Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

SchonerDuft ve @selcanmehmetcan endokrin uzmanları ve diyetisyenler hormon sorunlarında birlikte çalışıyorlar. Devlet hastanelerinde bile var ihmal etme kuzum. Mesajı alıntılayamamışım kusura bakmayın

Tamam Insallah acaba gerçekten onun faydası oluyomukı
Tabi oluyor. Bir dene anlarsın.
Mantı
Kabak tatlısı
Şam tatlısı
Pilav
Kola
Dolma
Üstelik çayda şekerli
Ne yapmışın kuzum sen beni bile solda sıfır bırakmışın
Üstelik sadece 4 kilo fazlan var (kıskandım doğrusu)
Senin bebek kız sanırım. Kızların gazı erkek çocuğuna göre daha kolay atlatılır. Yine de güzel beslen bebeğe niye kafeinli anne sütü yapıyorsun
Hosbuldum Tesekkur ederim. Insallah gider butün kılolar eski halimize doneriz.
Aaaah ahh inşallah
Geçmiş olsun canım iyi olmana çok sevindim
Herkese merhabaBu aralar çok doluyum çok yoruluyorum burayada uğrayamadımbugün akşam uğrayıp hepsine bakacağımgününüz güzel geçsin

Bekliyoruz küçük hanım

tv izlerken ağız boş kalmamalı
naptın sevdinmi çorbayı içilebilir mi? niye soruyorum bu soruyu çünkü sen içilebilir dersen ben dünden içerim de ahahah
sabahları bi gün klasik kahvaltı bi gün yeşil elma gibi
öğlen ve akşamda diyetisyen tarzında yapmayı düşünüyorum öğlen sebze akşam et yada tam tersi gibi
bugün menüm şöyle:
sabah minik kepek ekmekli sandvich

ara:
yeşil çay

öğle:
4 yk patlıcan yemeği

ara:
2 mandalina

akşam:
5 yk nohut yemeği

ara:
form çayı

yarın ise
öğlen ton balıklı salata
akşam karnıbahar gibi gibi

nasıl sence ?

akşam nıhut yemeği çok 3 yk nohut 3 4 yk yoğurt salata şeklinde çeşitlendirmiş olabilirsin ama salatayı yoğrtla beraber çok tüketmemek gerkli imiş
zorda olsa içtim sen hava da karada içersin çorbayı

drdotty kız bebeğim evet :) şekeri bırakmalıyım ben vaz geçmeliyim şekerden birde iş yerinde genelde hep karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum hemen hemen hergün pilav ya da makarna yiyoruz. arkadaşlarımı ikna etmem gerekiyor diyete

aynen haklısın 3 yk yiyim ben en iyisi salatayla
bugün zorlayacam yarın akşam kvde yoğurt sebze yemeği yerim hafta sonu yine yaparım 2 gün üst üste asla yapamam tadını sevemedim çünkü
bende ayrı günler yaparım belki bi yapıyımda çorbayı
yarın akşam yapamasan bile öğlen yapsan çok güzel olur

aynen haklısın 3 yk yiyim ben en iyisi salatayla

bende ayrı günler yaparım belki bi yapıyımda çorbayı
yarın akşam yapamasan bile öğlen yapsan çok güzel olur
muhtemelen 1 kase kalacak getiririm yanımda ama doymuyorsun çorbe ile evde yapmak daha mantıklı :)
aynen 3 yk iyi
Yapmaz o illa yengenin fasulye türevlerini yiyecek öğle yemeğinde

ya inan o türevler olsun önemli değil dışrdan tantuni çiğ köfte döner yemektense fasulye bulgur / kuru fasulye bulgur yemek tercihim valla en azından kilo almıyorum yemek gönderdiği dönemde

Afiyet olsun kuzucuk baklagillere dikkat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…