Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Diyetisyenimde 69.75 çıktım
Son 4-5 kg dedi
65 i heyecanla bekliyorum
M bedene düştüm s olabilir miyim bilmiyorum ama şu an ki hakimden mutluyum
Vazgeçmeyin kızlar
Sağlıklı görünmek ve hissetmek hareket ederken rahat olmak mükemmel şey...
Sütyen 95 bedendi 80e düşmüşüm
Çok şükür
Ayrıca egzersizlerimi de yaptım bugün

Canım yine 3_4 ay kendine musade et ama sadece pro womeni ic birakma nolur umidini kaybetme sadece kafani dinle...
Benmi iki gundur agliyorum dua ediyorum bol bol rabbime hepimiz icin, moralim cok bozuluyor kg bakimdan yapacak birseyim yok sisiyorum sisiyorum napim yumurta kalitesi icin kurlerden kullanmak zorundayim sonucu para da dokecegim,
Oruca basladim ins borcumda vardi kendimi zorluyorum hareket etmek icin 4 gundur bugun 45dk tempolu yuruyus yaptım annemle..biliyormusn kinamayin beni,hazir gıda abur cubur paket ne hic alip yemezdim dun ilk defa sam fistikli bitter cikolata aldim bugun iki karesini yedim cok guzelmis( canim sıkıldıydı kg yuzunden ee bunları yemeden aliyorsam aliyim yiyim bari dedim hemen yok ettim esime cocuklara verdim) ne bilim ben oyle cips kolalarmis vb doyasiyaca yiyemedim evimede nadir girer hep kg yuzunden korktugumdan uzun yasayalim die :))
Kefiri ben bimin yarim yagli sutunu kullaniyorum hic isitma işiyle falan uğraşmam dolaptan cikardigim sutu kavanoza iki bardak kadar sut koyarim,kefiri icine katarim bir tahta kasikla karistirim,kavonozun agzina iki katli pecete koyup kapagini kapatirim,mutfak dolabin gozune koyarım aksam 10 da koyduysam sabah 10da alirim,buz dolabina kaldiririm,ha iki gun sonra kefiri kullanma icmek istersem buz dolabina direk sutle karıştırdığım kefiri koyarim iki gunde anca mayalanıyor soguk oldugu icin..bimin sutuyle cok guzel oluyo kefir..sen baska hazir sutte kullanirsin yada guvendigin sutcu varsa sut al mayala canim.. kefiri de icmeye vaktim hic olmuyo kurlerden bide oruca basladim bari sahurda iciyim dicem yine kurler tıkıyor

Herkese afiyet olsun kuzuşlarım
Çok şaşırdım sende hiç böyle menü görmemiştim. Yarın itibariyle zigzagsın zaten bugün jübile olmuş

Zuzummm
Hemşehrim
Canım ciğerim
Gençsin yersin içersin yinede kilo verirsin
Maşallah çatır çatır metabolizman var
Ama biraz dikkatli ol böyle alıştırma vücudunu sağlıklı tercihler yapmayı dene
Hem kızarmış patates hem ekmek ile
Hem yumurta hem sucuklu yumurta
Hemde Torku banada

Az olmuş kuzum emziriyorsun zaten
Yoğurtla sütle aran yok onu öğrendim bence aralara peynir yada başka bir süt ürünü ekleyebilirsin. 2 muz çok birini çıkarıp başka bir meyve eklesen daha iyi olurdu.
MEnüm
Sabah bi yumurta yarım dilim peynir bi beyaz çay bi dilim ekmek

Mandalina

Yeşil fasulye ayran iki dilim ekmek

Elma

Yeşil fasulye ayran üç kaşık pilav

4-5 badem
Süper kaçamaksız menü çok sevdim

Çok iyi canım çok seviniyorum senin adına
Göğüste curl den mi küçüldün yoksa sırttan mı küçüldün merak ettim
Bende 67 olmak istiyorum çok hareketsizim

Bu kadar yorumdan sonra menümü yazmayaydım iyiydi ya neyyyyse
8:00
1 yumurtadan salata
1 dilim peynir
Çay
9:00
Avuç içim ebatlarında kocaman kabarık kakaolu kek
10-15 adet Antep fıstığı
1 yk kuru üzüm
2-3 badem
Kare kornet üzeri tahin pekmez 1yk
12:30
1 kepçe sebze çorbası
Yeşil salata
2 kaşık yoğurt
16:00
1 dilim beyaz ekmek ile tost
19:00
Izgara balık
Salata
21:00
1 top süper vanilyalı dondurma

2,5 lt su
Ve aylardan sonra ilk kez scooter a bindim 15dk.ortanca oğlan önde ben arkada Çok özlemişim başka spor yok

Bende paylasim bari bugun cozuttum ama
Sahur iki haslanmis yumurtali salata,domatesli cin biber tursusu bir dilim ek. Hayit cayi, 1 lt su

İftar bir bardak prowomen vitamini
1saat sonra,iki kepce kiymali sehriye corbasi,kiymali karnibahar yemegi tam diyetlikti yagsi yok gibi birsey,salata,3_4 yk yogurt,kelek,tatli yerine uc incir iki ceviz

Aralar da bol limonlu tarcinli su ictim 1,5 lt

Ara yine tatli krizim gecmedi bimin sam fistikli iki kare bitter,iki hurma
Ara bir elma patlicamm artik
Polenli Hayıt cayi
Simdide incir cayi
Bol su bugun 3,5 lt su olmustur
45 dk tempolu yürüyüş iftardan once yemegi yetistiremedimdi:) bugun boyle cok meyva kacamagim oldu

Kahvaltida senle ikimiz ayni salatadanmi yemisiz,ben marullu rokali yumurta salatasi yapip yedim yagsiz tuzsuzdu..
Seninde bayagi kacamagin olmus canim emzirdigin icinmi cok acikiyorsun..sen nasil oldun toparlandinmi ice esinle durumlar nasıl toparlandimi...
Ben kp vefat etmeden once daha mutluyduk sanki yada ben cok hassaslastimm sanirim biraz ilgi bekliyorum destek falan güçlü durmam lazimm..

Gunaydın :) Aslında yogurt yogurt yerimde yogurdum bıttı ıkı gun once erkenden salı gunler sutcu geliyor ondan alıp kendim mayalıyorum dun geldi aldım yaptım artık bugun menulere koyarım. Muz bana da fazla geldi ama tatlı yeme istegim su donem cok bastırmak ıcın yedim acıkcası

Aksam gorumceme indık caya halka tatlısı vardı bu kadar tatlı ıstegıme ragmen (emzırıyorum) elimi sürmedim. Bi bozarsan vay halime onlar tatlıları cekırdeklerı goturdu. :) bende miss gibi ıhlamur cayı ıctım Allahtan bebegım durmadıda eve cıktım. Sadece ilk aksam nefsime yenik dustum minik bı parca tatlı yedim Esimde almıs getirmiş o aksam aksi gibi.

Benim diyet mantığım canının istediğini yiyebilmen tabi abartmadan ve sık sık kaçamak yapmadan. Kendine hafta da bir tatlı yeme serbestliği verebilirsin minik parça 1 dilim ekmeğin yarısı boyutunda . Şuan sporda yapamazsın ancak 4 ay sonra yapabilirsin o yüzden kaçamak ne kadar az olursa o kadar hızlı gider kiloların

İste ben o minikleri abartıp buyuk parca haline getiririm bendede oyle bı sorun var ya hıc yemıcem yada yicem ama su tatlı ıstegımı asmam lazım

Evde karın egzersizi yapıcam bebek olmasa Yuruyuse cıkardım ama suan mumkun gkzukmuyor

kızlar günaydın yavaş yavaş diyete adapte olmaya çalışıyorum aksam muz yememek için kendmi zor tuttum tam olmadı dün ama yavaş yavaş oturturum
kahvaltı 8.30
1 yumurta 3 galeta
ara 1elma
öğlen 1açma yarım haşhaşlı 1 süt

ara elma

akşam
biraz yufka ve yeşillik
2 3kaşık taze fasulye
turp salatası

menün iştahımı kabarttı :)

İste ben o minikleri abartıp buyuk parca haline getiririm bendede oyle bı sorun var ya hıc yemıcem yada yicem ama su tatlı ıstegımı asmam lazım

Evde karın egzersizi yapıcam bebek olmasa Yuruyuse cıkardım ama suan mumkun gkzukmuyor
Doğum yapalı 2 ay oldu sanırım. Sezeryan olmuştun vücut kendini 2 ayda toplamaz abs tarzı sporlar yarar yerine zarar verir sen 1 2 ay sporsuz bir diyet yapmalısın. drdotty sen ne diyorsun bu duruma.
Tatlı krizleri için de tarçınlı süt iç hurma ye

Valla yemedim de ne oldu diyorum artık. O vitaminleri ictimde ne oldu diyorum. Şuan biraz dinlenmek düşünmemek istiyorum. Keşke bir diyetisyene gitseydin çok dedim sana tek başına yapamıyorsun yıpranıyorsun .
Sıcak iken mayalanıyor mu yoksa sadece soğuk iken mi ?
Günlük 1 bardak mayalayım tüketdikçe de mayalayım o zaman .
Sen ne zaman gideceksin drye .
Moralini yüksek tutman lazım unutma

güne ankara gazozuyla başlamak hiç aklıma gelmez
anladım anladım
boşver tibet diye bişey duymadık bilmiyoruz
zaten çoğu hastalıklarımızın kaynağı stres değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…