri yok biraz zamanımızı alacak Ama sen onlara karşı inatçı ol ki onlarda vazgeçmediğini anlayınca yavaş yavaş kaçsınlarSen hiç moralini bozma bol bol gül
sehir olarak güzel begendim ama biraz insanlari degisik geldi:) 4 gün falan kaldik ordasmsun güzel bir şehir ama ben sevemedim samsunusen sevecekmisin bakalım :)
hoş geldin kuzu ..Kizlar ben geldim kusura bakmayin ikihaftadir yoktum tatildeydik bol bol gezdim geldim:)
eger ok derseniz ben buhafta takima girmek istiyorum kilolar baska türlü gitmicek
SchonerDuft drdotty
kitabını ilk çıktığı zaman okumuştum. dizi ile farklı ayrtıntıları vardıryabancı dizi film hiç sevmem benben çok severek izledim valla şimdi kitabınıda okumayı düşünüyorum aldım ama okuyamadım hala sen okudun mu kitaplarını
evet gördüm valla hayret ediyorum kendime şuan zirvedeyim
evet değişikler biraz :)sehir olarak güzel begendim ama biraz insanlari degisik geldi:) 4 gün falan kaldik orda
:) aynen siz neler yaptiniz canim nasilsin?evet değişikler biraz :)
hosbuldum canim evet ja baya bi gezdik inan iki gün evde ruh gibi gezdim artik nasil yorulduysamhoş geldin kuzu ..
valla muhteşem gezdin takipteydim seniok alırız seni bu hafta listeye
evet acil vermem gerekiyo mart ayına kaar vaktim var ocagın 9 una kadarda spor salonu üyeliğim var güzel değerlendirmem lazım yoğurt kürüne başladım tekrar 10 gün bunu yapıp sonra 3 gün protein yapma planım var bozmadan gidersem 64 ü görürüm sanırımkitabını ilk çıktığı zaman okumuştum. dizi ile farklı ayrtıntıları vardır
yabancı dizilere alışsan seversin tr dublaj olanlar var . aman dikkat hızlı vermez isen böyle kalırsın hemen verirsin şimdi sen yeni alınan kilo sonuçta
naber kuzucum? kac kilosun suan?evet acil vermem gerekiyo mart ayına kaar vaktim var ocagın 9 una kadarda spor salonu üyeliğim var güzel değerlendirmem lazım yoğurt kürüne başladım tekrar 10 gün bunu yapıp sonra 3 gün protein yapma planım var bozmadan gidersem 64 ü görürüm sanırım
bilmiyorum ya izlesem alışırım sanarım ama sevemiyorum yabancı
yabancı niye izlemiyorsun çok iyi diziler var .
fi çi yi bende izlemek istiyorum ama kitaptaki tadını bulabilirmiyim acaba .
cuma bildirimi bekliyoruz o zaman 68i de gördün demek çok tehlikeli
üst baldırı bende inceltmek istiyorum57 cm bayağı kalın .
mini mi giydin
ok telden atacam burdan atamıyorum şun pcdeyim .
En azından farketmen güzel sen yine bırakma ye ama düzenli olsun tüm gün akşama kadar atıştıracak bişi arıyorsan Bi gün bi öğle yemeği de koy Bi öyle dene acıkıp acıkmadığına bakarsın ama hiç aç bırakma kendini vücut şoka girmesin toparlaması zor olurÇok çok teşekkür ederim bu güzel yorumunuz için. Normalde sağlıklı beslenmeye çok özen gösterirdim ama son 5-6 aydır biraz düzenim değişti, bozuldu. 6 ayda 8 kilo aldım, yemek düzenim berbat bir hal aldı. Önce çok fazla yemeye başladım, bu aralar da yememeye başladım.
Sabah erken uyanırım, bu saat 8.30 gibi bir kase çorba içtim. Yarım saat önce yarım muz yedim. Akşam beşe kadar böyle gidiyor, arada dut, kayısı, fındık üçünden birini bir avuç kadar atıştırıyorum. Akşam da yemek-ayran-yoğurt vs.yapıyorum.
Spor normalde yürüyüş yapardım ama bir sınava hazırlanıyorum 15-20 gündür, bu yüzden antrenör kontrolünde arttırıyorum ve yapıyorum.
Umarım zayıflayabilirim, dış görünüşüm de canımı sıkmaya başladı.
Tekrar teşekkür ederim yorumunuz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?