- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #291.601
Allah yardımcın olsun kuzuGünaydın kızlar nasılsınız bugün çok yoğun geçecek benim için hayır dualarınızı esin sıkıntısız ferah şekilde günümü tamamlayım
CanımsınGünaydın kızlar nasılsınız bugün çok yoğun geçecek benim için hayır dualarınızı esin sıkıntısız ferah şekilde günümü tamamlayım
GünaydınlarGünaydın kizlar
Günaydın HanımefendiAllah yardımcın olsun kuzu
Bebeğe bulaşmaz, bu dönemde emzirmek bağışıklığına katkı sağlar.Çok sağol canim beni geçtim minik kız ve abisine bulastiririm diye korkuyorum emiyor da bebek ne yapicam bilmiyorum :/
Inşaallah canim.Düne göre daha iyiyim bogazim çok acıyor kahvaltıyi zor yaptım.Sagol canim sen nasilsin bi sıkıntı yoktur inşallah sağlığın nasil keyfin nasil? ❤Bebeğe bulaşmaz, bu dönemde emzirmek bağışıklığına katkı sağlar.
Bugün nasıl oldun canım
günaydın kuzuGünaydın Hanımefendi
Iyi yapyorsun terlemek iyi olur.
Kuzum naptın bugün nasılsın
Resim atayım sana kuzu
Güle güle oturun canım. Bardak çorbalar var aslında ama tadını sever misin. Arada iç en azından kuru olmayan bir şey yemiş olursun.pazertesi bekliyoruz o zaman
Resim atayım hep beraber yaparız olmazsa
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.
Anladım canım Afiyet olsun sifa olsun
1 bardak nohut kalorisine bakalım istesen çok geldi gözüme bir an :) afiyet olsun canım
Geçmiş olsun canım. Kış tam anlamıyla gelmeden bizde ailecek hastayız sırayla öksuruyoruz:)Inşaallah canim.Düne göre daha iyiyim bogazim çok acıyor kahvaltıyi zor yaptım.Sagol canim sen nasilsin bi sıkıntı yoktur inşallah sağlığın nasil keyfin nasil? ❤
Guzel menu canım:) bazen kaçamakla olumlu etki edebiliyor vucut şaşırıyor:)Bugünkü menüm ise şöyle
sabah bir haşlanmış yumurta yarım dilim beyaz peynir light bir fincan beyaz çay iki dilim kepekli ekmek
ara önümde ise bir adet elma yedim
öğlen kabak yanında iki dilim ekmek yedim ve yoğurt
46 kalorilik tadelle yedim çikolatayı çok özlüyorum
Akşam ise
kırmızı biberli kırmızı lahanalı ve maydonozlu bir salata yanında 2:5 adet Çubuk peynir ve bir ince dilim kepek ekmeği yedim
buraya kadar çok güzel ancak bugün oğluma yaptığım kekten bir küçük dilim yedim
Ve bu yürüyüşe biraz daha o sebep oldu eve gidince de egzersizlerimi yaparsan mükemmel olacak
Sağol canim geçmiş olsun size de.oksuruge balla limonu karistir şurup kıvamına getir 2 gün demeden geçer.Geçmiş olsun canım. Kış tam anlamıyla gelmeden bizde ailecek hastayız sırayla öksuruyoruz:)
hiç hazır hissetmiyorum kendimi yedikçe yemek istiyorum bu arakızlar ben yrın meto hızlandırıcı çorbayı yapıyorum resim atcam katılanlar el kaldırsın bana
tugbaFB
bende öyleyim ama yapmam lazım 7yi gördüm yedinin yanında 2yi görmek istemşyorumhiç hazır hissetmiyorum kendimi yedikçe yemek istiyorum bu ara
Teşekkür ederim ablamMinnakımgeçmiş olsun. Dikkat et kendine Anneniz söylemiyor mu CEREYANDA KALMAYIN TAŞA OTURMAYIN diye
işten eve gidip kızı servisten almam 10 dk o arada napım napım diyorum sonra en iyisi kız görmeden nutella yiyeyim deyip kaşıklıyorumbende öyleyim ama yapmam lazım 7yi gördüm yedinin yanında 2yi görmek istemşyorumsende proteian yap olmazsa doyurucu oluyor
işten eve gidip kızı servisten almam 10 dk o arada napım napım diyorum sonra en iyisi kız görmeden nutella yiyeyim deyip kaşıklıyorum
p.tesiye kadar süre verdim sonra sıkı bi diyet beni bekler
yaa aynen yedikten sonra çok pişman oluyorum ama engelliyemiyorumda
o 10 dk da yerinde olsam çamaşırlar ile ilgilenirim ne yemek yapcaksam ön hazırlığı yaparım bulaşık yıkar yerleştrrim ama nutella yememmm
pazartesiler bitmez ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?