- 28 Ağustos 2015
- 1.657
- 2.413
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #291.481
En azından farketmen güzel sen yine bırakma ye ama düzenli olsun tüm gün akşama kadar atıştıracak bişi arıyorsan Bi gün bi öğle yemeği de koy Bi öyle dene acıkıp acıkmadığına bakarsın ama hiç aç bırakma kendini vücut şoka girmesin toparlaması zor olurspor da antrenör kontrolünde gitmek mükemmel şu an ilmek ilmek işlediğin ilerde vücudunda çok güzel sonuç verecek önemli olan hemen olması değil yavaş ve kalıcı olması birlikte görcez bu sonuçları çok güzel olacak
yedik içtik kilo aldık:) aynen siz neler yaptiniz canim nasilsin?
ocak 9 da ne var kuzumevet acil vermem gerekiyo mart ayına kaar vaktim var ocagın 9 una kadarda spor salonu üyeliğim var güzel değerlendirmem lazım yoğurt kürüne başladım tekrar 10 gün bunu yapıp sonra 3 gün protein yapma planım var bozmadan gidersem 64 ü görürüm sanırım
bilmiyorum ya izlesem alışırım sanarım ama sevemiyorum yabancı
vayy toton kalktı dimi iltifatlardanbenimde 50 imiş en son ama yinede fazla
kınada mini giydim
ama çok zayıflamışsın iltifatı aldım herkesten
iyiyim kuzum sen nasılsınnnaber kuzucum? kac kilosun suan?
hoşbuldum canım sende hoşgeldin
ocağın 9unda spor salonu üyeliğim bitiyor kuzum ama benim marta kadar zayıflamam lazımyedik içtik kilo aldık
7yi görmediğin sürece sıkıntı yok
ocak 9 da ne var kuzum
vayy toton kalktı dimi iltifatlardan
kınada kendi resmini paylaşmamıştın görmedim çok mu şık oldunuz hanım efendi
martta ne var o zamaniyiyim kuzum sen nasılsınn67,1 kiloydum bu sabah Allahım kabus gibi sen kaç kilosun
hoşbuldum canım sende hoşgeldin
ocağın 9unda spor salonu üyeliğim bitiyor kuzum ama benim marta kadar zayıflamam lazım
Kuzum bazen A101 e Bim e faln geliyo uygun fiytlı oluyor. Birde beğendiğiniz model mağazada 1000 tl ise aynı model n11 hepsiburadn gibi sitelerde indirimde olabiliyor. Ben n11 den kupon biriktiriyorum başka bir ürün için 1600 liralık ürün indirimle 1400e gelecek öylede bakıştırabilirsinNaptınız kızlar eşimle avmye gittik dolandık tvlere baktık ne pahalı öyle tvler içimizde kaldı alamadık bir tv ..
Eski tvyi yaptırmaya kalksak bin tl masraf gidicek ve eski randımanı vermeyecek yine tvsiz kaldık iyi mi oldu kötü mü oldu bilemiyorum
aldık kuzum dün .Kuzum bazen A101 e Bim e faln geliyo uygun fiytlı oluyor. Birde beğendiğiniz model mağazada 1000 tl ise aynı model n11 hepsiburadn gibi sitelerde indirimde olabiliyor. Ben n11 den kupon biriktiriyorum başka bir ürün için 1600 liralık ürün indirimle 1400e gelecek öylede bakıştırabilirsin
N11 de 11.ayın 11 inde kullanmak üzere kuponlar var günde 4 krz falan veriliyo tıklayıp alıyosun ücret falan ödemiyosun ama hızlı olman gerekiyor bizde şuan 1500 üzeri 200 lira kuponu var daha iyiainikapabilmek için brlli saatlerde veriliyor ozamnları takip ediyporum.. Gecen hafta elktrkli süpürgem bozuldu mağazada inceledim ürün kendi sitesinde bile 700 lira philips maraton ile arnika tesla ayrında iyide bi marka netten 400 liraya aldım kuponla falan bizde tv bakınıyoruz daha d büyük olsun diye 10 bin 13 bin falan çok fena fiyatlar uçmuşaldık kuzum dün .
kupon biriktirmeyi ilk kez duydum nasıl birşey ki o hemen araştırayım sağol
teşekkürler canım sana da kolay gelsin
kalktı kalktıyedik içtik kilo aldık
ocak 9 da ne var kuzum
vayy toton kalktı dimi iltifatlardan
kınada kendi resmini paylaşmamıştın görmedim çok mu şık oldunuz hanım efendi
“Böyle kilo verimi duruyor hatta yukarı gitme sinyalleri veriyorsa bakliyatlar, kuruyemişler, kayısı ve erik dışındaki kuru meyveler beslenmeden çıkarılmalı. Meyve tek porsiyon ve öğleden önce yenilmeli”Merhaba arkadaşlar. Yorumları okudum, ne güzel gidiyor kilolalarınız.
Ben bugün tartıldım, sinirim bozuldu yine. Az yiyorum, her gün spor yapıyorum ama niye gitmiyor bu kilolar. Deli olacağım ya.
Sabah yağda iki yumurta pişirdim. Oğlumla paylaşarak yedik. Yanında iki dilim kepek ekmeği üç beş zeytin, bir dilim peynir yedim. Artık ekmeği de tamamen keseceğim.
Öğle bir avuç fındık yedim, bir bardak ayran içtim.
Akşam da sadece bir kase mercimek çorbası. Aralarda çay-su.
20 dakika koştum, 100 tane ip atladım, 30 tane ağırlıklı squat hareketi yaptım. Her günkü sporum daha fazla oluyordu. İki gündür ihmal ediyorum ama yapasım gelmiyor.
15-20 gündür düzenli spor yapıyorum. Yememe çoğu zaman dikkat ediyorum ama niye gitmiyor bu kilolar. Görüntüm de bir değişiklik yok. Aç bekleyeceğim artık. Bugün lahana suyuna başlıyorum. Umarım bu kür iyi gelir.
Hoşgeldin canım seni takımda görmek bizim için şereftir.Kizlar ben geldim kusura bakmayin ikihaftadir yoktum tatildeydik bol bol gezdim geldim:)
eger ok derseniz ben buhafta takima girmek istiyorum kilolar baska türlü gitmicek
SchonerDuft drdotty
elifi nasıl alcaz ki fazla kilosu var kaç ay oldu izne çıkalıponcikbirgelincik
Kuzum seni takıma almak zorundayız
Şimdi düğün oldu mâlum “alan almış satan satmış” psikolojisi sana daha çok kilo aldırmadan önlemimizi alalım.
Yakında seni görenler “evlilik yaramış etlenmiş butlanmışsın” diyecekler. Bu hafta takımdasın.
Kızlardan rica et bu hafta biraz fazla kilo versinler
hosbulduk canim ben isimden cikaramadim yenimisin? isim degisikligimi?
ah bence gördüm ben o 7 yi cünki yaz izninden sonra negüzel verdim bir iki hafta sonrasinda bigüzel saldim kendimi ve yine sonrasinda tatil deyince ben kesin 70 oldummmmyedik içtik kilo aldık
hay masallah kiz sen iyi almissin vallah bende aldim en son 67-69 arasi gidip geliyosum ama bu son tatil sonrasi korkumdan daha tartilamadim umarim 70 olmamisimdiriyiyim kuzum sen nasılsınn67,1 kiloydum bu sabah Allahım kabus gibi sen kaç kilosun
Hoşgeldin canım seni takımda görmek bizim için şereftir.
Aynen canım birde arkadaşlar benden zayıf ye nolcak vs yapıyorlar. Yavaş yavaş çiğniyorum çok yiyormuş numarası yapıyorumyaa evet diyetteyim şunu mu yesem bunu mu yesem demeyi sevmiyorum, çıkıntılık yapmış gibi olmamak için onlar ne yerse bende ondan yiyorum
sonra buraya gelip kızlar artıyım diyip duruyorum
tamam canım gönder bakalım
bacak takıntım oldu mini giyince
“Böyle kilo verimi duruyor hatta yukarı gitme sinyalleri veriyorsa bakliyatlar, kuruyemişler, kayısı ve erik dışındaki kuru meyveler beslenmeden çıkarılmalı. Meyve tek porsiyon ve öğleden önce yenilmeli”
Benim önerim yumurtayı haşlayarak tüketmen, kahvaltı yumurta varsa peyniri kaldır o öğünden. Süt kahve ikilisi olsun ara öğünde, akşam mutlaka salata ye yanına küçük bir protein grubu ( et/tavuk/balık yada peynir/yumurta) akşam yemeğinden önce ara öğün yapıp yeşil mercimekli salata yada yeşil mercimekli yoğurt gibi doyurucu bir ön öğün yaparsan akşam yemeğini minik porsiyonlarla atlatabilirsin.
Kilo vermek zor bir süreç keşke hiç almasaydık. Yeterince su içtiğinden emin ol
Ambalajlı ürünlerden uzak dur.
Benim önerilerim bunlar canım
İnşallah kolaylıkla kurtuluruz kilolarımızdan
Hoşgeldin canım seni takımda görmek bizim için şereftir.
bebek istiyozmartta ne var o zaman
marta çok vr verirsin
diyorlar bile zaten ama giremiyorumki ben listeye keşke girebilsemponcikbirgelincik
Kuzum seni takıma almak zorundayız
Şimdi düğün oldu mâlum “alan almış satan satmış” psikolojisi sana daha çok kilo aldırmadan önlemimizi alalım.
Yakında seni görenler “evlilik yaramış etlenmiş butlanmışsın” diyecekler. Bu hafta takımdasın.
Kızlardan rica et bu hafta biraz fazla kilo versinler
ponçik demek istedin sanırımelifi nasıl alcaz ki fazla kilosu var kaç ay oldu izne çıkalı
çok iyi gezdin ama takipteydim seni o gezmeye az bile almışsın 70 olduysanah bence gördüm ben o 7 yi cünki yaz izninden sonra negüzel verdim bir iki hafta sonrasinda bigüzel saldim kendimi ve yine sonrasinda tatil deyince ben kesin 70 oldummmm
hay masallah kiz sen iyi almissin vallah bende aldim en son 67-69 arasi gidip geliyosum ama bu son tatil sonrasi korkumdan daha tartilamadim umarim 70 olmamisimdir
canim benim ya gireyim su listeye bakalim sizide üstlere tasiyayim;D hangi kilomu baz alcaz? en son Cuma bildirimi yapmadim galiba ben ama izine gitmeden önce 69 küsürlerdeydim galiba
evet değişikler biraz :)
Siz samsunun totosunu yiyinsehir olarak güzel begendim ama biraz insanlari degisik geldi:) 4 gün falan kaldik orda
aboooooo fark etmemişim bile prdon kuzum yabebek istiyozAllah nasi ederse
diyorlar bile zaten ama giremiyorumki ben listeye keşke girebilsem
ponçik demek istedin sanırımifşa etti beni ya kaç ay oldu bilmiyorum ama 3 kesin olmuştur
çok iyi gezdin ama takipteydim seni o gezmeye az bile almışsın 70 olduysan
ahahah sesli güldüm burda toto mideme oturur şimdiSiz samsunun totosunu yiyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?