Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Çok teşekkür ederim. O kadar güzel bir enerjiniz var ki, çok iyi geldi bana yorumunuz. :)

:) aynen siz neler yaptiniz canim nasilsin?
yedik içtik kilo aldık
7yi görmediğin sürece sıkıntı yok
ocak 9 da ne var kuzum
benimde 50 imiş en son ama yinede fazla
kınada mini giydim
ama çok zayıflamışsın iltifatı aldım herkesten
vayy toton kalktı dimi iltifatlardan
kınada kendi resmini paylaşmamıştın görmedim çok mu şık oldunuz hanım efendi

naber kuzucum? kac kilosun suan?
iyiyim kuzum sen nasılsınn 67,1 kiloydum bu sabah Allahım kabus gibi sen kaç kilosun

hoşbuldum canım sende hoşgeldin

ocağın 9unda spor salonu üyeliğim bitiyor kuzum ama benim marta kadar zayıflamam lazım

iyiyim kuzum sen nasılsınn 67,1 kiloydum bu sabah Allahım kabus gibi sen kaç kilosun

hoşbuldum canım sende hoşgeldin

ocağın 9unda spor salonu üyeliğim bitiyor kuzum ama benim marta kadar zayıflamam lazım
martta ne var o zaman
marta çok vr verirsin

Kuzum bazen A101 e Bim e faln geliyo uygun fiytlı oluyor. Birde beğendiğiniz model mağazada 1000 tl ise aynı model n11 hepsiburadn gibi sitelerde indirimde olabiliyor. Ben n11 den kupon biriktiriyorum başka bir ürün için 1600 liralık ürün indirimle 1400e gelecek öylede bakıştırabilirsin

aldık kuzum dün .
kupon biriktirmeyi ilk kez duydum nasıl birşey ki o hemen araştırayım sağol

aldık kuzum dün .
kupon biriktirmeyi ilk kez duydum nasıl birşey ki o hemen araştırayım sağol
N11 de 11.ayın 11 inde kullanmak üzere kuponlar var günde 4 krz falan veriliyo tıklayıp alıyosun ücret falan ödemiyosun ama hızlı olman gerekiyor bizde şuan 1500 üzeri 200 lira kuponu var daha iyiainikapabilmek için brlli saatlerde veriliyor ozamnları takip ediyporum.. Gecen hafta elktrkli süpürgem bozuldu mağazada inceledim ürün kendi sitesinde bile 700 lira philips maraton ile arnika tesla ayrında iyide bi marka netten 400 liraya aldım kuponla falan bizde tv bakınıyoruz daha d büyük olsun diye 10 bin 13 bin falan çok fena fiyatlar uçmuş

“Böyle kilo verimi duruyor hatta yukarı gitme sinyalleri veriyorsa bakliyatlar, kuruyemişler, kayısı ve erik dışındaki kuru meyveler beslenmeden çıkarılmalı. Meyve tek porsiyon ve öğleden önce yenilmeli”
Benim önerim yumurtayı haşlayarak tüketmen, kahvaltı yumurta varsa peyniri kaldır o öğünden. Süt kahve ikilisi olsun ara öğünde, akşam mutlaka salata ye yanına küçük bir protein grubu ( et/tavuk/balık yada peynir/yumurta) akşam yemeğinden önce ara öğün yapıp yeşil mercimekli salata yada yeşil mercimekli yoğurt gibi doyurucu bir ön öğün yaparsan akşam yemeğini minik porsiyonlarla atlatabilirsin.
Kilo vermek zor bir süreç keşke hiç almasaydık. Yeterince su içtiğinden emin ol
Ambalajlı ürünlerden uzak dur.
Benim önerilerim bunlar canım
İnşallah kolaylıkla kurtuluruz kilolarımızdan
Kizlar ben geldim kusura bakmayin ikihaftadir yoktum tatildeydik bol bol gezdim geldim:)

eger ok derseniz ben buhafta takima girmek istiyorum kilolar baska türlü gitmicek
SchonerDuft drdotty
Hoşgeldin canım seni takımda görmek bizim için şereftir.

poncikbirgelincik
Kuzum seni takıma almak zorundayız
Şimdi düğün oldu mâlum “alan almış satan satmış” psikolojisi sana daha çok kilo aldırmadan önlemimizi alalım.
Yakında seni görenler “evlilik yaramış etlenmiş butlanmışsın” diyecekler. Bu hafta takımdasın.
Kızlardan rica et bu hafta biraz fazla kilo versinler

elifi nasıl alcaz ki fazla kilosu var kaç ay oldu izne çıkalı

yedik içtik kilo aldık
7yi görmediğin sürece sıkıntı yok
ah bence gördüm ben o 7 yi cünki yaz izninden sonra negüzel verdim bir iki hafta sonrasinda bigüzel saldim kendimi ve yine sonrasinda tatil deyince ben kesin 70 oldummmm
hay masallah kiz sen iyi almissin vallah bende aldim en son 67-69 arasi gidip geliyosum ama bu son tatil sonrasi korkumdan daha tartilamadim umarim 70 olmamisimdir

Hoşgeldin canım seni takımda görmek bizim için şereftir.

canim benim ya gireyim su listeye bakalim sizide üstlere tasiyayim;D hangi kilomu baz alcaz? en son Cuma bildirimi yapmadim galiba ben ama izine gitmeden önce 69 küsürlerdeydim galiba

Aynen canım birde arkadaşlar benden zayıf ye nolcak vs yapıyorlar. Yavaş yavaş çiğniyorum çok yiyormuş numarası yapıyorum

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Yazdıklarınızı mutlaka uygulayacağım. Yeme düzenimi değiştireceğim.

martta ne var o zaman
marta çok vr verirsin
bebek istiyoz Allah nasi ederse

diyorlar bile zaten ama giremiyorumki ben listeye keşke girebilsem

elifi nasıl alcaz ki fazla kilosu var kaç ay oldu izne çıkalı
ponçik demek istedin sanırım ifşa etti beni ya kaç ay oldu bilmiyorum ama 3 kesin olmuştur

çok iyi gezdin ama takipteydim seni o gezmeye az bile almışsın 70 olduysan

aboooooo fark etmemişim bile prdon kuzum ya
hadi inşallah allah yormdan nasip etsin
Siz samsunun totosunu yiyin
ahahah sesli güldüm burda toto mideme oturur şimdi

çaktırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…