Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın kesinlikle yarayacak ama ara öğünlerini çok kalorili tutma mesela kahve yanına 3 kuru kayısı 1 ara öğün eder ama kayısılar jumba ise 2 tane yemen lazım ne yemeyi planlıyorsun
Canım ara öğün olarak 12 gibi bir mandalina veya elma,akşam üstü 17 gibi bir kuru incir ve yedi sekiz badem düşünüyorum bunlarda fazla değil bence,bir de sabahları keten tohumu tüketiyorum o da ara öğün mu oluyor bilemiyorum

şöyle ne kadar tüketiyorsun neyle tüketiyorsun 1 yk ortalama 15 gr yapıyor ortalama 65 kalori demek bu da bu kadar çoksa kalorisi öğün saymalısın

biraz ben sana biraz sen bana uysan orta yolu bulsak
zerdeçal koymam belki alerjen diye .
brokoli ölçüsü ? belki yarın alır perşembe yaparım
hiçte sana uyamam orda ne yazıyorsa öle yaparım brokolide yarım felan koyarım heralde hiç brokoli almadım bilmiyorum
sen de kafana göre yap o zaman
zaten kadın yazmış zerdeçal koymayabilirsiniz diye hadi sen koyma bana alerji yapmıyor

burda tüm satılmıyor brokoli istediğin kadar alıyorsun ölçüyü ne kadar koycamı kestiremedim ben zerdeçal hiç yemedim sanırım alerjik bünyem var zaten

drdotty çok geçmiş olsun. Umarım ciddi bir rahatsızlığınız yoktur.
Yok canım ciddi bişey değil safra kesemi aldırdım ama önce bi şok yaşadım inanamadım bu duruma. O yüzden çok abarttım. Şimdi herşey yolunda
Kuzum kabak yemeğinde pirinç yoktur umarım öyleyse gayet güzel zaten erken yemişsin.
Çorba ne çorbasıydı
Kremalı, tereyağlı vs. Yapmamaya özen gösterelim. Mâlum yiyen var yiyemeyen var

Minnakım geçmiş olsun. Dikkat et kendine Anneniz söylemiyor mu CEREYANDA KALMAYIN TAŞA OTURMAYIN diye

Yok kuzum pirinç ciss :) çorbada kremalı sevmem zaten tereyaginin yanina yaklasmam :)) Az sehriyeli çorba yazmayi unutmusum

Merhaba kizlar ben dün tasindim ama malesef is bitmiyor ocak bi turlu kurulamadi hazir seyler ekmek filan yiyorum kesin 65 olmusumdur anca pazartesi baslayabilirim siz nasilsiniz

Canim bütün gün çarşıda,belediye de işlerim vardı kosturmaca alışveriş derken pert oldum ayaklarım çok fena ağrıyor :/ bahsedilen detoks corbasi nasil bisey mis brokoli zerdecal var tarifi nasil bisey biliyormusun

Bugün yediklerim

08:00
Tavada 2 yumurta
2 dilim cavdarli ekmek
1 çatal peynir
Çay

12:00 ara
Ihlamur

13:00
1 muz

14:30
Salata
1 kase yogurt

18:30
3 kaşık karabugday ve 1 kabak rendeli 3 kaşık yogurt yedim

19:00
Zencefilli limonlu ballı çay
1 mandalina
Su:2 lt
Spor : 1 saat kosturmaca ( çok fena grip oldum heryerim ağrıyor
SchonerDuft
drdotty

Kızlar menüm gelsin

Sabah bir tatli kaşığı keten tohumu

Kahvaltı 09.30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim köy peyniri
6 Yeşil zeytin
1 dilim kızarmış ekmek (tb)
Sivri biber

Ara bir elma

Öğle 14.00

Bir tabak nohutlu salata(nohut bir su bardağı)

Ara bir incir yedi sekiz badem

Aksam 18.30 bir tabak yoğurtlu bal kabağı üzerine dört ceviz

45 dk yürüyüş 2 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…