Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aboooooo fark etmemişim bile prdon kuzum ya
hadi inşallah allah yormdan nasip etsin

ahahah sesli güldüm burda toto mideme oturur şimdi

çaktırma

olsun kuzum önemli değil bende kaptin e yapmıştım dimi kaptinn
amin inşallah kuzum hayırlısıyla sizede inşallah

qled modelleri muhteşem tvlerde biz dün aldık cumartesi öyle bakalım dedik alamadık 7 bin üstü idi fiyatdün ilk baktığımızı aldık yine fiyat yüksek ama 1 senedir evde tv yok tamiri için bin tl vercez neredeyse alalım dedik artık tv görünce uzaylı görmüş gibi oluyordum
hayırlı olsunn canım güle güle kullan
teşekkürler canım sana da kolay gelsin

kalktı kalktı
yaa oynamaktan teli elime hiç alamadım bi tbt yaparım artık

tbt şart oldu artık
aramızda kalsın bende bugün 7 çıktım ama geçen hafta bumbar dolma sarma köfte ile geçti . bugünde teyzem göndermiş bumbar yemem olmazsa eşim yesin
yarın tartılda bakalım nasıl dönebilcekmisin takıma nasıl dönceksin onlara bakalım. çünkü başlama kilon yok elimizde

21/10/18 menüm
sabah bi yumurta bi peynir iki dilimekmek bi beyaz çay salata söğüş

ara mandalina

öğle
köfte ayran iki d. ekmek.

ara. süt
beyaz çay
elma

akşam bi kepçe şehriye çorbası bi dilim ekmek yoğurt

2,5 lt su içildi
egzersiz 40 dk yapıldı

ahahah aynen ya öyle oldu biraz canim bakalim yarin Sabah tartilcam bi kac olmusum

tamam canim tartilirm ben bi, alti ayi gecince zaten her ihtimal giremiyomuyum?

oooo sende iyi yemissin kuzum ya bi ara negüzel vermistin baya 67 lerde geziyodun söyle bi 65 in altina düssek negüzel olcak hem ordan 7 lere cikmak cok kolay degil ama 67 den aninda 7lere cikilyo yyaaa

Hayir 55 kiloyum naber bukisim. Naptin kiz memleketimde? Rundreisemi yaptiniz türkiyede
hihihi benimki orali yani babasi samsun annesi tekirdag. Gerci benimkine sorarsan sadece samsunlu kendisi vallah burdan atladik arabaya önce bi corluda kaldik türkiyeye girer girmez ordan bigün geze geze samsuna gittik esimin babanesinde kaldik 4 gün ordan ciktik ankaraya gectik 3 gün ordan Istanbul 2 gün ordanda tekirdag 2 gün sonra yine geldik evimize sen napiosun kuzum coktandir yoktun neler yaptin ne var ne yok anlat bakalim

Oh nein wie tollllll ayy ne guzel gezmissin. Bizde trabzon ve samsun ama bende hep samsun derim. Biz samsunlularda boyle birsey var ahahahaha valla aynu bukis ya evlendim geldim işte başka bi yenilik yok sende ne var ne yok kilo almissin kiz. Gerci bende aldim

@selcanmehmetcan sen nerelerdesin bugün
drdotty kuzum nasılsn bugün
İyiyim canım çocuklarla uğraşıyorum
Cicileri yokmuş biraz alışveriş yaptım kendimede pijama ve eşofman aldım artık hep hastayım ya hastanede rahat rahat giyerim değişik değişik Eşim dalga geçiyor her gece acil servis turu için yeni bir takım
Napalım işte canım hiç bişey yapmak istemiyor.
Yaşama motivasyonum düştü.
Geçecek buda geçecek
Bir dokun bin ah işit oldu sanırım
Tv almışsın hayırlı uğurlu olsun
Tv ye dalıp burayı unutma ama

nekadar oldu canim sen evleneli? bide suan TR de kaliosun dimi? nasil alistinmi evlilik hayatina?

evet ja sorma aldim su 65 kiloyu bi sabitliyemedim ha
ay evet ne samsunmus herseyimiz 55 heryerde samsun var

buarada esin nasil oldu? durumlar nasil?
senin yasama enerjine noldu kuzum ya?

drdotty çok geçmiş olsun. Umarım ciddi bir rahatsızlığınız yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…