- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #291.541
bende 70 im 2 gündür ödem var sanırım wcye çıktım üstelik . sen niye yogaya başlamıyorsunkizlarrrrr busabaha cok felaket bi rakam gördüm tartidaacil diätdeyim haberiniz olsun
70,9
ay vallah ben ona baslim dimi... öff su kilolar bi gitse yine kendimi cok igrenc hissetmeye basladimbende 70 im 2 gündür ödem var sanırım wcye çıktım üstelik . sen niye yogaya başlamıyorsun
ay midem kalktı ya av büroya köpeğini getirdi heryere tuvaletini yaptı
gidiyor aslındaay vallah ben ona baslim dimi... öff su kilolar bi gitse yine kendimi cok igrenc hissetmeye basladim
pek güzel seviyodun amaay midem kalktı ya av büroya köpeğini getirdi heryere tuvaletini yaptı
tAMAM canim ay evet ja durmuyokigidiyor aslındaama ağzımız boş durmuyor
başla başla bir sürü video var sevdiğinin birini yap yanına da tibeti de ekle
YOO görmedim ben onu takipten çıkardım bir bakayım ama
tuğba baktım yapılabilir gibi ama ölçüleri anlamadım brokolide özellikle
o istege bağlı sanırım çok koyanda var az koyanda ben muhtemelen az koyarımtuğba baktım yapılabilir gibi ama ölçüleri anlamadım brokolide özellikle
hafta sonu eşim evde oluyor olmuyor ya hiç ypamıyorum hafta içi olur . sen ne koycaksın yaparsan içine dere otu koymazsak ne olur zerdeçalda koymam muhtemeleno istege bağlı sanırım çok koyanda var az koyanda ben muhtemelen az koyarım
yorumlar çok iyi herkes bayılmış tadına
hafta sonu yapmak mantıklı aslında
hafta içi soğuk içmem lazım öle de içememhafta sonu eşim evde oluyor olmuyor ya hiç ypamıyorum hafta içi olur . sen ne koycaksın yaparsan içine dere otu koymazsak ne olur zerdeçalda koymam muhtemelen
hafta içi soğuk içmem lazım öle de içemem
bi hafta sonuda artı değilde eksiye geçiyim bişey kaybetmem
orda ne yazıyorsa onu koyarım muhtemelen ben ya hep ya hiç benim kurallım biliyosun
sende daha başlamadan yan çizmeye başlamışın yok onu koymasam bunu koymasam
Nane limon yaptım işte dersleride hallederim Bi günlük zatenDerslerin önemli ise zorlasan mı acaba kuzum.
Nane limon yap iç maydonoz varsa kaynat iç regliye iyi geliyor söküyor rahatlarsın.
tamam canim:)Yok hep burdaydımda pek konuşmamışızdır
İYİYİM KUZUCUM SEN NASILSIN . NASIL OLDUNNane limon yaptım işte dersleride hallederim Bi günlük zatensen nasılsın abla
BUKİŞ DETOKS ÇORBASI YAPAR MISIN SENDEtamam canim:)
nasilsin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?