- 25 Mayıs 2013
- 14.014
- 20.686
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #291.941
Paketli satılan lavaş ekmeği boyu düşün onun incesi fırında sipariş ile yapılıyor. Suyu çok içerim ama dışarda olunca wc sorunu için çok içmedim bugün unuttum da tabi.
1 avuç çiğ fındık çok onu sayı ile yemek lazım krem cikolata yerine de pekmez tahin ya da bal daha sağlıklı olmaz mı kuzum.
Inan birşey yapmıyorum bıktım ve yoruldum 3 4 ay kendime dönmek istiyorum pro women da içmiyorum.
Kefiri nasıl mayalanıyorssun bana pazar günü gelecek sütçü getircek umarım unutmaz tabi de.
Sen ne durumdasın
Çok şaşırdım sende hiç böyle menü görmemiştim. Yarın itibariyle zigzagsın zaten bugün jübile olmuşHemen menümü yazayım
Sabah 11.00
1 ankara gazozu
2 diyet çikolata markayı unuttum yulaflı idi.
Ara
Yok
Öğlen 14 gibi
1 tantuni açık ekmek
1ayran
Ara
2 bitter kare
Akşam
Nohutlu kabak
Domates salatalık
Yürüyüş
40 dk olmuştur toplam
Merdiven de inip çıktım
Spor yok omuzum kötü zorlamayacam
Su 1lt oldu 2 ye tamamlarım umarım
30 Ekim menüm
Kahvaltı 07.30
1 yumurta ile sucuklu yumurta
2 dilim beyaz ekmek
1 yk torku banada
1 zeytin
1 dilim peynir
Ara.10.30
1 avuç çiğ fındık
1 avuç kuru elma
Öğle 12.30
1 kase kremalı mantar çorbası
2 galeta
Ara mı asıl öğlemi bilemiyorum eve gittiğimde açlıktan gözüm dönmüştü ve olanlar oldu.
14.30
Patates kızartması
Çeyrek somun ekmeğin içine koydum yedim
Şimdi kızı uyutuyorum sonrasında 90 dakikalık bi zumba paklar beni..
Su 2 lt şimdilik spor yaparkende içerim.
Acıkırsamda bi kase yoğırt yemeyi düşünüyorum şimdilik acıkmadım daha
Az olmuş kuzum emziriyorsun zatenBugun ki menum
Sabah
2 yumurta rafadan
Beyaz peynir
Zeytın
Ikı uc adet kasar kup seklınde
İki dilim kepek ekmeği acık cay
Ara yok
Oglen
Salata tuzsuz
Tarhana corbası bı kase
Ara
İki muz
Aksam
Salata Yesıllıl dereotu
Pırasa yemegi bes yk. Kadar bulgurlu
2.5 lt su
belki birazdan da cay yada kahve ıcerım
Süper kaçamaksız menü çok sevdimMEnüm
Sabah bi yumurta yarım dilim peynir bi beyaz çay bi dilim ekmek
Mandalina
Yeşil fasulye ayran iki dilim ekmek
Elma
Yeşil fasulye ayran üç kaşık pilav
4-5 badem
Çok iyi canım çok seviniyorum senin adınaDiyetisyenimde 69.75 çıktım
Son 4-5 kg dedi
65 i heyecanla bekliyorum
M bedene düştüm s olabilir miyim bilmiyorum ama şu an ki hakimden mutluyum
Vazgeçmeyin kızlar
Sağlıklı görünmek ve hissetmek hareket ederken rahat olmak mükemmel şey...
Sütyen 95 bedendi 80e düşmüşüm
Çok şükür
Ayrıca egzersizlerimi de yaptım bugün
Kahvaltida senle ikimiz ayni salatadanmi yemisiz,ben marullu rokali yumurta salatasi yapip yedim yagsiz tuzsuzdu..Bu kadar yorumdan sonra menümü yazmayaydım iyiydi ya neyyyyse
8:00
1 yumurtadan salata
1 dilim peynir
Çay
9:00
Avuç içim ebatlarında kocaman kabarık kakaolu kek
10-15 adet Antep fıstığı
1 yk kuru üzüm
2-3 badem
Kare kornet üzeri tahin pekmez 1yk
12:30
1 kepçe sebze çorbası
Yeşil salata
2 kaşık yoğurt
16:00
1 dilim beyaz ekmek ile tost
19:00
Izgara balık
Salata
21:00
1 top süper vanilyalı dondurma
2,5 lt su
Ve aylardan sonra ilk kez scooter a bindim 15dk.ortanca oğlan önde ben arkada Çok özlemişimbaşka spor yok
Gunaydın :) Aslında yogurt yogurt yerimde yogurdum bıttı ıkı gun once erkenden salı gunler sutcu geliyor ondan alıp kendim mayalıyorum dun geldi aldım yaptım artık bugun menulere koyarım. Muz bana da fazla geldi ama tatlı yeme istegim su donem cok bastırmak ıcın yedim acıkcasıHerkese afiyet olsun kuzuşlarım
Çok şaşırdım sende hiç böyle menü görmemiştim. Yarın itibariyle zigzagsın zaten bugün jübile olmuş
Zuzummm
Hemşehrim
Canım ciğerim
Gençsin yersin içersin yinede kilo verirsin
Maşallah çatır çatır metabolizman var
Ama biraz dikkatli ol böyle alıştırma vücudunu sağlıklı tercihler yapmayı dene
Hem kızarmış patates hem ekmek ile
Hem yumurta hem sucuklu yumurta
Hemde Torku banada
Az olmuş kuzum emziriyorsun zaten
Yoğurtla sütle aran yok onu öğrendim bence aralara peynir yada başka bir süt ürünü ekleyebilirsin. 2 muz çok birini çıkarıp başka bir meyve eklesen daha iyi olurdu.
Süper kaçamaksız menü çok sevdim
Çok iyi canım çok seviniyorum senin adına
Göğüste curl den mi küçüldün yoksa sırttan mı küçüldün merak ettim
Bende 67 olmak istiyorumçok hareketsizim
Tabi ki gelebilirsin canım sadece yarın perşembe kilo bildirimini unutma.drdotty SchonerDuft tekrar gelmeme izin var mi? Telefonumun dokunmatigi bozuldu siteye giremedim , bu hafta da yogundum derken katilamadim araniza
Benim diyet mantığım canının istediğini yiyebilmen tabi abartmadan ve sık sık kaçamak yapmadan. Kendine hafta da bir tatlı yeme serbestliği verebilirsin minik parça 1 dilim ekmeğin yarısı boyutunda . Şuan sporda yapamazsın ancak 4 ay sonra yapabilirsin o yüzden kaçamak ne kadar az olursa o kadar hızlı gider kilolarınAksam gorumceme indık caya halka tatlısı vardı bu kadar tatlı ıstegıme ragmen (emzırıyorum) elimi sürmedim. Bi bozarsan vay halime onlar tatlıları cekırdeklerı goturdu. :) bende miss gibi ıhlamur cayı ıctım Allahtan bebegım durmadıda eve cıktım. Sadece ilk aksam nefsime yenik dustum minik bı parca tatlı yedim Esimde almıs getirmiş o aksam aksi gibi.
İste ben o minikleri abartıp buyuk parca haline getiririm bendede oyle bı sorun var ya hıc yemıcem yada yicem ama su tatlı ıstegımı asmam lazımBenim diyet mantığım canının istediğini yiyebilmen tabi abartmadan ve sık sık kaçamak yapmadan. Kendine hafta da bir tatlı yeme serbestliği verebilirsin minik parça 1 dilim ekmeğin yarısı boyutunda . Şuan sporda yapamazsın ancak 4 ay sonra yapabilirsin o yüzden kaçamak ne kadar az olursa o kadar hızlı gider kiloların
Evde karın egzersizi yapıcam bebek olmasa Yuruyuse cıkardım ama suan mumkun gkzukmuyorBenim diyet mantığım canının istediğini yiyebilmen tabi abartmadan ve sık sık kaçamak yapmadan. Kendine hafta da bir tatlı yeme serbestliği verebilirsin minik parça 1 dilim ekmeğin yarısı boyutunda . Şuan sporda yapamazsın ancak 4 ay sonra yapabilirsin o yüzden kaçamak ne kadar az olursa o kadar hızlı gider kiloların
menün iştahımı kabarttı :)Bu kadar yorumdan sonra menümü yazmayaydım iyiydi ya neyyyyse
8:00
1 yumurtadan salata
1 dilim peynir
Çay
9:00
Avuç içim ebatlarında kocaman kabarık kakaolu kek
10-15 adet Antep fıstığı
1 yk kuru üzüm
2-3 badem
Kare kornet üzeri tahin pekmez 1yk
12:30
1 kepçe sebze çorbası
Yeşil salata
2 kaşık yoğurt
16:00
1 dilim beyaz ekmek ile tost
19:00
Izgara balık
Salata
21:00
1 top süper vanilyalı dondurma
2,5 lt su
Ve aylardan sonra ilk kez scooter a bindim 15dk.ortanca oğlan önde ben arkada Çok özlemişimbaşka spor yok
İste ben o minikleri abartıp buyuk parca haline getiririm bendede oyle bı sorun var ya hıc yemıcem yada yicem ama su tatlı ıstegımı asmam lazım
Doğum yapalı 2 ay oldu sanırım. Sezeryan olmuştun vücut kendini 2 ayda toplamaz abs tarzı sporlar yarar yerine zarar verir sen 1 2 ay sporsuz bir diyet yapmalısın.Evde karın egzersizi yapıcam bebek olmasa Yuruyuse cıkardım ama suan mumkun gkzukmuyor
Valla yemedim de ne oldu diyorum artık. O vitaminleri ictimde ne oldu diyorum. Şuan biraz dinlenmek düşünmemek istiyorum. Keşke bir diyetisyene gitseydin çok dedim sana tek başına yapamıyorsun yıpranıyorsun .Canım yine 3_4 ay kendine musade et ama sadece pro womeni ic birakma nolur umidini kaybetme sadece kafani dinle...
Benmi iki gundur agliyorum dua ediyorum bol bol rabbime hepimiz icin, moralim cok bozuluyor kg bakimdan yapacak birseyim yok sisiyorum sisiyorum napim yumurta kalitesi icin kurlerden kullanmak zorundayim sonucu para da dokecegim,
Oruca basladim ins borcumda vardi kendimi zorluyorum hareket etmek icin 4 gundur bugun 45dk tempolu yuruyus yaptım annemle..biliyormusn kinamayin beni,hazir gıda abur cubur paket ne hic alip yemezdim dun ilk defa sam fistikli bitter cikolata aldim bugun iki karesini yedim cok guzelmis( canim sıkıldıydı kg yuzunden ee bunları yemeden aliyorsam aliyim yiyim bari dedim hemen yok ettim esime cocuklara verdim) ne bilim ben oyle cips kolalarmis vb doyasiyaca yiyemedim evimede nadir girer hep kg yuzunden korktugumdan uzun yasayalim die :))
Kefiri ben bimin yarim yagli sutunu kullaniyorum hic isitma işiyle falan uğraşmam dolaptan cikardigim sutu kavanoza iki bardak kadar sut koyarim,kefiri icine katarim bir tahta kasikla karistirim,kavonozun agzina iki katli pecete koyup kapagini kapatirim,mutfak dolabin gozune koyarım aksam 10 da koyduysam sabah 10da alirim,buz dolabina kaldiririm,ha iki gun sonra kefiri kullanma icmek istersem buz dolabina direk sutle karıştırdığım kefiri koyarim iki gunde anca mayalanıyor soguk oldugu icin..bimin sutuyle cok guzel oluyo kefir..sen baska hazir sutte kullanirsin yada guvendigin sutcu varsa sut al mayala canim.. kefiri de icmeye vaktim hic olmuyo kurlerden bide oruca basladim bari sahurda iciyim dicem yine kurler tıkıyor
güne ankara gazozuyla başlamak hiç aklıma gelmezHemen menümü yazayım
Sabah 11.00
1 ankara gazozu
2 diyet çikolata markayı unuttum yulaflı idi.
Ara
Yok
Öğlen 14 gibi
1 tantuni açık ekmek
1ayran
Ara
2 bitter kare
Akşam
Nohutlu kabak
Domates salatalık
Yürüyüş
40 dk olmuştur toplam
Merdiven de inip çıktım
Spor yok omuzum kötü zorlamayacam
Su 1lt oldu 2 ye tamamlarım umarım
anladım anladımımm şeyy hmmm neyse sen anladın
tibeti bende bilmiyorum o neydi bende sen açıklrsın diye düşünmüştüm
kuzum fibromiylji den ağrılarım tedavisi yok biraz stres ile alakalı bir rahatsızlık mgren gibi stresten mide ağrıması gibi birşey bunda da kemiklerde kaslarda sıkıntı var
yediğimiz herşey bir enerjiye yani kaloriye sahip tükettiğimiz öğünler ve ara öğünlerin günlük belli toplam kalori alımı yaptığımızda ki bu kşiye göre değişir kilo vermeye başlarız . sürekli aynı kloriyi alırsak vücut alışır ve kendini korumaya alır bunu istemeyiz bunun olmaması için 1 hftalık tablo oluşturulyor kişiye özel hergün değişen kalori sayımına uyarak kilo veriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?