- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.210
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #291.561
Canım ara öğün olarak 12 gibi bir mandalina veya elma,akşam üstü 17 gibi bir kuru incir ve yedi sekiz badem düşünüyorum bunlarda fazla değil bence,bir de sabahları keten tohumu tüketiyorum o da ara öğün mu oluyor bilemiyorumgünaydın kesinlikle yarayacak ama ara öğünlerini çok kalorili tutma mesela kahve yanına 3 kuru kayısı 1 ara öğün eder ama kayısılar jumba ise 2 tane yemen lazım ne yemeyi planlıyorsun
şöyle ne kadar tüketiyorsun neyle tüketiyorsun 1 yk ortalama 15 gr yapıyor ortalama 65 kalori demek bu da bu kadar çoksa kalorisi öğün saymalısınCanım ara öğün olarak 12 gibi bir mandalina veya elma,akşam üstü 17 gibi bir kuru incir ve yedi sekiz badem düşünüyorum bunlarda fazla değil bence,bir de sabahları keten tohumu tüketiyorum o da ara öğün mu oluyor bilemiyorum
İyi gibi terleyip atmaya çalışıyorumİYİYİM KUZUCUM SEN NASILSIN . NASIL OLDUN
BUKİŞ DETOKS ÇORBASI YAPAR MISIN SENDE
pek güzel seviyodun ama
hiçte sana uyamam orda ne yazıyorsa öle yaparım
biraz ben sana biraz sen bana uysan orta yolu bulsak
zerdeçal koymam belki alerjen diye .
brokoli ölçüsü ? belki yarın alır perşembe yaparım
pekte bi eğitimli köpeğe benziyodu aslında amatuvaletini yapcağını bileydim sevmezdim
burda tüm satılmıyor brokoli istediğin kadar alıyorsun ölçüyü ne kadar koycamı kestiremedim ben zerdeçal hiç yemedim sanırımhiçte sana uyamam orda ne yazıyorsa öle yaparımbrokolide yarım felan koyarım heralde hiç brokoli almadım bilmiyorum
sen de kafana göre yap o zaman
zaten kadın yazmış zerdeçal koymayabilirsiniz diye hadi sen koyma bana alerji yapmıyor
bebek o ablası o yüzden daha eğitimini alcakpekte bi eğitimli köpeğe benziyodu aslında ama
Yok canım ciddi bişey değil safra kesemi aldırdım ama önce bi şok yaşadım inanamadım bu duruma. O yüzden çok abarttım. Şimdi herşey yolundadrdotty çok geçmiş olsun. Umarım ciddi bir rahatsızlığınız yoktur.
Kuzum kabak yemeğinde pirinç yoktur umarım öyleyse gayet güzel zaten erken yemişsin.Bugünkü yediklerim kizlar
08:00
2 has.yumurta
kk peynir
2 dilim kızarmış kepek ekmeği
çay
13:00 öğlen
2 kasik baharatlı kıyma
4 kaşık yogurt
1 kase çorba
Salata
15:30 ara
Yarım elma
Zencefilli limonlu çay
18:30 aksam
2 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık kabak yemeği
4 kaşık yogurt
Salata
Su:2 litre
Spor:150 ip atlama 15 dk inceltici kemerSchonerDuft drdotty ❤
MinnakımHerkese günaydındün regl olmuştum bugün ağrı belime vurdu iyice Şu an hareket edemiyorum üstüne bide grip olmuşum derse gitmek için uyanmıştım ama bugün hiç gidemiycem yatıp biraz daha uyuyum dinlenirim bugün biraz
Yok kuzum pirinç ciss :) çorbada kremalı sevmem zaten tereyaginin yanina yaklasmam :)) Az sehriyeli çorba yazmayi unutmusumYok canım ciddi bişey değil safra kesemi aldırdım ama önce bi şok yaşadım inanamadım bu duruma. O yüzden çok abarttım. Şimdi herşey yolunda
Kuzum kabak yemeğinde pirinç yoktur umarım öyleyse gayet güzel zaten erken yemişsin.
Çorba ne çorbasıydı
Kremalı, tereyağlı vs. Yapmamaya özen gösterelim. Mâlum yiyen var yiyemeyen var
Yok canım ciddi bişey değil safra kesemi aldırdım ama önce bi şok yaşadım inanamadım bu duruma. O yüzden çok abarttım. Şimdi herşey yolunda
kac günlük bi detox bu canim?İYİYİM KUZUCUM SEN NASILSIN . NASIL OLDUN
BUKİŞ DETOKS ÇORBASI YAPAR MISIN SENDE
Teşekkür ederim canımCan bu tatlı oluyor. Kolay mı safra kesesi aldırmak.Çok geçmiş olsun tekrar.
Canim bütün gün çarşıda,belediye de işlerim vardı kosturmaca alışveriş derken pert oldum ayaklarım çok fena ağrıyor :/ bahsedilen detoks corbasi nasil bisey mis brokoli zerdecal var tarifi nasil bisey biliyormusunSilent Scream nerelerdesin bakim
Bir tatlı kaşığı akşamdan suya koyuyorum sabah suyunu içip keten tohumlarını yiyorum canım,şöyle ne kadar tüketiyorsun neyle tüketiyorsun 1 yk ortalama 15 gr yapıyor ortalama 65 kalori demek bu da bu kadar çoksa kalorisi öğün saymalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?