- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #291.981
afiyet şeker olsun o zamandün tüm günüm beklemek ile geçti 40 dk belediyeyi bekledim sonra dolmuşa yürüdüm .. vergi dairesine gittim 15 dk memuru bekledim gelsin diye müdür yardımcısına çıktım 3 5 dk onu bekledim büroya 11 de vardım ancak . büroya dönüşte migrosa geçeyim kafam dinlensin dedim ankara gazozunu görünce dayanamadım. beklemenin ödülü
kes,nlikle duymadıkspor ne durumda senin kuzu
evet ya stres ile baş etmek çok zor tibetin çok faydası oldu bana yoga yaptığımda da iyi geliyordu . şimdi gözümde ara ara görme kaybı oluyor yarın onun için drye gidicem hep stres üzüntü sebeb bunlara
70,00 tam kilom .tadı kötü gbi dre otunu çok koymuş olabilirim ama vitamin deposu net . acıkmadan ara ara içerim yanıma 1 kavanoz aldım akşam içinde var .sabah az peynir yumurta kızarttım z.yağında ekmekte yemedim .1 avuç kuruyemiş derkenn ne yicem onu kestiremedim çiğ badem fındık kuru kayısı ayçekirdeği var onlardan yicem uygun mu sence
Tamam Insallah acaba gerçekten onun faydası oluyomukı1 ay daha bekle canım çok yorma kendini sonra evde Leslie yaparsın yavaş yavaş arttırırsın
çiğköfte ve ayranla fazlasıyla tamamlamışın o zmaanHo
Hosbuldum Tesekkur ederim azmı yani ya neler ekleyebilirim ki Baska ben dun birde cıgkofte ve bı ayran yiyip ıctım onu yazmayı unutmuşum bu arada
Süt sevmiyorum ama hurma olur tabi Medine hurması dimi meyve olanı degılçiğköfte ve ayranla fazlasıyla tamamlamışın o zmaan
hurma ve süt ekleyebilirsin ara öğünlerine
Aleykum selam Hosbuldum Tesekkur ederim tamam onlarıda eklicem tesekkurlerSlm hos geldin canim emziren anne menusu az olmuş,aksam en az sebze yemeginde 8 yk yiyebilirsin 3-4yk yogurtta ilave edebilirsin :) bol saglikli kg vermeler...
evet canım medine hurması hem sütün kalitesini arttırırSüt sevmiyorum ama hurma olur tabi Medine hurması dimi meyve olanı degıl
Masallah dıcem :) ogleden sonrayı baz alarak kolayı ıcmemen gerekiyor hem emzırıyosun yanlıs hatırlamıyorsam sütünede etki edebilir bebekte daha fazla gazlı olabilir. Sebze yemegını fazlalastrırıp pilavı bence kesmelısın gerci cok az yemişsin ama :) ilk aksam bende dayanamayıp bı kucuk tatlı goturdu ya insanin canıda ıstıyor hele emzirirken dımıBen dünkü menümü yazayım ama dün öğleden sonra başlamaya karar vermiştim :)
Sabah 09.30
Bir simit iki bardak 2küp şekerli çay
Ara da humana tea ve az şekerli türk kahvesi
Öğle 13:00
Mantı yemeği 8 - 9 kaşık falandı saymadım
Ara da Kabak tatlısı yedim ama şekeri çok azdı
Akşam
2 kaşık yeşil fasulye
1tane biber 1 tane patlıcan dolması
cacık
1 kaşık da pilav
sonrasında
kola, 1 adet şam tatlısı, elma
23:10 da da uyduum bebek uyuyunca :)
Su ne kadar içtiğimi saymadım 2 litre olmamıştır ama
Dogum yapınca inan ıstahim gitti annem yanımdaydı zorla Agzıma tıkıyodu ama birden bı acildi pir acildi. Yine gaz yapmıyomus ıyı barı ben eve sokmuyorum gazlı ıcecek dayanamam ıcerım diye suan en buyuk zaafım tatlı ve cıkolata turu ama yemiyorum kestim hepsını@birazhuzur2008 evet bir acıkma oluyor ki anlatamam kola evet içmemem lazım dı ama tatlı yiyince arkasına bir bardak ta kola geldi :) gaz problemi bizim pek olmadı bebekte o yüzden herşey yiyiorum hani gaz yapar bebeğe diye seçmedim hiç
Hosbuldum Tesekkur ederim. Insallah gider butün kılolar eski halimize doneriz.Guruba yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz,sabırla,azim ve kararlılıkla hedeflediginiz kiloya ulaşırsınız inşallah
Tamam alıcam hemen sütüm olsunda Baska bısey istemiyorum ve bol kilo vermek :)evet canım medine hurması hem sütün kalitesini arttırır
Özel diyetisyenden bahsettim . hormonların için tedavi önerilmiyor mu bozuk olabilir ama ya tedavi sen ne diyorsun bu işeKuzum zaten diyetisyene gittim ya birebir ilgilenip ozele gitmis gibi yag olcumu kas kaybi veya olmadigini soyledi ya,sadece adi saglikli yasam merkezi orda diyetisyen oyle isyegin zaman gidemiyorsun sira alip gun veriyorlardi siranda geldimi her ay gidip takip etti,ha sen her hafta özel diyetisyeni diyorsan ben ona gidemezdim maddi durumdan ve benim hormonlardan kaynakli kg veremeyisim gr gr verdim hep diyetisyen napsin ilac verse kullanmazdim saglikli kg gitsin die..
Kefiri ben hic sicak mayalamadim hep soguktu,sutu buz dolaptan çıkarıp direk oyle mayaladim hic birsey olmuyor mayalaniyo yani civik olursa beklersin bir kac saat daha...
Moralim bebek icin bozmuyorum aslinda,esimden destek ilgi alaka bekliyorum oda yok sogdum resmen,yoksa tevekkul edip beklicegim rabbim ne takdir ettiyse o olur..
Gecen hafta tup bebekteydik noldu biliyormusun tel geldi sosyal aile politikalardan selcan hanim 3 cu cocuk alirmisin die:)) ay bir mutlu oldum sanki tup bebek yaptirmis gibi heyacanlandim,dedim simdi tup icin geldik sonuc negatif cikarsa size donecegim ararim dedim kapadim,esime dedim kabul etmedi tedavi göreceksin iki tana var onlari layikiyla yetistirirsek yeter dedi kaldim oyle..bir cocugu bir yuvaya daha kavustururduk ve esim hakliydi,rabbim o cocuklarida iyi bir aileye kavustursun inş...
wc de spuat bukinin tarzıafiyet şeker olsun o zaman
spor olarak dün iş yerinde tuvalet molalarında 25 er sumo squat yaptım (toplam 150 olmuştur), evde 150 ip atladım , 150 jamping jack yaptım , 12000 adım fix zaten bence yeter
bende dereotunu az koyarım sanırım çok sevmem
bende bu haftaki yemek düzenimi ayarladım haftaya da çorba yapmak niyetindeyim
bence yanına götürdüklerin güzel çok abartma ama yinearaöğünsüz olmaz detoks bile olsa
evet çok az ve öz keşke hafta da 1 2 gün böyle yapabilsenbende uzun bi aradan sonra menümü yazayım :)
sabah:
1 yeşil elma
ara:
yeşil çay
öğlen:
ton balıklı salata
ara:
yeşil çay
akşam:
4 yk etli patlıcan yemeği
2.5 lt su
ne kadar az yemişim ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?