- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #291.961
patatesi iyi ki erken yemişin akşamda dediğin gibi yoğurtla tamamladıysan menün güzel canım afiyet olsun30 Ekim menüm
Kahvaltı 07.30
1 yumurta ile sucuklu yumurta
2 dilim beyaz ekmek
1 yk torku banada
1 zeytin
1 dilim peynir
Ara.10.30
1 avuç çiğ fındık
1 avuç kuru elma
Öğle 12.30
1 kase kremalı mantar çorbası
2 galeta
Ara mı asıl öğlemi bilemiyorum eve gittiğimde açlıktan gözüm dönmüştü ve olanlar oldu.
14.30
Patates kızartması
Çeyrek somun ekmeğin içine koydum yedim
Şimdi kızı uyutuyorum sonrasında 90 dakikalık bi zumba paklar beni..
Su 2 lt şimdilik spor yaparkende içerim.
Acıkırsamda bi kase yoğırt yemeyi düşünüyorum şimdilik acıkmadım daha
öncelikle hoşgeldin aramızaBugun ki menum
Sabah
2 yumurta rafadan
Beyaz peynir
Zeytın
Ikı uc adet kasar kup seklınde
İki dilim kepek ekmeği acık cay
Ara yok
Oglen
Salata tuzsuz
Tarhana corbası bı kase
Ara
İki muz
Aksam
Salata Yesıllıl dereotu
Pırasa yemegi bes yk. Kadar bulgurlu
2.5 lt su
belki birazdan da cay yada kahve ıcerım
ooo bravo sanatugbaFB nilay kececinin çorbasını yaptım Düdüklüde şuan tek eksik zerdeçal onu da almayı unuttum kereviz ile yaptım bu ara da
hey kaptan kaptan kendine gelBu kadar yorumdan sonra menümü yazmayaydım iyiydi ya neyyyyse
8:00
1 yumurtadan salata
1 dilim peynir
Çay
9:00
Avuç içim ebatlarında kocaman kabarık kakaolu kek
10-15 adet Antep fıstığı
1 yk kuru üzüm
2-3 badem
Kare kornet üzeri tahin pekmez 1yk
12:30
1 kepçe sebze çorbası
Yeşil salata
2 kaşık yoğurt
16:00
1 dilim beyaz ekmek ile tost
19:00
Izgara balık
Salata
21:00
1 top süper vanilyalı dondurma
2,5 lt su
Ve aylardan sonra ilk kez scooter a bindim 15dk.ortanca oğlan önde ben arkada Çok özlemişimbaşka spor yok
dün tüm günüm beklemek ile geçti 40 dk belediyeyi bekledim sonra dolmuşa yürüdüm .. vergi dairesine gittim 15 dk memuru bekledim gelsin diye müdür yardımcısına çıktım 3 5 dk onu bekledim büroya 11 de vardım ancak . büroya dönüşte migrosa geçeyim kafam dinlensin dedim ankara gazozunu görünce dayanamadım. beklemenin ödülügüne ankara gazozuyla başlamak hiç aklıma gelmez
anladım anladım
boşver tibet diye bişey duymadık bilmiyoruz
zaten çoğu hastalıklarımızın kaynağı stres değil mi
70,00 tam kilom .tadı kötü gbi dre otunu çok koymuş olabilirim ama vitamin deposu net . acıkmadan ara ara içerim yanıma 1 kavanoz aldım akşam içinde var .sabah az peynir yumurta kızarttım z.yağında ekmekte yemedim .1 avuç kuruyemiş derkenn ne yicem onu kestiremedim çiğ badem fındık kuru kayısı ayçekirdeği var onlardan yicem uygun mu senceöncelikle hoşgeldin aramıza
gayet güzel menü yei başlıyor olmana rağmen
ama emzirdiğin için az gibi geldi sadece
ooo bravo sana
hadi dene bakalım kilonu almayı unutmamışındır umarım
bugün öğlen ve akşammı içeceksin
Canım ben bi anda hastalanıp ameliyat olunca eşim herşeyi unutup bana ve çocuklara ilgi göstermek zorunda kaldı. Önce önündekilerin kıymetini bileceksin mantığı.Kahvaltida senle ikimiz ayni salatadanmi yemisiz,ben marullu rokali yumurta salatasi yapip yedim yagsiz tuzsuzdu..
Seninde bayagi kacamagin olmus canim emzirdigin icinmi cok acikiyorsun..sen nasil oldun toparlandinmi ice esinle durumlar nasıl toparlandimi...
Ben kp vefat etmeden once daha mutluyduk sanki yada ben cok hassaslastimm sanirim biraz ilgi bekliyorum destek falan güçlü durmam lazimm..
Hoşgeldin canımdrdotty SchonerDuft tekrar gelmeme izin var mi? Telefonumun dokunmatigi bozuldu siteye giremedim , bu hafta da yogundum derken katilamadim araniza
Emziriyorsun sen ye tabi şerbetli tatlıdan iyidirGunaydın :) Aslında yogurt yogurt yerimde yogurdum bıttı ıkı gun once erkenden salı gunler sutcu geliyor ondan alıp kendim mayalıyorum dun geldi aldım yaptım artık bugun menulere koyarım. Muz bana da fazla geldi ama tatlı yeme istegim su donem cok bastırmak ıcın yedim acıkcası
Canım yamenün iştahımı kabarttı :)
Sana spor yok sadece yürüyebilirsin bebek izin verirse @birazhuzur2008Doğum yapalı 2 ay oldu sanırım. Sezeryan olmuştun vücut kendini 2 ayda toplamaz abs tarzı sporlar yarar yerine zarar verir sen 1 2 ay sporsuz bir diyet yapmalısın.drdotty sen ne diyorsun bu duruma.
Tatlı krizleri için de tarçınlı süt iç hurma ye
Yemeyeydim iyiydihey kaptan kaptan kendine gel
sabah yedin hadi iyi güzelde
o tostu niye yedin
bi meyve yeseydin ya
dondurmaya hiç bi zaman niye yedin demem dondurma candır
dün kapanıştı 2 3 ay dengede kalırım gözümde karnımda doydu üstelik .Herkese afiyet olsun kuzuşlarım
Çok şaşırdım sende hiç böyle menü görmemiştim. Yarın itibariyle zigzagsın zaten bugün jübile olmuş
Zuzummm
Hemşehrim
Canım ciğerim
Gençsin yersin içersin yinede kilo verirsin
Maşallah çatır çatır metabolizman var
Ama biraz dikkatli ol böyle alıştırma vücudunu sağlıklı tercihler yapmayı dene
Hem kızarmış patates hem ekmek ile
Hem yumurta hem sucuklu yumurta
Hemde Torku banada
Az olmuş kuzum emziriyorsun zaten
Yoğurtla sütle aran yok onu öğrendim bence aralara peynir yada başka bir süt ürünü ekleyebilirsin. 2 muz çok birini çıkarıp başka bir meyve eklesen daha iyi olurdu.
Süper kaçamaksız menü çok sevdim
Çok iyi canım çok seviniyorum senin adına
Göğüste curl den mi küçüldün yoksa sırttan mı küçüldün merak ettim
Bende 67 olmak istiyorumçok hareketsizim
sabah 9 kahvaltın olmamış ama iyileşmek için yemen lazım vitamin olsunBu kadar yorumdan sonra menümü yazmayaydım iyiydi ya neyyyyse
8:00
1 yumurtadan salata
1 dilim peynir
Çay
9:00
Avuç içim ebatlarında kocaman kabarık kakaolu kek
10-15 adet Antep fıstığı
1 yk kuru üzüm
2-3 badem
Kare kornet üzeri tahin pekmez 1yk
12:30
1 kepçe sebze çorbası
Yeşil salata
2 kaşık yoğurt
16:00
1 dilim beyaz ekmek ile tost
19:00
Izgara balık
Salata
21:00
1 top süper vanilyalı dondurma
2,5 lt su
Ve aylardan sonra ilk kez scooter a bindim 15dk.ortanca oğlan önde ben arkada Çok özlemişimbaşka spor yok
akşam kıymalı şehriye ve karnabahar olmamış 1ni yemen gerkirdi.Bende paylasim bari bugun cozuttum ama
Sahur iki haslanmis yumurtali salata,domatesli cin biber tursusu bir dilim ek. Hayit cayi, 1 lt su
İftar bir bardak prowomen vitamini
1saat sonra,iki kepce kiymali sehriye corbasi,kiymali karnibahar yemegi tam diyetlikti yagsi yok gibi birsey,salata,3_4 yk yogurt,kelek,tatli yerine uc incir iki ceviz
Aralar da bol limonlu tarcinli su ictim 1,5 lt
Ara yine tatli krizim gecmedi bimin sam fistikli iki kare bitter,iki hurma
Ara bir elma patlicamm artik
Polenli Hayıt cayi
Simdide incir cayi
Bol su bugun 3,5 lt su olmustur
45 dk tempolu yürüyüş iftardan once yemegi yetistiremedimdi:) bugun boyle cok meyva kacamagim oldu
ay afiyet olsun güzel gözüküyor ama ben yiyemem kesinEki Görüntüle 2201875 Eki Görüntüle 2201876poncikbirgelincik
Canım daha önce sütlü yumurta fotosu istemiştin şimdi deniyorum yollamayı
her öğünde karbonhidrat olmasına rağmen dengeli diyebilirim ilk günler için iikızlar günaydın yavaş yavaş diyete adapte olmaya çalışıyorum aksam muz yememek için kendmi zor tuttum tam olmadı dün ama yavaş yavaş oturturum
kahvaltı 8.30
1 yumurta 3 galeta
ara 1elma
öğlen 1açma yarım haşhaşlı 1 süt
ara elma
akşam
biraz yufka ve yeşillik
2 3kaşık taze fasulye
turp salatası
köpükler süt mü bende yapacam yarın bakalım nasıl oluyor görmeden cesaret edememiştimEki Görüntüle 2201875 Eki Görüntüle 2201876poncikbirgelincik
afiyet olsun cnm
Evet canım süt köpüğüköpükler süt mü bende yapacam yarın bakalım nasıl oluyor görmeden cesaret edememiştim
Hosbuldum Tesekkur ederim azmı yani ya neler ekleyebilirim ki Baska ben dun birde cıgkofte ve bı ayran yiyip ıctım onu yazmayı unutmuşum bu aradaöncelikle hoşgeldin aramıza
gayet güzel menü yei başlıyor olmana rağmen
ama emzirdiğin için az gibi geldi sadece
ooo bravo sana
hadi dene bakalım kilonu almayı unutmamışındır umarım
bugün öğlen ve akşammı içeceksin
evet cnm tam ayarlama yapamadım dün bide ayran detoksu vardı ya ondan yapsammı ilerleyen zamanlardaher öğünde karbonhidrat olmasına rağmen dengeli diyebilirim ilk günler için ii
Normal dogum yaptım yurumek istiyorum ama oglanı bırakacak kimse yok daha dogru su kayinvalide var ama oda biraz buyusun oyle basla dedi erkenmıs su adada oglum aglamaya baslayınca durduramıyor kayinvalide de yaslı seker hastası onada yük olmak istemiyorum.Eki Görüntüle 2201875 Eki Görüntüle 2201876poncikbirgelincik
Emzirirken çiğ köfte olur mu kuzumHo
Hosbuldum Tesekkur ederim azmı yani ya neler ekleyebilirim ki Baska ben dun birde cıgkofte ve bı ayran yiyip ıctım onu yazmayı unutmuşum bu arada
1 ay daha bekle canım çok yorma kendini sonra evde Leslie yaparsın yavaş yavaş arttırırsınNormal dogum yaptım yurumek istiyorum ama oglanı bırakacak kimse yok daha dogru su kayinvalide var ama oda biraz buyusun oyle basla dedi erkenmıs su adada oglum aglamaya baslayınca durduramıyor kayinvalide de yaslı seker hastası onada yük olmak istemiyorum.
Kuzum zaten diyetisyene gittim ya birebir ilgilenip ozele gitmis gibi yag olcumu kas kaybi veya olmadigini soyledi ya,sadece adi saglikli yasam merkezi orda diyetisyen oyle isyegin zaman gidemiyorsun sira alip gun veriyorlardi siranda geldimi her ay gidip takip etti,ha sen her hafta özel diyetisyeni diyorsan ben ona gidemezdim maddi durumdan ve benim hormonlardan kaynakli kg veremeyisim gr gr verdim hep diyetisyen napsin ilac verse kullanmazdim saglikli kg gitsin die..Valla yemedim de ne oldu diyorum artık. O vitaminleri ictimde ne oldu diyorum. Şuan biraz dinlenmek düşünmemek istiyorum. Keşke bir diyetisyene gitseydin çok dedim sana tek başına yapamıyorsun yıpranıyorsun .
Sıcak iken mayalanıyor mu yoksa sadece soğuk iken mi ?
Günlük 1 bardak mayalayım tüketdikçe de mayalayım o zaman .
Sen ne zaman gideceksin drye .
Moralini yüksek tutman lazım unutma
Niye yiyemiyor muşsunay afiyet olsun güzel gözüküyor ama ben yiyemem kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?