Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugünkü yediklerim kizlar

08:00
2 has.yumurta
kk peynir
2 dilim kızarmış kepek ekmeği
çay

13:00 öğlen
2 kasik baharatlı kıyma
4 kaşık yogurt
1 kase çorba
Salata

15:30 ara
Yarım elma
Zencefilli limonlu çay

18:30 aksam
2 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık kabak yemeği
4 kaşık yogurt
Salata

Su:2 litre
Spor:150 ip atlama 15 dk inceltici kemer SchonerDuft drdotty

Bu hafta süper bir eksi gelecek sanırsam

Afiyet bal şeker olsunbu cuma çok güzel sonuçlar çıkacak

Ben geldim ben geldimmNasıl mutluyum bugün nasıl zayıflamışsın iltifatlarını duydum nasıl sevindimsırf bunu duyunca bi mutlu oldum Bi enerjik oldum anlatamamama lakinnn bugün dışarda olduğum için Vee yine bir buluşma şeyiyle sadece tatlı yedimçok kötü oldu ama başka bişi yemicem ceza olsun diyebugün yazmasam olurmu yazarsam azar yerim

Ben de bugünkü durumumu bildireyim. Menülerimi zamanla düzenleyeceğim.

8.30 bir kase çorba
11.00 yarım muz
12.30 (normalde bu saatte yemem ama annemin yanına gittim ve o bu saatte kahvaltı yaptığı için onunla da yedim) bir haşlanmış yumurta-yeşillik-4 ince dilim domates-çay
14.30 2 kayısı kurusu
17.00 sulu yeşil mercimek yemeği - fırınlanmış küçük bir parça et-ayran

Bir fincan bitki çayı içtim, lahana suyuna başlamıştım uyumadan önce onu içeceğim.

Suyu henüz arttıramadım 1.5 litre ancak içmişimdir.

30 dk yürüyüş-200 ip atlama-20 ağırlıklı squat

10 kilo vermişsiniz, şimdi dikkat ettim.

Tebrik ederim sizi, darısı da başımıza olsun.

Ya alışverişe bayılıyorum beni de gotursene yanında zevkim güzeldir sana yardımcı olurum . Zamanla bugünler geçer canım ya neleri atlatıyoruz.
Valla söz veremiyorum çok özledim tv izlemeyi düşünsene 1 sene doldu tv izlemiyorum . Elime geçince napcagim belliolmaz
Ellerine sağlık bereketli olsun
Sporunla kıyaslayınca çok geldi sabah 2 dilim ekmek yemissin sabah akşam bulgur yemissin ikisi bir güne çok. Su 3 lt olmalı
Yatana kadar 3 4 bardak içersen tamamlarsın afiyet olsun canım

Menü çok ideal
Seninde dediğin gibi suyu arttırırsan tam olur

22/10/2018 menüm
Sabah bi yumurta yarım d peynir bi dilim ekmek beyaz çay söğüş

Ara mandalina

Öğle köfte üç küçük
Bi küçük dolma patlican
Ayran salata

Ara 46kalorilik çikolata diyetisyenim bilgisinde
İki grisini
Beyqz çay
Şade nescafe

Akşam
6 y k nohut
4yaprak sarma
Yoğurt
Köy ekmeği az

Maden suyu

Herkese günaydındün regl olmuştum bugün ağrı belime vurdu iyice Şu an hareket edemiyorum üstüne bide grip olmuşumderse gitmek için uyanmıştım ama bugün hiç gidemiycem yatıp biraz daha uyuyum dinlenirim bugün biraz

Derslerin önemli ise zorlasan mı acaba kuzum.
Nane limon yap iç maydonoz varsa kaynat iç regliye iyi geliyor söküyor rahatlarsın.

Günaydın kızlar

Birazdan kahvaltı yapıp yürüyüşe cikicam,bu hafta 3 ana 2 ara öğün şeklinde besleniyorum bakalım işe yarayacak mı bu degisiklik
günaydın kesinlikle yarayacak ama ara öğünlerini çok kalorili tutma mesela kahve yanına 3 kuru kayısı 1 ara öğün eder ama kayısılar jumba ise 2 tane yemen lazım ne yemeyi planlıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…