- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #292.001
iyim canim ya buara biraz is yogunlugum var uzun calisiyorum, sen napiyosun?Buki_89 naptın kuzum
Tabi oluyor. Bir dene anlarsın.Tamam Insallah acaba gerçekten onun faydası oluyomukı
MantıBen dünkü menümü yazayım ama dün öğleden sonra başlamaya karar vermiştim :)
Sabah 09.30
Bir simit iki bardak 2küp şekerli çay
Ara da humana tea ve az şekerli türk kahvesi
Öğle 13:00
Mantı yemeği 8 - 9 kaşık falandı saymadım
Ara da Kabak tatlısı yedim ama şekeri çok azdı
Akşam
2 kaşık yeşil fasulye
1tane biber 1 tane patlıcan dolması
cacık
1 kaşık da pilav
sonrasında
kola, 1 adet şam tatlısı, elma
23:10 da da uyduum bebek uyuyunca :)
Su ne kadar içtiğimi saymadım 2 litre olmamıştır ama
Senin bebek kız sanırım. Kızların gazı erkek çocuğuna göre daha kolay atlatılır. Yine de güzel beslen bebeğe niye kafeinli anne sütü yapıyorsun@birazhuzur2008 evet bir acıkma oluyor ki anlatamam kola evet içmemem lazım dı ama tatlı yiyince arkasına bir bardak ta kola geldi :) gaz problemi bizim pek olmadı bebekte o yüzden herşey yiyiorum hani gaz yapar bebeğe diye seçmedim hiç
Aaaah ahh inşallahHosbuldum Tesekkur ederim. Insallah gider butün kılolar eski halimize doneriz.
Geçmiş olsun canım iyi olmana çok sevindimGunaydın kızlar bugun daha iyi hissediyorum dün sadece bir muz bir tabak yoğurt çorbası yedim. Sonra arkadaşlar çiğköfte yapmış midem kötü olmasına rağmen tadına baktım bıkaç adet Marulla yedim:)
Herkese merhabaBu aralar çok doluyum çok yoruluyorum burayada uğrayamadım bugün akşam uğrayıp hepsine bakacağım gününüz güzel geçsin
Benim de çok yoğun işler eni anlıyorum spor ne alemdeiyim canim ya buara biraz is yogunlugum var uzun calisiyorum, sen napiyosun?
Kilolarimda yavas yavas yine iniyo
Sandviç yedin mi bugüniyim canim ya buara biraz is yogunlugum var uzun calisiyorum, sen napiyosun?
Kilolarimda yavas yavas yine iniyo
tv izlerken ağız boş kalmamalıÖzel diyetisyenden bahsettim . hormonların için tedavi önerilmiyor mu bozuk olabilir ama ya tedavi sen ne diyorsun bu işedrdotty .
eşler bu süreçte genelde öyleler canım kendilerini kaptırmak istemiyorlar malesef .
aminn kuzum ... belki çocuklr anlaşamazlardı tedavinde var zaten şimdilik en doğru kararı verdin gibi görünüyor.
wc de spuat bukinin tarzı
spor fena değil . bende sevmem ama niye ayarsız davrndım bilmiyorum
valla çerezleri yedim kahvemi içtim ama çok acıktım yine de 2 meyve hakkım kaldı olmazsa 1 meyveyi tv izlerken yerim
bu hfta nasıl planların var yemek konusunda
yürüyüs disinda hicbisey yapamiyorum malesef aksam 7 -8 evde oluyorum anca emek hazirla ye topla gün bitti... sende ne durumda?Benim de çok yoğun işler eni anlıyorum spor ne alemde
hihih yok yemedim bakalim bugün öglen yeerim belkiSandviç yedin mi bugün
hadi yaçorbanın tadı kötüymüş ama inat ile devam edecem
akşam nıhut yemeği çok 3 yk nohut 3 4 yk yoğurt salata şeklinde çeşitlendirmiş olabilirsin ama salatayı yoğrtla beraber çok tüketmemek gerkli imiştv izlerken ağız boş kalmamalı
naptın sevdinmi çorbayı içilebilir mi? niye soruyorum bu soruyu çünkü sen içilebilir dersen ben dünden içerim de ahahah
sabahları bi gün klasik kahvaltı bi gün yeşil elma gibi
öğlen ve akşamda diyetisyen tarzında yapmayı düşünüyorum öğlen sebze akşam et yada tam tersi gibi
bugün menüm şöyle:
sabah minik kepek ekmekli sandvich
ara:
yeşil çay
öğle:
4 yk patlıcan yemeği
ara:
2 mandalina
akşam:
5 yk nohut yemeği
ara:
form çayı
yarın ise
öğlen ton balıklı salata
akşam karnıbahar gibi gibi
nasıl sence ?
bugün zorlayacam yarın akşam kvde yoğurt sebze yemeği yerim hafta sonu yine yaparım 2 gün üst üste asla yapamam tadını sevemedim çünkühadi ya
olsun olsun 2 gün ölmeyizz heralde zamanında yediklerimiz bize haftalarca yeter
bende spor sıfır bu ara haftaya düzeltecem inşallahyürüyüs disinda hicbisey yapamiyorum malesef aksam 7 -8 evde oluyorum anca emek hazirla ye topla gün bitti... sende ne durumda?
aynen haklısın 3 yk yiyim ben en iyisi salataylaakşam nıhut yemeği çok 3 yk nohut 3 4 yk yoğurt salata şeklinde çeşitlendirmiş olabilirsin ama salatayı yoğrtla beraber çok tüketmemek gerkli imiş
zorda olsa içtim sen hava da karada içersin çorbayı
bende ayrı günler yaparım belki bi yapıyımda çorbayıbugün zorlayacam yarın akşam kvde yoğurt sebze yemeği yerim hafta sonu yine yaparım 2 gün üst üste asla yapamam tadını sevemedim çünkü
Yapmaz o illa yengenin fasulye türevlerini yiyecek öğle yemeğindeaynen haklısın 3 yk yiyim ben en iyisi salatayla
bende ayrı günler yaparım belki bi yapıyımda çorbayı
yarın akşam yapamasan bile öğlen yapsan çok güzel olur
muhtemelen 1 kase kalacak getiririm yanımda ama doymuyorsun çorbe ile evde yapmak daha mantıklı :)aynen haklısın 3 yk yiyim ben en iyisi salatayla
bende ayrı günler yaparım belki bi yapıyımda çorbayı
yarın akşam yapamasan bile öğlen yapsan çok güzel olur
Yapmaz o illa yengenin fasulye türevlerini yiyecek öğle yemeğinde
Afiyet olsun kuzucuk baklagillere dikkatmuhtemelen 1 kase kalacak getiririm yanımda ama doymuyorsun çorbe ile evde yapmak daha mantıklı :)
aynen 3 yk iyi
ya inan o türevler olsun önemli değil dışrdan tantuni çiğ köfte döner yemektense fasulye bulgur / kuru fasulye bulgur yemek tercihim valla en azından kilo almıyorum yemek gönderdiği dönemde
3 yk yiyorum genelde ölçü iyi gibime geldi etli oluyor genelde de bizimkiler kemik etli ypıyorAfiyet olsun kuzucuk baklagillere dikkat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?