- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.210
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #291.581
Afiyet olsun canım güzel menü,geçmiş olsun dikkat et daha fazla agirlasmasin gribinBugün yediklerim
08:00
Tavada 2 yumurta
2 dilim cavdarli ekmek
1 çatal peynir
Çay
12:00 ara
Ihlamur
13:00
1 muz
14:30
Salata
1 kase yogurt
18:30
3 kaşık karabugday ve 1 kabak rendeli 3 kaşık yogurt yedim
19:00
Zencefilli limonlu ballı çay
1 mandalina
Su:2 lt
Spor : 1 saat kosturmaca ( çok fena grip oldum heryerim ağrıyor
SchonerDuft
@drdotty ❤
Tasinma işleri zor Allah kolaylık versin canım,Merhaba kizlar ben dün tasindim ama malesef is bitmiyor ocak bi turlu kurulamadi hazir seyler ekmek filan yiyorum kesin 65 olmusumdur anca pazartesi baslayabilirim siz nasilsiniz
Çok sağol canim beni geçtim minik kız ve abisine bulastiririm diye korkuyorum emiyor da bebek ne yapicam bilmiyorum :/Afiyet olsun canım güzel menü,geçmiş olsun dikkat et daha fazla agirlasmasin gribin
Merhaba kizlar ben dün tasindim ama malesef is bitmiyor ocak bi turlu kurulamadi hazir seyler ekmek filan yiyorum kesin 65 olmusumdur anca pazartesi baslayabilirim siz nasilsiniz
Kuzum çok iyi beslenmişsin bugün menüne bayıldım ben de nohut alabilirsem inşallah marketten öyle bir salata yapacağım çünkü bir gün kurubaklagilim var bu hafta öyle değerlendirmek yağsız salata şeklinde çok daha besleyici ve az kalorili olurKızlar menüm gelsin
Sabah bir tatli kaşığı keten tohumu
Kahvaltı 09.30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim köy peyniri
6 Yeşil zeytin
1 dilim kızarmış ekmek (tb)
Sivri biber
Ara bir elma
Öğle 14.00
Bir tabak nohutlu salata(nohut bir su bardağı)
Ara bir incir yedi sekiz badem
Aksam 18.30 bir tabak yoğurtlu bal kabağı üzerine dört ceviz
45 dk yürüyüş 2 litre su
Ben önceden nohutlari haşlıyorum birer çay bardağı kadar ayırıp posetleyip buzluğa atıyorum acil durumlarda kurtarıcı oluyor resmen,ben hakiki zeytin yağida koyuyorum çok az,diyetisyenler de öyle öneriyor salayiKuzum çok iyi beslenmişsin bugün menüne bayıldım ben de nohut alabilirsem inşallah marketten öyle bir salata yapacağım çünkü bir gün kurubaklagilim var bu hafta öyle değerlendirmek yağsız salata şeklinde çok daha besleyici ve az kalorili olur
Menün çok güzel tadelle ve kek dışında keşke ikisinden birini tek yeseydin canım o zaman göze batmazdiBugünkü menüm ise şöyle
sabah bir haşlanmış yumurta yarım dilim beyaz peynir light bir fincan beyaz çay iki dilim kepekli ekmek
ara önümde ise bir adet elma yedim
öğlen kabak yanında iki dilim ekmek yedim ve yoğurt
46 kalorilik tadelle yedim çikolatayı çok özlüyorum
Akşam ise
kırmızı biberli kırmızı lahanalı ve maydonozlu bir salata yanında 2:5 adet Çubuk peynir ve bir ince dilim kepek ekmeği yedim
buraya kadar çok güzel ancak bugün oğluma yaptığım kekten bir küçük dilim yedim
Ve bu yürüyüşe biraz daha o sebep oldu eve gidince de egzersizlerimi yaparsan mükemmel olacak
Teşekkür ederim canim evet baya zormusTasinma işleri zor Allah kolaylık versin canım,
Valla kopmuş durumdayım malesef insallah toparlarimKuzu hayırlı olsun yeni eviniz ama lütfen lütfen dikkat et aşırıya kaçmadan tüket çünkü vermesi çok zor oluyor daha fazla çaba sarf etmek gerekiyor en azından egzersiz ve destek dersen ca etmede daha kolay bir yol izlemiş olursun
Iyi yapyorsun terlemek iyi olur.İyi gibi terleyip atmaya çalışıyorum
Kuzum naptın bugün nasılsın
Resim atayım sana kuzukac günlük bi detox bu canim?
Güle güle oturun canım. Bardak çorbalar var aslında ama tadını sever misin. Arada iç en azından kuru olmayan bir şey yemiş olursun.pazertesi bekliyoruz o zamanMerhaba kizlar ben dün tasindim ama malesef is bitmiyor ocak bi turlu kurulamadi hazir seyler ekmek filan yiyorum kesin 65 olmusumdur anca pazartesi baslayabilirim siz nasilsiniz
Resim atayım hep beraber yaparız olmazsaCanim bütün gün çarşıda,belediye de işlerim vardı kosturmaca alışveriş derken pert oldum ayaklarım çok fena ağrıyor :/ bahsedilen detoks corbasi nasil bisey mis brokoli zerdecal var tarifi nasil bisey biliyormusun
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.Bugün yediklerim
08:00
Tavada 2 yumurta
2 dilim cavdarli ekmek
1 çatal peynir
Çay
12:00 ara
Ihlamur
13:00
1 muz
14:30
Salata
1 kase yogurt
18:30
3 kaşık karabugday ve 1 kabak rendeli 3 kaşık yogurt yedim
19:00
Zencefilli limonlu ballı çay
1 mandalina
Su:2 lt
Spor : 1 saat kosturmaca ( çok fena grip oldum heryerim ağrıyor
SchonerDuft
@drdotty ❤
Anladım canım Afiyet olsun sifa olsunBir tatlı kaşığı akşamdan suya koyuyorum sabah suyunu içip keten tohumlarını yiyorum canım,
1 bardak nohut kalorisine bakalım istesen çok geldi gözüme bir an :) afiyet olsun canımKızlar menüm gelsin
Sabah bir tatli kaşığı keten tohumu
Kahvaltı 09.30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim köy peyniri
6 Yeşil zeytin
1 dilim kızarmış ekmek (tb)
Sivri biber
Ara bir elma
Öğle 14.00
Bir tabak nohutlu salata(nohut bir su bardağı)
Ara bir incir yedi sekiz badem
Aksam 18.30 bir tabak yoğurtlu bal kabağı üzerine dört ceviz
45 dk yürüyüş 2 litre su
Tmm canim.sağol canim berbat durumdayım çocuklar uyudu bende yaticm biraz dinlerinirim.Iyi yapyorsun terlemek iyi olur.
Resim atayım sana kuzu
Güle güle oturun canım. Bardak çorbalar var aslında ama tadını sever misin. Arada iç en azından kuru olmayan bir şey yemiş olursun.pazertesi bekliyoruz o zaman
Resim atayım hep beraber yaparız olmazsa
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.
Anladım canım Afiyet olsun sifa olsun
1 bardak nohut kalorisine bakalım istesen çok geldi gözüme bir an :) afiyet olsun canım
Çay bardağı kuzum çok mu acaba?Iyi yapyorsun terlemek iyi olur.
Resim atayım sana kuzu
Güle güle oturun canım. Bardak çorbalar var aslında ama tadını sever misin. Arada iç en azından kuru olmayan bir şey yemiş olursun.pazertesi bekliyoruz o zaman
Resim atayım hep beraber yaparız olmazsa
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.
Anladım canım Afiyet olsun sifa olsun
1 bardak nohut kalorisine bakalım istesen çok geldi gözüme bir an :) afiyet olsun canım
Çok değil ben nedense su bardağı düşündümÇay bardağı kuzum çok mu acaba?
Yat dinlen kuzum sabaha toparlanmış olursun birazTmm canim.sağol canim berbat durumdayım çocuklar uyudu bende yaticm biraz dinlerinirim.
Allah yardimcin olsun canimGünaydın kızlar nasılsınız bugün çok yoğun geçecek benim için hayır dualarınızı esin sıkıntısız ferah şekilde günümü tamamlayım
Günaydın canım,hayırlı güzel bir gün geçirirsin inşallah,kalbinden geçen tüm isteklerin kabul olur inşallahGünaydın kızlar nasılsınız bugün çok yoğun geçecek benim için hayır dualarınızı esin sıkıntısız ferah şekilde günümü tamamlayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?