Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sanki önceden yağ kaybı olanı yapıylardı gibi kalmış aklımda da
şimdiye kadar 400 kalori almışım
(sabah yeşil elma 80
ton balıklı salata 320)
ben yarın başlıyorum
Bende başlıyorum canım hadi hayırlı olsun SchonerDuft senide bekliyoruz
Buki_89 sende deneyebilirsin bence.

Ortanca kreşten döndü biraz onunla ilgilenmeliyim arkadaşlar
Hepinizi çok öpüyorum
Sevgiler

Doktor tavsiyesi ile verdim uc gunlukken doktora kontrole goturduk kilo kaybı vardı kadında cok moralimi bozdu o gun baya kilo kaybetmiş mama ver dedi bende mecbur basladım. Ama Dedign mantıklı azaltarak olabilir ama bizimki basiyo yaygarayı doymuyor ama denıcem yine suan kilo alımı da ıyı

Artık oyle boyle ıkı ayımızı doldurduk napalm canı sagolsun insallah sütün kesilmez de hem mama hem meme destekle bir soyle 6 aya getiririm sonra zaten ek gıda ve kasık mamalarına baslıcam

Zıgzag diyeti nedir??

hmm enerjinin yönünü merak etmedim değil
ne tibet mi o da ne
ağrıların neden kaynaklı farkında olmadan üşüttün mü acaba
ımm şeyy hmmm neyse sen anladın
tibeti bende bilmiyorum o neydi bende sen açıklrsın diye düşünmüştüm
kuzum fibromiylji den ağrılarım tedavisi yok biraz stres ile alakalı bir rahatsızlık mgren gibi stresten mide ağrıması gibi birşey bunda da kemiklerde kaslarda sıkıntı var
Zıgzag diyeti nedir??
yediğimiz herşey bir enerjiye yani kaloriye sahip tükettiğimiz öğünler ve ara öğünlerin günlük belli toplam kalori alımı yaptığımızda ki bu kşiye göre değişir kilo vermeye başlarız . sürekli aynı kloriyi alırsak vücut alışır ve kendini korumaya alır bunu istemeyiz bunun olmaması için 1 hftalık tablo oluşturulyor kişiye özel hergün değişen kalori sayımına uyarak kilo veriyoruz

120 cc mama içiyorsa kilo alımı iyi olması normal.. Emzirme destek sistemi var EDS diye netten araştırabilirsin. Anne memesinden sütle bir mamayıda içiyor basit bi katater yardımıyla halloluyor medikallerden 2 liraya alıp bir dene istersen. Meme de doyarsa biberonada alışmaz mamayı azaltarak keserken aynı zamanda süt üretiminde emildği için artar.. Benimki büyük olduğu için kataterden rahatsız oldududağının yan boşluğundan versemde anladı 7 aylıktı denediğim geçkalmıştım

Hemen menümü yazayım
Sabah 11.00
1 ankara gazozu
2 diyet çikolata markayı unuttum yulaflı idi.
Ara
Yok
Öğlen 14 gibi
1 tantuni açık ekmek
1ayran
Ara
2 bitter kare
Akşam
Nohutlu kabak
Domates salatalık
Yürüyüş
40 dk olmuştur toplam
Merdiven de inip çıktım
Spor yok omuzum kötü zorlamayacam
Su 1lt oldu 2 ye tamamlarım umarım

Bı arastırayım

Afiyet olsun canım. Akşamın hafif olmuş öğlenki tantuniden sonra açık ekmek derken bildiğimiz yrım somun ekmek mi..
Suyuda dah çok içmek gerekir diye düşünüyorum

30 Ekim menüm
Kahvaltı 07.30
1 yumurta ile sucuklu yumurta
2 dilim beyaz ekmek
1 yk torku banada
1 zeytin
1 dilim peynir

Ara.10.30
1 avuç çiğ fındık
1 avuç kuru elma

Öğle 12.30
1 kase kremalı mantar çorbası
2 galeta

Ara mı asıl öğlemi bilemiyorum eve gittiğimde açlıktan gözüm dönmüştü ve olanlar oldu.
14.30
Patates kızartması
Çeyrek somun ekmeğin içine koydum yedim

Şimdi kızı uyutuyorum sonrasında 90 dakikalık bi zumba paklar beni..
Su 2 lt şimdilik spor yaparkende içerim.

Acıkırsamda bi kase yoğırt yemeyi düşünüyorum şimdilik acıkmadım daha

Bugun ki menum
Sabah
2 yumurta rafadan
Beyaz peynir
Zeytın
Ikı uc adet kasar kup seklınde
İki dilim kepek ekmeği acık cay
Ara yok
Oglen
Salata tuzsuz
Tarhana corbası bı kase
Ara
İki muz
Aksam
Salata Yesıllıl dereotu
Pırasa yemegi bes yk. Kadar bulgurlu
2.5 lt su
belki birazdan da cay yada kahve ıcerım

Sabah kahvalti yok ara yok bu nasil saglikli beslenme :) kürlere arami verdin canim pro womeni ic ihmal etme olurmu..

Slm hos geldin canim emziren anne menusu az olmuş,aksam en az sebze yemeginde 8 yk yiyebilirsin 3-4yk yogurtta ilave edebilirsin :) bol saglikli kg vermeler...

Afiyet olsun canim sen telafi edersin :)

Afiyet olsun canım. Akşamın hafif olmuş öğlenki tantuniden sonra açık ekmek derken bildiğimiz yrım somun ekmek mi..
Suyuda dah çok içmek gerekir diye düşünüyorum
Paketli satılan lavaş ekmeği boyu düşün onun incesi fırında sipariş ile yapılıyor. Suyu çok içerim ama dışarda olunca wc sorunu için çok içmedim bugün unuttum da tabi.
1 avuç çiğ fındık çok onu sayı ile yemek lazım krem cikolata yerine de pekmez tahin ya da bal daha sağlıklı olmaz mı kuzum.
Sabah kahvalti yok ara yok bu nasil saglikli beslenme :) kürlere arami verdin canim pro womeni ic ihmal etme olurmu..
Inan birşey yapmıyorum bıktım ve yoruldum 3 4 ay kendime dönmek istiyorum pro women da içmiyorum.
Kefiri nasıl mayalanıyorssun bana pazar günü gelecek sütçü getircek umarım unutmaz tabi de.
Sen ne durumdasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…