Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

afiyet şeker olsun o zaman
spor olarak dün iş yerinde tuvalet molalarında 25 er sumo squat yaptım (toplam 150 olmuştur), evde 150 ip atladım , 150 jamping jack yaptım , 12000 adım fix zaten bence yeter
bende dereotunu az koyarım sanırım çok sevmem
bende bu haftaki yemek düzenimi ayarladım haftaya da çorba yapmak niyetindeyim
bence yanına götürdüklerin güzel çok abartma ama yine araöğünsüz olmaz detoks bile olsa

Ben dünkü menümü yazayım ama dün öğleden sonra başlamaya karar vermiştim :)

Sabah 09.30
Bir simit iki bardak 2küp şekerli çay
Ara da humana tea ve az şekerli türk kahvesi
Öğle 13:00
Mantı yemeği 8 - 9 kaşık falandı saymadım
Ara da Kabak tatlısı yedim ama şekeri çok azdı
Akşam
2 kaşık yeşil fasulye
1tane biber 1 tane patlıcan dolması
cacık
1 kaşık da pilav
sonrasında
kola, 1 adet şam tatlısı, elma
23:10 da da uyduum bebek uyuyunca :)
Su ne kadar içtiğimi saymadım 2 litre olmamıştır ama

Masallah dıcem :) ogleden sonrayı baz alarak kolayı ıcmemen gerekiyor hem emzırıyosun yanlıs hatırlamıyorsam sütünede etki edebilir bebekte daha fazla gazlı olabilir. Sebze yemegını fazlalastrırıp pilavı bence kesmelısın gerci cok az yemişsin ama :) ilk aksam bende dayanamayıp bı kucuk tatlı goturdu ya insanin canıda ıstıyor hele emzirirken dımı

Dogum yapınca inan ıstahim gitti annem yanımdaydı zorla Agzıma tıkıyodu ama birden bı acildi pir acildi. Yine gaz yapmıyomus ıyı barı ben eve sokmuyorum gazlı ıcecek dayanamam ıcerım diye suan en buyuk zaafım tatlı ve cıkolata turu ama yemiyorum kestim hepsını

Gunaydın kızlar bugun daha iyi hissediyorum dün sadece bir muz bir tabak yoğurt çorbası yedim. Sonra arkadaşlar çiğköfte yapmış midem kötü olmasına rağmen tadına baktım bıkaç adet Marulla yedim:)

Özel diyetisyenden bahsettim . hormonların için tedavi önerilmiyor mu bozuk olabilir ama ya tedavi sen ne diyorsun bu işe drdotty .
eşler bu süreçte genelde öyleler canım kendilerini kaptırmak istemiyorlar malesef .
aminn kuzum ... belki çocuklr anlaşamazlardı tedavinde var zaten şimdilik en doğru kararı verdin gibi görünüyor.
wc de spuat bukinin tarzı
spor fena değil . bende sevmem ama niye ayarsız davrndım bilmiyorum
valla çerezleri yedim kahvemi içtim ama çok acıktım yine de 2 meyve hakkım kaldı olmazsa 1 meyveyi tv izlerken yerim
bu hfta nasıl planların var yemek konusunda

bende uzun bi aradan sonra menümü yazayım :)
sabah:
1 yeşil elma

ara:
yeşil çay

öğlen:
ton balıklı salata

ara:
yeşil çay

akşam:
4 yk etli patlıcan yemeği
2.5 lt su

ne kadar az yemişim ben ya
evet çok az ve öz keşke hafta da 1 2 gün böyle yapabilsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…