Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bebeğe bulaşmaz, bu dönemde emzirmek bağışıklığına katkı sağlar.
Bugün nasıl oldun canım
Inşaallah canim.Düne göre daha iyiyim bogazim çok acıyor kahvaltıyi zor yaptım.Sagol canim sen nasilsin bi sıkıntı yoktur inşallah sağlığın nasil keyfin nasil? ❤

tamam canim at

Dünki menum
Bırhaş yumurta
Ikı dılım peynır
Domates püresi
Bır dılım ekmek
Öğle
2 kaşık yoğurt
2kaşık irmik helvası
Akşam
Ikı kaşık pilav
Bır kaşık tavuk sote
Ikı kaşık Fasulye yemeği
Salata
2litre su

Guzel menu canım:) bazen kaçamakla olumlu etki edebiliyor vucut şaşırıyor:)

Geçmiş olsun canım. Kış tam anlamıyla gelmeden bizde ailecek hastayız sırayla öksuruyoruz:)
Sağol canim geçmiş olsun size de.oksuruge balla limonu karistir şurup kıvamına getir 2 gün demeden geçer.

bende öyleyim ama yapmam lazım 7yi gördüm yedinin yanında 2yi görmek istemşyorum sende proteian yap olmazsa doyurucu oluyor
işten eve gidip kızı servisten almam 10 dk o arada napım napım diyorum sonra en iyisi kız görmeden nutella yiyeyim deyip kaşıklıyorum
p.tesiye kadar süre verdim sonra sıkı bi diyet beni bekler

işten eve gidip kızı servisten almam 10 dk o arada napım napım diyorum sonra en iyisi kız görmeden nutella yiyeyim deyip kaşıklıyorum
p.tesiye kadar süre verdim sonra sıkı bi diyet beni bekler

o 10 dk da yerinde olsam çamaşırlar ile ilgilenirim ne yemek yapcaksam ön hazırlığı yaparım bulaşık yıkar yerleştrrim ama nutella yememmm
pazartesiler bitmez ....

o 10 dk da yerinde olsam çamaşırlar ile ilgilenirim ne yemek yapcaksam ön hazırlığı yaparım bulaşık yıkar yerleştrrim ama nutella yememmm
pazartesiler bitmez ....
yaa aynen yedikten sonra çok pişman oluyorum ama engelliyemiyorumda
neyse bugün söz yemiyecem
extra bide spor yapacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…