- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #291.521
Yok hep burdaydımda pek konuşmamışızdırhosbulduk canim ben isimden cikaramadim yenimisin? isim degisikligimi?
Bu hafta süper bir eksi gelecek sanırsam21/10/18 menüm
sabah bi yumurta bi peynir iki dilimekmek bi beyaz çay salata söğüş
ara mandalina
öğle
köfte ayran iki d. ekmek.
ara. süt
beyaz çay
elma
akşam bi kepçe şehriye çorbası bi dilim ekmek yoğurt
2,5 lt su içildi
egzersiz 40 dk yapıldı
Afiyet bal şeker olsunBugünkü yediklerim kizlar
08:00
2 has.yumurta
kk peynir
2 dilim kızarmış kepek ekmeği
çay
13:00 öğlen
2 kasik baharatlı kıyma
4 kaşık yogurt
1 kase çorba
Salata
15:30 ara
Yarım elma
Zencefilli limonlu çay
18:30 aksam
2 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık kabak yemeği
4 kaşık yogurt
Salata
Su:2 litre
Spor:150 ip atlama 15 dk inceltici kemerSchonerDuft drdotty ❤
Inşaallah inşallah hepimize bol eksiler gelsin canim ❤Afiyet bal şeker olsunbu cuma çok güzel sonuçlar çıkacak
Ben geldim ben geldimmNasıl mutluyum bugün nasıl zayıflamışsın iltifatlarını duydum nasıl sevindim sırf bunu duyunca bi mutlu oldum Bi enerjik oldum anlatamam ama lakinnn bugün dışarda olduğum için Vee yine bir buluşma şeyiyle sadece tatlı yedim çok kötü oldu ama başka bişi yemicem ceza olsun diye bugün yazmasam olurmu yazarsam azar yerim
Ya alışverişe bayılıyorum beni de gotursene yanında zevkim güzeldir sana yardımcı olurumİyiyim canım çocuklarla uğraşıyorum
Cicileri yokmuş biraz alışveriş yaptım kendimede pijama ve eşofman aldımartık hep hastayım ya hastanede rahat rahat giyerim değişik değişik Eşim dalga geçiyor her gece acil servis turu için yeni bir takım
Napalım işte canım hiç bişey yapmak istemiyor.
Yaşama motivasyonum düştü.
Geçecek buda geçecek
Bir dokun bin ah işit oldu sanırım
Tv almışsın hayırlı uğurlu olsun
Tv ye dalıp burayı unutma ama
Ellerine sağlık bereketli olsunSelam kızlar iki gündür aktif olamadim çok yogundum,dün gecikmeli de olsa turşu domates sos yaptım,temizlik yaptım pazar alışverişi,bugünde yorgunluktan sanırım geç uyandım,yürüyüş işi yattı ama yoga yapabilirim yarım saat.
Sporunla kıyaslayınca çok geldi sabah 2 dilim ekmek yemissin sabah akşam bulgur yemissin ikisi bir güne çok. Su 3 lt olmalıBugünkü yediklerim kizlar
08:00
2 has.yumurta
kk peynir
2 dilim kızarmış kepek ekmeği
çay
13:00 öğlen
2 kasik baharatlı kıyma
4 kaşık yogurt
1 kase çorba
Salata
15:30 ara
Yarım elma
Zencefilli limonlu çay
18:30 aksam
2 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık kabak yemeği
4 kaşık yogurt
Salata
Su:2 litre
Spor:150 ip atlama 15 dk inceltici kemerSchonerDuft drdotty ❤
Yatana kadar 3 4 bardak içersen tamamlarsın afiyet olsun canımBen de bugünkü durumumu bildireyim. Menülerimi zamanla düzenleyeceğim.
8.30 bir kase çorba
11.00 yarım muz
12.30 (normalde bu saatte yemem ama annemin yanına gittim ve o bu saatte kahvaltı yaptığı için onunla da yedim) bir haşlanmış yumurta-yeşillik-4 ince dilim domates-çay
14.30 2 kayısı kurusu
17.00 sulu yeşil mercimek yemeği - fırınlanmış küçük bir parça et-ayran
Bir fincan bitki çayı içtim, lahana suyuna başlamıştım uyumadan önce onu içeceğim.
Suyu henüz arttıramadım 1.5 litre ancak içmişimdir.
30 dk yürüyüş-200 ip atlama-20 ağırlıklı squat
Protein ağırlıklı olmuş afiyet olsun canımSabah
Menemen
Ikı dılım peynır
Bır dılım ekmek
Ara
Mandalına
Öğlen
Bır tabak yeşil mercimek
Akşam
Yarım alabalık
Salata
2 litre su
HADi inşaallah kuzuBu hafta süper bir eksi gelecek sanırsam
Gayet güzel bi menüSabah
Menemen
Ikı dılım peynır
Bır dılım ekmek
Ara
Mandalına
Öğlen
Bır tabak yeşil mercimek
Akşam
Yarım alabalık
Salata
2 litre su
Menü çok idealBen de bugünkü durumumu bildireyim. Menülerimi zamanla düzenleyeceğim.
8.30 bir kase çorba
11.00 yarım muz
12.30 (normalde bu saatte yemem ama annemin yanına gittim ve o bu saatte kahvaltı yaptığı için onunla da yedim) bir haşlanmış yumurta-yeşillik-4 ince dilim domates-çay
14.30 2 kayısı kurusu
17.00 sulu yeşil mercimek yemeği - fırınlanmış küçük bir parça et-ayran
Bir fincan bitki çayı içtim, lahana suyuna başlamıştım uyumadan önce onu içeceğim.
Suyu henüz arttıramadım 1.5 litre ancak içmişimdir.
30 dk yürüyüş-200 ip atlama-20 ağırlıklı squat
Derslerin önemli ise zorlasan mı acaba kuzum.Herkese günaydındün regl olmuştum bugün ağrı belime vurdu iyice Şu an hareket edemiyorum üstüne bide grip olmuşum derse gitmek için uyanmıştım ama bugün hiç gidemiycem yatıp biraz daha uyuyum dinlenirim bugün biraz
günaydın kesinlikle yarayacak ama ara öğünlerini çok kalorili tutma mesela kahve yanına 3 kuru kayısı 1 ara öğün eder ama kayısılar jumba ise 2 tane yemen lazım ne yemeyi planlıyorsunGünaydın kızlar
Birazdan kahvaltı yapıp yürüyüşe cikicam,bu hafta 3 ana 2 ara öğün şeklinde besleniyorum bakalım işe yarayacak mı bu degisiklik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?