Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Afiyet olsun canım güzel menü,geçmiş olsun dikkat et daha fazla agirlasmasin gribin

Kızlar biz oğlumla Yaklaşık 40 dakikadır yürüyoruz o bisikletin de ben haem onu sürüyorum hem de yürüyüş yapıyorum tempomuz gayet yerinde

Bugünkü menüm ise şöyle

sabah bir haşlanmış yumurta yarım dilim beyaz peynir light bir fincan beyaz çay iki dilim kepekli ekmek
ara önümde ise bir adet elma yedim

öğlen kabak yanında iki dilim ekmek yedim ve yoğurt

46 kalorilik tadelle yedim çikolatayı çok özlüyorum

Akşam ise
kırmızı biberli kırmızı lahanalı ve maydonozlu bir salata yanında 2:5 adet Çubuk peynir ve bir ince dilim kepek ekmeği yedim
buraya kadar çok güzel ancak bugün oğluma yaptığım kekten bir küçük dilim yedim
Ve bu yürüyüşe biraz daha o sebep oldu eve gidince de egzersizlerimi yaparsan mükemmel olacak

Merhaba kizlar ben dün tasindim ama malesef is bitmiyor ocak bi turlu kurulamadi hazir seyler ekmek filan yiyorum kesin 65 olmusumdur anca pazartesi baslayabilirim siz nasilsiniz

Kuzu hayırlı olsun yeni eviniz ama lütfen lütfen dikkat et aşırıya kaçmadan tüket çünkü vermesi çok zor oluyor daha fazla çaba sarf etmek gerekiyor en azından egzersiz ve destek dersen ca etmede daha kolay bir yol izlemiş olursun

Kuzum çok iyi beslenmişsin bugün menüne bayıldım ben de nohut alabilirsem inşallah marketten öyle bir salata yapacağım çünkü bir gün kurubaklagilim var bu hafta öyle değerlendirmek yağsız salata şeklinde çok daha besleyici ve az kalorili olur

Ben önceden nohutlari haşlıyorum birer çay bardağı kadar ayırıp posetleyip buzluğa atıyorum acil durumlarda kurtarıcı oluyor resmen,ben hakiki zeytin yağida koyuyorum çok az,diyetisyenler de öyle öneriyor salayi

Menün çok güzel tadelle ve kek dışında keşke ikisinden birini tek yeseydin canım o zaman göze batmazdi

Valla kopmuş durumdayım malesef insallah toparlarim

İyi gibi terleyip atmaya çalışıyorum
Iyi yapyorsun terlemek iyi olur.
Kuzum naptın bugün nasılsın

kac günlük bi detox bu canim?
Resim atayım sana kuzu
Merhaba kizlar ben dün tasindim ama malesef is bitmiyor ocak bi turlu kurulamadi hazir seyler ekmek filan yiyorum kesin 65 olmusumdur anca pazartesi baslayabilirim siz nasilsiniz
Güle güle oturun canım. Bardak çorbalar var aslında ama tadını sever misin. Arada iç en azından kuru olmayan bir şey yemiş olursun.pazertesi bekliyoruz o zaman
Resim atayım hep beraber yaparız olmazsa
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.
Bir tatlı kaşığı akşamdan suya koyuyorum sabah suyunu içip keten tohumlarını yiyorum canım,
Anladım canım Afiyet olsun sifa olsun
1 bardak nohut kalorisine bakalım istesen çok geldi gözüme bir an :) afiyet olsun canım

Tmm canim.sağol canim berbat durumdayım çocuklar uyudu bende yaticm biraz dinlerinirim.

Çay bardağı kuzum çok mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…