Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

patatesi iyi ki erken yemişin akşamda dediğin gibi yoğurtla tamamladıysan menün güzel canım afiyet olsun

öncelikle hoşgeldin aramıza
gayet güzel menü yei başlıyor olmana rağmen
ama emzirdiğin için az gibi geldi sadece
tugbaFB nilay kececinin çorbasını yaptım Düdüklüde şuan tek eksik zerdeçal onu da almayı unuttum kereviz ile yaptım bu ara da
ooo bravo sana
hadi dene bakalım kilonu almayı unutmamışındır umarım
bugün öğlen ve akşammı içeceksin

hey kaptan kaptan kendine gel
sabah yedin hadi iyi güzelde
o tostu niye yedin
bi meyve yeseydin ya
dondurmaya hiç bi zaman niye yedin demem dondurma candır

güne ankara gazozuyla başlamak hiç aklıma gelmez

anladım anladım
boşver tibet diye bişey duymadık bilmiyoruz
zaten çoğu hastalıklarımızın kaynağı stres değil mi
dün tüm günüm beklemek ile geçti 40 dk belediyeyi bekledim sonra dolmuşa yürüdüm .. vergi dairesine gittim 15 dk memuru bekledim gelsin diye müdür yardımcısına çıktım 3 5 dk onu bekledim büroya 11 de vardım ancak . büroya dönüşte migrosa geçeyim kafam dinlensin dedim ankara gazozunu görünce dayanamadım. beklemenin ödülü
kes,nlikle duymadık spor ne durumda senin kuzu
evet ya stres ile baş etmek çok zor tibetin çok faydası oldu bana yoga yaptığımda da iyi geliyordu . şimdi gözümde ara ara görme kaybı oluyor yarın onun için drye gidicem hep stres üzüntü sebeb bunlara
70,00 tam kilom .tadı kötü gbi dre otunu çok koymuş olabilirim ama vitamin deposu net . acıkmadan ara ara içerim yanıma 1 kavanoz aldım akşam içinde var .sabah az peynir yumurta kızarttım z.yağında ekmekte yemedim .1 avuç kuruyemiş derkenn ne yicem onu kestiremedim çiğ badem fındık kuru kayısı ayçekirdeği var onlardan yicem uygun mu sence

HERKESE GÜNAYDIN

Canım ben bi anda hastalanıp ameliyat olunca eşim herşeyi unutup bana ve çocuklara ilgi göstermek zorunda kaldı. Önce önündekilerin kıymetini bileceksin mantığı.
Şimdi herşey yolunda toparlandı, eskiye döndü yeniden hatta kaybetme korkusu tavan yaptı sanırım daha bir düşkün oldu. Önceleri çocuklara yarımşar saat ayırır çalışmaya dönerdi şimdi çocuklar uyuyana kadar onlarla ilgileniyor, beni hiç ihmal etmiyor. Tabi ben bu duruma alışık değilim. Ama çok şükür o günleri atlattık.
Ben yumurta salatasına peynir maydonoz dereotu taze soğan ve nane koyarım dün birazda domates eklemiştim
drdotty SchonerDuft tekrar gelmeme izin var mi? Telefonumun dokunmatigi bozuldu siteye giremedim , bu hafta da yogundum derken katilamadim araniza
Hoşgeldin canım
Emziriyorsun sen ye tabi şerbetli tatlıdan iyidir
menün iştahımı kabarttı :)
Canım ya
Abartmışım biliyorum
Sana spor yok sadece yürüyebilirsin bebek izin verirse @birazhuzur2008
hey kaptan kaptan kendine gel
sabah yedin hadi iyi güzelde
o tostu niye yedin
bi meyve yeseydin ya
dondurmaya hiç bi zaman niye yedin demem dondurma candır
Yemeyeydim iyiydi
Dışarıdaydık yemekte restaurantta tatlı yemedim soğuk soğuk yürüyelim dedik o arada Özsüt’ün önünden geçerken eşim çay iyi gider üşüdük dedi ama ben yanıyorum dondurma paklar

dün kapanıştı 2 3 ay dengede kalırım gözümde karnımda doydu üstelik .
2 gün çorba içerim sonra bşka menü şekline geçecem elimde listeler var ona göre de zigzag yöntemini uygularım ara öğünlerden kısarım ya da arttırırım.
sabah 9 kahvaltın olmamış ama iyileşmek için yemen lazım vitamin olsun
akşam kıymalı şehriye ve karnabahar olmamış 1ni yemen gerkirdi.
ayrıca tüm kürü birden yaparsan ters teper kuzum birinden vazgeç kuru incir prolaktin i yükseltiyor dikkat et

her öğünde karbonhidrat olmasına rağmen dengeli diyebilirim ilk günler için ii

Ho
Hosbuldum Tesekkur ederim azmı yani ya neler ekleyebilirim ki Baska ben dun birde cıgkofte ve bı ayran yiyip ıctım onu yazmayı unutmuşum bu arada

Ho

Hosbuldum Tesekkur ederim azmı yani ya neler ekleyebilirim ki Baska ben dun birde cıgkofte ve bı ayran yiyip ıctım onu yazmayı unutmuşum bu arada
Emzirirken çiğ köfte olur mu kuzum
Bebeğe gaz yapar , sana kilo yapar
Ceviz, badem, üzüm, meyveler salatalık, havuç, semiz otu, yoğurt, komposto bunları ekle
Yulaf ile kakao yada meyveleri karıştır.

1 ay daha bekle canım çok yorma kendini sonra evde Leslie yaparsın yavaş yavaş arttırırsın

Kuzum zaten diyetisyene gittim ya birebir ilgilenip ozele gitmis gibi yag olcumu kas kaybi veya olmadigini soyledi ya,sadece adi saglikli yasam merkezi orda diyetisyen oyle isyegin zaman gidemiyorsun sira alip gun veriyorlardi siranda geldimi her ay gidip takip etti,ha sen her hafta özel diyetisyeni diyorsan ben ona gidemezdim maddi durumdan ve benim hormonlardan kaynakli kg veremeyisim gr gr verdim hep diyetisyen napsin ilac verse kullanmazdim saglikli kg gitsin die..
Kefiri ben hic sicak mayalamadim hep soguktu,sutu buz dolaptan çıkarıp direk oyle mayaladim hic birsey olmuyor mayalaniyo yani civik olursa beklersin bir kac saat daha...
Moralim bebek icin bozmuyorum aslinda,esimden destek ilgi alaka bekliyorum oda yok sogdum resmen,yoksa tevekkul edip beklicegim rabbim ne takdir ettiyse o olur..
Gecen hafta tup bebekteydik noldu biliyormusun tel geldi sosyal aile politikalardan selcan hanim 3 cu cocuk alirmisin die:)) ay bir mutlu oldum sanki tup bebek yaptirmis gibi heyacanlandim,dedim simdi tup icin geldik sonuc negatif cikarsa size donecegim ararim dedim kapadim,esime dedim kabul etmedi tedavi göreceksin iki tana var onlari layikiyla yetistirirsek yeter dedi kaldim oyle..bir cocugu bir yuvaya daha kavustururduk ve esim hakliydi,rabbim o cocuklarida iyi bir aileye kavustursun inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…